Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aranız da bu bayanı takip eden var mı? çok güzel paylasımları oluyor.......illa yemek değil.....hem guzel salata tarıflerı de var

Cahide Sultan

hacı naptn gece geceee bi yutkundum
takıp etmiodm ama ederim artık baksana sunlara edilmezmi

Ben de ilk kez gördüm ama sık kullanınanlara ekledim...Kızlarrr asıl mutluluk ne biliyormusunuz? yapıp yedirdiğinizde söylenen güzel sözler harika, yemeyi yemişim bunun yanında

.

Ben de ilk kez gördüm ama sık kullanınanlara ekledim...Kızlarrr asıl mutluluk ne biliyormusunuz? yapıp yedirdiğinizde söylenen güzel sözler harika, yemeyi yemişim bunun yanında

.

Krutonlu Salata Tarifi | Cahide Sultan bu sayfayı okusanıza...kadının bırı kılo verme konusunda cahıde hanımdan yardım ıstemıs bırı de bır yöntem söylemıs bunu cok duymustum.....mp3 dınler gıbı bırsey dınlıyorsun yatarken.tv da ızlemıstım kadının bıır de bunu önermiş,kendı yapmıs....

Kızlarrr Beyaz Show başladııı her ne kadar biraz tarzı değişse de seviyorum Beyazıııı, müsade ederseniz ben izlemek istiyorum haa etmezseniz de izlemem çok öperim hepiniziii, çokta seviyorum..iyi geceler kızlarrrrrrrrr

.

beyaz sıktı artık formatı cok degıstı ve sıkıcı oldu onceden sikeçlerı falan cok eglencelıydı

bende beyaza bakıyorum kıvanc gelmıs izlenmez mi kan cekıyor izlemem lazım

kk da cok takıp eden var bu bayanı.konusmaları cok ılımlı böyle sakın sakın sankı.yanımda konusuyormus gibi hissedıyorum...salata tarıflerıne bak bacım
verdiğin linke bakıorm cnm

.
illa bişe yicen yanı

iyi geceler fıstıkkkkkk

pehhh kendım calıyom kendım oynuyom ıyımı şii hoooppp bende varım ya la burda bana bı laf atın benlede konusun ühühüüü
ben garıpmıyem ben yetımmıyem ben oksuzmuyemmm ühüüü

pehhh kendım calıyom kendım oynuyom ıyımı şii hoooppp bende varım ya la burda bana bı laf atın benlede konusun ühühüüü
ben garıpmıyem ben yetımmıyem ben oksuzmuyemmm ühüüü

yetiştim bacım yaptınmı sporunu napyon senin callan nasıl agrın varmı:26:

kızartma olmamış ama

güle güle kullan cnm dengelemişsin

cnm ıcetea kalorisi fazla diye biliyorum ama:26::26:

buda benim menüm biraz geç oldu ama

SABAH menemen domates peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek

ARA NESCAFE

ARA meyve

AKŞAM 1 kepçe yayla çorbası kırmızı lahana salatası yoğurtlu

bide bi ısırık brownie oğlumunkinden

su bugün az oldu

spor 20 dk aerobik arkasından koridorda 50 tur koşu mekik çektim

yapıorum cnm 21 gun olcak az kaldı agrı magrı kalmadı cnm 3-4 gunden sonra
bndede bi gecseydi ağrıı nasıl fark var dimi bi ara demiştim gbegm toplandı dıye ondn snrakı duurm ne dalintoşşş sana dalintoss demek ck hsuma gdio yaaa

bgn herkes kaçamak yapmıs ama olsn o kdr

sözde uyucaktmda cıkamadım netten

sole bebegım hosuna gıttıgı gıbı

kesınlıkle faydasını goryorum gobegım acısında yavas yavas toplanıyor ve sanırım dumduz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…