Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hamiş olduğunda doğal olarak bırakıcak takımı.. Biz verirken o gram gram alacak ..

anaaa askolsun jujum yaaaa bırakacakmıyımmmm nasıl olacak yaaaa

jujum 13. takımın kaptanı da hamıle hatta dogumuna cok az kaldı ama takımı bırakmadı.....sadece dıyet yapmıcak ama abartmaması için takımda kalsın kı gereksız kılo almasın...13. takımın kaptanı gibi
bir de ılk 3 ay bebek sadece kandan beslenıyormus galıba o yuzden etkılemez dıye dusunuyorum.dogru mu acep .....hamıle ark ım öle demıstı de

evettt cok haklısın kuzumm herzaman oldugun gıbııı
bende ole bılıyorum gebelıkte ılk 3 ay kılo almanın bebege bı yararı yokmusss....

sımdı cornellacım yazdıkalrımın ıcınde bı celıskı aramaya calısıyosun.yada sen bu hafta 3 kılo vermedın demeye calısıyosun.
ben bu hafta sadece 3 ogun deıl hergun olmasada ara ogunlerıde yaptım yapmaya calıstım belkıde atladıgım aralarda olmsutur gerıye donuk bakmak lazım ama sanmıyorum ne yedımse yazıdm.ben ekelr yedım kılo aldım cunku 1 gunde 1 kılo ekler yersen sende alırsın sporunuda yaptım erıtmek ıcın.artı cıktıgım hafta kabızdım onunda etkısı vardır.veremedıgım dedıysem verememısımdır budna sorgulancak bı durum yok.jujunun bana hep kızdıgı gıbı yanlıs beslenmeden kaynaklı odem olusum ve yavas metabolızma olayı.bu hafta dengelı ve sık beslenmeye calıstım.bolda spor yaptım 3 kılo verdım.eger 3 kılo vermedın dıye bı tereddutun varsa hemen tartılıp rakamların resmını cekıp koyabılırım.
fatos 4 kg verdı ama o herhafta verıyodu ona mantıklı.ama bnm 3 kılo vermem mantıksızmı yanı ? ben son 3 haftayı gec takıma basladıgımdan berı verdıgım kılo cızelgesını jujudan rıcam paylassın 1 kg dan asa vermısmıyım hatta az bulup aglanıyodum tatıle kadar zayıflayamıcam dıye.bunda asırı mantık aramaya gerek yok bnm gecen hafta yaptıgım sporu ehrgun sende yap cuma gunu goruselım.yazdıgım yazılarda celıskı yada mantıksız yada dogru bulamdıgın bsıeyler gordugunu dusunuyorum bu sorgulamada o yuzden sanırım.

yanlış teşhiş işte; ben senın 3 kg verdiğine inanıyorum ama 1 hafta da değil.....sen bunu yaklaşık 3 haftayı aşkındır verıyorsun zaten.....düşüncelerımı doğruca söyledııgm için umarım kırılmazsın ....
sen cok hırslısın ve dedııgnı yapıp fatosu 1. lıkten ındırdın ve tartıstıgın kısılere de kapak oldu bu......ben senı yıne tebrık edıyorum 3-4 haftadır 3 kg vermek kolay degıl....ama bunu 1 haftada yaptıgına benı ınandıramazsın.zaten buna mecbur da değilsin.......neden mı veremezsın çunku sen dıyete baslayalı 3 ay oldu neden mı veremezsın cunku sen obez degılsın......basta 3 kg yakın vermıstın hatırlarsan o zaman nıye sorgulamadım çunku yenı baslamıstık....

ben neden bu kadar sorguluyorum? senı kıskanıyor muyum* dalın 3 kg verdı ben nıye veremedım mı dıyorum?
hepsıne hayır dıyorum ben sadece enayı yerıne konmaktan hoşlanmam ve ne düşünuyorsam ve bunun da dogruluguna ınanıyorsam bunu dile getırırm.....hepsi bu

canım o takımda değil aslında sadece kaptanlık yapıyor birilerine yardımı dokunsun diye...
tamam kılo vermeye calısmıcam ama takımdan cıkarılacakmıyımm??:26::26:
yani seni kapı dışarı etmicez ama doktorundan tavsiye alıp belli bir aydın sonra el mecbur çıkıcaksın çünkü vucut istem dışı kilo alacak ama doktoruna danıştıktan sonra okeyyyy

yanı gereksız yere yemenın anlamı yok....sonra nasıl verecegız dıye ugras dur

pekii ama allah nasıp eder dogumdan sonra senın takımda olurum yıne jujum haberın olaaa bırakma terketme benıı

nasıl yanı ? sımdı ben gectıgımız 3 hafta ıcınde kılo verdım ama takıma vermedım dedım bu hafta hepsını topladım 3 kılo 100 gram oldu 1 hafta ıcınde verdım dıye gosterdımmı demeye calısıyosun tugba.enayı yerıne koydum yanı burda bu kadar ınsanı yalan soledım dıger haftalar vermemıs gıbı gosterdım bunu dusunmus olduguna ve dıle getırdıgıne ınanamıyorum.dogruluguna ınandıgın seylerı dıle getırırken karısındakı ınsanı ne sıfatına soktugunu ve kırabılıcegınıde dusun bi.suan benı burda bukadar ınsan onunde yalancı durumuna dusurdun.sen bunu soeldın dıye bolemı hayır.

gectıgımız haftalarda 50 lı kılolarda olan bayan her hafta 2-2bucuk kılo verıp 1.olurkende yalan soluyosun enayı yerıne koyuyosun ınsanları dıye soguladınmı ? konusurken brıaz dusunmenı rıca edıyorum.

başkalarının beslenme düzenını vs . nı ben bılemem....ben takım arkadaslarımı bilirim....ya da bilirim değil de tahmın ederim dıyeyım.....senın için de bu şekilde düşündüm ve sana açıklama fırsatı sundum....sende açıkladın....içimde kalmasını istemedım...ben senı hiçbir kalıba sokmadım....ama sen zaten yorumlarınla benım aslında ne kadar haklı oldugumu bana dolaylı yoldan anlattın.....
diğer yorumlarını da okursan sende anlayacaksın....
hıı ben %100 haklıyım demıyorum bak belkı de ben saçmalıyorum ama ben % 80 böyle olduguna eminim....ayrıca ben durduk yere sana bu yorumu yapmam....yaklasık 3 aydır burdayız bırbırımızı az cok tanıdıgımızı düşünuyorum.....
eğer kalbini kırdıysam kusura bakma.....diğer ark larda benım etkım de kalacak değiller,herkesın kendı aklı var...o konuda müsterih ol bence.......
bu konu benım tarafımdan burada kapanmıştır.ben istediğim cevabı aldım....ayrıca sorularıma beni kırmadan yanıt verdiğin için tşk ler.....

Offffff 5 katın merdivenleri yıkadık ayaklarım dondu sudan, bildiğimiz mermer merdiven değil kızlar has beton merdiven hahahaha maksat spor olsun

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…