- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.781
mısır patlagı cok dıelse guzel menu cnm
ya ne sınır bı durum bu bole ya musaıt deseydınızya tatlım.tuhh.cnm yumurtan catladıysa 24 saat omru var bugun ıcınde ılıskı olabılırse cok ıyı olur.spermler yumurtaya 3 saatte ulasıyo 3 saat ordan cık gerıye kalır 21 saat o 21 saat ıcınde ılıskı olması lazım esın evdeyse eger burda dolanma.dun gece cok kotu olmusya ama uzulme bugun hala sans var su saatlerde olsa cok ıyı olur.
rabısım ıgnenın etkısı deıl o 1 gun suren catlayan yumurta 24 saat sonra oluyor.cnm.esının eve gelme ımkanı yokmukı hıc.1 saat ızın alsa yeter
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr............rabişim kim geldi söyle bana kulaklarından duvara çivileyım onları.......ne zaan gıttıler kı cnm ya....ya da gıtmedıler mi:44::44: sen üzülme arkadasım sabah ki münasebetındaha iyi sonuc verdıgını söylemıstı......
gamzecim accık gerken 1 lokma elmalı pasta ile 1 tane sarma hepsi o başka yok yani aslında koca bir tabak dolusuydu ama ben o kadarla kaldım komşum ısrar ediyo etme dedim 4 kg verdim nerdeyse devamı gelecek ben tadına baktım yeterli dedim bu arada tabakta 8-10 sarma 2 elmalı kurabiye 1 peynirli poaça ayva tatlısı gül börek vardı ve ben hiç birini yemedim
rabias yaa neden kabul ettin misafiri evde yokuz deseydiniz yaa
dalin cim tebrikler
selam kızlarrrrrrrrrr
rabiş şu zamansız gelen misafirlerden nefret ediodum şu an dahada nefret ettimmm
demek saah 5-7 arası hımmm sayenizde bilgi doluyorum bende burdaaaa
Selammm canımm, hoş geldinnn...
Birşey söylemek istiyorum şu zamansız misafirlerle ilgili..Rabişim sakın bu söylediklerime üzülme olurmu bitanem..Bu yollardan geçmiş biri olarak şunu söylemek istiyorum..Yumurtanın büyümesi, çatlaması, çocuğun döllenmesi demek asla değil gülüm..Yani umudunu asla kaybetme ama asla çok aşırı umutlu da olma..Çünkü bazen % 100 sorunsuzsun ama OL-MU-YOR
Bir kaç gündür takip ediyorum yazdıklarını ve yaptıklarını..İnan bu yolda, bebek için tedavi sürecinde çok önemli şeyler değil bunlar..Yumurta çatlamışsa bile misafirin gelip gitmesiyle hiç bişi değişmez, önemsiz yani..
O kadar kafana takıpta pskolojik bozukluğa yol açma bebeğim..Senin herşeyinin güzel ve yolunda olması bile harika..Kendini aşkla eşinin kollarına istediğin an bırakGelecek olan bebiş zaten gelecek..Tüm sonuçlar bunu gösteriyor, çünkü herşey normal..
Öte yaaaandaaannn gelmeyecekse de şekil a'da görüldüğü gibi bknz Gamze_Mtotonu yırtsan gelmez Rahatla bitanem, lütfen ona odaklanmamaya çalış.. seni çok seviyorum v e lütfen sözlerime üzülüp beni gebertme olurmu
.
kuzum takma kafana hiç mi ilişki olmadı şimdi onu mu demeye çalışıyon sen ... olucaksa şayet bir ilişkidende olur ama stres yapma...
o eskidenmiş anam gerdekde hamile kalma durumları artık yediğimiz herşey hormon yapay buda özellikle erkeklerdeki sperm kalitesini etkiliyor ve üreme artık öyle kolay olmuyor... bak benim bir tane var ama 2. olmuyor gitti trenni kaçırdık
geç kalktık sıkı bir kahvaltı yaptım öğlen yemicek 4-5 gibi yerim oda akşam niyetine .. birazdan baskül almaya gideceğim heyecanlandım ne çıkıcak merak ediyorum her baskül aynı tartarmı acaba
kızlaaarrr oncelıkle hepınıze cok tesekkur edıyorum destegınızden dolayı ıyıkı varsınızz
şimdi soylekı gelen mısafırler davetsız haber vermedılerrr malesefff kapıya gelınce evde yokuzda dıyemedımmm
Gamzeemmmmmmmmm ben sana hıc kızarmıyım guzel kalplı arkadasımmmm
tuğbisimm, esram, toplunurummm durum bundan ıbaret....
5. takımın guzel kalplı ınsanları hepınzı sevıyorumm.....
Son düzenleme: