Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah
1 dilim ekmek
1 haşlama yumurta

öğle
dolma yapmak için oydugum kabakların içlerni pişirdim yogurt döktüm yedim 1 tabak kadar

akşam
2 kabak dolma
yoğurt

yeme olayını kapatıorm burda
1.5 lt su 2.5 olck
45 dk koşu bandı

valla guldum hacı halamı et haslama kız bereketlendı hee bızımkıde etçi bende et cıkardım et yapcam bugunnacıktım ben ya bugun ogle ara kaynadı yıne vallaaaaa

Offf bu gün haftasonu diyemidir nedir, ben de pis acıktım yaaa

.

rabiş; napım bacım yazık gunay valla çöpe bır sey döktum mu cok üzüluyorum bazı sebzeler daha yapamadan çürüyor....üzülüyorum o yüzden bu et haslama bıtecek o kaddar

gamzem; valla sorma haftasonu oldumu nedense gun daha bı uzun oluyor daha cok acıkıyorum.....

esra; kuzum sen nerde okuduydun ankara da mı?

yanlış okumusum basta güzel cnm menun...sen bayagı marıfetllısın hehe

Son düzenleme:
menüm......

sabah: 1 çay bardagı hayıt suyu
1 adet kuru incir

öğlen:1 tabak domates soslu makarna
turşu

akşam:çeyrek metro

su:içmeye çalısıyorum
spor:yok yatıs devam edıyor....:26:

Menün harika ama tatlım ne çabuk yedin yemeğini, acıkmazmısın bu saatte yiyincee :26:

.

ahhh ahhh hiçç sorma Allahın unuttuğu bi köyden bozma sözde şehir bi yerde okuudm aksaray deniyo adına rabiş bilir belki niğdenin oralarda sen nerde okuudn kuuzm
yanlış okumusum basta güzel cnm menun...sen bayagı marıfetllısın hehe
annem başıma vura vura öğretti herşeyi küçükken el mahkum sıkıosa yapma ama yemek pasta borek ilgim var cok sevıorm mutfak işinii hem yapmayı hem yemeyı
menüm......

1 adet kuru incir

turşu

bişi yememişinki snm neyıne yapcn spor makarna gzl olmus zaten dengelenmiş
Menün harika ama tatlım ne çabuk yedin yemeğini, acıkmazmısın bu saatte yiyincee :26:

.

işten 4te cıkıodumya cnm eve gelınce hep birlikte yemek yıoduk hla kurtulmadık o alışkanlıktan aıkırsam 1 elma yerım belkimm

menüm......

1 adet kuru incir

turşu

Nasıl yaaaaaaaa tatlım bu sadece bir öğünlük menü olmuşş :26::26:

.

Bende bir latte içsem mi acaba? sen söyle tuğbamm içeyim mii

Nasıl yaaaaaaaa tatlım bu sadece bir öğünlük menü olmuşş :26::26:

.

gamze ben olsam içerdim..... ben aslında metroyu da yemezdım de yıne zorla sunu koklasana dedi ondan ısırdım bır de menu az gıbı gelıyor da makarna var ya o yuzden dengede tutar...

garfi: kız ben bılmem mı aksarayı anam niğdeli benım ben elazıgda okudum

sen adanalı rabiş niğdeli değilmiydi düzeltym annen niğdeliymıs soryy :)
sende uzakta okumuusn yaw bi istanbul izmir ankara gbi gencliğin kıpır kıpır aktığı yerlerde okuyamadık

Son düzenleme:
sen adanalı rabiş niğdeli değilmiydi düzeltym annen niğdeliymıs soryy :)
sende uzakta okumuusn yaw bi istanbul izmir ankara gbi gencliğin kıpır kıpır aktığı yerlerde okuyamadık

sorma mal gıbı bır ögrencılık yasadım ama arada cok gezdıgım zamanlar da olmadı degıl.......rabiş eskışehır de okudu bak...onun okudugu yer guzel

KIZLAR ben aranızdan ayrılabılırım.heran esım d-smart aılesıne kızdıgı ıcın tobe yarabbı ınternetı kapattıracakmış.ıkna edemıyorum bı turlu onara para kandırmıcakmış.yanı net olmayınca bnde olamıcam.cok uzuluyorum yaa.kapattıracam dıo baska bısey demıyo taahhut dolmadı daha dıom 500 lırama olur olan dıyo.verdıgı para kadar net kullanamıomus 80 verıyoz ama net bı gıdıyo gelmıyo cok yavas dııye kopurdu.ıkna etmeye calısıyom ama basarırmıyım bılemıyorum

evetttt eve yeni geldim baskül işitamamdır ...

homend marka gramatic3901 modelini aldım 53 tl 3 taksit yaptılar ... anam çok hassasmış buda yada diğerinde denemdiğimden bilemedim... eşim uyardı evde kilosu sabit bişey bul dene onu tam tartıyorsa yeri iyidir diye aldım elime 6 kilo çamaşır deterjanını evin her yerinde tartıp duruyorum... hepsi yanlış çıktı bazı yerlerde 6 kilo gösterdi ama ulu orta mekan nası koyim orya .. eski tartımın olduğu yerde de yanlış çıktı neyse sonunda koridorun bitimdeki noktasına koydum 6 kilo ... ben çıktım indim yine koydum 6 kilo oğlanı çıkardım indi yine koydum 6 kilo... şimdilik dursun sabah yine bakacam hala 6 kilo gösteriyorsa yeri orasıdır...

bu arada menüm

sabah sıkı bir hakvaltı
peynir
yağlı ekmek
tahin pekmez
zeytin
yeşil soğan
roka
hepsinden biraz biraz yedim saat 10:00

ara
yok

öğlen
malum yok

ara
yok

akşam
dışardaydım baskül için forumda bi restaurant a girdik
ben köri soslu tavuk istedim yanında soda
ama kocaman bir tabakta üzeri içinde ne olduğunu bilmediğim mantarlı karışık boza kıvamında sosa bulanmış hatta tavuk görünmüyor bile öyle bişi geldi yanında patates püresi haşlanmış borkoli haşlanmış karnıbahat 2-3 tane nasıl bişeyde kızardığını bilmediğim bir şey ne olduğunu da bilmiyorum... tabağın karısını yedim sosları temizleyerek tavukları yedim haşkanmış sebzeleri yedim diğerlerininde yarısını yedim ama aşırı doymuş kendimi aşırı kalorili şeyler yemiş gibi hissettim....

tüm bunların üstüne eve gelir gelmez tartıya çıktımm yemek yiyeli 30 dk olmuştu tartı 87,10 gösterdi....:26: acaba yarın sabah yine 85.70 çıkarmı bilmem

sen sabah cık ac karnına o zaman ögrenmıs olursun kılonu......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…