- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.921
dalin kızma bana kııı sen merak etme ben zayıflayacağım bunları ben akşam 5.5 a kadar yedim ve ondan sonra bişiy yemedim spor yaptım benim bünye böyle yemeye alışkın yeterki spor yapmayı ihmal etmesin. kızma dalinim nollur:18::18:hafta içi daha dikkatli oluyorum hipokrat yeminim yemindir
tamam dalinim söz...hadı ordan yalançııı dunde ole demedı bu eyy ahalıııı dunde sondu hanııı kızdım ısteee.yarınkı menun guzel olursa affederım hıh
canlaaarrrr istanbul anadolu yakasında oturan varmı bısı sorcammmm
.......................
ben anadolu yakasındayım cnm
tamam dalinim söz...
rabyas ben avrupadayım... anadoludan ne soracaksın?
merhaba arkadaslarrr
aysunay hoşgeldin canmmm..
:
hoşgeldin canımm
:
kızlar ben gebzedeyım de yarın viaporta gıdıcez her gıdısımızde yolu sasırıyoruz yaayol tarıfı alıcaktım bılıyorsanız eger
cnm benimde pek bilgim yok ama eşim bilir bize yakın sayılır ben geçde olsa muhakkak yazarım buraya şuan işte kendileri
dalinim kolay gelsin bende ütü yapıyorum her bi gömlek sonrası gelip bi bakıyorum gelen giden var mı senden ses çıkmayınca dedim burayı boş bırakmayım nöbeticocuklar uyudu bende tuvaletı banyoyu temızledım.bı mola verdım bakayım dedım.mutfagıda temızler ole yatarım gunduz vakıt olmuyo.yarında salon cocuk odası yatak odası var katlanacak 4 makıne camasırım var owwwww
heeeçentik sende mi buradaydın ben ütü yapıyorum şimdi her bir gömlekte gelip bakıyorum iyi geceler diledim ama daha bana gece başlamadı sende ders çalışıyorsun herhalde maşallah çalış Çentikim çalış Allah zihin açıklığı versin 7 nisanda mıydı YDS ya aklımda öyle kalmış... Kısss bari geceleri gel arada sohbet ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?