- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.521
kızlaarrrr maleseff ki utu yapıcamonce cay demlım sonra tv karsısına duzenegı hazırlım utumu yapayım kısa bı aradan sonra gorusuruzz
herkese iyi geceler biraz kitap okuyayım uyuyayım..
komsum tokatlı canımmmmenüm.
kahvaltı.
klasik kahvaltı var ya ondan
öğle.
yayla çrbası
etli patates yemeği
akşam.
sebze çorbası
yoğurtlu karnıbahar
suyumu içiyorum..
rabiş sen tokatlımısın orayı kaçırdım ben tokata mı gidiyorsun
benim eşimde tokatta doğmuş büyümüş biliyo oda batı..
ben yemedim ama güzel diyorlar
güle güle git gel cnm.
ben de düzeneği aynen o şekil yapıyorum rabiş... olursun inşallah hamiş...
juju ya... :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ooooooooooo çentikcim bak sesini duymuş gibi geldim...hangi kitabı okuyorsun?
ZES neredesin bacım ya..
Bu ebru şallı nası bişi ya.. insan mı o.. nasıl bir enerji nasıl hareketler. bugün tek seansta karnı eritmiş. hareketlere baktım bir de yapışına ... şoktayım
canımmmm yaaa gülme krizi geçirdimm..
sen harika birisinnnn
herkese iyi akşamlar... ben menümü yazayım:
menüm:
sabah:
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı bal
1 dilim çavdar ekmeği
dardanel ton balık ( en küçük boy, yağı süzülmüş)
öğle:
dünden kalma kereviz yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara:
vişneli muhallebi (saat 16:15 civarında )
akşam
muhallebi yediğim için yok
3 litre su
yarım saat temiz havada orta tempoda yürüyüş
dalinim bugün temizlik yaptım bide misafir geldi hoş sohbet falan derken saat olmuş 22:00 benim kızımda daha uyumadı işte onla oynuyozzesimmmmmmmm nerdesın bacım sen ya bugun hıc gorunmedın ya gırmıyosunuz sıkıntıdan patlıyom burda
tadı süper ben çok seviyorum sağolsun eşimin teyzesi ben seviyorum diye yapmış bayıla bayıla yedimtşk ederimsizler de öylesiniz
zescim eger akşam yeseydın muhalelbinin tadını soracaktımama gerek kalmadı
ooooooooooo çentikcim bak sesini duymuş gibi geldim...
hanımlarrrrrrrrrrr iyi geceler çoooook mutlu oldum kızımın bir dişi çıkmışayyy ilk dişimiz...tam 9 aylık oldu... ya diş çıkınca hangi etkinlik yapılıyor... diş bulguru diye bişiy duymuştum bilenler yapanlar var mı varsa nedir? okuyunca bi zahmet yazıverin... hepinize iyi geceler...
Çentikim İstanbul Avrupa yakasındayız biz. Sen merak etme çentikim ben Ankara'ya geliyim yaz tatilinde sana kahve içmeye gelirim uzaktan komşun olaraktanöyle olmuş hakkaten.. arada 10 dk fark etmişhayırlı olsun dişiniz canım. biz bir etkinlik yapmadık. zaten 13 mü 14 müydü neydi diş çıkarttığımız ay.. netten araştır bir şeyler bulursun belki. siz hangi şehirdeydiniz?
Gamze Arzu ve Sevda.. Keşke benim de komşum olsa kahve içmeye geliyorum desem.. Kızlar bu size
ya dalin teyzesi dişi çıktı bende hiç bilmem zaten böyle adetleri sizden yapan var mı varsa ne yapmışlar onu merak ediyorum ayyy okudum netten aman aman neler yapmışlar partiler filan...ah yerım ben onun dısını bızde bı etkınlık yapmadık sacma gelıyo bana bole seyelrdeıns devamıda gelır bnm kızım 10 aylıkken oglumda 12 aylıkken cıkardı bakalım 4 aylık olan bebegım kaç aylıkken cıkaracak
maşallah arzu iyi gitmiş kilogünaydınlarrr çok anlayışlı güzel arkadaşlarım benım.nasılsınız bakalım?ben biraz üzgünüm arabam bozuldu sağolsun gamzelimin eşi çoskun kardeşimle arabayı sanayıdekı bır arkadaşına götüreceğiz.inş yapılır.ama az öncede sevindim çok GAMZEMMMMMM AÇ KARNIMA TARTILDIM 77.200GR GELDIMMMM OLEYYYYY SEN BENIM KILO CİZELGEMI 77 AL BAKALIM TATLIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?