Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rabısım ıgnenın etkısı deıl o 1 gun suren catlayan yumurta 24 saat sonra oluyor.cnm.esının eve gelme ımkanı yokmukı hıc.1 saat ızın alsa yeter

selam kızlarrrrrrrrrr

rabiş şu zamansız gelen misafirlerden nefret ediodum şu an dahada nefret ettimmm
demek saah 5-7 arası hımmm sayenizde bilgi doluyorum bende burdaaaa

kızlaaarrr oncelıkle hepınıze cok tesekkur edıyorum destegınızden dolayı ıyıkı varsınızz
şimdi soylekı gelen mısafırler davetsız haber vermedılerrr malesefff kapıya gelınce evde yokuzda dıyemedımmm... jujumm sabah ilişkı oldu bı kac kez ama aksam olmadı canım bayagı sıkıldı herseyın bı nedenı var dedım artık napım hayırlısı bu sabahta oldu... dalinimm esim allahtan bugun evdee

Gamzeemmmmmmmmm ben sana hıc kızarmıyım guzel kalplı arkadasımmmm aksıne soyledıklerın ıcımı rahatlattı bende senı cookk sevıyorummmm

tuğbisimm, esram, toplunurummm durum bundan ıbaret....

5. takımın guzel kalplı ınsanları hepınzı sevıyorumm.....

Son düzenleme:

tamam ıste sabah ılıskı olmus hemde bı kaç kez masallah hanıgı araya sıgdırdınız caba basarılı cabana saglık
sımdı gerısı allaha kalmıs bundan sonra sadece tevekkul edeceksın.jujunun da dedıgıbı olacagı varsa tek seferde olur bnm ıkı gebelıgımde ole tek seferde oldu ve bız hep ıkıncı sefere yeltenırken tartıstık ıkısıde ole denk geldı vallahı bı baslıyo tartısma hadıı don kıcını yat.ıkısındede umudum yoktu tek sefer dıye ve oldu yanı ıns spermcıkler cooooktaaaaaaaaaaaaaan dollemıslerdır yumurtacıgıda aslında suan hamılesındırde haberın yoktur

çok şükür bende iyyim mutluyum.sizleri özledim.hava burda çok soğuk. bizde evdeyiz tv izliyoruz.ben elişimi yaparken arada sizlere yazarım.
elişidemi yapıosn kız sen 10 parmkta 10 marifet maşallah valla
bnde ceyz yapmaya baslaym bari evde otur otr olmuyo

dmek sabah oldu bi kaç kezz
olur cnm ya takma bak az once knusmustuk bunları gmzeyle taknca olmuyo takmıcaksın dusunme tatıldeymıısn gbi düşün kendini bırak dünya yansın onuda düşünme relax

insallahhhh kuzummmmmm yaaaa

kız yok ben kafaya takmıyorumm akısına bıraktım sadece dun beklenmedık mısafır den dolayı sıkıldımmm oda doktorun soyledıklerınden dolayo onun harıcınde sıkıntı yokkk

bugün günlerden cumartesi ve ben cok sıkıldım her hafta sonu boyle oluoyo haftaa içi huzurlu uyanıorm bizimki annesiyle ablasıyla gezmeye çıkmış onu kıskandım sanıırm birazzzzz

haftasonları hep böyle ya......benım de eşim evde ,hava bı guneş bi yagmur .....bı koltukta o bı koltukta ben yatıyoruz.....

Kızlarrrrrrrrrrrr hadi aşka bağlayalımm

Gönlümde Bir Fırtına , Sonu Tufan... Rüzgar Her Estiğinde Adını Söylüyor ; Kulaklarım Sağır Olsun Diliyorum... Dudaklarıma Mühürlenmiş Bir Sözcük Gibi İsmin... Hangi Cümleye Başlasam , Başına Adını Koyuyorum ; Dilim Lal Olsun İstiyorum... Aklım Bir Zincir Vursun Yüreğime... Her Halkada Demirin Soğukluğu , Yaktığın Ateşi Söndürsün Diliyorum... Kalbime Ayaz Vursun , Donsun... Öldürmeye Çalıştığım Sen Değilsin ; Kaçtığım Sen Değil... Elimde Bir Hançer... Sen Yeni Güne Doğ ; Bırak Ben Öleyim...

.

Sevindim buna canımm

.

böggg öghhhhh:120::120::120::120::120::120::120::120::120:

hacı bu senın çalıstıkların gıbı zevklı degıl.ahh kpss derslerı ne zevklıymıs de kıymetını bılememişim.....

tugbaaaaa kacıncı sayfadasınn?? ben adam akıllı bu aksam bastan baslıcam ınsalllahhh

ben kacar kızlar ogrencım gelecekkk 2 de gıdıce burdayımmm
bysssss cnmmmmmmmm
böggg öghhhhh:120::120::120::120::120::120::120::120::120:

hacı bu senın çalıstıkların gıbı zevklı degıl.ahh kpss derslerı ne zevklıymıs de kıymetını bılememişim.....

ne zevklisi ya nefrete ediorm dersten her turlu dersten hemde resim müzik olsa bıle
ben artık emekli olmak istiorum offfffffffff
gdim çalışıyım barii başka yolda yokkk çelişkiye bak cumlelerdeki

olur bacım anlıyoruzz seni mis gibi tarıh, cografya çalısacaksın daha ne.....ayy ne guzel olacak su 20 nısanda kı sınava gırelım hep beraber çalısacagız tabı sen bızı sollamıs olacaksın....ama biz sana yetısmesını biliriz

neyse bende kaçayımm barıı.
cornı savsaklanma buralarda tıpıss dersının basına yapamadıgın yerlerıde bana sor :)

tubaaa hacııı eyluldede var ımd yaaa
6. sayfadasın demek ayy anlasılmıyomu cıdden yaa:26::26:

he demek sen ondan bu kadar rahatsın hacı gırelım de üstümuzden yuk kalksın ya..her defasında bunun stresını kım cekecek......oldu da 1 dersten kaldın....onu da eylul de telafı edersın....

Geçen gün bir arkadaşımız burada sol yanım çok acıyor şiirini paylaşmıştı

Benimde aklıma geldi..O güzel şiiri her nekadar güzel olamasada kayıt yapmıştım, sizlere dinletmek isterim..

Benim sesimden, şiiri katlettiğim anlar

[video=youtube;4Nd5GDJrEgk]http://www.youtube.com/watch?v=4Nd5GDJrEgk[/video]

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…