Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

buyuk soktayım.yemın edıyorum cok buyuk soktayım.ben soledıklerımle senı dogrulamısım yanı ole dıyorsun.ne yapmam gerekıyor anlamadımkı evıme gızlı kamera yerlestırıyım herhafta kayıtlarımı burda yayınlıyım.suana kadar kırıcı olmadım sakın bı sekılde yarası olan gocunur prensıbıyle sasırma evresını yasadım.ben buna fesatlık dıyorum baskada bısey demıyorum kusura bakma.ıns bırgun bu soledıkelrının hepsının bırer sacmalık ıftıradan ote gecmedıgını anlarsın.ogunde bırazcık soledıkelrınden utanırsın.dobra olmakla baska seylerı bırbırıne karıstırmıcan bı yasam tarzı dılıyorum senın ıcın.bana ınanmamıs olman benden hıc bısey kaybettırmedı aksıne sneın samımı olmadıgını anladım.bu dusuncelerını cuma gunu soleseydın tutmasaydın ıcınde.tebrık etmek yerıne bunları soleseydın.,
ben bu karalama eylemı karsısında sakınlıgımı korumaya devam edıcem...sen ne dusunursen dusun ne soelrsen sole sadece soledıgınle kalırsın.senın ıcın ımkansız olan bısey bnm ıın ımkansız deıl hırslı ve azımlı bı ınsanım cunku kendıme kaftada 2-3 kılo hedef koyarım ve onu yapmak ıcınde delı gıbı ugrasırım.hakkında cok yanıldıgımıda bılmenı ısterım...hıc bole bıseyle karsı karsıya kalmamıstım cok cırkın bı suclama bu cok cırkın

iltifatların için çok tşk ederim dalincim......ben senı neden tebrık ettım bılıyor musun? 3 hafta bıle olsa bu kg yu hırs yapıp verdııgn için.....ama samimi olmasam sana bunları burda söylemezdim...benım hakkımda ne düşünürsen düşün ya da hayal kırıklığına ugra ,sen bilirsin ama buna sevınmelısin...senın yüzüne söyleyebılecek samımıyetını sende bulmuşum.....

rica ediyorum bunu takıma yansıtma şayet bu yüzden ortam bozulsun istemem......
ayrıca dobra olmakla bazı seylerı birbirine karıstırmak derken ? ben içimden gelenı söyledım dalincim....sen bunu lügatında dobralık olarak adlandırıyorsan sen bilirsin...

dipnot: senin benim hakkımda ki düşüncelerini az çok biliyorum.....inan bana söyleyeceğin hiçbir söz beni üzmez.,senı de benım söyledıklerım üzmez sanırım çünkü insanlar sevdıklerıne kırılırlarmış......

lütfen uzatma...

senın soledıgın sey eger bole cırkın bı suclamaysa benı fazlasıyla uzer tugba.bunu takıma yansıtma dıyosund a takıma yansıtan sensın bunu benım ozelıme yazıp verecegım cvbı bekleyebılırdın.yansımasını ıstemıyosan buraya yazmazdın.sen soledıgın seyın dogruluguna tum kalbınle ve benlıgınle ınanmaya devam ederken ben catır catırr haftada 3kılo vermeye devam edıcem.cevabını ozaman almıs olursun zaten.
sana suan tahmın edemecegın yada tahmın ettıgınınde uzerınde bı sıddetle kırgınımm.

banuu sendemi ankaralıısn kız yoksam keşke bırakmasaydın cnm ya okulu bide işinin boyle garanti oldugu bi mesleği ama işte nasipten oteye gidilmiyo

rabiş hamıle oluncada gtme kuzum valla su takmdan bırı gtcek die odum patlıyo bnm:26:

gelelim bana yarına gzl hbrlerle karsınızda olabılırım ama gerceklessınde ole soleyım buyusu bozulması dipnot: hamile değilim

menüm

sabah
2 dilim ekmekten beyaz peynirli tost
1 haşlama yumurta

ara
1 havuç

öğle
1 kabak dolma
1 kase yoğurt

akşam
1 dilim ekmek
yarım pors. et sote
salata

spor henüz yok aşağıdakıler yuuznden yapamıorm
su içiorm duzenli hergun 2 3 arası oluyo

burda da yazayım da sonra yanlış anlaşılma olmasın.......neden burada dile getirdim? çünkü ben agzımın payını çok iyi aldım arkadaslar....özelde konusup burada dile getırmeseydım yıne o duruma düşebilirdim..bunu en iyi bilenlerdendır dalin!!!

