Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bn cıkıyorum esım yarın bakacam olmasa p.tesı kapattıracam dedı.ıkna etmeye calısacam edemezsem yapcak bıseyy yok.dua edınde ıkna olsun deılse son 24 saat

issyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geride bir avuçyalannnnnn
beni bu derde sen attın da baskülüm
gittin ya kafam hep dumannnnnnnnnnnnnnnnnnn

yok anam yok ondan da umudu kestim yarına ben 85.7 bile çıkamayabilirim bugün yediklerim hiiiiç iyi değildi... hayırlısı bakalım

kızlar bn cıkıyorum esım yarın bakacam olmasa p.tesı kapattıracam dedı.ıkna etmeye calısacam edemezsem yapcak bıseyy yok.dua edınde ıkna olsun deılse son 24 saat
hadi yaaaaaaaaaaaa yapma etme elimden alma ypksa eski fit vucudumu ne sen görürsün en ben de... bak kaç ayda eridim bittim kıyma bana de

cnm ikna edersin senin eşin değilmiydi kk sana iyi geliyo zayflıysn fln diyen ben senın esin diye hatrlıorm korkut gzunu bak kılo alıırm gene de

anammm juju öğun atlamıs hatta arada yapmamıs valla bu gunlerıde gorcekmıydık
bayılırm kori soslu tavuga evdede kullanıorm ben kori sosunu ama rest. gbi sıvı degil baharat halınde olnanı kulanıorm cok kalorili oldgnuda sanmıorm yani hemen baktım 1 porsiyon körili tavukta 280 kalori varmıs jujum super afyet olsunnn

onu ben dedıydım kız ama dalının kı de demıstır...kk da motıvasyon tavan yapıyor......

dalincim; senın ıcınde hayırlısı olsun ,sen burası olmasa da bu hırsla ıncecık olursun zaten....ama senı az cok tanıdıysam sen kocanı ıkna edersinbu yarısta bızden kopmanı istemem açıkcası....

ahhh gamzelim yavru kuşum benım bilirsinki ne zaman senin yorumladığın şiirlerini dinlesem salye sümük ağlarım.ne olur bari anam şiirini paylaş.onuda dinleyim.

selam bacılar nasılsınız bakemm???

esramm aksarayı bılırımmm kuzummmm ben eskişehirde okudummm cookk severım kendılerınııı

jujum hayırlı olsunn baskulunn
menume gelince

sabah

2 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
peynır
1 catal recel 1 catal bal

ogle
yok

ara
yok

ıkındı gıbı
1 cıkolatalı gofret
10 fındık yedımm

aksam
1 kepce corba
3 parca et
1 kasık bulgur pilavı
salata

su: az ıctım bugun ıcıyorumm
spor: tugbanınkındenn

bende buğünkü menümü yazayım kızlar.

SABAH:
AÇ KARNIMA IKI KURU KAYISI
IKI BARDAK SU
YARIMSAAT SONRA KAVALTI
IKI HASLANMIŞ YUMURTANIN BEYAZI
BİR ÇAY BARDAĞI YARIM YAĞLI SÜT
İKİ TANE TUSSUZ ETİMEK

ARA ÖĞÜN
BİR ELMA

ÖĞLEN
3 TANE YEŞİL KABAĞI BÖRTTÜRDÜM ÜSTÜNE 3 KAŞIK YOĞURT

ARA ÖĞÜN
YARIM AYVA

AKŞAM
BİR TABAK KARNIBAHAR YEMEĞİ
BİR TANE TUSSUZ ETİMEK
2 KASIK YOGURT

GÜN İÇİNDE
EN AZ 8 BARDAK SU

aradı musterı hızmetlerını ınternetı kapattırmak ıstıyorum ama taahhut dolamdı napacam dıye.bızım pakette tvde var yanı d-smart ınternet ve televızyon paketi full
konustu falan yuzu dustu hıc yolu yokmu dedı bı net kapatmak ıcın bukadar paramı verecem dedı.basladı bı huzur benı basmaya
tamam ya dedı hıc memnund eılım ama yapcak bısey yok deyınce anladımkı bıseyler var
kadın demıskı sız net+artı full tv paketı kullanıyosunuz bu durumda bunlar tek paket kampasından yararlanmıssınız dedı.taahhutunuzde dolmamıs dedı eger ıptal ettırmek ıstersenız paket kapsamı degısır ıkısı ıcınde ayrı para odersınız dedı.ınternet ıcın modem artı kurulum ucretsız fadalandıgınız hersey olmak uzere uzere toplamda 370 tl tv paketı ıcınde lısıvır kurulum kullanılan kablo ve taahhut bozdugun ıcın hepsı dahıl 700 tl lısıvır zaten 400 tl ımıs full hd uydu alıcısı
okadar dıl doktum ıkna edemedım saolsun musterı hızmetlerındekı abla sıp dıye cozdu

2 yılım dolar dolmaz kapattırıcam.alt yapınız cok kotu nete gıremıyorum be dedı kapattı.

köriyi bende severim onun için istedim ya ama hayalimdeki gibi bişi gelmedi yok yok ben huzursuzum....sevmedim menümü
aaaaaaaaaa kalbim 5 tane olmus ne halta yarıyorsa ödul neyım verseler bari
ne işe yarıyo benim nie üç kalbim var ????
ohhh iyi iyi sevindim aramızdasın yani... yüreğime indiriyodun...

ben 30 dk koşu bandı maceramı bitirdim 3 dk 4,2. hızda yürüyüş 3 dk 6 . hızda koşu şeklinde tamamladım ama öldüm öldüm ter bastı... kulaklık taktım ama arada eşim yavaş aşağıdaki adamada yazık dedi çok ses yapıyormuş koşarken offfffffffffffffff ben koşmaya alışırım ama o sesi napıcam

şimdi de callen yapmaya gidiyorum

jujucumm sen ne dıyon ya bnmde yuregıme ınıyodu hem sadece kk deılkı ben gurbet gelını oldugum ıcın annemle babamda msnde goruntulu konusma ımkanım oluyodu net olmasaydı sıkıntıdan evde patlardım cocuklar bı yandan kıs bı yandan duvarlar bı yandan sızınle vakıt gecırıyorum facede falan kafam dagılıyo cok aglardım ınankı uzun surede konusmazdım.ama ısıde bellı olmaz yazın bakarız dıyo ayyy catlattı benı ya

aaaaaaaaaa kalbim 5 tane olmus ne halta yarıyorsa ödul neyım verseler bari
ne işe yarıo kıs o
kocanız evde oldugu zaman nasıl zaman gecırıyorsunuz? bız sıkılıyoruz bazen.....

bnm kocam olmadığı için malesef mı desem şükürmü desem bilemicem
ama olsa eminim gzl vakt geçirirdik
bizmki gezme delisi eminim eve girmezdik hiç
peki kocanız olmadan nasıl geçiiosnuz vakıt bnde bunu soryum

arzu; çok çok çok begendim menünü
rabiş;o gofret ne bacm ama fındık fstıklıysa sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…