- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.361
sizede günaydın kızlar....
benim hastane maceram hüsranla bitti... sabah 6 da uyandım ve 6,30 dan beri yollardayım sonuç gittiğim yerdeki uzman sadece çocuklara bakıyormuş... tekrar işe geldim.. araştırdım başka bi yerde daha buldum ekdokrin uzmanı ve yetişkin mi diye sordum evet dediler... randevu varmı dedim yok dedi 6,30 da bilgisayar açılıyor 30 hasta olunca kapatıyoruz dedi ... benim kaçta evden çıkmam lazım ki 6,30 da hastanede olayım allahmı ya neden bi işi bu kadar zorlaştırırlarki anlamadım
dün farkettim ve menünü yorumlarken de yazmıştım su içtinde yazmayı mı unuttun diyeBen dun su ictim ama yazmayi unutmusum.Zaten sut sorunu yasiyorum o nedenle 3lt.ye yakin iciyorum.
aman ne hayrı olacak patta gitmeyeceğim hastaneye gittim ama inat ettim o endokrine gideceğim ....Juju bundada vardir bir hayir, oyle dusun ve moralini bozma.
ilaçlar geçici iyileştirmiş olabilir dikkat et sen yinedegünaydınlarr bugüğn daha iyiyim kızlar dün 2 tane iğneyi yiyince ağrılara dayanamayıp eve gittim iğnelerin uyutucu özelliği de varmış saat 3 e kadar uyudum sonra da dinlendim akşamda aldığım ilaçların etkisi ile 8 de yatağa girdim bugün allah çok şükür ilaçlarla ayaktayım şimdilik ağrı da yok geçmişi okumaya çalışacağım da önce menümü yazayım
sabah
2 kuru kayısı kalkınca
1 dilim ekmek
1 kk peynir
öğle
4 kaşık bakla 2 kaşık yoğurt
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık patates püresi 1 kaşık bezelye yemeği
ara
2 tane küçük halley (canım istedi yedim ama sonra çok midem bulandı sanırım psikolojik olarak)
halleyleri yemesem iyi idi ama artık geçti ara maalesef yapamadım
spor aynı şekilde yoktu bol bol yattım su da maalesef dün 1,5 lt kadar oldu bugün takviye edeceğim
günaydınlarr bugüğn daha iyiyim kızlar dün 2 tane iğneyi yiyince ağrılara dayanamayıp eve gittim iğnelerin uyutucu özelliği de varmış saat 3 e kadar uyudum sonra da dinlendim akşamda aldığım ilaçların etkisi ile 8 de yatağa girdim bugün allah çok şükür ilaçlarla ayaktayım şimdilik ağrı da yok geçmişi okumaya çalışacağım da önce menümü yazayım
sabah
2 kuru kayısı kalkınca
1 dilim ekmek
1 kk peynir
öğle
4 kaşık bakla 2 kaşık yoğurt
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık patates püresi 1 kaşık bezelye yemeği
ara
2 tane küçük halley (canım istedi yedim ama sonra çok midem bulandı sanırım psikolojik olarak)
halleyleri yemesem iyi idi ama artık geçti ara maalesef yapamadım
spor aynı şekilde yoktu bol bol yattım su da maalesef dün 1,5 lt kadar oldu bugün takviye edeceğim
benim hastane maceram hüsranla bitti... sabah 6 da uyandım ve 6,30 dan beri yollardayım sonuç gittiğim yerdeki uzman sadece çocuklara bakıyormuş... tekrar işe geldim.. araştırdım başka bi yerde daha buldum ekdokrin uzmanı ve yetişkin mi diye sordum evet dediler... randevu varmı dedim yok dedi 6,30 da bilgisayar açılıyor 30 hasta olunca kapatıyoruz dedi ... benim kaçta evden çıkmam lazım ki 6,30 da hastanede olayım allahmı ya neden bi işi bu kadar zorlaştırırlarki anlamadım
yok canım yan dallara randevu alınmıyormuş... direk hastaneye gidih sıra alıyormuşsun.. dahiliyeye gitemiy düşünmedim ya sevketmezse bide onlamı uğraşayım...yarın sabah 6,30 da hastaneye gider direk sıramı alırım biter bu iş.Cnm gecmis olsun....dikkat et...
