- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.841
yanı valla o kadar cabaya yazık....eger baskuldense eski baskulu yakalımdüşünsene baskulden oluyormus,gelecek hafta juju 1. oluyormus bireysel de başarı hıkayesını anlatacak ya;
spor yaptım,3+3 beslendım ama en önemlısı baskulumu değiştirdim dıyormusayy jujum ya
KIZLAR ben aranızdan ayrılabılırım.heran esım d-smart aılesıne kızdıgı ıcın tobe yarabbı ınternetı kapattıracakmış.ıkna edemıyorum bı turlu onara para kandırmıcakmış.yanı net olmayınca bnde olamıcam.cok uzuluyorum yaa.kapattıracam dıo baska bısey demıyo taahhut dolmadı daha dıom 500 lırama olur olan dıyo.verdıgı para kadar net kullanamıomus 80 verıyoz ama net bı gıdıyo gelmıyo cok yavas dııye kopurdu.ıkna etmeye calısıyom ama basarırmıyım bılemıyorum
hadi yaaaaaaaaaaaa yapma etme elimden alma ypksa eski fit vucudumu ne sen görürsün en ben de... bak kaç ayda eridim bittim kıyma bana dekızlar bn cıkıyorum esım yarın bakacam olmasa p.tesı kapattıracam dedı.ıkna etmeye calısacam edemezsem yapcak bıseyy yok.dua edınde ıkna olsun deılse son 24 saat
http://www.homend.com.tr/gramatic3901.asp bu arada benim baskül bu yarın kilomu da gösterirken resmini çekerim
kızlar ben koşu bandına çıkıcam koşmayı planlaıyorum ara ara gelirim yine
cnm ikna edersin senin eşin değilmiydi kk sana iyi geliyo zayflıysn fln diyen ben senın esin diye hatrlıorm korkut gzunu bak kılo alıırm gene deKIZLAR ben aranızdan ayrılabılırım.heran esım d-smart aılesıne kızdıgı ıcın tobe yarabbı ınternetı kapattıracakmış.ıkna edemıyorum bı turlu onara para kandırmıcakmış.yanı net olmayınca bnde olamıcam.cok uzuluyorum yaa.kapattıracam dıo baska bısey demıyo taahhut dolmadı daha dıom 500 lırama olur olan dıyo.verdıgı para kadar net kullanamıomus 80 verıyoz ama net bı gıdıyo gelmıyo cok yavas dııye kopurdu.ıkna etmeye calısıyom ama basarırmıyım bılemıyorum
evetttt eve yeni geldim baskül işitamamdır ...
homend marka gramatic3901 modelini aldım 53 tl 3 taksit yaptılar ... anam çok hassasmış buda yada diğerinde denemdiğimden bilemedim... eşim uyardı evde kilosu sabit bişey bul dene onu tam tartıyorsa yeri iyidir diye aldım elime 6 kilo çamaşır deterjanını evin her yerinde tartıp duruyorum... hepsi yanlış çıktı bazı yerlerde 6 kilo gösterdi ama ulu orta mekan nası koyim orya .. eski tartımın olduğu yerde de yanlış çıktı neyse sonunda koridorun bitimdeki noktasına koydum 6 kilo ... ben çıktım indim yine koydum 6 kilo oğlanı çıkardım indi yine koydum 6 kilo... şimdilik dursun sabah yine bakacam hala 6 kilo gösteriyorsa yeri orasıdır...
bu arada menüm
sabah sıkı bir hakvaltı
peynir
yağlı ekmek
tahin pekmez
zeytin
yeşil soğan
roka
hepsinden biraz biraz yedim saat 10:00
ara
yok
öğlen
malum yok
ara
yok
akşam
dışardaydım baskül için forumda bi restaurant a girdik
ben köri soslu tavuk istedim yanında soda
ama kocaman bir tabakta üzeri içinde ne olduğunu bilmediğim mantarlı karışık boza kıvamında sosa bulanmış hatta tavuk görünmüyor bile öyle bişi geldi yanında patates püresi haşlanmış borkoli haşlanmış karnıbahat 2-3 tane nasıl bişeyde kızardığını bilmediğim bir şey ne olduğunu da bilmiyorum... tabağın karısını yedim sosları temizleyerek tavukları yedim haşkanmış sebzeleri yedim diğerlerininde yarısını yedim ama aşırı doymuş kendimi aşırı kalorili şeyler yemiş gibi hissettim....
tüm bunların üstüne eve gelir gelmez tartıya çıktımm yemek yiyeli 30 dk olmuştu tartı 87,10 gösterdi....:26: acaba yarın sabah yine 85.70 çıkarmı bilmem
cnm ikna edersin senin eşin değilmiydi kk sana iyi geliyo zayflıysn fln diyen ben senın esin diye hatrlıorm korkut gzunu bak kılo alıırm gene de
anammm juju öğun atlamıs hatta arada yapmamıs valla bu gunlerıde gorcekmıydık
bayılırm kori soslu tavuga evdede kullanıorm ben kori sosunu ama rest. gbi sıvı degil baharat halınde olnanı kulanıorm cok kalorili oldgnuda sanmıorm yani hemen baktım 1 porsiyon körili tavukta 280 kalori varmıs jujum super afyet olsunnn
Geçen gün bir arkadaşımız burada sol yanım çok acıyor şiirini paylaşmıştı
Benimde aklıma geldi..O güzel şiiri her nekadar güzel olamasada kayıt yapmıştım, sizlere dinletmek isterim..
