- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.461
bence model cok gzuelde fotocu berbat oggg felakett ıyyy
kanki campinglerim fotolarım kamu hızmetıne acılmıstır buyrun cenaze namazına orda grdugunuz 2 foto tamamen baskı altında cekıldıı
jujum akşama evde olmayabılıırm sımdıden koydm
Esra suana kadarki menun super sakin aksama cozutma ...bak mukayet oldum hebirazdan misafrliğe gitcem şimdiden yazym menümü
sabah
1 tabak ıspanak
yoğurt
öğle
1 tabak yoğurtlu ıspanak
1 dilim ekmek
akşam
evde değilim bana mukayet olun:26:
su 2ltyı gectm
30 dk callan
ben sevda nın resimlerini göremüyorum ühüüü ühüüüüüü
Allah dermansız dert vermesin ...alıştım artık bu agrılarla yaşamaya....az kaldı gecmek üzere 3-5 güne tam toplarım....
esracım ; fotolarına baktım yüzümde bir tebessüm oluştu....yatak çarşafları ,dolapları tanıdımgerçi unutmak ne mümkün her zaman ki gibi çok şekersin,gönlünün güzelliğinin yüzüne yansıdıgını düşünüyorum
sevda gııııızzzz sen neden benim arkadaşım değilsin... beni beğenmiiiiiiiiiii misin...
garf kız sen ne tatlısın güzelsin maşallahh... gülmekten öldüm yere çömmüş resminize... yanaklarından sıkıyorum :) zayıfladığında sıkamayacağım
sevda benide rakadaş yapta göreyim seni bakalım nasıl gacısın/b]
saol tatlım senin düşüncelrin gzl
sendemi kykcısın ahh ahhh ne gzl gunlerdiiii özledm valla
Saol tatlim benim
Cok seker ve cok guzel bir kizsin esram...
Esra suana kadarki menun super sakin aksama cozutma ...bak mukayet oldum he
Tatlim kaldirdik ama bida koyariz sonra...
Tugba tatlim ya bel fitigi icin deisik oneriler oluyor arastirsan bir .eltimin de var bel fitigi balikmi ne sariyolarmis onu deneyecek oda .
Centig canim deme oyle deme uzulurum...
.
Benim menumde soyle
Sabah-1dilim kepek ekmegi
1k.k peynir
3 tane zeytin
Ara-1 tane elma
Ogle-1 tane biber dolmasi
1 bardak ayran
Ara-1 avuc cerez,2 tane kayisi
Aksam-1dilim kepek ekmegi
3 tane ceri domates
1 tane salatalik,bir parca peynir,4 zeytin
Spor-yarim saat eliptik,100 mekik
Su-1.5 litre
.
sabah
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
öğlen
tavuk sote
ezogelin çorba
akşam
tavuk sote
peynir zeytin
su içtim
spor nbtçiyim vay anasını bu takımdada benden başka nbt tutan yok /color]
Güzel canım
.
Gamze gelmedi arzu ...sen napiyon yaaa valla resim sevdasina kahveden bisey anlamadim ben gelde bi kahve icelim ya cok canim istiyo....
.
menüleri beğendim.
sevda ile gamze öğlen beraber miydiniz ikinizde biber dolması götürmüşsünüz
garf kahvaltı da ıspanak mı!!!???
tesekkur ederım jujum cuma bıldırım yaparım ama baskul farkı olabılır dıye dusunuyorum onu nasıl yapıcazzz???:26:
sağlıkla git sağlıkla gel...
yani iki hafta yoksun cuma bildirimlerinde...
düzenli yapabilecekmisin???
amin canım tesekkur ederimmmgecmis olsun
canim bebegini gule gule buyut, kac aylik bebisin emziriyorum demissinde.Emzirirken kilo verdinmi? Sutte azalma oldumu?
Hayirli yolculuklar olsun, kazasiz belasiz gidin gelin.
tesekkur ederım gamzemmmRabişim hayırlı yolculuklar bitanem..güle güle git ve gel...
Herkese merhabalar, gelemedim sabahrtan beri..Misafirim vardı, Arzu gelmişti onunla lafa daldık ve ben buraya bakamadım...Acayip şiş uyandım..Meğer hammış çok vucudum..spor yapıyorum yaa ham olmaz sanıyordum, gebermişimmm :26: offffffffffffff çok sıkıcııı..Herşey bo....tan gidiyorrr
Bari kilo vereyim de bir yerden yırtmış olayım....Eşim diş doktoruna gitti dün akşam, damaklarında problem var..doktor demiş ki sende şeker varmıüstümde yok şu an, sen napacan şekeri demiş hahahhahahahha acıyın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bütün gece şekerden korktuğunu söyledi, uyutmadı :26::26: geberdim inanın..erkekler çok nazlı çok...ama vala daraldımm
Sizler nasılsınız? Juju vala sabrını zorluyorlar....
Tuğba öyle güzel kızı hiç boş bırakırlar mı? oda uyanık paralı koca bulmuş
Biz öyle mi? para bitti aşk bitti yaşıyoruz
offfffffffffffffffffffffffffff :84::84::84::84::84::84:
.
tesekkur ederım sevdamm
hayırlı yolculuklar canım güle güle git gel inaşallah.
bir ara eşimin de çok ağrıyodu dişi apranax çok iyi gelmişti apse yapmıştı .apsesi geçene kadar onu kullanmıştı..
bir resimde ben çekicem ayy heveslendim bende....
.
juju; bu hafta bıraz rahatsız oldugumdan dolayı menü paylasmıyorum...sabah ki yorumun da menüsünü göremedıklerınden biriyim.o yüzden yazayım dedim....daha önce de hastalandıgım da paylasmamıstım.....sebbei; çok düzensiz, saçma sapan besleniyorum....mecburiyetten tabi ki......
ben geldimm kızlarrr gezdık dolastık sonunda bı elbıse bulabıldım esımle cıktık alısverıse anam tum elbıseler kısa bızımkı hayatta gıydırmez begendıklerım genelde kısa olduneyse sonra buldum bısı aldımm bu aksam sacımı boyucam utulerım var onları yapıcam esyaları ayarlıcamm
tesekkur ederım jujum cuma bıldırım yaparım ama baskul farkı olabılır dıye dusunuyorum onu nasıl yapıcazzz???:26:
amin canım tesekkur ederimmm
tesekkur ederım gamzemmm
tesekkur ederım sevdamm
kuzum sen hala kotumusun yaaaaa:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?