- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.561
canım ben ilk oğluma yapmıştım diş bulguru nette çeşitli etkinlikler var sizin yörede hangisini uyguluyorlarsa ona yakın bişeyler yapabilirsinhanımlarrrrrrrrrrr iyi geceler çoooook mutlu oldum kızımın bir dişi çıkmışayyy ilk dişimiz...tam 9 aylık oldu... ya diş çıkınca hangi etkinlik yapılıyor... diş bulguru diye bişiy duymuştum bilenler yapanlar var mı varsa nedir? okuyunca bi zahmet yazıverin... hepinize iyi geceler...
jujum gene alamamışsın sıra yaa sinir oldum ben şimdi iyice sistemeyok canım özelde olsa gitmezmiyim ben 10 yıldır devlete adım atmadım düşün artık....
ne bilim sistemi millet ne zaman geldiyse artık ben mümkün değil evimden oraya yetişemem arabam yoksa
canım menün iyi de spor ve su yokmu bugün
keşke ben de böyle olabilsem. ben de koyun gibiyimdir hastanede. kibarca neden böyle yaptıklarını sorarım, sistem mistem bir eyler gevelerlerse haa tabi siz de haklısınız derim.. sanki kendimi değl onları haklı çıkartmaya çalışıyorum.. töbe yarabbim...
gittikçe kötüye gidiyorlar. hastaneye girlşimiz bile paralı. geçen 40 tl ödedim eczaneye, önceki hastanelerden biriken. güya devlet hastaneleri ücretsiz!! eskiden asm lerde ben psikologa gidebiliyordum, göz muayenemi oluyordum, dişime dolgu bile yaptırıyordum. şimdi aile hekimliği çıktı da ne oldu? adamlar yüzüne bile bakmadan ilaç yazıyorlar teşhis koyuyorlar.. ilaç yazma merkezlerine döndüler..
juju bugümü yazacağım tatlım.. önümüzdeki 10 yılın kaçamak hakkını kullandım bu geçtiğimiz 4 günde...
vayy cok guzel menü yanı bana göre ama aralar yok .....öğle yedıgın etın yanına neden yogurdunu yemedın.......bır de durmusun durmusun akşam yemegınden sonra meyve yemişsin akşam meyve yemeeee bence....ben dırek yag olarak depolandıgını duymustum....kulak dolgunlugu yani.....
canım ben ilk oğluma yapmıştım diş bulguru nette çeşitli etkinlikler var sizin yörede hangisini uyguluyorlarsa ona yakın bişeyler yapabilirsin
jujum gene alamamışsın sıra yaa sinir oldum ben şimdi iyice sisteme
canım maalesef boynum düzelmedi hala oyüzden spor yok ama suyu yazmayı unutuyorum 3 lt su vardır sanırım su sıkıntı olmuyo bende sadece az içersem suyu yazarım ben değilse bilki en az 2,5 değilse 3 lt su içmişimdir, bu arada boynuma akşam komşum masaj yaptı biraz düzelir gibiydi sanırım masajı ağır yaptı bugün çok ağrım var dönemiyom soldan sağa
hanımlarrrrrrrrrrr iyi geceler çoooook mutlu oldum kızımın bir dişi çıkmışayyy ilk dişimiz...tam 9 aylık oldu... ya diş çıkınca hangi etkinlik yapılıyor... diş bulguru diye bişiy duymuştum bilenler yapanlar var mı varsa nedir? okuyunca bi zahmet yazıverin... hepinize iyi geceler...
günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 5. GRUBUN GÜZELLERİ
herkese günaydın günler aydın olsun nbt devam 8 de bitcek eve gidesi 10 bulur sizi seviyorum cancağızlarım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınlarrr çok anlayışlı güzel arkadaşlarım benım.nasılsınız bakalım?ben biraz üzgünüm arabam bozuldu sağolsun gamzelimin eşi çoskun kardeşimle arabayı sanayıdekı bır arkadaşına götüreceğiz.inş yapılır.ama az öncede sevindim çok GAMZEMMMMMM AÇ KARNIMA TARTILDIM 77.200GR GELDIMMMM OLEYYYYY SEN BENIM KILO CİZELGEMI 77 AL BAKALIM TATLIM.
