- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.941
dalinim kolay gelsin bende ütü yapıyorum her bi gömlek sonrası gelip bi bakıyorum gelen giden var mı senden ses çıkmayınca dedim burayı boş bırakmayım nöbetibi koşu ütüye devam edim...
canım daha derse oturmadım. birazdan yatacağım annemlere geldim. sabah 09:30 da sınav var online yds ona gireceğim. o yüzden yatacağım ama dertleşmeye geldim. çok üzgünüm. dinler misiniz bei...
tamam kolay gele...iyi gecelersanada kolay gelsın bacım ya su kadınalrın ısı ne zor gece gunduz mesaı erkekler 8 saat calısıyo ay oldum bıttım eve gelıyor bır donum bostan yan gel yat osman bıze olemı mesaı bıtmıyo anacım dınlenmeye zaman yok :) neyse canlar bende kaçtım mutfagımıda temızleyeyım ocak mocak battı sonra cumburlop yataga hadı ıyı gecelerr
noldu çentikim hayırdır inşAllah?canım daha derse oturmadım. birazdan yatacağım annemlere geldim. sabah 09:30 da sınav var online yds ona gireceğim. o yüzden yatacağım ama dertleşmeye geldim. çok üzgünüm. dinler misiniz bei...
heee aman aman aman tek derdin bu olsun beee sendeben ders çalışmak için güya cumadan cumaya bildirim yapacaktım ya... menümü söyleyim;
cuma: mantı
ctesi: sucukve 3-4 minik baklavamsı tatlı.... 1 lokma çikolata
heee aman aman aman tek derdin bu olsun beee sendebende dedim noldu inşAllah kötü bişiy olmamaıştır.Valla kendin ertesi günlerde dengelemeye bak madem sporda yapamıyorsun daha kontrollü ye çentikim. Ohhh be rahatladım bişiycik olmaz çentikim bunun için hiiiiiç üzülme dengelediğin sürece sorun yok her gün her gün yersen sorun orada başlar ama sende yapmazsın öyle. Ana kucağına gitmişsin azcık yemiş ol...
yas pastaları lop lop goturen tabı amaaan bumu derr.kelın ılacı olsa kendı basına surermı hıhheee aman aman aman tek derdin bu olsun beee sendebende dedim noldu inşAllah kötü bişiy olmamaıştır.Valla kendin ertesi günlerde dengelemeye bak madem sporda yapamıyorsun daha kontrollü ye çentikim. Ohhh be rahatladım bişiycik olmaz çentikim bunun için hiiiiiç üzülme dengelediğin sürece sorun yok her gün her gün yersen sorun orada başlar ama sende yapmazsın öyle. Ana kucağına gitmişsin azcık yemiş ol...
yok be yavrum. ana kucağına gece geldik. arkadaşlarda yedik.. eşim sebze yemez.. vvarsa yoksa et/tavuk... kışın pişirdiğim tek sebze patates. onu da karbo diye yasakladılar.. ben de değişiklik olsun diye mantı yaptım. ve yedim cuma günü.. sonra ctesi günü de yani bugün bir sürü iişimiz vardı.. ulus ta da lahmacun yedimsonra arkadaşlara gidince orada da baklava vardı. öyle çok kilolu insanlar değiliz. erkekler löp löp götürüyorlar dediim ben onlardan daha zayıfım ne bu kısmak dedim kendi kendime.. onu yeme bunu yeme... üstelik bana dediler ki, evlenmeden önceki halin olamazsın. aradan geçen yılları düşün, artık annesin onu düşün.. üstelik şimdiki görüntüm de güzel... nedir bu estetik kaygısı... falan filan derken vicdan yapıyorum şimdi. ya cumaya kadar gelmezsem ve hep böyle geçerse haftam...
Ah zesim ah.... Çok dertlendim tatlışkom... arada sıkışmış giiibi hissediyorum kendimi... peygamber efendimizin bir lafı var: "belini doğrultacak kadar yemek" bir de bana bak...
ya çentikim insan her zaman baklava yemiyor her zaman lahmacun yemiyor her zaman mantı yemiyor ki ve senin fazlada kilon yok zaten senin sadece spora ihtiyacın var. Bana kalsa senin kilonda olsam ben her şeyi yerdim kararında çok gözüm dönmemişse ama spor yapmak şartıyla çentik spor yapamayacaksan ve baktın kilo almaya başlıyorsan yemeklerini azaltmanı tavsiye ederim.kızzz üşenme sen şu sprunu yap artık bide akşam belli saatden sonra hiç bir şey yeme. Hepsi seninde herkesin bildiği şeyler iş uygulamaya geliyor işte sende uygula... Sen annesin eski haline dönemezsin laflarınada riayet etme tv de ne anneler görüyoruz hiç doğum yapmamaış gibi...nasıl eski hallerine dönüyorlar. hande yener varya kadın diyor ki ben 20 li yaşlarda bu güzel vucudum yoktu kadın 30 dan sonra maşAllah nasıl oldu hemde koca bir erkek çocuğu annesi...Öyle işte çentikim kontrolude elden bırakmamak lazım...yok be yavrum. ana kucağına gece geldik. arkadaşlarda yedik.. eşim sebze yemez.. vvarsa yoksa et/tavuk... kışın pişirdiğim tek sebze patates. onu da karbo diye yasakladılar.. ben de değişiklik olsun diye mantı yaptım. ve yedim cuma günü.. sonra ctesi günü de yani bugün bir sürü iişimiz vardı.. ulus ta da lahmacun yedimsonra arkadaşlara gidince orada da baklava vardı. öyle çok kilolu insanlar değiliz. erkekler löp löp götürüyorlar dediim ben onlardan daha zayıfım ne bu kısmak dedim kendi kendime.. onu yeme bunu yeme... üstelik bana dediler ki, evlenmeden önceki halin olamazsın. aradan geçen yılları düşün, artık annesin onu düşün.. üstelik şimdiki görüntüm de güzel... nedir bu estetik kaygısı... falan filan derken vicdan yapıyorum şimdi. ya cumaya kadar gelmezsem ve hep böyle geçerse haftam...
