Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arada kaynadı sanırım cvp verdim ya hımmm çok bişi kaçırmadın dun bende pek yoktum baktım buralar çok sessiz hemen damladım

Corniiiii kanald deki kız ne kadar zayıf değil mi? ama çok zor buda yaaa..rabbim yardım etsin.. :26::26::26:

.

Merakta kalma canım, ben yaşamıyorum akşam yemeğini 2 öğün yiyebiliyorum

.

bende bugun oglesonrasi dr.a gidecegim.Yuzumde akne gibi gunes lekesi gibi birseyler var.Dogumdan sonra gecer dediler gecmedi.Kahverengi minik minik bene benziyor ama cok gicik duruyorlar.

hımmmmm yok anam kalsın açamam şimdi oramı buramı hastalık hastası olacam bu gidişle...

ben de jujummmm ben de çok utanıyorum açmaya

kız bu mevsım de karpuz mu yenır....senin de birsenın araları gibi olmus hepsını toplasan 2 ana öğün çıkar ordan sevda nın menusu mu az kız o tavuklu pilavın dibine vuruyor

Corniiiii kanald deki kız ne kadar zayıf değil mi? ama çok zor buda yaaa..rabbim yardım etsin.. :26::26::26:

.

evet cok zor.....Allah yardımcıları olsun

canım benim normalde iştahım daha açık daha çok yiyorum ama şu ara önce bademcik iltihabı arkasından grip arkasından boyun tutulması derken bu kadar az oldu burda en çok yiyenlerden biri juju biri de benim normalde ama yaklaşık 2,5 haftadır doğru dürüst bişey yiyemiyorum hayatta ilk defa başıma gelen bişey bu arada normalde hasta olunca iştahım daha çok açırlırdı ama bu aralar kapandı da kapansa da bi işe yarasa yok ben zayıflamışımdır dedikçe 200 gr 300 gr gidiyo benimde canım ona sıkılıyo bi de yanlış okumadıysam senin küçük beben var ben senin gibiyken dünyayı yiyordum bi de sütüm olsun diye neler yaptım neler bu arada ismim şahnur canım

burda her mevsim hersey bulunuyor.Cokta pahali olmuyor.Obur bir esi olunca insanin sorun olmuyor.Belki az gibi ama ben aksam 7 den yatana kadar cok acikiyorum, hep birseyler yemek istiyorum.Belki 100 kez buzdolabini rahatsiz ediyorum.En sonunda dolap dile gelecek ya acma, yada acinca birsey al diyecek.

sahnurcum bebek mazaret olmuyormus.bir bardak bakliyat ve su gereken sutu sagliyormus.eger bunye sut uretme gucunde degilse ne yersen bosmus.ben size hayranim bu yeme listeleriyle.bende agiz tiryakiligi var sanirim agzim bos kalmamali.
gecmis olsun boyun tutulmasi icin kas gevsetici kremler sur.yada boyle biraz yakan kremler var.onlar cok iyi geliyor.

fiyatından degıl full ilaç,hormonludur o....hımmm acıkıyorsun sende ara öğün yap 7 den sonra meyve+yoğurt....tarcınlı çayın iştahı kestıgını okumustum kk da......

Size bir sey soracam resmen kivraniyorum pc basinda ama dayanamayacagim soruyorum;
ben gecen cuma 75 idim.Her gun 1 saat yurudum yetmedi evi temizledim.Tozlar bile korkuyor benden artik.Yediklerimde ortada.
Bu sabah dayanamadim tartildim oda ne? 76 yimmmmmmmmmmm.Bacaklarimin agrisinami yanayim, yemedigim cipslerin, cikulatalarin boynunu bukuslerinemi yanayim, gr, verememisim onami yanayim.Soyleyin ne olur neye yanayim simdi.

yok canım sen diğerlerine bakma onlar abarttıklarının farkında değil senin beslenmen gayet güzel.... böyle devam

fiyatından degıl full ilaç,hormonludur o....hımmm acıkıyorsun sende ara öğün yap 7 den sonra meyve+yoğurt....tarcınlı çayın iştahı kestıgını okumustum kk da......

ben kendime teshis koydum benimki sigarayi birakanlar gibi ayni.dudak tiryakiligi.Dun agzim bos durmasin diye tarcin kabugunu aldim remen seker gibi emdim.Ilacli degilmis yada musa oyle diyor.Ispanyada mevsimiymis ordan geliyormus.Onun hep bir cevabi var zaten.

hımmmm........şuraları oku bakalım.........

Spor yapıyorum ama zayıflayamıyorum diyenler!!!

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-soru-cevap/522307-spor-var-diyet-var-hala-kilo-aliyorum.html

Dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnn dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dalinnnnnnnnnnnnnnnn
calleni yollayacaktin bana. ZAMANIN OLURSA YAPARMISIN LUTFEN.

bunu bir daha yapma cumadan cumaya tartıl. belki cumaya kilon değişecekti ama sen şimdi tartıldın fazla çıktın ve kendini suçlamaya başladın yapma bunu bir daha ....

hımmmm........şuraları oku bakalım.........

ansiklobedi gibi kadınsın valla corni....

okudum iki sayfaymis.Tsk. ederim.Ben dogumdan yeni ciktim ve defalarca kan testleri, troid tesleri, idrar tesleri yapildi.Birsey olsa cikardi sanirim.

Tamam yapmam.Ama sanki bacaklarim azicik ama azicik sikisti gibi.

okudum iki sayfaymis.Tsk. ederim.Ben dogumdan yeni ciktim ve defalarca kan testleri, troid tesleri, idrar tesleri yapildi.Birsey olsa cikardi sanirim.

Tamam yapmam.Ama sanki bacaklarim azicik ama azicik sikisti gibi.

tahmın ettım buyuk ıhtımal spordan kaynaklıdır .......süreklı tartıya cıkma cuma gunu sabah aç karnına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…