Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben ilk oğluma yapmıştım diş bulguru nette çeşitli etkinlikler var sizin yörede hangisini uyguluyorlarsa ona yakın bişeyler yapabilirsin

yok canım özelde olsa gitmezmiyim ben 10 yıldır devlete adım atmadım düşün artık....

ne bilim sistemi millet ne zaman geldiyse artık ben mümkün değil evimden oraya yetişemem arabam yoksa
jujum gene alamamışsın sıra yaa sinir oldum ben şimdi iyice sisteme

canım menün iyi de spor ve su yokmu bugün

canım maalesef boynum düzelmedi hala oyüzden spor yok ama suyu yazmayı unutuyorum 3 lt su vardır sanırım su sıkıntı olmuyo bende sadece az içersem suyu yazarım ben değilse bilki en az 2,5 değilse 3 lt su içmişimdir, bu arada boynuma akşam komşum masaj yaptı biraz düzelir gibiydi sanırım masajı ağır yaptı bugün çok ağrım var dönemiyom soldan sağa

bak bıraz önce ne dınledım tv da....smear testı ucretsızmıs ..kadın dedı kı bırcok kişi bunu bilmiyor! gercekten ben bılmıyordum mesela....
şimdi devlette de psikolog varmıs sıra alabılırsen tabı.......
bu ilaç konusu da benı benden alıyor kulagım kızarmıstı küpeden dolayı fecı kasınıyordu ama daha önceden böyle bırseyım olmadııg için cildiyeye gıtmısken bende göstereyım dedım 2 kutu ılac yazdı kadın...hem de kortızonlu..kullanmadım tabı..yazık gunah valla bı ton ilaç yazıyorlar.....

canım yoğrt ve dönerini yedim terqyağı yemedim yazmaya çalışmıştım ama eksik olmuş sanırım yaa uzun süredir meyve yemiyordum canım istedi hadi yiyeyim dedim ama benim diyetisyen akşam yemekten sonra hep 1 porsiyon meyve verirdi o yüzden yemekte bi sakınca görmedim bu arada sabah tartıya çıoktım canım sıkıldı sadece 200 gr vermişim halbuki menümde hiç kaçamak yok tamam boynum yüzünden spor da yok ama acaba diyorum ben yaklaşık 3,5 senedir 75 in altını hiç görmemiştim vücut direniyor mu?

şahnurcum boyna masaj yapılmazzzzzzz!!! sakın bir daha deneme daha çok agrıtır.....o anlık rahatlıyorsun ama sonrası daha fena...doktorum söylemıstı bana da masaj yaptırma dıye.ben bazen eşime dıyorum hadı lütfen dıyorum o an rahatlıcam ya ,o da hayır dıyor cunku bılıyoruz sonrası daha fena oluyor.....

Ne güzel bir haber bu hayırlı olsun bebeğimin dişi

günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 5. GRUBUN GÜZELLERİ

Sanadaaa günaydınnnnnnnnnnnn

herkese günaydın günler aydın olsun nbt devam 8 de bitcek eve gidesi 10 bulur sizi seviyorum cancağızlarım

Oyyy kurban olurum yaaa..Sen bittin, bu nöbetler bitmedi :26: günaydın tatlım...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

Kutlarım Arzucuğum..50 kere söylerim ama 50 kere yapar bu Arzu tokken bir insan neden tartılır arkadaşlar? neyi kantılamaya çalışır? 200 gr. sinirini bozsun da diyetten uzaklaşmayı mi ister anlamıyorum gitii hay hay kuşum...sen zayıfla ben büyük zevkle çekerim çizelgeni...

günaydınlar.........:119::119::119::119::119::119::119::119:

Günaydın canım? bu gün nasılsın? belin nasıl oldu?

Ölürüm babaya yaaa :26: juju sövmek için sen yorulma..o kısmı ben halledeyim kaptanım...

:26::26::26::26:

Oyyy güzel yürekli chentiq yanındayım kuşum, yalnız değilsin bunu nasıl mı biliyorum..Dün akşam saat 7.30 da yediğim menemenden

Her yerde adamın var mı konusu..Gerçekten bu beni de çok üzüyor...Çok saçma bir sistem ama sanırım önüne geçilmez bunun :26: çığ gibiler çünkü

Herkese günaydın arkadaşlar..Güzel bir gün olması dileğiyle...