günaydınlar.........:119::119::119::119::119::119::119::119:
evetttt gelelim bana bir hastane maceramda hüsranla bitti.... 6:20 de hastanede kuyruğa girdim 6:40 da bilgisayarlar açıldı 7:15 de sıra bitti ve önümde 4 kişi kalmıştı... kıçıma baka baka çıktım hastaneden bu devletinde bu sisteminde bu sağlık sektörnününde ....................................................................... dedim içimden.. okadar para kesiliyor maaşımdan ama muayene olamıyorum ne iş anlamadım. annemler hastaneye yakın oturuyor geçerken babama kimliğimi verdim dedim sabah namazını kıl git baba yoksa ben bu sıraya yetişemem sen al sıramı dedim... bana ne dese beğenirsiniz sen ver kimliği ben 182 den alırım sıra allahım gülsem mi ağlasam mı... baba dedim ben bilmiyormuyum yada millet enayimi 6 da sıraya girsin vermiyorlar bu branş için rendevu ... offf baba of neyse babacım yarın alacak inş sıramı bende inadım inat kontrol olacağım azmettim onlar beni zorladıkça bende onları zorlayacağım....
gitmedim ama sordum ordada sıra almak için erkenden gitmen gerekiyormuş 4 doktor varmış ama her doktor 13 hasta alıyormuş sadece birde oraya gittin mi denek gibi bir sürü gereksiz tahlilde isteyebiliyorlarmış ... ordakiler pratisyen olduğu için öğreniyorlar yani bizim üstümüzden
bU SAĞLIK BAKANLIĞI NE İŞ yapıyor ben anlamadım.. bu kadar saçma salak bir sistem olamaz. bilmem ne oranlarında şuralara buralara geldik diyeceklerine sağlık sistemlerine el atsınlar. işin fenası nereye şikayet edileceğini de bilmiyoruz hoş bilsek kaç yazar..
sabahın 5 inde hastaneye mi gidilir 9 da gelecek doktor için!! ama malesef öyle. biz de kaç kere sabah daha gün aydınlanmadan yola revan olmuştuk. 182 açıldı ama o bölümleri neden almıyorlar bilmiyorum. bana da 4 nisan da randevu verdiler endokronolojiden. 9/30 a.. ama gittiğimde eminim benimle beraber 20 kişiyede o saatte vermiş olacaklardır
juju ben listemi yazıyorum. aslında bu hafta böyle gitsin önümüzdeki hafta ne olursa olsun yazacağım. olmuyor böyle.. psikolojiden tamamen çıktım tam avatarımdaki pembe fil gibiyim şu an. cuma nasıl yüzünüze bakacağım bilmiyorum...
günaydımnlar hemen menümü yazayım geçmişi okumaya gidecem
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara yok
öğle salata iskender (sadece döner kısmı ve yoğurdu tereyağı yok)
ara yok
akşam salata
2 köfte
1 lokma ekmek
ara
1 portakal 2-3 çilek
dünki menüm böyleydi
aynen canım adamın varsa hallidiliyor.. dün sorduğum kadın 30 hasta dedi sabah gittim 25 hastada bitirdiler eee 5 hasta nerede kesin birilerinin tanıdıkları yazıldı ....
