- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.441
malzeme güzel canım niye öyle diyorsun .... hüner yok gamzede ... resim çekemiyor demekki .. hep birilerine çektirdiği için alışmımış kız.. ee kendini çektimi o birde onu görelim
jujum kendi resimlerini hep kendisi çekiyor o...ama uzaktan çekilenleri eşi çekiyo.bu arada tşk ederim cnm benim....
.
.
juju; bu hafta bıraz rahatsız oldugumdan dolayı menü paylasmıyorum...sabah ki yorumun da menüsünü göremedıklerınden biriyim.o yüzden yazayım dedim....daha önce de hastalandıgım da paylasmamıstım.....sebbei; çok düzensiz, saçma sapan besleniyorum....mecburiyetten tabi ki......
juju; bu hafta bıraz rahatsız oldugumdan dolayı menü paylasmıyorum...sabah ki yorumun da menüsünü göremedıklerınden biriyim.o yüzden yazayım dedim....daha önce de hastalandıgım da paylasmamıstım.....sebbei; çok düzensiz, saçma sapan besleniyorum....mecburiyetten tabi ki......
genemı arttı agrılarn tuğbammm
bi an once gecer umarım ya
tuba cım allah kolaylık ve sabır versin canım inan ben boyundan dolayı dün çok kötü olmuştum sen sürekli bu ağrıları çekiyorsun allah sabır versin
hoş bulduk kaptancım... sizleri özlüyorum uzaktayken... ama bu cuma tartıda çıkan rakamı söylediğimde böyle olabilirsiniz
off kötü ben kötüü... kimin resimleri paylaşılacak saat kaçta paylaşılacak... bu sefer kaçırmamalıyım
hoş bulduk kaptancım... sizleri özlüyorum uzaktayken... ama bu cuma tartıda çıkan rakamı söylediğimde böyle olabilirsiniz
off kötü ben kötüü... kimin resimleri paylaşılacak saat kaçta paylaşılacak... bu sefer kaçırmamalıyım
Allah dermansız dert vermesin ...alıştım artık bu agrılarla yaşamaya....az kaldı gecmek üzere 3-5 güne tam toplarım....
esracım ; fotolarına baktım yüzümde bir tebessüm oluştu....yatak çarşafları ,dolapları tanıdımgerçi unutmak ne mümkün her zaman ki gibi çok şekersin,gönlünün güzelliğinin yüzüne yansıdıgını düşünüyorum
sendede var dimi çatlaklık takımca boyleyz sanırımesracım bende gordum senı catlak trızmmm hey gıdı genclık heyyyybalık etlı cok seker bıseysın sen ya delı dolu tam benlıksın
takımdada ıyıkı varsın.yoklugunn ozlenır
sevda gııııızzzz sen neden benim arkadaşım değilsin... beni beğenmiiiiiiiiiii misin...
garf kız sen ne tatlısın güzelsin maşallahh... gülmekten öldüm yere çömmüş resminize... yanaklarından sıkıyorum :) zayıfladığında sıkamayacağım
sendede var dimi çatlaklık takımca boyleyz sanırım
saol cnm özlemeyın die mezun olmuorm bnde
saol bacım döferim len bide ağlıo yanakklarıma pamuk doldururm sıkarsınn anneeeeeeeemmmmmmmm bırakırmıym senı o zevkten mahrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?