- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.201
bu hafta kılomu sabıtlemek hedefındeyım yanı kılo vermıcem yada 500 grm verıcem.bu hafta sabıtledıgınde bıdahakı hafta gene 3 kılo vermeyı hedeflıyorum bıdahakı resım 69 kıloda koycam
penelope bıcı bıcı yaparım dalınle mıs gıbı kokarımm bıcı bıcı yaparım ıpek gıbı saclarım laylaylayy
ohhhh ne güzel yaaaa bende istiyorum o belediyenin şeysinden 20 değil 50 tl olsun möhüm değil yeterki evime yakın olsun...benim gittiğim yerdebelediyeye ait ayda 20 tl step plates yoga fitnes halk oyunarı hepsi var hoca eşliğinde çok seviyorum hocamıda süper ve katı değiller her konuda yardımcı oluyorlar step tahtası plates minderi topu hepsi var oda
bu hafta kılomu sabıtlemek hedefındeyım yanı kılo vermıcem yada 500 grm verıcem.bu hafta sabıtledıgınde bıdahakı hafta gene 3 kılo vermeyı hedeflıyorum bıdahakı resım 69 kıloda koycam
penelope bıcı bıcı yaparım dalınle mıs gıbı kokarımm bıcı bıcı yaparım ıpek gıbı saclarım laylaylayy
step tahtası senin köpeğin olsun zaten benim değil kır gitsin plates neymiş step varya ter su içinde bıraktı 40 dk aykta 30 dak minderde çalıştık
yaa ben ne kacırdım bızı bırakıp gıdıyomusun yoksaoyyy canımmm benım yaaaaaafırsat buldukca yazcam ben sızee
dalincim bir şey soracagım.....sen önceden kaç kg verecegını nasıl tahmın edıyorsun yanı bana bu kısmı ilginç geldi......yanı nerden bılıyorsun veremıyecegını?
yaa ben ne kacırdım bızı bırakıp gıdıyomusun yoksa
şölekı balım.ben sımdı vucudumu tanıyorum hemde cok ıyı.kılo alver olayalrından dolayı kendımı cozdum metabolızmamı cozdum.eger ben dıyet dısı normal yemek yemedıgımde ve spor yapmadıgımda kılo vermıyorum ama almıyorumda(asırı yemek harıc)
eger normal yemek yersem gunde yarım saat 45 dkk spor yapsam haftada 1 kılo rahatlıkla verırım.
eger ac gezıyosam bısey yemıyosam sporda yapmıyosam.1 kılo verırım 3kılo alırım(gectıgımız haftalarda hep bole oldu dıkkat ettıysen asırı kaçamak yapmadıgımda gunde 1 ogunle haftada hep 1-2 kılo arası verdım)
eger guzel bı dıyet yaparsam ac kalmamak sartıyla ornek gecen hafta ve gunde en az 2 saat spor yaparsam haftada 2-3-3bucuk kılo rahatlıkla verebılıyorum.
cok cabuk terleyebılen ve vucudu cabuk ısınan metabolızması cabuk hızlanan bırıyım.kılomunda suan ıcın fazla olmasının avantajınıda kullanarak haftada 3 verecem dıyebılıyorum.
sabahları kahvaltıdan once 2-3 bardak su ıcerım yarım saat sonra terlemeye baslarım metabolızmamın hızlandıgını vucudumun yag yakmak ıcın ısındıgını hıssederım sabaha c karnına su ıcmek de ısımı kolayalstırdı bence bu hafta
banu kim kız???????????banuuuu canim sen daha once 14 kilo mu verdiiiiiiin
banu kim kız???????????
ohhhh ne güzel yaaaa bende istiyorum o belediyenin şeysinden 20 değil 50 tl olsun möhüm değil yeterki evime yakın olsun...
sabitlemek senin elindemi kuzum zati menülerinde bi değişiklik yok bu haftata verirsin sen 3 kilo olmaz ama yinede verirsin... vucut hazır verme modundayken istemesende gider normalinde..
