Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dalin kızma bana kııı sen merak etme ben zayıflayacağım bunları ben akşam 5.5 a kadar yedim ve ondan sonra bişiy yemedim spor yaptım benim bünye böyle yemeye alışkın yeterki spor yapmayı ihmal etmesin. kızma dalinim nollur :18::18:hafta içi daha dikkatli oluyorum hipokrat yeminim yemindir

hadı ordan yalançııı dunde ole demedı bu eyy ahalıııı dunde sondu hanııı kızdım ısteee.yarınkı menun guzel olursa affederım hıh

ne bitmez ütü ya 2 gündür öldümHerkes uyumuş dalinim nöbette galiba. Haydi herkese hayırlı geceler hayırlı uykular...

heeee şimdi bi magazin programında Hadise vardı sanki güzelleşmiş gibi geldi bana zayıflığı çirkin gelmedi bana hımmm:44: neyse paylaşayım dedim.

cocuklar uyudu bende tuvaletı banyoyu temızledım.bı mola verdım bakayım dedım.mutfagıda temızler ole yatarım gunduz vakıt olmuyo.yarında salon cocuk odası yatak odası var katlanacak 4 makıne camasırım var owwwww

heee çentik sende mi buradaydın ben ütü yapıyorum şimdi her bir gömlekte gelip bakıyorum iyi geceler diledim ama daha bana gece başlamadı sende ders çalışıyorsun herhalde maşallah çalış Çentikim çalış Allah zihin açıklığı versin 7 nisanda mıydı YDS ya aklımda öyle kalmış... Kısss bari geceleri gel arada sohbet ederiz

dalinim kolay gelsin bende ütü yapıyorum her bi gömlek sonrası gelip bi bakıyorum gelen giden var mı senden ses çıkmayınca dedim burayı boş bırakmayım nöbeti bi koşu ütüye devam edim...

canım daha derse oturmadım. birazdan yatacağım annemlere geldim. sabah 09:30 da sınav var online yds ona gireceğim. o yüzden yatacağım ama dertleşmeye geldim. çok üzgünüm. dinler misiniz bei...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…