Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

varya suannn ayların gızemını cozdun cok cok saolll.ben oncesınde dısım agrıdıgında apranax ıcerdım cok ıyı gelırdı ve ayalrdır bır turlu ısmını hatırlayamadım esım de hatırlamadı eczaneye anlatmaya calıstım onlarda anlamadıydı hatta dun annem le konustum hep ıctıgın vardıya onu alsana dedı ahh anne hatırlasam adını alcam dedım.suan sen deyınce hatırladım saol

majezık mıdemı kotu yaptı sımdı parol ıcıyorum 2 ser 1 saat sonra 1 tane daha anca kesıyo.carsamba bı aksılık olmazsa kaynosun ısı cıkmazsa gıdıcem onada guvenemıyorum abısı yogun bakıdma basında duruyolar

yarın sabah endokrine gidiyorum kısmet olurda sıra bulabilirsem... bu hafta bu süreci takip edeceğim ... ordan alacağım sonuca bağlı olarak karataya geçiş yapabilirim ..

ben sana demiştim vucut vermeye başladıysa sen durduramazsın o gider diye hadi bakalım cuma günü bekliyorum yeni resmini ama yandan sağdan soldan önden arkadan olsun

ıns sonucların guzel cıkar cnımın içi.3 gunde 900 grm normal aslında ne bılım tartı bı kez 64 gosterdı guvenemedım.metabolızmm hızlı bu bellı.dedıgın gıbı gecen haftakı sporun etkılerı devam edıyo bnce cunku bu hafta sporu azalttım cok yuklemek ıstemedım .resımlerı bn cekıcem arkadan cekememki esıme soluyorum guluyo bana delı edıyo benı

bn dınlenıyorum dedıgım zamnlarda bıle sıtımda kucagımda hep cocuk oluyo aktıvıtem hıc bıtmıyo bıde delı gıbı su ıcıyorum.allahım bu buyu bozulmasınn bu haftada 3-4-5 bne olsa vereyım.azmın zaferını gorsun ınsanlar

hamligin icin sicak bir banyo yap sonrada tuzu al baldirini felan ovala.Hem olu deri gidiyor , hem agrilar.Ama bir iki gune gecer sen birakma sporunu.Inadina inadina yapki yaglar gitsin gelmesin.

Süpersin canım, yok yok hiç bırakırmıyım

:26::26::26::26:

gunaydınlarrrrrrrrrrrrr dostlar asagıda gordugum penelope bırso ve kaptanı deryam nasılsınız bakalım

Canım hoş geldinn, nasılsın?

merhaba kızlar ne haber nasıl gidiyobizim nbt ii bakalım öyle gider inşallah

Merhaba ukyomm

Etmez mi dalinim yaa

Jujum bir hafta da öyle deneyelim mi? ara öğün yapmayalım bakalım ne olucak

.

gamze bi kere sen öğünlerini düzelt canım gittikçe azalttın abartıyorsun

Ben endokrin işini bi bitirim de bi sorunum varmı yokmu ve bu beslenmeye rağmen neden veremiyorum bi çözsün ondan sonra deneylerim devam edecek karataycı olabilirim

dalin bende kendim çekiyorum ama otomatik çekme moduna alıyorum 10 sn sonra çekiyor

Son düzenleme:

Tamamm

.

bnm makıne emektar canım otomatık cekme donemıne yetısememıs

kısmetse 29-30 gıbı doncez canım esımın 1 nısanda mesaısı baslıcak

hayırlı yolculuklar canım güle güle git gel inaşallah.

bir ara eşimin de çok ağrıyodu dişi apranax çok iyi gelmişti apse yapmıştı .apsesi geçene kadar onu kullanmıştı..

bir resimde ben çekicem ayy heveslendim bende....

.

durduğun kabahat... eski halim yeni halim diye kıyaslama yapamayacaksın sen şimdi ... neyse zararın neresinden dönsen kardır şimdi çek biroe 5 kilo sonra onları kıyaslarız...

eski yeni bende tam olacak uzaktan her açıdan foto koydum

valla şimdi gamzeye ineyim çektireyim ona ayy heyecan yaptım...

.

kirazın kilosu 650 tl miş
abuuuuuuuuuuuuuu

canm kardeşimde aynı şeyden muzdaripp ..

valla şimdi gamzeye ineyim çektireyim ona ayy heyecan yaptım...

.
bende heyecanlandım bakalım senin kilona gelince nası durucam...
abuuuuuuuuuuuuuu

canm kardeşimde aynı şeyden muzdaripp ..
odamı endokrinden randevu alamıyo valla ben kalkacam sabah namazına müteakip evden çıkacam anca yeteşirim
Yok jujum spor haftada 3 gün ama evde yaparım gibimm

.
kız sevda geliyo resmini düzgün çek açıyı iyi ayarla tımam mı

ay bugun ne mutlu bırgun böle allah bozmasın sızede bulastırayım mutlulugumu.el ustunde tutan cok seven ve cok sevdıgım bır koca 3 tane dunya guzelı evlat sıcacık mutlu bır yuva benı seven ve sevdıgım dostlarım.sevgı pıtırcıgıyım bugunn

gunaydınlarrrrrrrrrrrrr dostlar asagıda gordugum penelope bırso ve kaptanı deryam nasılsınız bakalım

kuzum ben bi açıyom hopppp veli geliyooo..okumayı bırakıyorum
daha yeni okudum.. çok saol iyiyimm....bugün çok yoğundumm. sbs pyds sınavlarının başvuruları ile meşgulümm..
dişide bence çok bekletme git doktoraaa.. ben o haltıda yedim beklettim dolgu kafi iken kanal olduu..

Allahım bozmasın canım Sevda'nın resmini çekiyoruz

ne güzel dünyaya pırıl pırıl bakabilmen hayranım sana benim sıpaların arası 6 yaş ben bile bunalıyorum onların arasında sende hem 3 tane uafkalık hemde yaşları küçük allah sana güç kuvvet versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…