birde bir kişi sırada ama elinde 3 kimlik sen bekliyorsun tamam sıra banagelecek diye ama önünde birden fazla kimlikle bekleyenler olunca hoppp doluyor.. kadın 25 kişi sayın gerisi beklemesin dedi mesela saydılar ben 25. kişiydim dedim ah yırttım ama öyle olmadı 4 kişi kala bitti sıra
canım yoğrt ve dönerini yedim terqyağı yemedim yazmaya çalışmıştım ama eksik olmuş sanırım yaa uzun süredir meyve yemiyordum canım istedi hadi yiyeyim dedim ama benim diyetisyen akşam yemekten sonra hep 1 porsiyon meyve verirdi o yüzden yemekte bi sakınca görmedim bu arada sabah tartıya çıoktım canım sıkıldı sadece 200 gr vermişim halbuki menümde hiç kaçamak yok tamam boynum yüzünden spor da yok ama acaba diyorum ben yaklaşık 3,5 senedir 75 in altını hiç görmemiştim vücut direniyor mu?
Günaydin kader arkadaslarim;
dun nette bir sorun oldu giremedim.Bayagi yazilmis, birazini okudum.Corni gecmis olsun.Hala dis agrisi cekenler var onlarada gecmis olsun.dalin 900 gr.ina imrendim dogrusu.Bu arada resimleri niye sakliyonuz yaw.MEN INSAN DEGILMIYEM:bende bakacam bana ne!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juju insallah randevuna yetismissinir.
Ne güzel bir haber buhayırlı olsun bebeğimin dişi
Sanadaaa günaydınnnnnnnnnnnn
Oyyy kurban olurum yaaa..Sen bittin, bu nöbetler bitmedi :26: günaydın tatlım...
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Kutlarım Arzucuğum..50 kere söylerim ama 50 kere yapar bu Arzutokken bir insan neden tartılır arkadaşlar? neyi kantılamaya çalışır? 200 gr. sinirini bozsun da diyetten uzaklaşmayı mi ister anlamıyorum gitii hay hay kuşum...sen zayıfla ben büyük zevkle çekerim çizelgeni...
Günaydın canım? bu gün nasılsın? belin nasıl oldu?
Ölürüm babaya yaaa :26: juju sövmek için sen yorulma..o kısmı ben halledeyim kaptanım...
:26::26::26::26:
Oyyy güzel yürekli chentiqyanındayım kuşum, yalnız değilsin bunu nasıl mı biliyorum..Dün akşam saat 7.30 da yediğim menemenden
Her yerde adamın var mı konusu..Gerçekten bu beni de çok üzüyor...Çok saçma bir sistem ama sanırım önüne geçilmez bunun :26: çığ gibiler çünkü
Herkese günaydın arkadaşlar..Güzel bir gün olması dileğiyle...
Jujum o kısmı alıntı yapamadım ama şöyle bir açıklama yapayım..asla haklı tarafı yok bunun amma velakinn akşam yemeğimi erken yediğim için ve köy ekmeğine hiç dayanamadığım için saat 19:30 gibi yedim canım :26::26::26: haaa kesinlikle direk kilo ama o köy ekmeğinin kabukları offffffffffffffff harikaa
.
keşke ben de böyle olabilsem. ben de koyun gibiyimdir hastanede. kibarca neden böyle yaptıklarını sorarım, sistem mistem bir eyler gevelerlerse haa tabi siz de haklısınız derim.. sanki kendimi değl onları haklı çıkartmaya çalışıyorum.. töbe yarabbim...
gittikçe kötüye gidiyorlar. hastaneye girlşimiz bile paralı. geçen 40 tl ödedim eczaneye, önceki hastanelerden biriken. güya devlet hastaneleri ücretsiz!! eskiden asm lerde ben psikologa gidebiliyordum, göz muayenemi oluyordum, dişime dolgu bile yaptırıyordum. şimdi aile hekimliği çıktı da ne oldu? adamlar yüzüne bile bakmadan ilaç yazıyorlar teşhis koyuyorlar.. ilaç yazma merkezlerine döndüler..
juju bugümü yazacağım tatlım.. önümüzdeki 10 yılın kaçamak hakkını kullandım bu geçtiğimiz 4 günde...
