Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

malzeme güzel canım niye öyle diyorsun .... hüner yok gamzede ... resim çekemiyor demekki .. hep birilerine çektirdiği için alışmımış kız.. ee kendini çektimi o birde onu görelim

jujum kendi resimlerini hep kendisi çekiyor o...ama uzaktan çekilenleri eşi çekiyo.bu arada tşk ederim cnm benim....

.

.

kanki campinglerim fotolarım kamu hızmetıne acılmıstır buyrun cenaze namazına orda grdugunuz 2 foto tamamen baskı altında cekıldıı

jujum akşama evde olmayabılıırm sımdıden koydm

birazdan misafrliğe gitcem şimdiden yazym menümü

sabah
1 tabak ıspanak
yoğurt

öğle
1 tabak yoğurtlu ıspanak
1 dilim ekmek

akşam
evde değilim bana mukayet olun:26:

su 2ltyı gectm
30 dk callan

juju; bu hafta bıraz rahatsız oldugumdan dolayı menü paylasmıyorum...sabah ki yorumun da menüsünü göremedıklerınden biriyim.o yüzden yazayım dedim....daha önce de hastalandıgım da paylasmamıstım.....sebbei; çok düzensiz, saçma sapan besleniyorum....mecburiyetten tabi ki......

genemı arttı agrılarn tuğbammm
bi an once gecer umarım ya

tuba cım allah kolaylık ve sabır versin canım inan ben boyundan dolayı dün çok kötü olmuştum sen sürekli bu ağrıları çekiyorsun allah sabır versin

Evett bu gün çekildiğim resimleri paylaşıcaktım ama herkes bir toplansında öyle jujum istemişti, Sevda çekti..bakalım benden dahamı güzel çekmiş

.

genemı arttı agrılarn tuğbammm
bi an once gecer umarım ya

tuba cım allah kolaylık ve sabır versin canım inan ben boyundan dolayı dün çok kötü olmuştum sen sürekli bu ağrıları çekiyorsun allah sabır versin

Allah dermansız dert vermesin ...alıştım artık bu agrılarla yaşamaya....az kaldı gecmek üzere 3-5 güne tam toplarım....

esracım ; fotolarına baktım yüzümde bir tebessüm oluştu....yatak çarşafları ,dolapları tanıdım gerçi unutmak ne mümkün her zaman ki gibi çok şekersin,gönlünün güzelliğinin yüzüne yansıdıgını düşünüyorum

esracım bende gordum senı catlak trızmmm hey gıdı genclık heyyyy balık etlı cok seker bıseysın sen ya delı dolu tam benlıksın
takımdada ıyıkı varsın.yoklugunn ozlenır

ohooo uyanda balıga gıdelım cıcım coktan paylasıldı sevdanın garfın resımlerı.

senın o kacamakların yuzunden yolcam sacını basını senın sonra kılo aldım ben.sporda yok ben gectıgımız hafta her boslukta spor yaptım yan gelıp yatsam veremezdım o 3 kıloyu.sen bıde zayıfsın daha fazla spor yapman lazım boyunda var bn hem gudugum hem kılolu.bu yuzdende cok verebılıyorum.spor spor sporrrr

sevda gııııızzzz sen neden benim arkadaşım değilsin... beni beğenmiiiiiiiiiii misin...

garf kız sen ne tatlısın güzelsin maşallahh... gülmekten öldüm yere çömmüş resminize... yanaklarından sıkıyorum :) zayıfladığında sıkamayacağım

saol tatlım senin düşüncelrin gzl
sendemi kykcısın ahh ahhh ne gzl gunlerdiiii özledm valla

esracım bende gordum senı catlak trızmmm hey gıdı genclık heyyyy balık etlı cok seker bıseysın sen ya delı dolu tam benlıksın
takımdada ıyıkı varsın.yoklugunn ozlenır
sendede var dimi çatlaklık takımca boyleyz sanırım
saol cnm özlemeyın die mezun olmuorm bnde

saol bacım döferim len bide ağlıo yanakklarıma pamuk doldururm sıkarsınn anneeeeeeeemmmmmmmm bırakırmıym senı o zevkten mahrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…