Benim sesimden, şiiri katlettiğim anlar
[video=youtube;4Nd5GDJrEgk]http://www.youtube.com/watch?v=4Nd5GDJrEgk[/video]
.
aaaaaaaaaa kalbim 5 tane olmusne halta yarıyorsa ödul neyım verseler bari
selam bacılar nasılsınız bakemm???
esramm aksarayı bılırımmm kuzummmmben eskişehirde okudummm cookk severım kendılerınııı
jujum hayırlı olsunn baskulunn
menume gelince
sabah
2 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
peynır
1 catal recel 1 catal bal
ogle
yok
ara
yok
ıkındı gıbı
1 cıkolatalı gofret
10 fındık yedımm
aksam
1 kepce corba
3 parca et
1 kasık bulgur pilavı
salata
su: az ıctım bugun ıcıyorumm
spor: tugbanınkındenn[/QU
....öglen nıye yemedın dıye sormuyorumfınfık ,fıstık ooo
selam bacılar nasılsınız bakemm???
esramm aksarayı bılırımmm kuzummmmben eskişehirde okudummm cookk severım kendılerınııı
jujum hayırlı olsunn baskulunn
menume gelince
sabah
2 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
peynır
1 catal recel 1 catal bal
ogle
yok
ara
yok
ıkındı gıbı
1 cıkolatalı gofret
10 fındık yedımm
aksam
1 kepce corba
3 parca et
1 kasık bulgur pilavı
salata
su: az ıctım bugun ıcıyorumm
spor: tugbanınkındenn[/QU
....öglen nıye yemedın dıye sormuyorumfınfık ,fıstık ooo
ben begendım canımmmbende buğünkü menümü yazayım kızlar.
SABAH:
AÇ KARNIMA IKI KURU KAYISI
IKI BARDAK SU
YARIMSAAT SONRA KAVALTI
IKI HASLANMIŞ YUMURTANIN BEYAZI
BİR ÇAY BARDAĞI YARIM YAĞLI SÜT
İKİ TANE TUSSUZ ETİMEK
ARA ÖĞÜN
BİR ELMA
ÖĞLEN
3 TANE YEŞİL KABAĞI BÖRTTÜRDÜM ÜSTÜNE 3 KAŞIK YOĞURT
ARA ÖĞÜN
YARIM AYVA
AKŞAM
BİR TABAK KARNIBAHAR YEMEĞİ
BİR TANE TUSSUZ ETİMEK
2 KASIK YOGURT
GÜN İÇİNDE
EN AZ 8 BARDAK SU
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlama yumurta
öğle
dolma yapmak için oydugum kabakların içlerni pişirdim yogurt döktüm yedim 1 tabak kadar
akşam
2 kabak dolma
yoğurt
yeme olayını kapatıorm burda
1.5 lt su 2.5 olck
45 dk koşu bandı
tugba cok azzzzzzzzzzzzzzzzmenüm......
sabah: 1 çay bardagı hayıt suyu
1 adet kuru incir
öğlen:1 tabak domates soslu makarna
turşu
akşam:çeyrek metro
su:içmeye çalısıyorum
spor:yok yatıs devam edıyor....:26:
beyimi kandırayımda az dısarı cıkalım yaa canım cookk sıkıldııııı
cnm ikna edersin senin eşin değilmiydi kk sana iyi geliyo zayflıysn fln diyen ben senın esin diye hatrlıorm korkut gzunu bak kılo alıırm gene de
anammm juju öğun atlamıs hatta arada yapmamıs valla bu gunlerıde gorcekmıydık
bayılırm kori soslu tavuga evdede kullanıorm ben kori sosunu ama rest. gbi sıvı degil baharat halınde olnanı kulanıorm cok kalorili oldgnuda sanmıorm yani hemen baktım 1 porsiyon körili tavukta 280 kalori varmıs jujum super afyet olsunnn
ne işe yarıyo benim nie üç kalbim var ????aaaaaaaaaa kalbim 5 tane olmusne halta yarıyorsa ödul neyım verseler bari
ohhh iyi iyi sevindim aramızdasın yani... yüreğime indiriyodun...aradı musterı hızmetlerını ınternetı kapattırmak ıstıyorum ama taahhut dolamdı napacam dıye.bızım pakette tvde var yanı d-smart ınternet ve televızyon paketi full
konustu falan yuzu dustu hıc yolu yokmu dedı bı net kapatmak ıcın bukadar paramı verecem dedı.basladı bı huzur benı basmaya
tamam ya dedı hıc memnund eılım ama yapcak bısey yok deyınce anladımkı bıseyler var
kadın demıskı sız net+artı full tv paketı kullanıyosunuz bu durumda bunlar tek paket kampasından yararlanmıssınız dedı.taahhutunuzde dolmamıs dedı eger ıptal ettırmek ıstersenız paket kapsamı degısır ıkısı ıcınde ayrı para odersınız dedı.ınternet ıcın modem artı kurulum ucretsız fadalandıgınız hersey olmak uzere uzere toplamda 370 tl tv paketı ıcınde lısıvır kurulum kullanılan kablo ve taahhut bozdugun ıcın hepsı dahıl 700 tl lısıvır zaten 400 tl ımıs full hd uydu alıcısı
okadar dıl doktum ıkna edemedım saolsun musterı hızmetlerındekı abla sıp dıye cozdu
2 yılım dolar dolmaz kapattırıcam.alt yapınız cok kotu nete gıremıyorum be dedı kapattı.
ne işe yarıo kıs oaaaaaaaaaa kalbim 5 tane olmusne halta yarıyorsa ödul neyım verseler bari
kocanız evde oldugu zaman nasıl zaman gecırıyorsunuz? bız sıkılıyoruz bazen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?