- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.961
slmmmm kızlarrrrrrr napıosnuz bakimmm ben ders çalışıorm yuppi yupii aralıksız 1 saat calışabıldm
corni ve rabişe örnek oluyum die yazdm hırslanın bakım cabukk
bacım biz de bu isteksızlık varken :26: of offff esra dersı bı görsen bı halt anlamıyorum:26:
o kadarmı kotüü:26::26:
yaparsn cornim sen unıvdeki dersler cokmu gzldi sankı ne dersler atlattık bunuda yaparsnnnnn
keske annemde pişirse kalorisiz şeyler az once hamr kızartıyodu zor vazgecrdimhayırlı günler hayırlı pazarlar arkadaslar.evdeyız gec kalktım kavaltımda malum gec oldu az öncede ögle yemeğimizi yedik.tabiki ben tam gaz diyete devam.netten araştırmalar yapıyorum.neyın kalorisi azsa onu pişiriyorum.inş hızlıca vererek kurtuluruz şu kilolardan.sizleri seviyorum.a.e.o lun.
orası öle de bunye kaldırmıyor artık:120::120::120::120::120::120:
merhaba kızlar dün internet yoktu evde arızalıydı site intrneti demin geldi yazaadım dün hava acayip soğuk etraf buz kesti eskiyi okuyum biraz dünkü menümü bugünkiyle yazarım artık
sabah
2 dilim yufkadan börek
öğle
yarım tabak makarna
tere maydnoz
akşam
2 köfte
1 demet tere
su 2lt devam ediyorum
spor 30 dk kdr callan
yuruys yapılck
bugün rekor kırdık sanıırm ne kdr sessiz sayfa:44::44:
keske annemde pişirse kalorisiz şeyler az once hamr kızartıyodu zor vazgecrdim
burdada az once kar ucustu havada pamuk gbi:26:
sabah
2 dilim yufkadan börek
öğle
yarım tabak makarna
tere maydnoz
akşam
2 köfte
1 demet tere
su 2lt devam ediyorum
spor 30 dk kdr callan
yuruys yapılck
bugün rekor kırdık sanıırm ne kdr sessiz sayfa:44::44:
evettt menümü paylaşayım uzuun aradan sonra
kahvaltı.
yumurta salatası
5 zeytin
2 dl buğday ekmeği
domates salatalık tere
peynir
ara:
2 dlim portakal
ara:
5 fındık
5 badem
akşam.
1 kase sebze çorbası
2 kaşık kavurma
turşu
suyumu az içtim tamamlıcam..
ebru şallı ile platese başlıyorum akşam..
çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutup da düzeleyim.....pofff çok sıkıldım kızlarrrrrrrrbelimin ağrısı da arttı ya hava o kadar güzel ki bu havada dışarı çıkamamak çok kötü
Anne keşke biraz yardımcı olsa, hamur kızartmasına ben hiç dayanamam :26: sokkata kokusunu duysam canım nasıl çeker varyaa
çok güzel dengelemişsin canım..wvwt pazar günleri genelde sessizleşiyoruz
Ben de bu gün sıfır sporum canım yaa :26::26:
Burada hava berbat soğuk hatta tepelerde kar yağmış..Bembeyaz..dolayısıylada soğuktan yıkılıyoruz..
Eşimle dışarı çıktık, biraz ödemeler vardı hallettik çok şükürbotlar acayip indirime girmiş..100 tl olan botlar 29 tl ye düşmüş..Aldım ama sanırım yaza kadar giyebilirim bile, hava o denli kış yani
.
gzl cnm gec uyandn sanıırm ogle yokevettt menümü paylaşayım uzuun aradan sonra
kahvaltı.
yumurta salatası
5 zeytin
2 dl buğday ekmeği
domates salatalık tere
peynir
ara:
2 dlim portakal
ara:
5 fındık
5 badem
akşam.
1 kase sebze çorbası
2 kaşık kavurma
turşu
suyumu az içtim tamamlıcam..
ebru şallı ile platese başlıyorum akşam..
burda cok fena hava ya zaten gzl olsada cıkamıormçat diye çatlamak üzereyim neresinden tutup da düzeleyim.....pofff çok sıkıldım kızlarrrrrrrrbelimin ağrısı da arttı ya hava o kadar güzel ki bu havada dışarı çıkamamak çok kötü
keşke bura da soguk olsaen azından bu kadar üzülmem dışarı çıkamadıgıma çok bencilimm benım de eşimi bır ark ı çagırdı dışarı cıktılar...tel ettım ohh erkek-kız karısık iş ark ları ile toplanmıs sahilde çay içiyorlarmış
evet şimdi kışlık almanın tam zamanı aslında..güle güle giy cnm
Anne keşke biraz yardımcı olsa, hamur kızartmasına ben hiç dayanamam :26: sokkata kokusunu duysam canım nasıl çeker varyaa
çok güzel dengelemişsin canım..wvwt pazar günleri genelde sessizleşiyoruz
Ben de bu gün sıfır sporum canım yaa :26::26:
Burada hava berbat soğuk hatta tepelerde kar yağmış..Bembeyaz..dolayısıylada soğuktan yıkılıyoruz..
Eşimle dışarı çıktık, biraz ödemeler vardı hallettik çok şükürbotlar acayip indirime girmiş..100 tl olan botlar 29 tl ye düşmüş..Aldım ama sanırım yaza kadar giyebilirim bile, hava o denli kış yani
.
gzl cnm gec uyandn sanıırm ogle yok
burda cok fena hava ya zaten gzl olsada cıkamıorm
gamze sorma ya annem ikide bir hamr işi yapalım pasta yapalım dioo deli olcm kardesimde hhıc durmaz hbre tatlı yer yanmda evı terketcem ykndaonlar zayf ya ben kıme cektm bılmıormkı
:26::26::26::26: keşke senide alsaymış eşin gitmeden :26::26::26:
.
gzl cnm gec uyandn sanıırm ogle yok
burda cok fena hava ya zaten gzl olsada cıkamıorm
gamze sorma ya annem ikide bir hamr işi yapalım pasta yapalım dioo deli olcm kardesimde hhıc durmaz hbre tatlı yer yanmda evı terketcem ykndaonlar zayf ya ben kıme cektm bılmıormkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?