- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.381
iyiyiz canım sen nasılsın???
topik sessiz bugün bende canan karatayı dinliyorum
kısmetse dönüş ne zaman canım????iyim canım bende dısarı cıkıcam yarın yolcuyuz kısmetse ufak tefek bısıler alcamm evet kımsecıkler yok bugunn nedenkı acep:26:
kısmetse dönüş ne zaman canım????
kısmetse 29-30 gıbı doncez canım esımın 1 nısanda mesaısı baslıcak
gecmis olsungünaydınlarr bugüğn daha iyiyim kızlar dün 2 tane iğneyi yiyince ağrılara dayanamayıp eve gittim iğnelerin uyutucu özelliği de varmış saat 3 e kadar uyudum sonra da dinlendim akşamda aldığım ilaçların etkisi ile 8 de yatağa girdim bugün allah çok şükür ilaçlarla ayaktayım şimdilik ağrı da yok geçmişi okumaya çalışacağım da önce menümü yazayım
sabah
2 kuru kayısı kalkınca
1 dilim ekmek
1 kk peynir
öğle
4 kaşık bakla 2 kaşık yoğurt
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık patates püresi 1 kaşık bezelye yemeği
ara
2 tane küçük halley (canım istedi yedim ama sonra çok midem bulandı sanırım psikolojik olarak)
halleyleri yemesem iyi idi ama artık geçti ara maalesef yapamadım
spor aynı şekilde yoktu bol bol yattım su da maalesef dün 1,5 lt kadar oldu bugün takviye edeceğim
canim bebegini gule gule buyut, kac aylik bebisin emziriyorum demissinde.Emzirirken kilo verdinmi? Sutte azalma oldumu?günyadın herkese hanımlar... günümüz aydın olur inşAllah... JUJU cum suyu ben genelde yazmıyorum ama en az 2,5 litre su tüketiyorum emzirdiğim için 3,5 litreye kadar çıkıyor spor içinde dün sadece 30 dakika dışarıda orta tempoda yürümüştüm. hava almak adına yapılmış bir gezintiydi spor adına değildi o yüzden yazmadım herhalde... suyu yazsamda yazmasamda ben suyu iyi tüketiyorum jujucum... Ama bundan sonra dikkat edeceğim yazayım unutmayım...
Hayirli yolculuklar olsun, kazasiz belasiz gidin gelin.kısmetse 29-30 gıbı doncez canım esımın 1 nısanda mesaısı baslıcak
iyim canım bende dısarı cıkıcam yarın yolcuyuz kısmetse ufak tefek bısıler alcamm evet kımsecıkler yok bugunn nedenkı acep:26:
Rabişim hayırlı yolculuklar bitanem..güle güle git ve gel...
Herkese merhabalar, gelemedim sabahrtan beri..Misafirim vardı, Arzu gelmişti onunla lafa daldık ve ben buraya bakamadım...Acayip şiş uyandım..Meğer hammış çok vucudum..spor yapıyorum yaa ham olmaz sanıyordum, gebermişimmm :26: offffffffffffff çok sıkıcııı..Herşey bo....tan gidiyorrr
Bari kilo vereyim de bir yerden yırtmış olayım....Eşim diş doktoruna gitti dün akşam, damaklarında problem var..doktor demiş ki sende şeker varmıüstümde yok şu an, sen napacan şekeri demiş hahahhahahahha acıyın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bütün gece şekerden korktuğunu söyledi, uyutmadı :26::26: geberdim inanın..erkekler çok nazlı çok...ama vala daraldımm
Sizler nasılsınız? Juju vala sabrını zorluyorlar....
Tuğba öyle güzel kızı hiç boş bırakırlar mı? oda uyanık paralı koca bulmuş
Biz öyle mi? para bitti aşk bitti yaşıyoruz
offfffffffffffffffffffffffffff :84::84::84::84::84::84:
.
aynen ilk gün olduğu için o hamlık devam ederse geçer...hamligin icin sicak bir banyo yap sonrada tuzu al baldirini felan ovala.Hem olu deri gidiyor , hem agrilar.Ama bir iki gune gecer sen birakma sporunu.Inadina inadina yapki yaglar gitsin gelmesin.
valla insülin direncinin bir adım ötesi şeker hastalığı bende ondan korkuyorum ya onun için doktora gitmaya çalışıyorum ilerlemeden durdurayım diyeRabişim hayırlı yolculuklar bitanem..güle güle git ve gel...
Herkese merhabalar, gelemedim sabahrtan beri..Misafirim vardı, Arzu gelmişti onunla lafa daldık ve ben buraya bakamadım...Acayip şiş uyandım..Meğer hammış çok vucudum..spor yapıyorum yaa ham olmaz sanıyordum, gebermişimmm :26: offffffffffffff çok sıkıcııı..Herşey bo....tan gidiyorrr
Bari kilo vereyim de bir yerden yırtmış olayım....Eşim diş doktoruna gitti dün akşam, damaklarında problem var..doktor demiş ki sende şeker varmıüstümde yok şu an, sen napacan şekeri demiş hahahhahahahha acıyın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bütün gece şekerden korktuğunu söyledi, uyutmadı :26::26: geberdim inanın..erkekler çok nazlı çok...ama vala daraldımm
Sizler nasılsınız? Juju vala sabrını zorluyorlar....
Tuğba öyle güzel kızı hiç boş bırakırlar mı? oda uyanık paralı koca bulmuş
Biz öyle mi? para bitti aşk bitti yaşıyoruz
offfffffffffffffffffffffffffff :84::84::84::84::84::84:
.
iyi ne olsun sen nasıl oldun???gunaydınlarrrrrrrrrrrrr dostlar asagıda gordugum penelope bırso ve kaptanı deryam nasılsınız bakalım
aynen ilk gün olduğu için o hamlık devam ederse geçer...
valla insülin direncinin bir adım ötesi şeker hastalığı bende ondan korkuyorum ya onun için doktora gitmaya çalışıyorum ilerlemeden durdurayım diye
deminder beri canan karatayı dinliyorum ve kadın inzülin direncini kırmazsanız kilo veremezsiniz diyo... ara öğün yapmayın 3 öğün beslenin ve ekmek yemeyin diyor... bir hafta denicem bakalım etki edecekmi
aynen ilk gün olduğu için o hamlık devam ederse geçer...
Valla insülin direncinin bir adım ötesi şeker hastalığı bende ondan korkuyorum ya onun için doktora gitmaya çalışıyorum ilerlemeden durdurayım diye
deminder beri canan karatayı dinliyorum ve kadın inzülin direncini kırmazsanız kilo veremezsiniz diyo... Ara öğün yapmayın 3 öğün beslenin ve ekmek yemeyin diyor... Bir hafta denicem bakalım etki edecekmi
merhaba kızlar ne haber nasıl gidiyobizim nbt ii bakalım öyle gider inşallah
d dişte çalışan arkadaşa sordumda doktor dolgudaydı soramadım apranaks yada majezik içebilir dedilir bide sensodin diş macunu hasssas dişler için olanı onunla fırçalasın iii geliyormuş dediler hassas dişler için olanıylapek ıyı gıtmıyo dısım hafıfte olsa sızlıyo ya laborantım bı sey oner ya doktora gıdene kadar bu agrıyı ne hafıfletır ozellıkle gecelerı kan dolasımı yavaslıyomus sanırım gecelerı cok agrıyooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?