- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.481
hosbuldumm kuzummmhoşgeldinyarına fazla iş bırakma bugünden hallet yarın kafan rahat olsun......
rabısım senın sonuc ne zaman bellı olacak mujdeyı ne zaman verecenn bakım sen heycanlandım sımdı
hosbuldumm kuzummmaynen bugun halledıcem yarın tekrar carsıya cıkıcam bu kez hedıye medıye alcamm
29 mart dedı doktor cnm ama gelınce yapcam artıkk...
juju; bu hafta bıraz rahatsız oldugumdan dolayı menü paylasmıyorum...sabah ki yorumun da menüsünü göremedıklerınden biriyim.o yüzden yazayım dedim....daha önce de hastalandıgım da paylasmamıstım.....sebbei; çok düzensiz, saçma sapan besleniyorum....mecburiyetten tabi ki......
hoş bulduk kaptancım... sizleri özlüyorum uzaktayken... ama bu cuma tartıda çıkan rakamı söylediğimde böyle olabilirsiniz
off kötü ben kötüü... kimin resimleri paylaşılacak saat kaçta paylaşılacak... bu sefer kaçırmamalıyım
ben geldimm kızlarrr gezdık dolastık sonunda bı elbıse bulabıldım esımle cıktık alısverıse anam tum elbıseler kısa bızımkı hayatta gıydırmez begendıklerım genelde kısa olduneyse sonra buldum bısı aldımm bu aksam sacımı boyucam utulerım var onları yapıcam esyaları ayarlıcamm
tesekkur ederım jujum cuma bıldırım yaparım ama baskul farkı olabılır dıye dusunuyorum onu nasıl yapıcazzz???:26:
amin canım tesekkur ederimmm
tesekkur ederım gamzemmm
tesekkur ederım sevdamm
kuzum sen hala kotumusun yaaaaa:26::26::26:
eveeeeettttt menumm
sabah
1 dilim ekmek
1 galeta
peynır
haslanmıs yumurta
1 cay kasıgı bal
ogle-ara
yok dısardaydımm
aksam
eve gelırken komsum cagırdı oraya gırdım tokat batı yapmıs 1 kase ondan yedımm
su:az ıctım bugun tamamlıcam ınsallah
spor:carsı pazarr
evettttttttt tugbammmmmmmmm bugun burda olmama ragmen yoklugunu farkettımm hemen ıyıles topıgı yalnız bırakmaaaolsun biz burda ne düzensiz menüler gördük biliyorsun sen yaz yediklerini ...zaten bugünde pek girmedin yokluğunu belli ettin .... uzak kalma bizden olurmu...
bu arada hala doktora gitmemek konusunda ısrarcımısın??? fizik tedavide en azından bir süre rahat ediyorsun masaj yaptıkları için...
hayırdır kilo mu aldın yok yok aldım deme yanlış anladım dimi almadın verdin
hımmmmmmmmm yola çıkmadan tartıl kaç saat sürüyo bilmiyorum ama gittiğin yerde de hemen tartıl kaç gr fark varsa söyle bana
bugün spor yapmıcam canım istemiyor ... hastane den işe giderken yürümüştüm 40 dk lık yolu şimdi ne callen yapacam ne koşu
menun guzel de tokat batı ? ne onu anlamadım nerenın meshuru bu tatlımı ne
demek sadece ben farketmemişim yokluğunu corniiii...evettttttttt tugbammmmmmmmm bugun burda olmama ragmen yoklugunu farkettımm hemen ıyıles topıgı yalnız bırakmaaa
jujum soylekı otobusle gıdıcez 10 saat suruyo dırekt kayınvalıdemlere gıdıcez onun baskulu dıjıtal degıl ben yıne gıder gıtmez tartılırım dedıgın gıbı cıkmadanda tartılırım bı ayar cekerız artık:26::26::26::26:
tokat ılıne aıt adı ustundebende ılk kez yedım yesıl mercımeklı ınce bulgurlu corbamsı kısırımsı bısey...
demek sadece ben farketmemişim yokluğunu corniiii...
rabyas canım artık bu süreçte 3 aşağı 5 yukarı idare edeceğiz bi ayar çekeceğiz ... şimdiden iyi yolculuklar sana iyice dinlen özlem gider gel
birazdan misafrliğe gitcem şimdiden yazym menümü
sabah
1 tabak ıspanak
yoğurt
öğle
1 tabak yoğurtlu ıspanak
1 dilim ekmek
akşam
evde değilim bana mukayet olun:26:
su 2ltyı gectm
30 dk callan
Menüm
Sabah
1 k.k. peynir
2 zeytin
Yarım dilim kepek ekmeği
Ara
1 elma
Öğle
2 minik biber dolması, 2 bardak ayran
Ara
2 kayısı
6 fındık
Akşam
Yarım domates
Yarım salatalık
1 k.k peynir
Göbek marulla yapılım bir Kepekli ekmek Sandviç
Su: içiyorum
Spor: 20 dk. yürüyüş ve 100 mekik..