69 kiloda koyma ben nası şevke gelecem her 5 kiloda bir koy ki senle beraber bizde gaza gelelim
insallahh kuzummmmmmmrabiş canım inşallah hamilesindir canım rabbim hayırlısıyla verr inşallah
yaa ben ne kacırdım bızı bırakıp gıdıyomusun yoksa
şölekı balım.ben sımdı vucudumu tanıyorum hemde cok ıyı.kılo alver olayalrından dolayı kendımı cozdum metabolızmamı cozdum.eger ben dıyet dısı normal yemek yemedıgımde ve spor yapmadıgımda kılo vermıyorum ama almıyorumda(asırı yemek harıc)
eger normal yemek yersem gunde yarım saat 45 dkk spor yapsam haftada 1 kılo rahatlıkla verırım.
eger ac gezıyosam bısey yemıyosam sporda yapmıyosam.1 kılo verırım 3kılo alırım(gectıgımız haftalarda hep bole oldu dıkkat ettıysen asırı kaçamak yapmadıgımda gunde 1 ogunle haftada hep 1-2 kılo arası verdım)
eger guzel bı dıyet yaparsam ac kalmamak sartıyla ornek gecen hafta ve gunde en az 2 saat spor yaparsam haftada 2-3-3bucuk kılo rahatlıkla verebılıyorum.
cok cabuk terleyebılen ve vucudu cabuk ısınan metabolızması cabuk hızlanan bırıyım.kılomunda suan ıcın fazla olmasının avantajınıda kullanarak haftada 3 verecem dıyebılıyorum.
sabahları kahvaltıdan once 2-3 bardak su ıcerım yarım saat sonra terlemeye baslarım metabolızmamın hızlandıgını vucudumun yag yakmak ıcın ısındıgını hıssederım sabaha c karnına su ıcmek de ısımı kolayalstırdı bence bu hafta
banu kim kız???????????
penelopenın adı cnm.......
büşra onun nıck ı banusultan bence denk gelmıs
rabiaaaaaaa mesajım gelmıyo kı kuzum kutunu boşalt......sana ders notlarını yolladım incele.....
hımmmmm:44::44:ee madem sen vucudunu o kadar iyi tanıyordun neden 2 aydır bu tarz beslenmedıin? kılo veremedııgnde küplere bındın,takımdan cıkmak istedın? yanı :44::44::44::44:
insallahh kuzummmmmmm
yok canımm sızı bırakıp gıdermıyım yaa memlekete gıdıcemmm o yuzden sık gelemeyecegımmm
haaa bı an hamıle kalınca takımımı bırakcak acaba dedım.ozletme kendını fırsat buldukca buraya pınekel
hamiş olduğunda doğal olarak bırakıcak takımı.. Biz verirken o gram gram alacak ..haaa bı an hamıle kalınca takımımı bırakcak acaba dedım.ozletme kendını fırsat buldukca buraya pınekel
nedenı mayıs-hazıran en gec temmuz gıbı tatıl planı yaptık.hatta soeldımya mayıs 15 e tatıle gıdıcez cocukalrı gotursemmı yok goturmesemmı dıye sordumya sıze.o yuzden hata oldugunu bılıyorum ama ogunlerımı kıstım.ama bazende yemeye fırsat olmadı cocukalrdan kosturmadan.mayıs 15 e kadar bır an once vereyım kılolarımıda gıyeyım mayoları bıkınıelrı dıye dusundum.daha sonra tatıl planımızı kurbandan sonraya erteledık.olamdı kaplıalara gıderık dedık.cocukalr cok kucuk dha bebek cok kucuk onalrı bırakıp gıdemıcez.tatıl ertelenınce bende mayısa kadar bu kıloalrı vercem demıyorum daha uzun zamana yaydım en gec yılbasında 55 olacam yenı yıla yenı benle gırecem ama jujununda bunda cok etkısı oldu.saolsun soledıkelrını kulagıma kupe ettım hepınızım soeldıkelrını daha dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?