Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkeslere kocaman mutlu mutluu gunayyydıınnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrr bugunn gezcez tozcazzz kahvaltımızı yaptık hazırlanıp cıkıcazzzz hava kotu ama olsunnn dimi amaa

slmmmm kızlarrrrrrr napıosnuz bakimmm ben ders çalışıorm yuppi yupii aralıksız 1 saat calışabıldm

corni ve rabişe örnek oluyum die yazdm hırslanın bakım cabukk

slmmmm kızlarrrrrrr napıosnuz bakimmm ben ders çalışıorm yuppi yupii aralıksız 1 saat calışabıldm

corni ve rabişe örnek oluyum die yazdm hırslanın bakım cabukk

bacım biz de bu isteksızlık varken :26: of offff esra dersı bı görsen bı halt anlamıyorum:26:

hayırlı günler hayırlı pazarlar arkadaslar.evdeyız gec kalktım kavaltımda malum gec oldu az öncede ögle yemeğimizi yedik.tabiki ben tam gaz diyete devam.netten araştırmalar yapıyorum.neyın kalorisi azsa onu pişiriyorum.inş hızlıca vererek kurtuluruz şu kilolardan.sizleri seviyorum.a.e.o lun.

merhaba kızlar dün internet yoktu evde arızalıydı site intrneti demin geldi yazaadım dün hava acayip soğuk etraf buz kesti eskiyi okuyum biraz dünkü menümü bugünkiyle yazarım artık

keske annemde pişirse kalorisiz şeyler az once hamr kızartıyodu zor vazgecrdim
orası öle de bunye kaldırmıyor artık:120::120::120::120::120::120:

merhaba kızlar dün internet yoktu evde arızalıydı site intrneti demin geldi yazaadım dün hava acayip soğuk etraf buz kesti eskiyi okuyum biraz dünkü menümü bugünkiyle yazarım artık

burdada az once kar ucustu havada pamuk gbi:26:

sabah
2 dilim yufkadan börek

öğle
yarım tabak makarna
tere maydnoz

akşam
2 köfte
1 demet tere

su 2lt devam ediyorum
spor 30 dk kdr callan
yuruys yapılck

bugün rekor kırdık sanıırm ne kdr sessiz sayfa:44::44:

Son düzenleme:
evettt menümü paylaşayım uzuun aradan sonra

kahvaltı.
yumurta salatası
5 zeytin
2 dl buğday ekmeği
domates salatalık tere
peynir

ara:
2 dlim portakal

ara:
5 fındık
5 badem

akşam.
1 kase sebze çorbası
2 kaşık kavurma
turşu

suyumu az içtim tamamlıcam..

ebru şallı ile platese başlıyorum akşam..

makarnada sos yok ise tamamdır ben beğendim cnm..

çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutup da düzeleyim.....pofff çok sıkıldım kızlarrrrrrrr belimin ağrısı da arttı yahava o kadar güzel ki bu havada dışarı çıkamamak çok kötü

keske annemde pişirse kalorisiz şeyler az once hamr kızartıyodu zor vazgecrdim

burdada az once kar ucustu havada pamuk gbi:26:

Anne keşke biraz yardımcı olsa, hamur kızartmasına ben hiç dayanamam :26: sokkata kokusunu duysam canım nasıl çeker varyaa

çok güzel dengelemişsin canım.. wvwt pazar günleri genelde sessizleşiyoruz

Ben de bu gün sıfır sporum canım yaa :26::26:

çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutup da düzeleyim.....pofff çok sıkıldım kızlarrrrrrrr belimin ağrısı da arttı yahava o kadar güzel ki bu havada dışarı çıkamamak çok kötü

Burada hava berbat soğuk hatta tepelerde kar yağmış..Bembeyaz..dolayısıylada soğuktan yıkılıyoruz..

Eşimle dışarı çıktık, biraz ödemeler vardı hallettik çok şükür botlar acayip indirime girmiş..100 tl olan botlar 29 tl ye düşmüş..Aldım ama sanırım yaza kadar giyebilirim bile, hava o denli kış yani

.

keşke bura da soguk olsa en azından bu kadar üzülmem dışarı çıkamadıgıma çok bencilimm benım de eşimi bır ark ı çagırdı dışarı cıktılar...tel ettım ohh erkek-kız karısık iş ark ları ile toplanmıs sahilde çay içiyorlarmış

gzl cnm gec uyandn sanıırm ogle yok
burda cok fena hava ya zaten gzl olsada cıkamıorm

gamze sorma ya annem ikide bir hamr işi yapalım pasta yapalım dioo deli olcm kardesimde hhıc durmaz hbre tatlı yer yanmda evı terketcem yknda onlar zayf ya ben kıme cektm bılmıormkı

:26::26::26::26: keşke senide alsaymış eşin gitmeden :26::26::26:

.

evet şimdi kışlık almanın tam zamanı aslında..güle güle giy cnm

benimde bugün spor yapasım geldi çok ara verince böyle oluyo sanırım..

ebru ablamın sitesinde bi video beğendim onu yapıcam topumuda şişirdim..

evet geç uyandım kahvaltıyı 11 gibi yaptık o yüzden öğle yok

Aynen bende, kızkardeşim 48 kilo ve boyuda benden uzun..ablam 55 kilo..annem babam zayıf hepsi..anneme diyorum ki, doğru söyle kız ben kimdenim annem deli oluyor...git şurdan bebe diyor bu arada tek renkli gözlü ve sarı olanda benim

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…