- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.901
hoşbulduk canlarım
ayyyyyyyy evde net varken bu kadar kıymetli olduğunu anlamıyormuşumelim ayağım kesildi gibi yaf
bu arada listeye baktım dalin 3 kilo mu verdin gerçekten kızzzzzzzzzzzben onu 3 ayda verdim
gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebegım neden yamacımıza gelıp menunu yazmıyorsn bakım sen..bakıp bakıp gıdıyosun
kızlarrrrrrrrrr burada bır yere yıldırım düştü galıba...........çok felaket bır sey oldu odanın ıcınde bır ısık sonra elektrık gitti.....Allahtan jeneratör var kafayı yerdım korkudan..gök yarıldı sanki.....
kızlarrrrrrrrrr burada bır yere yıldırım düştü galıba...........çok felaket bır sey oldu odanın ıcınde bır ısık sonra elektrık gitti.....Allahtan jeneratör var kafayı yerdım korkudan..gök yarıldı sanki.....
iyi gecelerrriyi geceler kızlar.. grşrz
hosgeldın canımm..yok kız yalandan sakacıktan verdım ıhıhıhıı gercekten tabı 3.100 vay anam vayy cok heybetlı bı rakam ama bu hafta spordan basımı almadım cokkk buyuk cabanın sonucu canımm
tatlım yazdım ya kuşummmm bitanecigimm :)
Canimm sakin ol. korkmaaa bebegin olmaz sonra
annammmmm allah korusun yaa yalnızmısın kuzu sen
iyi gecelerrr
maşallah maşallah arkadaşıma
yko yav ben çok tembelim kaplumbağa hızıyla her işim
çok korkutuyor yaa geçen de biz uyurken gecenin bi yarısı deprem oluyo sandım bi gök gürledi garajdaki arabanın birinin alarmı falan çaldı ev sallandı bi çaktı sonra vallahi uyku sersemi şok oldum bendegerçektende şokkkk oluyo insan evlerden ırak
hava çok feci bu günlerde...
sora rabişim ya adamı evden postaladım,ben zaten yatıyorum sen cık dedım o da balıga gıttı.....aradım gel hemen dedim:26:
alevcım valla çok fena bu havada dışarda olanların yardımcısı olsun.......
kızlar menum bugun odul verdım kendıme
sabah kalhvaltı
ara yok
ogle erıste makarnası bol yogurtu baharatlı
ara yok
aksam bol salata 5 kofte
ara 3 kofte yogurt
2 dılım ekmek
spor bugun yok
su 3 ltrfe
korkma canım bız varık burdayıkkdua oku
herkese iyi akşamlar bayanlar menümü yazayım
menüm:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1,5 santimetre kare alanında 2 dilim kaşar
çatal ucuyla 2 kere lokmalık ekmeğe sürülmüş keçi peyniri
öğle:
yarım kaşarlı kuşbaşılı pide
ara:
yarım dilim paşpasta
akşam
poğaçanın yarısı
35 dakika koşu ban koşu
1 saat orta tempoda yürüyüş
menüm:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
öğle:
ara:
yarım dilim paşpasta
akşam
poğaçanın yarısı
35 dakika koşu ban koşu
ödul menun guzelmıs valla bence hıc abartı bısı yok....sağol cnm valla bura olmasa paçalardan akardı artık bişiler
bacım yaşpastayı bıtırene kadar rahat edemicen heralde
kızzz hemde nasıl valla pasta çok güzel değildi ama yaşpastaydı işte ve canım istemişti ama bitti gitti şükür şifa olsunrahatladın mı onu söyle
evet kızlar benimde internet problemim bugün itibariyle kalmadı...aslında eşimin üzerine olan perşembe açıldı diye teline mesaj geldi ama şifre vs modem kurulumunu bi türlü yapamadı ...müşteri hiz.aradı kaç kez arıza kaydınızı aldık dediler aramadılar ..artık bugün bu işi çözecem dedi müşteri hizmetlerini bi kez daaha aradı eşim ama bu kez bağırarak sinirli konuştu hemen çözdü oradaki kadınberaber modem kurulumu yaptılar çözüldü....artık netim var şükür çok zor oluyo netsiz sizsiiz..ttnetten nefret ediyorum artık: ama mecburuz onlara napalım
ha birde bugün günüm vardı kaç gündür temizlikti hazırlıktı mahvoldum ama güzel geçti
yarından itibaren son hız devam
menüm:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
öğle:
ara:
yarım dilim paşpasta
akşam
poğaçanın yarısı
35 dakika koşu ban koşu
merhaba arkadaslarrr
aysunay hoşgeldin canmmm..
kızlar tatlı isteğimin önüne gecemiyorumm
kuru kayısı yedim olmuyo olmuyoo... bugün komşum üstüne sütlaç gönderdi.........yedimmmm....
sabah 1 dilim yumurtalı kepek ekmek (fırında yağsızz) zeytin-domates
ara 1 elma
öğle sabahtan kalan 1 dilim yumurtalı ekmek
ara 1,5 kase sütlaç
akşam: yarım kase güveç-yoğurt 1 dilim ekmek
ara: yarım ayva-elma-armut hepsi yarmmm
su tamam 45 dak koşu +yürüyüş
yarın bu yediklerimi için fazladan spor yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?