.
Benim menumde soyle
Sabah-1dilim kepek ekmegi
1k.k peynir
3 tane zeytin
Ara-1 tane elma
Ogle-1 tane biber dolmasi
1 bardak ayran
Ara-1 avuc cerez,2 tane kayisi
Aksam-1dilim kepek ekmegi
3 tane ceri domates
1 tane salatalik,bir parca peynir,4 zeytin
Spor-yarim saat eliptik,100 mekik
Su-1.5 litre
.
sabah
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
öğlen
tavuk sote
ezogelin çorba
akşam
tavuk sote
peynir zeytin
su içtim
spor nbtçiyim vay anasını bu takımdada benden başka nbt tutan yok /color]
eveeeeettttt menumm
sabah
1 dilim ekmek
1 galeta
peynır
haslanmıs yumurta
1 cay kasıgı bal
ogle-ara
yok dısardaydımm
aksam
eve gelırken komsum cagırdı oraya gırdım tokat batı yapmıs 1 kase ondan yedımm
su:az ıctım bugun tamamlıcam ınsallah
spor:carsı pazarr
olsun biz burda ne düzensiz menüler gördük biliyorsun sen yaz yediklerini ...zaten bugünde pek girmedin yokluğunu belli ettin .... uzak kalma bizden olurmu...
bu arada hala doktora gitmemek konusunda ısrarcımısın??? fizik tedavide en azından bir süre rahat ediyorsun masaj yaptıkları için...
hayırdır kilo mu aldın yok yok aldım deme yanlış anladım dimi almadın verdin
hımmmmmmmmm yola çıkmadan tartıl kaç saat sürüyo bilmiyorum ama gittiğin yerde de hemen tartıl kaç gr fark varsa söyle bana
bugün spor yapmıcam canım istemiyor ... hastane den işe giderken yürümüştüm 40 dk lık yolu şimdi ne callen yapacam ne koşu
evettttttttt tugbammmmmmmmm bugun burda olmama ragmen yoklugunu farkettımm hemen ıyıles topıgı yalnız bırakmaaa
jujum soylekı otobusle gıdıcez 10 saat suruyo dırekt kayınvalıdemlere gıdıcez onun baskulu dıjıtal degıl ben yıne gıder gıtmez tartılırım dedıgın gıbı cıkmadanda tartılırım bı ayar cekerız artık:26::26::26::26:
tokat ılıne aıt adı ustundebende ılk kez yedım yesıl mercımeklı ınce bulgurlu corbamsı kısırımsı bısey...
akşamı görmeden yorum yapamıcamdermişim bene begendım ama itiraf.com a beklıyorum mısafırlıkten sonra.
bir avuç çerez yerken hiç mi için sıkılmadı senın
her zaman ki gibi cnm
batı biliyorum yeşil mercımeklı bır yemekhafif olmus güzel....
azıcık özleyin beni dedimjujum bıktım valla doktordan hep aynı laflar....iyileştikten sonra yüzmeye gitmeyı düşünüyorum.....
sen gideceksin ya onun yasını tuttum bugün
akşamı görmeden yorum yapamıcamdermişim bene begendım ama itiraf.com a beklıyorum mısafırlıkten sonra.
bir avuç çerez yerken hiç mi için sıkılmadı senın
her zaman ki gibi cnm
batı biliyorum yeşil mercımeklı bır yemekhafif olmus güzel....
azıcık özleyin beni dedimjujum bıktım valla doktordan hep aynı laflar....iyileştikten sonra yüzmeye gitmeyı düşünüyorum.....
sen gideceksin ya onun yasını tuttum bugün
hımmmm duymuştum sırt üstü yüzme fıtığa iyi geliyo diye.... hem kiloda verdirir
oyyyyyy kıyamam ben sanaaaben her fırsatta telden gırmeye calısırım kuzum ınsallahhhh sen de geleydın kese ana memleketınee
valla benı de götürün anamlar hala ordaaraba da ben hıc ses çıkarmam varlıgımı hissettirmem bile
kızlaarrrr maleseff ki utu yapıcamonce cay demlım sonra tv karsısına duzenegı hazırlım utumu yapayım kısa bı aradan sonra gorusuruzz
kuzummm gel yaa ayıpsınn otobüs bizimmm
e güzel kuzum bunun neyini yazmam diyon sen :26:menüm
sabah(pek de sabah sayılmaz 12 ye gelıyordu saat)
1dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır
öğleden sonra:
1 kase dolusu erişteli yeşil mercimek çorbası
akşam:
öğlenkinin aynısı
su: fırsat buldukça içiyorum
spor:yatış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?