- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.801
he demek sen ondan bu kadar rahatsınhacı gırelım de üstümuzden yuk kalksın ya..her defasında bunun stresını kım cekecek......oldu da 1 dersten kaldın....onu da eylul de telafı edersın....
Geçen gün bir arkadaşımız burada sol yanım çok acıyor şiirini paylaşmıştı
Benimde aklıma geldi..O güzel şiiri her nekadar güzel olamasada kayıt yapmıştım, sizlere dinletmek isterim..
Benim sesimden, şiiri katlettiğim anlar
[video=youtube;4Nd5GDJrEgk]http://www.youtube.com/watch?v=4Nd5GDJrEgk[/video]
.
gammmzeeemmmmmmmmmmmmmm bu sıır cok etkıler benı zatenn kıızzz sesınıde duydukkk degısık geldı banaaa
Benimde aklıma geldi..O güzel şiiri her nekadar güzel olamasada kayıt yapmıştım, sizlere dinletmek isterim..
.
hee yaa ben nıyetı bozmaya basladıydımm olemı yapalımmmmii barii napak
.
kuzum ne tırmalaması yaa olurmu ole seyy goruntunu bılıyorum ama sesını ılk kez duydumm yaa bı garıp oldummm guzel oldu aamaaYaaaa bakk sesimi bile duyurttum sizeeeeeeeeekulaklarınızı tırmalıyorum artıkkkkkk
.
ayy bı tuhaf oldum...hanı böyle sesımızı duyamıyoruz ya....
cız yanına getırtme benı...öle yapacagız tabi.....hamıle oldugunu dusun,napacaksın! otur çalıs,bişey anlamadım ama anlarız heralde
kuzum ne tırmalaması yaa olurmu ole seyy goruntunu bılıyorum ama sesını ılk kez duydumm yaa bı garıp oldummm guzel oldu aamaa
tamam abla kızma yaaaaaa
kuzum ne tırmalaması yaa olurmu ole seyy goruntunu bılıyorum ama sesını ılk kez duydumm yaa bı garıp oldummm guzel oldu aamaa
tamam abla kızma yaaaaaa
gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sesin de senin gbi ince,narinmiş.....benım sesı duysanız hayt huyt höstt kalın igrençççççç
hahahaha belki şiirin verdiği duygusallıktan kuzum...yoksa bende höyt möyt bişeyim
juju nerde acebe....yenı baskulu ıle bır hatıra fotosu cektırsın gelınce merak edıyorum bakalım aynı mı cıkacak......
Bende merak ediyorum valaaa, jujunun o kadar uğraşması ve kilo verememesi baskülün bozuk olduğundan olmasınn
.
yanı valla o kadar cabaya yazık....eger baskuldense eski baskulu yakalımdüşünsene baskulden oluyormus,gelecek hafta juju 1. oluyormus bireysel de başarı hıkayesını anlatacak ya;
spor yaptım,3+3 beslendım ama en önemlısı baskulumu değiştirdim dıyormusayy jujum ya
valla benım seste hayt hoyt olanlardannnn
hava cok kotu ya yagmur ruzgar sogukkk
aksama ne yemek var kızlarr????
evet ,bahar hemen gelmesın zaten ya! daha zayıflayamadık hacı.....akşama ne varrrrr....valla guleceksınız ama dun eşim et haslamayı yemedı bende ya yenecek ya yenecek dedım ona....el mahkum bugün yedırtecem onaben 1 saat önce makarna yedım akşamı gecırtırecegım o yuzden........
sizlerde ne var*
valla guldum hacı halamı et haslama kız bereketlendı hee bızımkıde etçi bende et cıkardım et yapcam bugunn acıktım ben ya bugun ogle ara kaynadı yıne vallaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?