- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.421
valla kuzucum ben hemende gıtsem ıllakı kanal tedavı yapıolar yanı bekletmesem bıle.hıc kanalsız dolgu yapmadılar bana yaaa o kanalda ıskence bea sırf bıktıgım ıcın erteledım bukadar
kuzum ben bi açıyom hopppp veli geliyooo..okumayı bırakıyorum
daha yeni okudum.. çok saol iyiyimm....bugün çok yoğundumm. sbs pyds sınavlarının başvuruları ile meşgulümm..
dişide bence çok bekletme git doktoraaa.. ben o haltıda yedim beklettim dolgu kafi iken kanal olduu..
amanınn hadı bakalım sole guzel pozlar versın jujunun dedıgı gıbı sagdan soldan arkadanm onden amuda kalksın falanAllahım bozmasın canımSevda'nın resmini çekiyoruz
ne güzel dünyaya pırıl pırıl bakabilmen hayranım sana benim sıpaların arası 6 yaş ben bile bunalıyorum onların arasında sende hem 3 tane uafkalık hemde yaşları küçük allah sana güç kuvvet versin canım
selam yavru ceylanlar nasılsınız sabah 9da uyanmama ragmen yenı gelebildim ufak çaplı işlerim vardı
dün size bi suprizim var demiştimya acıklıorm dün tartıldım veeeeee tammmmmmmm 63 kiloyummm
demeyı cok isterdimmmm
malesef suprizim kaçtı olmadı yanı o yuzden fıssssssssssss ama işle ilgiliydi hersey cok gzldi %100 olcaktı ama işte bugünden snra kadere daha cok ınanıorm nasıp
şu ana kadr diyet gzlde akşam yengeme gtcez kesn bişi hazrlamıstır :18::18::18::18:
jujum kaptanım menulerı yorumlarken por yok demıssın o zamana kdr yoktu ama snra yurudum 30 dk hatta yazmstm bida menume snradan ekleym duzeltme yaparak senın yrumu sabah yaptgını unutup ara sayfalara yazmıştım
selam yavru ceylanlar nasılsınız sabah 9da uyanmama ragmen yenı gelebildim ufak çaplı işlerim vardı
dün size bi suprizim var demiştimya acıklıorm dün tartıldım veeeeee tammmmmmmm 63 kiloyummm
demeyı cok isterdimmmm
malesef suprizim kaçtı olmadı yanı o yuzden fıssssssssssss ama işle ilgiliydi hersey cok gzldi %100 olcaktı ama işte bugünden snra kadere daha cok ınanıorm nasıp
şu ana kadr diyet gzlde akşam yengeme gtcez kesn bişi hazrlamıstır :18::18::18::18:
jujum kaptanım menulerı yorumlarken por yok demıssın o zamana kdr yoktu ama snra yurudum 30 dk hatta yazmstm bida menume snradan ekleym duzeltme yaparak senın yrumu sabah yaptgını unutup ara sayfalara yazmıştım
gecen bi iş görüşmesne gitmiştimde istedgm maaşı vermeişlerdi ya ordan aradılar tmm maaşı kbl ediorz dedıler yarn gel dedıler bugün gittim bu sefrede hem cumartesi hemde pazar çalışcakmıısm kafayı yedirtirler adama bnde cıktm geldim dalintoşşşşeee neydı suprusss soleseydın ya bız bozulmamıs gıbı davranırdık esramm
selam canım iyiyiz nasıl olsun...
allahım yaaaaaa bende bir an 63 sandım cidden... iş için hayırlısı güzelim ne diyelim ki başka
hımmm görmemişimdir çünkü direk menülere odaklanıyorum
gecen bi iş görüşmesne gitmiştimde istedgm maaşı vermeişlerdi ya ordan aradılar tmm maaşı kbl ediorz dedıler yarn gel dedıler bugün gittim bu sefrede hem cumartesi hemde pazar çalışcakmıısm kafayı yedirtirler adama bnde cıktm geldim dalintoşşşş
ahhhhhh jujummm keşke olaydım 63 ama nerdeeeeeeeeeeeee
adamlara bak yaa parayı veriyoz ama sana tatil matil yok diyolar haa canları cehenneme
gecen bi iş görüşmesne gitmiştimde istedgm maaşı vermeişlerdi ya ordan aradılar tmm maaşı kbl ediorz dedıler yarn gel dedıler bugün gittim bu sefrede hem cumartesi hemde pazar çalışcakmıısm kafayı yedirtirler adama bnde cıktm geldim dalintoşşşş
ahhhhhh jujummm keşke olaydım 63 ama nerdeeeeeeeeeeeee
allah allah ıyıymıs cvumartesı pazar olurmu ole ısya ne zaman dınlenecekmısın onuda dedılermı.
şu an ıtıbaryle iş arama calışmalarmı bi kenara bırakıp kpssye odaklanıorm devletten bska yerden hyr yok bana
kızma kız bn bile snrlenmedım bu kdr
aynen sen kpss ne bak birazda iş seni arasın ...yıllık ıızn varmı dedı 2 yıl calışırsam 1 hafta varmıskomedi fılmı gbi
koy koy acıkta sana gülelim...benim adile naşit fotolar eskidişimdi fotolarma bakıyodumda yıkıldm gülmekten
arklarla yurtta şaklabanlık eğlence olsun die gothic gecesi yapmıştık benide grup bası ılan edıp makyaj sac yapmıstık o fotoları bulduk benden iğrenmezseniz gsterimmi sizede akşam
yıllık ıızn varmı dedı 2 yıl calışırsam 1 hafta varmıskomedi fılmı gbi
cevabımı verıyorum 1-2-3 deyıp nah ısaretı yapsaydın
sevdaaaaaaaa bıdaha gamzeye resım mesın cektırme olurmu.acemı fotocuuuuuuu
koy koy acıkta sana gülelim...benim adile naşit fotolar eskidi
cevabımı verıyorum 1-2-3 deyıp nah ısaretı yapsaydın
sevdaaaaaaaa bıdaha gamzeye resım mesın cektırme olurmu.acemı fotocuuuuuuu
malzeme güzel canım niye öyle diyorsun .... hüner yok gamzede ... resim çekemiyor demekki .. hep birilerine çektirdiği için alışmımış kız.. ee kendini çektimi o birde onu görelimyok kız o napsın elindeki malzeme bu işte....
.
tamam bekliyorum akşama hatırlat ama koydum diyebak korkmaca hakkımda kotu seyler dusunmece yok
akşama koycam jujum tetıkte olun
napardmda nah yapck bi organım olaydııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?