- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.601
karatayda öneriyor bal kabağını şekersiz tabiki..
valla kadını dün sürekli dinledim okudum durdum.. benim insülin direncine bi tek o değiniyordu ve sanırım karataycı olma yolundayım..jujum karataycı mı oluyoruz yavaş yavaş
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/576862_518009198244807_2071500155_n.jpg
allahımmmm böyle bi lezzet varmı kızlar yaaaaaaaa içtikten sonra bardağıda ye gitsin
DOĞUDAN UZAKTA okuyorum canmmm.hangi kitabı okuyorsun?
ZES neredesin bacım ya..
Bu ebru şallı nası bişi ya.. insan mı o.. nasıl bir enerji nasıl hareketler. bugün tek seansta karnı eritmiş. hareketlere baktım bir de yapışına ... şoktayım
hayırlı olsunnnnhanımlarrrrrrrrrrr iyi geceler çoooook mutlu oldum kızımın bir dişi çıkmışayyy ilk dişimiz...tam 9 aylık oldu... ya diş çıkınca hangi etkinlik yapılıyor... diş bulguru diye bişiy duymuştum bilenler yapanlar var mı varsa nedir? okuyunca bi zahmet yazıverin... hepinize iyi geceler...
kaptanım sanırım benimki pisikolojik[TABLE="width: 1021"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-85.90)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]85,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++*spor yapmadım sayıyorum kendimi her ne kadar 40 dk yürümüş olsamda
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,90
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++*spor gezme olarak algılandı ama su az içilmiş… yeme düzensiz ama idare eder.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzu_54
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,30
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++** bence menün güzel.. muhallebi tatlı gurubunda en az kalorisi olan şey hem az kalori ile tatlı yemiş oldun hemde akşamı boş geçerek onu dengelemiş oldun …
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]76,30
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**öncelikle menülere sabah yorum yaptığımı unuttun sanırım akşam yazmışsın ama.. sonrasında canın tatlı bişi istiyo demek sakın ola bana kilo bildiriminden önce yine yeme krizi yaşadım şunu yedim bunu yedim deme bu hafta kendini ona göre ayarla ben anlamam
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]75,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,10
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++** kuzum şu çerezi avuşla yemeyin herkesin avcu bir değilki miktarı bilelim sayın da yiyin…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]69,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++* spor nöbet dolayısı ile yapılmadı farkındayım.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,80
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++* menün gayet normal. Suyunu ihmal etme miktar belirt . spor sağlık nedeni ile yapılmıyor farkındayım.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**hayırdır canım ıspanak detoksumu yaptın? Misafirlikte ne yedin içitin?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,40
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++**normalde menü güzel derdim ama akabinde yenen menemen işi bozdu akşam direk onu yeseydin gene bi nebze ama geç saatte yendiği için direk kilo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++*su içilmiş ama spor yapılmamış sanırım aysunaycımmmmm
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,80
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++** canım sürekli acıkıyorsan bir yerde sorun var demektir. Sen insülin direncine baktırdın mı bence git bi kontrole . öğünlerinde doyarak kalkıyorsan bukadar acıkmaman lazım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]62,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++ su ve spor nerde Büşra.. ve tabiî ki çok acıkırsın ne yemişsinki sen… bak sabah kahvaltımı düzgün yaparsan gün içerisinde çok acıkmazsın öğlen de az yersin ki zaten acıkman geç olur akşamda böyle çok acıktım demezsin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]60,00
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor payılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim
Menüsünü yazmayanlar
Biricikoğlumertug
Toplight
Chentiq
o zaman yanında yogurtla ye kı kana gecıs hızı yavas olsun....bılıyorum akşam yemeklerınden sonra meyve verırler
olabılır yıllardır aynı kıloda olmanın da payı vardır....bende nerdeyse 77 olmustum ama 1 yıl içinde aldıgım için ara vermeden dıyete baslayınca hemen gıdıyor yerleşmediğinden.....senınkı yerleşmiş olabılır..bu duurmda pes etmeden yola devam etmek önemli...
kanal d yı ızlıyorum Allah yardım etsın kılonun azı da cogu da hastalık.....
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/576862_518009198244807_2071500155_n.jpg
allahımmmm böyle bi lezzet varmı kızlar yaaaaaaaa içtikten sonra bardağıda ye gitsin
valla kadını dün sürekli dinledim okudum durdum.. benim insülin direncine bi tek o değiniyordu ve sanırım karataycı olma yolundayım..
ara öğün yapmıcam açlıktan ölsemde yapmıcam... su içicem acıktıkça.
dün simit yemiştim hastane çıkışı ama bugün içim gitsede almadım alamadım kadının sürekli ekmek insülin direncini yükseltir demesi geldi aklıma gittim çerezciden ceviz aldım 5 tane ceviz yedim sabah kahvaltı niyetine
DOĞUDAN UZAKTA okuyorum canmmm.
