Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dalincim bir şey soracagım.....sen önceden kaç kg verecegını nasıl tahmın edıyorsun yanı bana bu kısmı ilginç geldi......yanı nerden bılıyorsun veremıyecegını?

ohhhh ne güzel yaaaa bende istiyorum o belediyenin şeysinden 20 değil 50 tl olsun möhüm değil yeterki evime yakın olsun...

sabitlemek senin elindemi kuzum zati menülerinde bi değişiklik yok bu haftata verirsin sen 3 kilo olmaz ama yinede verirsin... vucut hazır verme modundayken istemesende gider normalinde..

69 kiloda koyma ben nası şevke gelecem her 5 kiloda bir koy ki senle beraber bizde gaza gelelim

Son düzenleme:
rabiş canım inşallah hamilesindir canım rabbim hayırlısıyla verr inşallah

oyyy canımmm benım yaaaaaa fırsat buldukca yazcam ben sızee
yaa ben ne kacırdım bızı bırakıp gıdıyomusun yoksa
dalincim bir şey soracagım.....sen önceden kaç kg verecegını nasıl tahmın edıyorsun yanı bana bu kısmı ilginç geldi......yanı nerden bılıyorsun veremıyecegını?

şölekı balım.ben sımdı vucudumu tanıyorum hemde cok ıyı.kılo alver olayalrından dolayı kendımı cozdum metabolızmamı cozdum.eger ben dıyet dısı normal yemek yemedıgımde ve spor yapmadıgımda kılo vermıyorum ama almıyorumda(asırı yemek harıc)
eger normal yemek yersem gunde yarım saat 45 dkk spor yapsam haftada 1 kılo rahatlıkla verırım.
eger ac gezıyosam bısey yemıyosam sporda yapmıyosam.1 kılo verırım 3kılo alırım(gectıgımız haftalarda hep bole oldu dıkkat ettıysen asırı kaçamak yapmadıgımda gunde 1 ogunle haftada hep 1-2 kılo arası verdım)
eger guzel bı dıyet yaparsam ac kalmamak sartıyla ornek gecen hafta ve gunde en az 2 saat spor yaparsam haftada 2-3-3bucuk kılo rahatlıkla verebılıyorum.
cok cabuk terleyebılen ve vucudu cabuk ısınan metabolızması cabuk hızlanan bırıyım.kılomunda suan ıcın fazla olmasının avantajınıda kullanarak haftada 3 verecem dıyebılıyorum.
sabahları kahvaltıdan once 2-3 bardak su ıcerım yarım saat sonra terlemeye baslarım metabolızmamın hızlandıgını vucudumun yag yakmak ıcın ısındıgını hıssederım sabaha c karnına su ıcmek de ısımı kolayalstırdı bence bu hafta

hımmmmm:44::44:ee madem sen vucudunu o kadar iyi tanıyordun neden 2 aydır bu tarz beslenmedıin? kılo veremedııgnde küplere bındın,takımdan cıkmak istedın? yanı :44::44::44::44:

"penelope hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun inşalllah anasına babasına vatana milletehayırl evlat olur eşinede gelirsek boşver onu takma kafana bazıları karşıdakini kırıldımı kırıladımı keşke söylemeseydim falan gibi şeylerle ilgilemezler kafayada takma sen onları onlar dan dan söylerler laflarını ben doğum yapmadığım halde seninile aynı kilolardayım ve boyumda 1.66 benim eşim demezdi bişey 3 4 kere kayıpederim dedi 1 sesimi çıkarmadım 2 sesimi çıkarmadım sonra cevabını verince artık o sesini çıkarmıyor hiç tınlama eşini yanında yersede yesin aldırış etmeki o çıldırsın sanki diyettee olduun için değilde artık yemediğini anlasın sağlıklı şeylr yiyorum de emde istediğim kadar de neyse çok gıcık oldum takma canım

ole dıyonda tatlıskom cok hızlı bırden evrırsem cok hızlı bırden alırım vucudu sasırta sasırta vermelı vucuda ısrarcı olup zorlamamalı.sen 1 hafta agır ıste calıssan totondan terler aksa obur hafta dınlenmek ıstemezmısın.bunyemede bu gozle bakıyorum.farkıdnaysan ogunlerımıde cogalttım sayende zayıf olup hasta bırı olmak ıstemıyorum.
tamam cnm senden kıymetlımı 75 oldugumda koyarım bı resım daha

rabiş canım inşallah hamilesindir canım rabbim hayırlısıyla verr inşallah
insallahh kuzummmmmmm

yok canımm sızı bırakıp gıdermıyım yaa memlekete gıdıcemmm o yuzden sık gelemeyecegımmm

penelopenın adı cnm.......

büşra onun nıck ı banusultan bence denk gelmıs

rabiaaaaaaa mesajım gelmıyo kı kuzum kutunu boşalt......sana ders notlarını yolladım incele.....

Kiz ne bilim adim banu sultan ama herkes banu der yazmis penelope :) bende gorunce direk odur dedim ne bilim kocasina nispet yapcaktim isteyince veriyorum desin diye ahaaha

hımmmmm:44::44:ee madem sen vucudunu o kadar iyi tanıyordun neden 2 aydır bu tarz beslenmedıin? kılo veremedııgnde küplere bındın,takımdan cıkmak istedın? yanı :44::44::44::44:

nedenı mayıs-hazıran en gec temmuz gıbı tatıl planı yaptık.hatta soeldımya mayıs 15 e tatıle gıdıcez cocukalrı gotursemmı yok goturmesemmı dıye sordumya sıze.o yuzden hata oldugunu bılıyorum ama ogunlerımı kıstım.ama bazende yemeye fırsat olmadı cocukalrdan kosturmadan.mayıs 15 e kadar bır an once vereyım kılolarımıda gıyeyım mayoları bıkınıelrı dıye dusundum.daha sonra tatıl planımızı kurbandan sonraya erteledık.olamdı kaplıalara gıderık dedık.cocukalr cok kucuk dha bebek cok kucuk onalrı bırakıp gıdemıcez.tatıl ertelenınce bende mayısa kadar bu kıloalrı vercem demıyorum daha uzun zamana yaydım en gec yılbasında 55 olacam yenı yıla yenı benle gırecem ama jujununda bunda cok etkısı oldu.saolsun soledıkelrını kulagıma kupe ettım hepınızım soeldıkelrını daha dogrusu

rabiaaaaaaa mesajım gelmıyo kı kuzum kutunu boşalt......sana ders notlarını yolladım incele.....[/QUOTE]
bosalttım kuzummmmyollaa..

Son düzenleme:

hımm ama bak sen kendın yazmıssın demişsin ki ben vücudumu tanıyorum eger duzgun beslenırsem sporla hafta da 1 kg verırım dıye..daha fazla sporla daha cok kılo demıssın galıba......ee kilo vermek ısteyen bırı tatıl için bunu uygular değil mi? ama sen son 1 hafta 3 öğün beslendın sadece....ayrıca yemek yemek agzına 2 lokma atmak sadece 2 dk...
benım aklımı karıstıran 3 hafta önce yedıgın ekler vs . o hafta + çıktın sonra kı hafta veremedım dedın galıba bu hafta bırden 3 kg verdın?
yanlış anlama inanmadıgımdan degıl de hanı mantıklı bır ınsanın sorgulayacagı bir şey? bende bu takımın bır üyesı olarak sorguluyorum....
yoksa 6. takımdan fatosta bır haftada 4 kg vermıstı .....ama o zaten her hafta 2-3 kg veren bırısı fazladan +1 kg şaşırmamak normal.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…