senin her hafta çatır çatır! kilo vermenı senin adına sevinerek izleyecegim

tekrar kusura bakma!

gitmem esram gitmem yaaaa ben buraya cok alıstımmm
dipnotunu yesınler senınn cok guldummm
bu arada menunu begendımmm ben yıne kendımı sıs hıssedıyorumm hayırlsı....
neymıs kız verecegın haber meraklandım heee

durduk yerde hıc bıs ebep yokken bu patlamayı bu bosalmayı nedne yasadın anlam veremıyorum.guzel bı sekıle sohbet ederken sacmalıkalr nerden cıktı orasıda onemlı deıl eger dedıgın gıbı bu takımda senınle aynı seyı dusunen 1 kısı dahı varsa bnm bu takımda yerım yok demektır.kılo bıldırımı yaparken yalan soluyosam banakısme ınanmıyosa ne ısım bnm burda allah askına.

canım bnm çok teşekkürler çok duygulandım ama ben
güzel yüreğinden öpüyorum..
hehe 8.liğe terfi etmişim

menun guzel begendım.tam bnlık bı menu.surprızınıde merakla beklıyorum garfım

menünü begendım cnm.......

büyük ıhtimal iş konusu ya da istemeye geliyorlardır

kızlar yapmayın allah aşkına ikinizi de ayrı ayrı çok seviyoruz hepimiz..
tatsızlık küskünlük olmasın aramızda lütfen..:26::26:

bu arada ameliyat günüm belli oldu 29 mart cuma.sabah 9.30 da.

ovulasyon zamanı oluyo ama özellikle sordum hemşireye önemli dğeil dedi:26:

dualarınızı eksik etmeyin kızlar inş.büyük problemlerim yoktur:26:

yüzdün yüzdün kuyruguna geldin cnm.....hadi son viraj olsun bu moralini yüksek tut...bol bol dua edecegız senin için.....

menüm..

kahvaltı:
1 haşlama yumurta
2 dl buğday ekmeğinden tost
5 zeytin
domat.salatalık
peynir

ara:
yok

öğle:
1/2 tabak nohut yemeği

ara:
1 avuç fındık badem karışık

akşam.
1 kase sebze çorbası
3 kaşık makarna
salata.

suyumu az içtim

sporum da yok

menum guzel cnm sporda yapayın ıyıydı.

ıns sonu guzel olcakj duamdasın cnmmmm tez vakıt muradına eresın ıns

yüzdün yüzdün kuyruguna geldin cnm.....hadi son viraj olsun bu moralini yüksek tut...bol bol dua edecegız senin için.....

çok sağol canım benim amin

ameliyattan hiç korkmuyorum inan..

sadece tüplerde çok problem olurda alırlarsa diye korkum.:18:
dualarınız için şimdiden teşekkür ederim iyiki varsınız..

alevcim platese ne oldu

iyi akşamlar hanımlar bende 2 gündür biraz rahatsız gibiyim tansiyonum çok düşüyorfazla gelemiyorum menümü yazayım bende
menüm:
sabah:
1 yumurta haşlaması
öğle:
1,5 servis kaşığıyla portakallı kereviz yemeği
1 sevis kaşığıyla selahattin dönmezin zayıflatan kıymalı hardallı makarnası
4 yemek kaşığı yoğurt
Ara:
1 dilim çavdar ekmeği
küçük bi parça peynir
Akşam:
1 muz
yarım kase kereviz yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt

Son düzenleme:
menum guzel cnm sporda yapayın ıyıydı.

ıns sonu guzel olcakj duamdasın cnmmmm tez vakıt muradına eresın ıns

spor başıma bela zaten yapmıorum yapamıyorummmmmm kaplumbağayım ben tam olaraktan

çok sağol canım benim
inşallah Allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
heyecanlıyım çocuk gibi, bebeğime bir adım daha yaklaşıcam için
dualarınızda olduğum için de ayrıca mutluyum..iyiki varsınız canlarım

Son düzenleme:
sölemem yarın akşam açıklıcam
menun guzel begendım.tam bnlık bı menu.surprızınıde merakla beklıyorum garfım
şaşırmıcanız bişey dalintoşş
menünü begendım cnm.......

büyük ıhtimal iş konusu ya da istemeye geliyorlardır
istemekmi pehh nerde umutsuz vakayım ben
dualarmız senınce cnm gönlündekini versin rabbim

suyunu ihmalll etmeeeee tatlımmm şişe al yanına yoksa unutuluyo su içmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…