kuzum unuturum ben su içildi yaz yeter bana... ve masaja katılıyorum ehli olmayan birine yaptırma böyle dahada kötüleşirsin...canım ben ilk oğluma yapmıştım diş bulguru nette çeşitli etkinlikler var sizin yörede hangisini uyguluyorlarsa ona yakın bişeyler yapabilirsin
jujum gene alamamışsın sıra yaa sinir oldum ben şimdi iyice sisteme
canım maalesef boynum düzelmedi hala oyüzden spor yok ama suyu yazmayı unutuyorum 3 lt su vardır sanırım su sıkıntı olmuyo bende sadece az içersem suyu yazarım ben değilse bilki en az 2,5 değilse 3 lt su içmişimdir, bu arada boynuma akşam komşum masaj yaptı biraz düzelir gibiydi sanırım masajı ağır yaptı bugün çok ağrım var dönemiyom soldan sağa
smear ne testi kız ne için oluyor???bak bıraz önce ne dınledım tv da....smear testı ucretsızmıs ..kadın dedı kı bırcok kişi bunu bilmiyor! gercekten ben bılmıyordum mesela....
şimdi devlette de psikolog varmıssıra alabılırsen tabı.......
bu ilaç konusu da benı benden alıyor kulagım kızarmıstı küpeden dolayı fecı kasınıyordu ama daha önceden böyle bırseyım olmadııg için cildiyeye gıtmısken bende göstereyım dedım 2 kutu ılac yazdı kadın...hem de kortızonlu..kullanmadım tabı..yazık gunah valla bı ton ilaç yazıyorlar.....
canım yoğrt ve dönerini yedim terqyağı yemedim yazmaya çalışmıştım ama eksik olmuş sanırım yaa uzun süredir meyve yemiyordum canım istedi hadi yiyeyim dedim ama benim diyetisyen akşam yemekten sonra hep 1 porsiyon meyve verirdi o yüzden yemekte bi sakınca görmedim bu arada sabah tartıya çıoktım canım sıkıldı sadece 200 gr vermişim halbuki menümde hiç kaçamak yok tamam boynum yüzünden spor da yok ama acaba diyorum ben yaklaşık 3,5 senedir 75 in altını hiç görmemiştim vücut direniyor mu?
sende son zamanlarda dalin gibi zaafiyet menüleriyle geldiğin için böyle gereksiz bir yeme isteği duydun farkındamısın
Ne güzel bir haber buhayırlı olsun bebeğimin dişi
Sanadaaa günaydınnnnnnnnnnnn
Oyyy kurban olurum yaaa..Sen bittin, bu nöbetler bitmedi :26: günaydın tatlım...
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Kutlarım Arzucuğum..50 kere söylerim ama 50 kere yapar bu Arzutokken bir insan neden tartılır arkadaşlar? neyi kantılamaya çalışır? 200 gr. sinirini bozsun da diyetten uzaklaşmayı mi ister anlamıyorum gitii hay hay kuşum...sen zayıfla ben büyük zevkle çekerim çizelgeni...
Günaydın canım? bu gün nasılsın? belin nasıl oldu?
ölürüm babaya yaaa :26: juju sövmek için sen yorulma..o kısmı ben halledeyim kaptanım...
:26::26::26::26:
Oyyy güzel yürekli chentiqyanındayım kuşum, yalnız değilsin bunu nasıl mı biliyorum..Dün akşam saat 7.30 da yediğim menemenden
Her yerde adamın var mı konusu..Gerçekten bu beni de çok üzüyor...Çok saçma bir sistem ama sanırım önüne geçilmez bunun :26: çığ gibiler çünkü
Herkese günaydın arkadaşlar..Güzel bir gün olması dileğiyle...
Jujum o kısmı alıntı yapamadım ama şöyle bir açıklama yapayım..asla haklı tarafı yok bunun amma velakinn akşam yemeğimi erken yediğim için ve köy ekmeğine hiç dayanamadığım için saat 19:30 gibi yedim canım :26::26::26: haaa kesinlikle direk kilo ama o köy ekmeğinin kabukları offffffffffffffff harikaa
.
