Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[TABLE="width: 1021"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-85.90)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]85,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++*spor yapmadım sayıyorum kendimi her ne kadar 40 dk yürümüş olsamda
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,90
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++*spor gezme olarak algılandı ama su az içilmiş… yeme düzensiz ama idare eder.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzu_54
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,30
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++** bence menün güzel.. muhallebi tatlı gurubunda en az kalorisi olan şey hem az kalori ile tatlı yemiş oldun hemde akşamı boş geçerek onu dengelemiş oldun …
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]76,30
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**öncelikle menülere sabah yorum yaptığımı unuttun sanırım akşam yazmışsın ama.. sonrasında canın tatlı bişi istiyo demek sakın ola bana kilo bildiriminden önce yine yeme krizi yaşadım şunu yedim bunu yedim deme bu hafta kendini ona göre ayarla ben anlamam
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]75,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,10
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++** kuzum şu çerezi avuşla yemeyin herkesin avcu bir değilki miktarı bilelim sayın da yiyin…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]69,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++* spor nöbet dolayısı ile yapılmadı farkındayım.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,80
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++* menün gayet normal. Suyunu ihmal etme miktar belirt . spor sağlık nedeni ile yapılmıyor farkındayım.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**hayırdır canım ıspanak detoksumu yaptın? Misafirlikte ne yedin içitin?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,40
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++**normalde menü güzel derdim ama akabinde yenen menemen işi bozdu akşam direk onu yeseydin gene bi nebze ama geç saatte yendiği için direk kilo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++*su içilmiş ama spor yapılmamış sanırım aysunaycımmmmm
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,80
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++** canım sürekli acıkıyorsan bir yerde sorun var demektir. Sen insülin direncine baktırdın mı bence git bi kontrole . öğünlerinde doyarak kalkıyorsan bukadar acıkmaman lazım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]62,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++ su ve spor nerde Büşra.. ve tabiî ki çok acıkırsın ne yemişsinki sen… bak sabah kahvaltımı düzgün yaparsan gün içerisinde çok acıkmazsın öğlen de az yersin ki zaten acıkman geç olur akşamda böyle çok acıktım demezsin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]60,00
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor payılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim

Menüsünü yazmayanlar
Biricikoğlumertug
Toplight
Chentiq

evetttt gelelim bana bir hastane maceramda hüsranla bitti.... 6:20 de hastanede kuyruğa girdim 6:40 da bilgisayarlar açıldı 7:15 de sıra bitti ve önümde 4 kişi kalmıştı... kıçıma baka baka çıktım hastaneden bu devletinde bu sisteminde bu sağlık sektörnününde ....................................................................... dedim içimden.. okadar para kesiliyor maaşımdan ama muayene olamıyorum ne iş anlamadım. annemler hastaneye yakın oturuyor geçerken babama kimliğimi verdim dedim sabah namazını kıl git baba yoksa ben bu sıraya yetişemem sen al sıramı dedim... bana ne dese beğenirsiniz sen ver kimliği ben 182 den alırım sıra allahım gülsem mi ağlasam mı... baba dedim ben bilmiyormuyum yada millet enayimi 6 da sıraya girsin vermiyorlar bu branş için rendevu ... offf baba of neyse babacım yarın alacak inş sıramı bende inadım inat kontrol olacağım azmettim onlar beni zorladıkça bende onları zorlayacağım....

özellerde yok mu juju? yanı ben de daha önce gıtmedım ama duymustum .mesela adana başkentte vardı.mersinde de olması lazım.....devlet böyle cnm benm.....sen gec kalmıssın 6.40 cok gec maalesef:26:

bız bayram da memlekete gıttgımızde cildiyeye gitmek için sabah 6 da sıraya gırmıstık ve önumuzde 8 kısı mı ne vardı...millet 5 te gelıyor düşün.....

yok canım özelde olsa gitmezmiyim ben 10 yıldır devlete adım atmadım düşün artık....

ne bilim sistemi millet ne zaman geldiyse artık ben mümkün değil evimden oraya yetişemem arabam yoksa

yok canım özelde olsa gitmezmiyim ben 10 yıldır devlete adım atmadım düşün artık....

ne bilim sistemi millet ne zaman geldiyse artık ben mümkün değil evimden oraya yetişemem arabam yoksa

hımmmmm neyse baban kesın alır artık.namazdan sonra gıderse:26:

gitmedim ama sordum ordada sıra almak için erkenden gitmen gerekiyormuş 4 doktor varmış ama her doktor 13 hasta alıyormuş sadece birde oraya gittin mi denek gibi bir sürü gereksiz tahlilde isteyebiliyorlarmış ... ordakiler pratisyen olduğu için öğreniyorlar yani bizim üstümüzden

alalalla anam ne rezillikmiş ya:26: neyse inşallah yarın hallolur......

bU SAĞLIK BAKANLIĞI NE İŞ yapıyor ben anlamadım.. bu kadar saçma salak bir sistem olamaz. bilmem ne oranlarında şuralara buralara geldik diyeceklerine sağlık sistemlerine el atsınlar. işin fenası nereye şikayet edileceğini de bilmiyoruz hoş bilsek kaç yazar..