Jujum netten randevu alinmiyor mu? Yada dahiliyeden sevk gibi birsey....
.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtır kızlar
okuldayım net çok az var yazmakta zorlanıyorum ama sizi okurum
juju telefondan yada netten randevu sistemi yokmuymuş..
sıra bekleyerek randevu almak mı kalmış
dediğin gibi 6 da evden mi çıkacaksın hey Allahım.
dün farkettim ve menünü yorumlarken de yazmıştım su içtinde yazmayı mı unuttun diye
aman ne hayrı olacak patta gitmeyeceğim hastaneye gittim ama inat ettim o endokrine gideceğim ....
ilaçlar geçici iyileştirmiş olabilir dikkat et sen yinede
yok canım yan dallara randevu alınmıyormuş... direk hastaneye gidih sıra alıyormuşsun.. dahiliyeye gitemiy düşünmedim ya sevketmezse bide onlamı uğraşayım...yarın sabah 6,30 da hastaneye gider direk sıramı alırım biter bu iş.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtır kızlar
okuldayım net çok az var yazmakta zorlanıyorum ama sizi okurum
Sanada gunaydin cnm
juju telefondan yada netten randevu sistemi yokmuymuş..
sıra bekleyerek randevu almak mı kalmış
dediğin gibi 6 da evden mi çıkacaksın hey Allahım.
cnm benimde pek bilgim yok ama eşim bilir bize yakın sayılır ben geçde olsa muhakkak yazarım buraya şuan işte kendileri
bence de dur ben hemen bı takım kurayım.........
tombul gönüllüler.........
-juju
-rabiş
-gamze
-corni
-birsen
-dilek
-sevda
-ayşenur
-hasret
-zes
alev,büş,chentıq:cok kılolu degıller
tombul ünlüler............
-akrep nalan
-bülent ersoy
-modacı nur yerlitaş
-melek baykal
-dilberay
-halil ergün
-ışın karaca
esra semercioğlu
-pelin öztekin
-sibel can
günyadın herkese hanımlar... günümüz aydın olur inşAllah... JUJU cum suyu ben genelde yazmıyorum ama en az 2,5 litre su tüketiyorum emzirdiğim için 3,5 litreye kadar çıkıyor spor içinde dün sadece 30 dakika dışarıda orta tempoda yürümüştüm. hava almak adına yapılmış bir gezintiydi spor adına değildi o yüzden yazmadım herhalde... suyu yazsamda yazmasamda ben suyu iyi tüketiyorum jujucum... Ama bundan sonra dikkat edeceğim yazayım unutmayım...
valla öyle randevu sistemi olmadığı halde 8,30 da aradım liste dolmuştuSaglik alaninda guzel gelismeler var ama hicbirsey dort dortluk olmuyor lste.burasi turkiye
Valla yaa jujum 5.30 da kalkman gerekecek ozaman ...
Tugbam hosgeldin gulum gunaydin
.
Saglik alaninda guzel gelismeler var ama hicbirsey dort dortluk olmuyor lste.burasi turkiye
.
jujum hastane maceranın kötü geçmesine üzüldüm inş yarın sonuç alırsın canım eğer alamazsan dahiliyeye git orda yaptır bütün tahlillerini en kötü durumda
bu arada boynum inş geçici olarak iyileşmemiştir değilse çok çekeceğim var bende boyun fıtığı da olunca tgözüm korkuyor biraz işin gerçeği
yaa bu arada oku oku bitiremedim genelde herkesin menüsünü beğendim
aysun cum ve rabiş cim inş 29 martta güzel haberlerle gelirsiniz
dalin cim majezik mideyi ağrıtır canım aman dikkat et
o kadar okudum aklımda kalan bunlar
Saglik alaninda hic bi ilerleme yok bu ulkede maalesef sevda ablaa sabah bi haber izledim sinirlerim o kadar bozulduki şişlide yasli bi cift zehirleniyolar ambulans gelene kadar ikisi kapinin onunde yerde yatarak bekliyorlar komsulari kolonya-ayran fln ilgilenmye calisiyorlar tam 1 saat sonra ambulans geliyor ve yolda ikiside öluyor.az zaman degil ya 1 saat mucadele verdiler orda kizlarinin hallerini gormeniz lazimdi o kadar uzuldumki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?