- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.581
arada kaynadı sanırım cvp verdim yahımmm çok bişi kaçırmadın dun bende pek yoktum baktım buralar çok sessiz hemen damladım
sabah
1 haslama yumurta+iri bir dilim ekmek+1 kozlenmis kirmizi birber+2 seri dom+1 zeytin
ara
1/2 dilim karpuz
oglen
gozumun doyacagi kadar salata+ayran
ara
yarim dilim ekmek+1kk peynir
aksam
1 izgara cupra+bolca salata+1/2 corba kasesi y.mercimek corbasi
ara
5 tane findik+2 kuru incir+
spor
1 saat hizli yurudum
2 lt.den fazla su
1 lt ayran
sevda, dalin,gamze ve adini aklimda tutamadigim toplight bu menulerle nasil yasiyorsunuz.Birde uzerine spor yapiyorsunuz.Bunun sirrini istiyorum hemde hemennnnnnnnnnnnnnnn
juju hastane macerana inan senden fazla sinir oldum.Bizim oralarda dayin olacak derler.
Merakta kalma canım, ben yaşamıyorumakşam yemeğini 2 öğün yiyebiliyorum
.
hımmmmm yok anam kalsın açamam şimdi oramı buramı hastalık hastası olacam bu gidişle...
sabah
1 haslama yumurta+iri bir dilim ekmek+1 kozlenmis kirmizi birber+2 seri dom+1 zeytin
ara
1/2 dilim karpuz
oglen
ara
aksam
ara
spor
1 saat hizli yurudum
2 lt.den fazla su
1 lt ayran
sevda, dalin,gamze ve adini aklimda tutamadigim toplight bu menulerle nasil yasiyorsunuz.Birde uzerine spor yapiyorsunuz.Bunun sirrini istiyorum hemde hemennnnnnnnnnnnnnnn
juju hastane macerana inan senden fazla sinir oldum.Bizim oralarda dayin olacak derler.
Corniiiii kanald deki kız ne kadar zayıf değil mi? ama çok zor buda yaaa..rabbim yardım etsin.. :26::26::26:
.
sabah
ara
1/2 dilim karpuz
oglen
ara
aksam
ara
spor
1 saat hizli yurudum
2 lt.den fazla su
1 lt ayran
ben de jujummmm ben de çok utanıyorum açmaya
kız bu mevsım de karpuz mu yenır....senin de birsenın araları gibi olmus hepsını toplasan 2 ana öğün çıkar ordansevda nın menusu mu az kız o tavuklu pilavın dibine vuruyor
evet cok zor.....Allah yardımcıları olsun
canım benim normalde iştahım daha açık daha çok yiyorum ama şu ara önce bademcik iltihabı arkasından grip arkasından boyun tutulması derken bu kadar az oldu burda en çok yiyenlerden biri juju biri de benim normalde ama yaklaşık 2,5 haftadır doğru dürüst bişey yiyemiyorum hayatta ilk defa başıma gelen bişey bu arada normalde hasta olunca iştahım daha çok açırlırdı ama bu aralar kapandı da kapansa da bi işe yarasa yok ben zayıflamışımdır dedikçe 200 gr 300 gr gidiyo benimde canım ona sıkılıyo bi de yanlış okumadıysam senin küçük beben var ben senin gibiyken dünyayı yiyordum bi de sütüm olsun diye neler yaptım neler bu arada ismim şahnur canım
burda her mevsim hersey bulunuyor.Cokta pahali olmuyor.Obur bir esi olunca insanin sorun olmuyor.Belki az gibi ama ben aksam 7 den yatana kadar cok acikiyorum, hep birseyler yemek istiyorum.Belki 100 kez buzdolabini rahatsiz ediyorum.En sonunda dolap dile gelecek ya acma, yada acinca birsey al diyecek.
sabah
ara
1/2 dilim karpuz
oglen
ara
aksam
ara
spor
1 saat hizli yurudum
2 lt.den fazla su
1 lt ayran
fiyatından degıl full ilaç,hormonludur o....hımmm acıkıyorsun sende ara öğün yap 7 den sonra meyve+yoğurt....tarcınlı çayın iştahı kestıgını okumustum kk da......
Size bir sey soracam resmen kivraniyorum pc basinda ama dayanamayacagim soruyorum;
ben gecen cuma 75 idim.Her gun 1 saat yurudum yetmedi evi temizledim.Tozlar bile korkuyor benden artik.Yediklerimde ortada.
Bu sabah dayanamadim tartildim oda ne? 76 yimmmmmmmmmmm.Bacaklarimin agrisinami yanayim, yemedigim cipslerin, cikulatalarin boynunu bukuslerinemi yanayim, gr, verememisim onami yanayim.Soyleyin ne olur neye yanayim simdi.
Size bir sey soracam resmen kivraniyorum pc basinda ama dayanamayacagim soruyorum;
ben gecen cuma 75 idim.Her gun 1 saat yurudum yetmedi evi temizledim.Tozlar bile korkuyor benden artik.Yediklerimde ortada.
Bu sabah dayanamadim tartildim oda ne? 76 yimmmmmmmmmmm.Bacaklarimin agrisinami yanayim, yemedigim cipslerin, cikulatalarin boynunu bukuslerinemi yanayim, gr, verememisim onami yanayim.Soyleyin ne olur neye yanayim simdi.
hımmmm........şuraları oku bakalım.........
bunu bir daha yapma cumadan cumaya tartıl. belki cumaya kilon değişecekti ama sen şimdi tartıldın fazla çıktın ve kendini suçlamaya başladın yapma bunu bir daha ....
ansiklobedi gibi kadınsın valla corni....
okudum iki sayfaymis.Tsk. ederim.Ben dogumdan yeni ciktim ve defalarca kan testleri, troid tesleri, idrar tesleri yapildi.Birsey olsa cikardi sanirim.hımmmm........şuraları oku bakalım.........
Spor yapıyorum ama zayıflayamıyorum diyenler!!!
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-soru-cevap/522307-spor-var-diyet-var-hala-kilo-aliyorum.html
bunu bir daha yapma cumadan cumaya tartıl. belki cumaya kilon değişecekti ama sen şimdi tartıldın fazla çıktın ve kendini suçlamaya başladın yapma bunu bir daha ....
ansiklobedi gibi kadınsın valla corni....
okudum iki sayfaymis.Tsk. ederim.Ben dogumdan yeni ciktim ve defalarca kan testleri, troid tesleri, idrar tesleri yapildi.Birsey olsa cikardi sanirim.
Tamam yapmam.Ama sanki bacaklarim azicik ama azicik sikisti gibi.
karatayda öneriyor bal kabağını şekersiz tabiki..Ben kabagimla bogusmaya gidiyorum gelecem.Buyuk bir balkabagi duruyor gunlerdir evde.Onu soyup pisirecem.Sekersiz tabiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?