- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.181
vay anasını gamze kız süpersin valla cornella korksun senden...
canım bizim link işlerini dalin halletti ondan aldık hep burayardaysa sana da verecektir kilonu kaydediyorum hemen hayırlı olsun :)
ben bugün evdeydim stepe gittim 70 dakika sürdü şimdi evdeyim ütü yemek beni bekler sizi seviyorum
ok anlasıldı kaptanımmmmmmmhımmm gözümden kaçmış demekki... sorun değil canım idare ederiz de sende dikkat et yediklerine... kilo bildirimindede geç kalmazsan sevinirim...
Jujummmmmmm hazır ol cumaya benim rakamlar değişecekcorniii kaç kurtar kendini benden, olacaklardan korkuyorumm..aklıma kötü kötü şeyler geliyorr..bakk seni son kez uyarıyorummmmm
Evet rabişimmmm yaptım allahıma bin şükür
.
len huhu kim didum bir an...
napalım canım yayıldık kıç büyütüyoz biz. ama gamze süper bir spor yaptı geldi
Diyette Doğru Bilinen Yanlışlar
Makarna, pilav, ekmek gibi karbonhidratlar diyetten tamamen çıkarılmalıdır : Yanlış. İnsan vücudu ana enerji kaynağı olarak karbonhidratları kullanır. Zayıflayayım diyerek ekmeği, pilavı kesmek ve bu besinleri hiç tüketmemek vücuda doğru enerjiyi vermemek anlamına gelir. Bu durumda Vücutta enerji elde edebilmek için kas ve karaciğerdeki glikojen depoları kullanılır yani sudan kilo verirsiniz, şişmanlığınızın nedeni olan yağ dokusu olduğu gibi yerinde kalır. Normal beslenmeye geçtiğinizde iki kat daha fazla kilo alırsınız.
Protein ağırlıklı yemek çok sağlıklı kilo kaybı sağlar : Yanlış. Protein ağırlıklı beslenmede, vücut proteinleri sindirmek için çok fazla enerji harcar ve zayıflama olabilir. Ancak proteinlerle birlikte çok fazla yağ da vücuda gireceği için, kan yağlarında yükselme ve korener kalp hastalıkları ortaya çıkabilir, Gut hastalığı gelişebilir. Ayrıca, proteinler vücuttan atılmak için kemikten kalsiyum çeker ve bu da kemik erimesine neden olur. Bu durumda zayıflasanız bile geri kalan hayatınızı hasta bir insan olarak geçirirsiniz.
Meyva yemekten 2 saat sonra yenir, yoksa bütün yenilenler yağa dönüşür : Yanlış. Eğer doymuyorsanız ikinci tabak yemek yerine, 1 tane meyva yemek daha az enerji alımına yani daha az yemeye neden olur. O nedenle doymuyorsanız, ikinci tabak yemek yerine 1-2 tane meyva yemek daha iyi bir yaklaşımdır.
Maydanoz suyu zayıflatır : Yanlış. Maydanozun idrar söktürücü etkisi vardır. İdrar kaybı nedeniyle insan kendini hafiflemiş hisseder, yoksa kilo kaybına ve yağ dokusu azalmasına hiç bir faydası yoktur.
Sauna gibi sıcak ortamlarda terlemek zayıflatır : Yanlış. Sauna gibi sıcak ortamlarda terleyerek kaybedilen yağ değil sudur. Bu gibi sıcak ortamlar, organizmanın toksinlerden arınmasını, kasların gevşemesini, kırgınlığın atılmasını sağlar ancak zayıflatmaz. Kilo kaybetme açısından bakacak olursak, soğuk sıcaktan daha etkilidir.
Sabahları aç karnına limonlu su içmek zayıflatır : Yanlış. Limonun bağırsakları çalıştırıcı özelliği vardır, ancak soğuk yada ılık suyun veya limonlu suyun zayıflatıcı hiçbir etkisi yoktur.
