- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.721
aranız da bu bayanı takip eden var mı? çok güzel paylasımları oluyor.......illa yemek değil.....hem guzel salata tarıflerı de var
Cahide Sultan
hacı naptn gece geceee bi yutkundum
takıp etmiodm ama ederim artık baksana sunlara edilmezmi
aranız da bu bayanı takip eden var mı? çok güzel paylasımları oluyor.......illa yemek değil.....hem guzel salata tarıflerı de var
Cahide Sultan
hacı naptn gece geceee bi yutkundum
takıp etmiodm ama ederim artık baksana sunlara edilmezmi
Ben de ilk kez gördüm ama sık kullanınanlara ekledim...Kızlarrr asıl mutluluk ne biliyormusunuz? yapıp yedirdiğinizde söylenen güzel sözler harika, yemeyi yemişim bunun yanında
.
Krutonlu Salata Tarifi | Cahide Sultan bu sayfayı okusanıza...kadının bırı kılo verme konusunda cahıde hanımdan yardım ıstemıs bırı de bır yöntem söylemıs bunu cok duymustum.....mp3 dınler gıbı bırsey dınlıyorsun yatarken.tv da ızlemıstım kadının bıır de bunu önermiş,kendı yapmıs....
Kızlarrr Beyaz Show başladıııher ne kadar biraz tarzı değişse de seviyorum Beyazıııı, müsade ederseniz ben izlemek istiyorum haa etmezseniz de izlemem çok öperim hepiniziii, çokta seviyorum..iyi geceler kızlarrrrrrrrr
.
Kızlarrr Beyaz Show başladıııher ne kadar biraz tarzı değişse de seviyorum Beyazıııı, müsade ederseniz ben izlemek istiyorum haa etmezseniz de izlemem çok öperim hepiniziii, çokta seviyorum..iyi geceler kızlarrrrrrrrr
.
bende beyaza bakıyorum kıvanc gelmıs izlenmez mikan cekıyor izlemem lazım
verdiğin linke bakıorm cnmkk da cok takıp eden var bu bayanı.konusmaları cok ılımlı böyle sakın sakın sankı.yanımda konusuyormus gibi hissedıyorum...salata tarıflerıne bak bacım
illa bişe yicen yanıBen de ilk kez gördüm ama sık kullanınanlara ekledim...Kızlarrr asıl mutluluk ne biliyormusunuz? yapıp yedirdiğinizde söylenen güzel sözler harika, yemeyi yemişim bunun yanında
.
.
pehhh kendım calıyom kendım oynuyom ıyımı şii hoooppp bende varım ya la burda bana bı laf atın benlede konusun ühühüüü
ben garıpmıyem ben yetımmıyem ben oksuzmuyemmm ühüüü
yetiştim bacım yaptınmı sporunu napyon senin callan nasıl agrın varmı:26:
benim harikaaaaaaaaaaaa menümmmm
sabah: yarım kase kornfleks
ara1 elma
öğle: 1 kase yoğurtlu makarna
ara 1 muz 4 fındık
akşam yarım tabak kızartma yoğurtlu- yoğurtlu közlenmiş biber-1 tane kepekli ekmk
evde yemek yoktu kızım kızartma isteyinceeeeeeee bende yedimmm
su tamam 30 dak koşu+yürüyüş
Arkadaşlar bu gün kilo bildiriminden sonra dışarı çıktım ve gerçekten ne zamandır yapmadığım şeyi yaptım..Kendime zaman ayırdım..2 tane indirimden eşarp aldım, kendime hediye almam beni mutlu etti
Menüm geç kaldı ama geç olsunda güç olmasın
Sabah
1 patates tencerede haşlama, biraz yağ ile haşladım..
5 zeytin
1 dilim beyaz ekmek :26:
1 kurabiye
Ara yok
Öğle yok
Ara yok
Akşam
1 porsiyon balık
Bol yeşil salata
Ara yok
Su: içiyorum, bu gün daha 1 litre oldu malesef..
Spor 3 saat yürüme
Dip Not: arkadaşlar sabah biraz ağır oldu ama dengelemeye çalıştım, juju yine gösterdi kaptanlığını ve asaletinigerçekten beni tek sözü motive etmeye yetiyor da artıyor..5. Takımımızda böyle bir insanla arkadaşlık etmek çok büyük şans..sabah bana söylediği şuydu..1 kurabiyeyle kalsın ve geçen haftanın bedelini nasıl ödüyor bak..o kadar mutlu ve motive ettiki beni, şunu düşündüm..Hayatıma kırmaktan ve saygısızlık yapmaktan çekineceğim biri geldi..Çok teşekkür ederim kaptanım, eğer bir gün istemedende olsa seni kırmaktansa 100 kilo olmayı tercih ederim sizi seviyorum kiii
.
nihayet gelebildim bugün bi ton aksilik çıktı önce elektirik gitti 4 5 saat kadar gelmedi snra elektirik beklerken misafir geldi offf aklım burda kaldı uyumadan yetişebildim size önce menümü yazyım sonra geçmişe bakıyım
sabah
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 havuç
öğle
yoğurt
marul maydonoz
1 dilim ekmek
ara
1 parça çikolata
akşam
4 köfte
salata
portakal
spor
1 saat callan
su 3e yakın
sabah: bir kase yulaf- süt
ara: bir bardak ıcetea
öğlen: yarım kase yogurt 1 kucuk bıber dolması
ara: yeşilçay ve yarım dilim biberli ekmek (2 ısırmalık yani)
akşam: yarım kase domates corbası yarım tabak fırında pişirilmiş sebze
1 saat plates 2 litre su
bndede bi gecseydi ağrıı nasıl fark var dimi bi ara demiştim gbegm toplandı dıye ondn snrakı duurm ne dalintoşşş sana dalintoss demek ck hsuma gdio yaaayapıorum cnm 21 gun olcak az kaldı agrı magrı kalmadı cnm 3-4 gunden sonra
buda benim menüm biraz geç oldu ama
SABAH menemen domates peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek
ARA NESCAFE
ARA meyve
AKŞAM 1 kepçe yayla çorbası kırmızı lahana salatası yoğurtlu
bide bi ısırık brownie oğlumunkinden
su bugün az oldu
spor 20 dk aerobik arkasından koridorda 50 tur koşu mekik çektim
bndede bi gecseydi ağrıı nasıl fark var dimi bi ara demiştim gbegm toplandı dıye ondn snrakı duurm ne dalintoşşş sana dalintoss demek ck hsuma gdio yaaa
bgn herkes kaçamak yapmıs ama olsn o kdr
sözde uyucaktmda cıkamadım netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?