şahnurcum boyna masaj yapılmazzzzzzz!!! sakın bir daha deneme daha çok agrıtır.....o anlık rahatlıyorsun ama sonrası daha fena...doktorum söylemıstı bana da masaj yaptırma dıye.ben bazen eşime dıyorum hadı lütfen dıyorum o an rahatlıcam ya ,o da hayır dıyor cunku bılıyoruz sonrası daha fena oluyor.....
olmadı kuzum senin bizden uzaklaşman sana hiç yaramadı böyle kilo alacaksan boşuna uzaklaşma yada seni muzen ederim takıma almam valla böyle kilo alacaksan
kuzum unuturum ben su içildi yaz yeter bana... ve masaja katılıyorum ehli olmayan birine yaptırma böyle dahada kötüleşirsin...
smear ne testi kız ne için oluyor???
bende meyvamı akşam yemeği ile yedim ki etkisi daha az olsun diye... insülün direnci olanlar elma yemesin dedi karatay dün dinledim de ama yedim malesef... canım vucut direniyor olabilir kalıcı kilolara geldiği için yılma bak ben yılıyormuyum
sende son zamanlarda dalin gibi zaafiyet menüleriyle geldiğin için böyle gereksiz bir yeme isteği duydun farkındamısın
Canım nasılsın, belin nasıl oldu, 2 defa sordum bundan daha önce ama sanırım göremedinn..ağrıların devam ediyor mu? dün ben toplasan yarım saat anca gelebildim kk ya onun için olanlardan bi habereim :26:
.
olmadı kuzum senin bizden uzaklaşman sana hiç yaramadı böyle kilo alacaksan boşuna uzaklaşma yada seni muzen ederim takıma almam valla böyle kilo alacaksan
kuzum unuturum ben su içildi yaz yeter bana... ve masaja katılıyorum ehli olmayan birine yaptırma böyle dahada kötüleşirsin...
smear ne testi kız ne için oluyor???
bende meyvamı akşam yemeği ile yedim ki etkisi daha az olsun diye... insülün direnci olanlar elma yemesin dedi karatay dün dinledim de ama yedim malesef... canım vucut direniyor olabilir kalıcı kilolara geldiği için yılma bak ben yılıyormuyum
ayy tuba cım ne bileyim ilk defa başıma böyle bişey geldi yaww dün akşam rahatlayınca komşum yarın akşam hem işten gelince hemde yatmadan 2 kere masaj yapalım demişti ama tövbe yaptırmam bi daha gene robot gibi kaldım
cevap verdi ya cınım görmedin mi [/B][/FONT][/COLOR]
jujum? smear testi yahu belkı 100 kere yaptırmıssındır ..hanı vajınadan sıvı alıp lam a sürüyorlar onu da lab. gönderırler ya....
Günaydin kader arkadaslarim;
dun nette bir sorun oldu giremedim.Bayagi yazilmis, birazini okudum.Corni gecmis olsun.Hala dis agrisi cekenler var onlarada gecmis olsun.dalin 900 gr.ina imrendim dogrusu.Bu arada resimleri niye sakliyonuz yaw.MEN INSAN DEGILMIYEM:bende bakacam bana ne!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juju insallah randevuna yetismissinir.
Canım nasılsın, belin nasıl oldu, 2 defa sordum bundan daha önce ama sanırım göremedinn..ağrıların devam ediyor mu? dün ben toplasan yarım saat anca gelebildim kk ya onun için olanlardan bi habereim :26:
.
resimler saklanmıyor canım sadece arkadaş olanlar görebiliyor sende onun için görememişsindir...
bu arada dün yediklerini söyle bakalım
ve randevu gene alamadım bekle bekle sabahın köründe doldu dediler ve bitti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?