Kan şekerim düştü, tatlı yemeliyim : Yanlış. Kan şekeriniz düşüp, eliniz ayağınız titriyorsa, asla tatlı yemeyin, peynir ekmek daha iyi bir seçimdir. Tatlı yiyebilecekler sadece insülin kullanan şeker hastalarıdı
jujumm huhu sensın j ye basacam dıye yandakı heye basmısım hıc farkında dıelım ha
cornella sen ıstedıgın kadar ugras 20 kılo olmadıgın surece benden cok kılo veremezsın ben 95 le basladım sen 70 letugba basen erıten makarnamı olur yaa banada basen erıten lahmacun profıterol tarıfı bulsana
haydı gamze haydı gamze haydııııııııı tam zamanı tam zamanı sımdıııııııııı cornıye tur bındır haydıııııııı cornı kaç öte kara murat geliiiyy
penelope namı dıger banuu ben lınkı bulup sana ozel msj atarım canımcım.
ay ben aysunayımı unuttum.canımın ıcı kısmetten ote yol yok.ınss bu aksılıkler cozulur alırsın randevunu dua edıcem sneın ıcın
jujumm huhu sensın j ye basacam dıye yandakı heye basmısım hıc farkında dıelım ha
cornella sen ıstedıgın kadar ugras 20 kılo olmadıgın surece benden cok kılo veremezsın ben 95 le basladım sen 70 letugba basen erıten makarnamı olur yaa banada basen erıten lahmacun profıterol tarıfı bulsana
haydı gamze haydı gamze haydııııııııı tam zamanı tam zamanı sımdıııııııııı cornıye tur bındır haydıııııııı cornı kaç öte kara murat geliiiyy
ay ben aysunayımı unuttum.canımın ıcı kısmetten ote yol yok.ınss bu aksılıkler cozulur alırsın randevunu dua edıcem sneın ıcın
tugbaaammmmmmmmm nasılsın kuzummmmm
kız ne bılım ben tv de verdı dıyetısyen.....ama sadece 100 gr makarna.ölçü bu dedı adam....
idare eder cnm sabahkıne göre daha iyiyim.ama üzülüyorum ben sen gıdeceksın dıye
ohhhhhhh ne güzel gamzede sporunu yaptı geldi senin gibi...ben bugün evdeydim stepe gittim 70 dakika sürdü şimdi evdeyim ütü yemek beni bekler sizi seviyorum
karışma kız alalalal yapacak tabe sporunu bizim gibi bi taraflarını mı büyütecekkız kıracagım senın o stepp tahtanıözletıyon kendını .....
kız dalin bi hafta skorun ne olacak 75. lunca yeni resimlerini istiyorum ona göre... aradaki farka bakarak şevke gelirim belkijujumm huhu sensın j ye basacam dıye yandakı heye basmısım hıc farkında dıelım ha
Tatlım maddi konudan çok fazla olsa gitmek istemem de, belediyenin spor tesisleri..aylık 20 tl.. hem herşey var..hemen hemen 2 saate yakın..aletli ve hoca kontrolünde çalışılıyor..parası da çok az yani
.
oyyy canımmm benım yaaaaaafırsat buldukca yazcam ben sızee
,
ohhhhhhh ne güzel gamzede sporunu yaptı geldi senin gibi...
karışma kız alalalal yapacak tabe sporunu bizim gibi bi taraflarını mı büyütecek
kız dalin bi hafta skorun ne olacak 75. lunca yeni resimlerini istiyorum ona göre... aradaki farka bakarak şevke gelirim belki
benim gittiğim yerdebelediyeye ait ayda 20 tl step plates yoga fitnes halk oyunarı hepsi var hoca eşliğinde çok seviyorum hocamıda süper ve katı değiller her konuda yardımcı oluyorlar step tahtası plates minderi topu hepsi var oda
benim gittiğim yerdebelediyeye ait ayda 20 tl step plates yoga fitnes halk oyunarı hepsi var hoca eşliğinde çok seviyorum hocamıda süper ve katı değiller her konuda yardımcı oluyorlar step tahtası plates minderi topu hepsi var oda
kız kıracagım senın o stepp tahtanıözletıyon kendını .....
Tsk.adinigordukce sari sari civcivlerin oldugu dalin reklami geliyor gozumun onune hep.
ohhhhhhh ne güzel gamzede sporunu yaptı geldi senin gibi...
karışma kız alalalal yapacak tabe sporunu bizim gibi bi taraflarını mı büyütecek
kız dalin bi hafta skorun ne olacak 75. lunca yeni resimlerini istiyorum ona göre... aradaki farka bakarak şevke gelirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?