Ah zesim ah.... Çok dertlendim tatlışkom... arada sıkışmış giiibi hissediyorum kendimi... peygamber efendimizin bir lafı var: "belini doğrultacak kadar yemek" bir de bana bak...
dalintoşum yaktın beni yine vurdun beni can alıcı noktodan kısss tamam zayıflayacam söz dedim ben her zaman onları yiyemem ki biliyorum ama dalintoşum zayıflayacam Allahın izniyle...yas pastaları lop lop goturen tabı amaaan bumu derr.kelın ılacı olsa kendı basına surermı hıh
ohooo sen dıyet ı bırakmıssın hayırlı olsun kuzucum.aklından bunlar gecıyosa neden dıyet yapıom dıye kendını kandırıyon sen dıyet falan yapmıyosun haberın olsun.azcık dıyet yapmaya heveslı bırı bellı olur.dost acı soler ohh bıde ne guzel gecırmıs ıcınden mınareyı calmadanda kılıfını hazırlamıs yumulmus tatlılara.ben sana facedende solemedımmı senın zayıflamaya ıhtıyacın yok zaten zayıfsın sadece gobegın var sıkılastırıcı callen yapsan 2 haftada tamam senın ıs zaten vermeyı hedefledıgın kıloyu vermıs gıbı ınceleceksın ama yok senın toto ne dıyete gelıo ne egzersıze
kollarını soracağım çentik muhtemelen kol kaslarını güçlendirmek için egzersiz yapman gerekecek dambıllarla filan... ama bunu cevabını ben yinede soracağım...var ya canlarım.. çok teşekkür ediyorum ikinize.. hem moralim düzeldi, hem kendime geldim.. psikolojide vardır ya iyi polis kötü polis... öyle oldu.. totoyu sıkacağım dalin söz.. annem 60 kilo olduğumu duyunca inanamadı.. ne yani aramızda 3 kilo mu var dedi, Kİ annem benden 10 cm falan kısadır. ben de hemen göbeği totoyu gösterdim bak bak diye.. ciddeeeen dedi.. çok sevindirik oldum. hemen jillian ımı gösterdim, callen i gösterdim. callen e bayıldı. bana da indir dedi.. hevese geldi.. ay yapsa çok süper olur ana kız...
bir de ZES sen kardeşe sordun mu? jillian 30 days shred yapıyorum ben ama ilk başta şınav çekiyorlar o hareket benim omuz bitişi/kol başlangıcındeki kaslarımı çok ağrıtıyor. kollarım normalde güçsüz ve cılızdır. yapmaya devam edeyim mi bırakayım mı.. onu sorar mısın canım lütfen...
15 dk ya geliyorum sonrada yatıyorum. umarım kalkarım ya sabahki sınava.. 09:30 da başlamam lazım.......
iyi ki varız 5. takım...
tmm cnm. güçlendirmek böyle sızlatıyorsa olur da, sakatlamayalım diye.. daln gitti heralde.. lafları soktu ya şişkinliği inmiştir şimdi onun.hadi öpüyorum canım
rahatladın mı onu söyle
heeee şimdi bi magazin programında Hadise vardı sanki güzelleşmiş gibi geldi bana zayıflığı çirkin gelmedi bana hımmm:44: neyse paylaşayım dedim.
cocuklar uyudu bende tuvaletı banyoyu temızledım.bı mola verdım bakayım dedım.mutfagıda temızler ole yatarım gunduz vakıt olmuyo.yarında salon cocuk odası yatak odası var katlanacak 4 makıne camasırım var owwwww
var ya canlarım.. çok teşekkür ediyorum ikinize.. hem moralim düzeldi, hem kendime geldim.. psikolojide vardır ya iyi polis kötü polis... öyle oldu.. totoyu sıkacağım dalin söz.. annem 60 kilo olduğumu duyunca inanamadı.. ne yani aramızda 3 kilo mu var dedi, Kİ annem benden 10 cm falan kısadır. ben de hemen göbeği totoyu gösterdim bak bak diye.. ciddeeeen dedi.. çok sevindirik oldum. hemen jillian ımı gösterdim, callen i gösterdim. callen e bayıldı. bana da indir dedi.. hevese geldi.. ay yapsa çok süper olur ana kız...
bir de ZES sen kardeşe sordun mu? jillian 30 days shred yapıyorum ben ama ilk başta şınav çekiyorlar o hareket benim omuz bitişi/kol başlangıcındeki kaslarımı çok ağrıtıyor. kollarım normalde güçsüz ve cılızdır. yapmaya devam edeyim mi bırakayım mı.. onu sorar mısın canım lütfen...
15 dk ya geliyorum sonrada yatıyorum. umarım kalkarım ya sabahki sınava.. 09:30 da başlamam lazım.......
iyi ki varız 5. takım...
günaydınnn 5. takımın fıstıklarııııı
bugün çokkkkkkkkkk güzel bir günnnnnnnnn.... kahvaltımı yaptımmm sabah kahvesi isteyen buyursun gelsinn
büsrammmm menünn çokkk güzelll
günaydınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?