Jujum o kısmı alıntı yapamadım ama şöyle bir açıklama yapayım.. asla haklı tarafı yok bunun amma velakinn akşam yemeğimi erken yediğim için ve köy ekmeğine hiç dayanamadığım için saat 19:30 gibi yedim canım :26::26::26: haaa kesinlikle direk kilo ama o köy ekmeğinin kabukları offffffffffffffff harikaa

.

o zaman yanında yogurtla ye kı kana gecıs hızı yavas olsun....bılıyorum akşam yemeklerınden sonra meyve verırler
olabılır yıllardır aynı kıloda olmanın da payı vardır....bende nerdeyse 77 olmustum ama 1 yıl içinde aldıgım için ara vermeden dıyete baslayınca hemen gıdıyor yerleşmediğinden.....senınkı yerleşmiş olabılır..bu duurmda pes etmeden yola devam etmek önemli...

kanal d yı ızlıyorum Allah yardım etsın kılonun azı da cogu da hastalık.....

tşk ederim..........

belimmm fena sayılmaz sabah daha agrılı ama sonrasında hafifleyen bır agrım var......

olmadı kuzum senin bizden uzaklaşman sana hiç yaramadı böyle kilo alacaksan boşuna uzaklaşma yada seni muzen ederim takıma almam valla böyle kilo alacaksan

kuzum unuturum ben su içildi yaz yeter bana... ve masaja katılıyorum ehli olmayan birine yaptırma böyle dahada kötüleşirsin...

smear ne testi kız ne için oluyor???

bende meyvamı akşam yemeği ile yedim ki etkisi daha az olsun diye... insülün direnci olanlar elma yemesin dedi karatay dün dinledim de ama yedim malesef... canım vucut direniyor olabilir kalıcı kilolara geldiği için yılma bak ben yılıyormuyum
sende son zamanlarda dalin gibi zaafiyet menüleriyle geldiğin için böyle gereksiz bir yeme isteği duydun farkındamısın

Canım nasılsın, belin nasıl oldu, 2 defa sordum bundan daha önce ama sanırım göremedinn.. ağrıların devam ediyor mu? dün ben toplasan yarım saat anca gelebildim kk ya onun için olanlardan bi habereim :26:

.

ayy tuba cım ne bileyim ilk defa başıma böyle bişey geldi yaww dün akşam rahatlayınca komşum yarın akşam hem işten gelince hemde yatmadan 2 kere masaj yapalım demişti ama tövbe yaptırmam bi daha gene robot gibi kaldım

jujum? smear testi yahu belkı 100 kere yaptırmıssındır ..hanı vajınadan sıvı alıp lam a sürüyorlar onu da lab. gönderırler ya....

evet ama emin ol %80 köy ekmeğine dayanamadım..çok göremiyorum o ekmeği de :26: kabuğuna hiç dayanamıyorum işte..yoksa hani açlıktan ölüp yemedim bu yemeği..en kötüsü de bu belkide

.

neyse bır daha yaptırmazsın.

Canımm sana da günaydın..Nasılsın? ayyy azıcık motive olmaya ihtiyacım var benim de bu gün... :26::26::26:

.

arada kaynadı sanırım cvp verdim ya hımmm çok bişi kaçırmadın dun bende pek yoktum baktım buralar çok sessiz hemen damladım

sabah
1 haslama yumurta+iri bir dilim ekmek+1 kozlenmis kirmizi birber+2 seri dom+1 zeytin
ara
1/2 dilim karpuz
oglen
gozumun doyacagi kadar salata+ayran
ara
yarim dilim ekmek+1kk peynir
aksam
1 izgara cupra+bolca salata+1/2 corba kasesi y.mercimek corbasi
ara
5 tane findik+2 kuru incir+
spor
1 saat hizli yurudum
2 lt.den fazla su
1 lt ayran

sevda, dalin,gamze ve adini aklimda tutamadigim toplight bu menulerle nasil yasiyorsunuz.Birde uzerine spor yapiyorsunuz.Bunun sirrini istiyorum hemde hemennnnnnnnnnnnnnnn

juju hastane macerana inan senden fazla sinir oldum.Bizim oralarda dayin olacak derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…