sabahın 5 inde hastaneye mi gidilir 9 da gelecek doktor için!! ama malesef öyle. biz de kaç kere sabah daha gün aydınlanmadan yola revan olmuştuk. 182 açıldı ama o bölümleri neden almıyorlar bilmiyorum. bana da 4 nisan da randevu verdiler endokronolojiden. 9/30 a.. ama gittiğimde eminim benimle beraber 20 kişiyede o saatte vermiş olacaklardır

juju ben listemi yazıyorum. aslında bu hafta böyle gitsin önümüzdeki hafta ne olursa olsun yazacağım. olmuyor böyle.. psikolojiden tamamen çıktım tam avatarımdaki pembe fil gibiyim şu an. cuma nasıl yüzünüze bakacağım bilmiyorum...

günaydımnlar hemen menümü yazayım geçmişi okumaya gidecem
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara yok
öğle salata iskender (sadece döner kısmı ve yoğurdu tereyağı yok)
ara yok
akşam salata
2 köfte
1 lokma ekmek
ara
1 portakal 2-3 çilek

dünki menüm böyleydi

sen dua et sana randevu vermişler ben randevu bile alamıyorum lanet olasıcalar... özelde bulsam endokrin gidecem ama neyse yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim....

bu arada sen iyice cozuttun anam mününü istiyorum hergün sabah da kontrol ediyorum gelir bakırsın bi zahmet ...
alalalla anam ne rezillikmiş ya:26: neyse inşallah yarın hallolur......
valla öyleşmiş ya ben yıllardır gitmem doevlete ... normaldede hastalanmam ama gidersem de özelde hallederim işimi

bir de bunlar yetmezmiş gibi....sabahın körunde sıraya gırıyorsun ama orda çalısan guvenlık görevlıleri vs ler aradan hemen ellerınde tc ler kagıdı görevlının önune koyuyorlar.....bız salak mıyız gelıp onca ınsan sırada beklıyor....en son kavga cıkardım hastanede sabahın 6 sında gıtmısım adam gelmıs kagıt sıkıstırıyor dedım sen ne yapıyorsun ya cek o kagıdı dellendım valla hiç haksızlıga gelemem ben ,kim olursa olsun karşımda ki patlayıveririm.....
ama maalesef sistem bu!
gecenler de haber cıktı hatta dun muydu neydı artık cep telefonundan bır sıstemle randevu alınabılecekmiş.......hahaytt diğerlerini becerdıler de bu kaldı...

canım menün iyi de spor ve su yokmu bugün

aynen canım adamın varsa hallidiliyor.. dün sorduğum kadın 30 hasta dedi sabah gittim 25 hastada bitirdiler eee 5 hasta nerede kesin birilerinin tanıdıkları yazıldı ....

birde bir kişi sırada ama elinde 3 kimlik sen bekliyorsun tamam sıra banagelecek diye ama önünde birden fazla kimlikle bekleyenler olunca hoppp doluyor.. kadın 25 kişi sayın gerisi beklemesin dedi mesela saydılar ben 25. kişiydim dedim ah yırttım ama öyle olmadı 4 kişi kala bitti sıra

Günaydin kader arkadaslarim;
dun nette bir sorun oldu giremedim.Bayagi yazilmis, birazini okudum.Corni gecmis olsun.Hala dis agrisi cekenler var onlarada gecmis olsun.dalin 900 gr.ina imrendim dogrusu.Bu arada resimleri niye sakliyonuz yaw.MEN INSAN DEGILMIYEM:bende bakacam bana ne!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juju insallah randevuna yetismissinir.

resimler saklanmıyor canım sadece arkadaş olanlar görebiliyor sende onun için görememişsindir...

bu arada dün yediklerini söyle bakalım

ve randevu gene alamadım bekle bekle sabahın köründe doldu dediler ve bitti....

keşke ben de böyle olabilsem. ben de koyun gibiyimdir hastanede. kibarca neden böyle yaptıklarını sorarım, sistem mistem bir eyler gevelerlerse haa tabi siz de haklısınız derim.. sanki kendimi değl onları haklı çıkartmaya çalışıyorum.. töbe yarabbim...

gittikçe kötüye gidiyorlar. hastaneye girlşimiz bile paralı. geçen 40 tl ödedim eczaneye, önceki hastanelerden biriken. güya devlet hastaneleri ücretsiz!! eskiden asm lerde ben psikologa gidebiliyordum, göz muayenemi oluyordum, dişime dolgu bile yaptırıyordum. şimdi aile hekimliği çıktı da ne oldu? adamlar yüzüne bile bakmadan ilaç yazıyorlar teşhis koyuyorlar.. ilaç yazma merkezlerine döndüler..

juju bugümü yazacağım tatlım.. önümüzdeki 10 yılın kaçamak hakkını kullandım bu geçtiğimiz 4 günde...

vayy cok guzel menü yanı bana göre ama aralar yok .....öğle yedıgın etın yanına neden yogurdunu yemedın....... bır de durmusun durmusun akşam yemegınden sonra meyve yemişsin akşam meyve yemeeee bence....ben dırek yag olarak depolandıgını duymustum....kulak dolgunlugu yani.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…