Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bugün evdeydim stepe gittim 70 dakika sürdü şimdi evdeyim ütü yemek beni bekler sizi seviyorum

gamzem......eger yarısmada kı ılk hafta ınternetım olsaydı sen benı zor gecerdın bebegım ama olsun yerımı sana kaptırayım nolcek be

jujum : okudumm cok dogru kaptanı deryam....bugun melegn programında basen eritici makarna tarıfı aldım

hımmm gözümden kaçmış demekki... sorun değil canım idare ederiz de sende dikkat et yediklerine... kilo bildirimindede geç kalmazsan sevinirim...
ok anlasıldı kaptanımmmmmmm

oohhhh yarasın kuzumaaaaa

jujumm huhu sensın j ye basacam dıye yandakı heye basmısım hıc farkında dıelım ha

cornella sen ıstedıgın kadar ugras 20 kılo olmadıgın surece benden cok kılo veremezsın ben 95 le basladım sen 70 le tugba basen erıten makarnamı olur yaa banada basen erıten lahmacun profıterol tarıfı bulsana

haydı gamze haydı gamze haydııııııııı tam zamanı tam zamanı sımdıııııııııı cornıye tur bındır haydıııııııı cornı kaç öte kara murat geliiiyy

penelope namı dıger banuu ben lınkı bulup sana ozel msj atarım canımcım.

ay ben aysunayımı unuttum.canımın ıcı kısmetten ote yol yok.ınss bu aksılıkler cozulur alırsın randevunu dua edıcem sneın ıcın

kız ne bılım ben tv de verdı dıyetısyen.....ama sadece 100 gr makarna.ölçü bu dedı adam....

Tsk.adinigordukce sari sari civcivlerin oldugu dalin reklami geliyor gozumun onune hep.

hahahahahaah delim yaaaaaaaaaaaaaa

.

ben bugün evdeydim stepe gittim 70 dakika sürdü şimdi evdeyim ütü yemek beni bekler sizi seviyorum
ohhhhhhh ne güzel gamzede sporunu yaptı geldi senin gibi...
kız kıracagım senın o stepp tahtanı özletıyon kendını .....
karışma kız alalalal yapacak tabe sporunu bizim gibi bi taraflarını mı büyütecek
kız dalin bi hafta skorun ne olacak 75. lunca yeni resimlerini istiyorum ona göre... aradaki farka bakarak şevke gelirim belki

Tatlım maddi konudan çok fazla olsa gitmek istemem de, belediyenin spor tesisleri..aylık 20 tl.. hem herşey var..hemen hemen 2 saate yakın..aletli ve hoca kontrolünde çalışılıyor..parası da çok az yani

.

benim gittiğim yerdebelediyeye ait ayda 20 tl step plates yoga fitnes halk oyunarı hepsi var hoca eşliğinde çok seviyorum hocamıda süper ve katı değiller her konuda yardımcı oluyorlar step tahtası plates minderi topu hepsi var oda

oyyy canımmm benım yaaaaaa fırsat buldukca yazcam ben sızee

yaz tabı merakta bırakma bızı

,

hıhh napalım yanı tamam bızım burda yok

Aynenn canımmm, aynı yerdeyizz şartlar ve eğitimi çok güzell

.

Tsk.adinigordukce sari sari civcivlerin oldugu dalin reklami geliyor gozumun onune hep.

bu hafta kılomu sabıtlemek hedefındeyım yanı kılo vermıcem yada 500 grm verıcem.bu hafta sabıtledıgınde bıdahakı hafta gene 3 kılo vermeyı hedeflıyorum bıdahakı resım 69 kıloda koycam

penelope bıcı bıcı yaparım dalınle mıs gıbı kokarımm bıcı bıcı yaparım ıpek gıbı saclarım laylaylayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…