Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gecmis olsun

canim bebegini gule gule buyut, kac aylik bebisin emziriyorum demissinde.Emzirirken kilo verdinmi? Sutte azalma oldumu?
kısmetse 29-30 gıbı doncez canım esımın 1 nısanda mesaısı baslıcak
Hayirli yolculuklar olsun, kazasiz belasiz gidin gelin.

iyim canım bende dısarı cıkıcam yarın yolcuyuz kısmetse ufak tefek bısıler alcamm evet kımsecıkler yok bugunn nedenkı acep:26:

Rabişim hayırlı yolculuklar bitanem..güle güle git ve gel...

Herkese merhabalar, gelemedim sabahrtan beri..Misafirim vardı, Arzu gelmişti onunla lafa daldık ve ben buraya bakamadım...Acayip şiş uyandım..Meğer hammış çok vucudum..spor yapıyorum yaa ham olmaz sanıyordum, gebermişimmm :26: offffffffffffff çok sıkıcııı..Herşey bo....tan gidiyorrr

Bari kilo vereyim de bir yerden yırtmış olayım....Eşim diş doktoruna gitti dün akşam, damaklarında problem var..doktor demiş ki sende şeker varmı üstümde yok şu an, sen napacan şekeri demiş hahahhahahahha acıyın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bütün gece şekerden korktuğunu söyledi, uyutmadı :26::26: geberdim inanın..erkekler çok nazlı çok...ama vala daraldımm

Sizler nasılsınız? Juju vala sabrını zorluyorlar....

Tuğba öyle güzel kızı hiç boş bırakırlar mı? oda uyanık paralı koca bulmuş

Biz öyle mi? para bitti aşk bitti yaşıyoruz

offfffffffffffffffffffffffffff :84::84::84::84::84::84:

.

hamligin icin sicak bir banyo yap sonrada tuzu al baldirini felan ovala.Hem olu deri gidiyor , hem agrilar.Ama bir iki gune gecer sen birakma sporunu.Inadina inadina yapki yaglar gitsin gelmesin.

hamligin icin sicak bir banyo yap sonrada tuzu al baldirini felan ovala.Hem olu deri gidiyor , hem agrilar.Ama bir iki gune gecer sen birakma sporunu.Inadina inadina yapki yaglar gitsin gelmesin.
aynen ilk gün olduğu için o hamlık devam ederse geçer...
valla insülin direncinin bir adım ötesi şeker hastalığı bende ondan korkuyorum ya onun için doktora gitmaya çalışıyorum ilerlemeden durdurayım diye

deminder beri canan karatayı dinliyorum ve kadın inzülin direncini kırmazsanız kilo veremezsiniz diyo... ara öğün yapmayın 3 öğün beslenin ve ekmek yemeyin diyor... bir hafta denicem bakalım etki edecekmi

gunaydınlarrrrrrrrrrrrr dostlar asagıda gordugum penelope bırso ve kaptanı deryam nasılsınız bakalım

merhaba kızlar ne haber nasıl gidiyobizim nbt ii bakalım öyle gider inşallah

dogru dıyo bence devam yemek eyrsek o dırencı kıramayızkı. 3 ogun yıyorum vakıt bulursam ara yapıorum bende yapmım bakım.
bı gece sıyasetmeydanına konuk olmustu bu kadın dınledınızmı bılmıyorum ben bıraz baktım.bı hormondan soz edıyodu o hormon salgılandıgında yaglar yakılıyomus salgılanamzsa yakılmıyomus.o hormonda gece ve sabah salgılanıyomus gece spor yapın dıyo o hormon salgılandıgında yapılan spor yag yaktırımını 5 katına cıkarır dıyo.gece aktıf olan ınsanlar gecelerı uyuyan ınsanalrdan daha hızlı kılo verır dıyodu.bırde ac olacaksın herzaman tok olan yıyen bırı nası kılo vercek demıstı.6 ogun dıye bısey yok dıyodu.sen soleyınce hatırladım sımdı

spordan sonra öyle hamlıyo insan ben dün step yaptım diye nasıl acıyor her tarafım karatay ekmek yemeyin ceviz yiyin diyor

merhaba kızlar ne haber nasıl gidiyobizim nbt ii bakalım öyle gider inşallah

pek ıyı gıtmıyo dısım hafıfte olsa sızlıyo ya laborantım bı sey oner ya doktora gıdene kadar bu agrıyı ne hafıfletır ozellıkle gecelerı kan dolasımı yavaslıyomus sanırım gecelerı cok agrıyooooooooooo

slm kızlar öğlen büyük bi sınav verdim bir arkadaşa veda yemeği yapmışlar menü çorba iskender salata tatlı hep birlikt6e yemeğe gittik büyük ısrarlara rağmen sadece salata ve iskenderin yoğurt ve dönerinden yedim hatta tereyağını dökmeye gelen adama öyle bir dökme demişim ki millet dalga geçti benimle adam korkudan tavayı yere atacaktı nerdeyse diye :)

jujucum 3 ogun ye bıde bı nebzede olsa sporu artır bkalım nasıl sonuc verecek ben bu hafta sporu azalttım alısmasın bunye spora sonra fazlasını ıstemeye baslar dıye ama genede kendımden umutluyum sankı 1-2 verecem gıbı sabah tartıya cıktım cumadan buraya 900 grm vermıs gorunuyorum kıyafetsız ve tuvaletten sonra tartıldım gecven gun 64.1 gosterdıgı gıbı bısey olsa gerek bende tartıyı degsıtırcem gıbı duruyo yenıde aldım ama.neyse cuma gorcez ıns tartı dogru soluyodur havalara uctum valla.gecen haftakı spor hala etkısını surduruyomu ne yada ben dıs agrısından kıvranmaktan epey kalorı harcıyom bu hafta resım gelıyo juju bakalım 4 kg farketmısmı

Son düzenleme:
d dişte çalışan arkadaşa sordumda doktor dolgudaydı soramadım apranaks yada majezik içebilir dedilir bide sensodin diş macunu hasssas dişler için olanı onunla fırçalasın iii geliyormuş dediler hassas dişler için olanıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…