hayırlı olsunnnnhemnen diş bulguru kaynatıyorsun. yozgatta diş hediği yada gediği diyorlarr
kaptanım sanırım benimki pisikolojik
cornellan ben de artık vücudumla bütünleşmiş kilolarımı vermeye çalışıyorumm.. hatırladığım 2004 ten beri bu kilolarım vardıı
bu süreç biraz zor olacak gibi geliyor bana
Gunaydin bacilaaaaar
bana kardeş geldi takım da ee ben de tam sayılmam sabah ekmegı maalesef bir dilim yıyorum.....aslında evde cevız de var ama onun dedıgı gıbı kahvaltı hazırlamak ıcımden gelmıyor:26::26:
ama diğer şeylere uymaya çalısıyorum.....ara öğünüm mümkün oldugunca yoktur benım biliyorsn zaten.....
meyve cok sık yemem cok cnm ısteyecek dayanamıcam ah uh edecem öyle yıyorum....
dün eşim portakal yıyordu saat 9 gıbı al dedı yoooook dedım bu saatten sonra hayatta yemem ama nasıl da cnm ıstıyor 2 gundur yemıyordum......bıraz önce kahvaltı da yarım portakal yedım.yeter nefsimi körelttı........
hoşgeldin fıstıkGunaydin bacilaaaaar
hımmmm psikolojik diyorsun yani.. ama bence öğünlerinde miğdede uzun süre kalan yiyecekler seçersen acıkmazsın kolay kolayDOĞUDAN UZAKTA okuyorum canmmm.
hayırlı olsunnnnhemnen diş bulguru kaynatıyorsun. yozgatta diş hediği yada gediği diyorlarr
kaptanım sanırım benimki pisikolojik
cornellan ben de artık vücudumla bütünleşmiş kilolarımı vermeye çalışıyorumm.. hatırladığım 2004 ten beri bu kilolarım vardıı
bu süreç biraz zor olacak gibi geliyor bana
daha tam araştırmadım ben bilgim eksik ama o yolda ilerliyorum akşam 8 den sonra bişi yememek. ara öğün yapmamak hımmm başka ne vardı ekmeği kesemiyorum ama evde yaptığım tam tahıllı ekmeğimi yiyorum...
hoşgeldin fıstık
hımmmm psikolojik diyorsun yani.. ama bence öğünlerinde miğdede uzun süre kalan yiyecekler seçersen acıkmazsın kolay kolay
haklısın şekerimm.. artık yolu yok gideceklerr...senı görende dünya kadar kılon var sanar.....acelemiz yok cnm,elbet gıdecek ..gitmeye mecburlar yanı el mahkumşahsen ben olsam istenmediğim yerde durmam onları da istemıyoruz öyle değil mi? hem de nefret edıyoruz bu kilolardan
günaydın şekerparem..ayy sana karşı ayrı bir sempatım var benım ya...kardeşlerimi göremıyorum ya o yüzden herhal
daha tam araştırmadım ben bilgim eksik ama o yolda ilerliyorum akşam 8 den sonra bişi yememek. ara öğün yapmamak hımmm başka ne vardı ekmeği kesemiyorum ama evde yaptığım tam tahıllı ekmeğimi yiyorum...
hoşgeldin fıstık
hımmmm psikolojik diyorsun yani.. ama bence öğünlerinde miğdede uzun süre kalan yiyecekler seçersen acıkmazsın kolay kolay
haklısın şekerimm.. artık yolu yok gideceklerr...
kaptanımmm sadece bu günü örnek vereyimm. bizim okulda iletişim paylaşım süperr... bugün okula getirilener kek-kurabiye-tavuk göğsü tatlısı-simit - börekk benim gördüklerim.
yani uyarıcı çokkkk fazla.
cornellam paylaştığın sayfayı okudumm. gerçekten spor hakkında güzel bilgiler vermişler...
canım sen tr de değilsin sanırım hangi ülkedesin?burda her mevsim hersey bulunuyor.Cokta pahali olmuyor.Obur bir esi olunca insanin sorun olmuyor.Belki az gibi ama ben aksam 7 den yatana kadar cok acikiyorum, hep birseyler yemek istiyorum.Belki 100 kez buzdolabini rahatsiz ediyorum.En sonunda dolap dile gelecek ya acma, yada acinca birsey al diyecek.
Size bir sey soracam resmen kivraniyorum pc basinda ama dayanamayacagim soruyorum;
ben gecen cuma 75 idim.Her gun 1 saat yurudum yetmedi evi temizledim.Tozlar bile korkuyor benden artik.Yediklerimde ortada.
Bu sabah dayanamadim tartildim oda ne? 76 yimmmmmmmmmmm.Bacaklarimin agrisinami yanayim, yemedigim cipslerin, cikulatalarin boynunu bukuslerinemi yanayim, gr, verememisim onami yanayim.Soyleyin ne olur neye yanayim simdi.
hoşgeldin fıstık
ne var başka:44::44::44:
- meyve tüketmemek eger spor yapıyorsun gunde 1 kez ve gunduz tuketmek
-gunde en az 20 dk egzersız yapmak
-baklıyatlardan nohutu dengelı tüktmek
-pirinç yememek
-canın çok tatlı istiyorsa kuru kayısı nın arasına cevız koy ye der.....
-glisemık ındeksı düşük beslenın der
-mantar en iyi proteındır der...
-kuru bakla mumkunse tüketme
- işlenmiş gıdaları kesınlıkle tüketme
-light ürünler yemeyın der
-patates yeme!
-sık sık az beslenmemelisin
-her türlü tos
-makarna-börek-poğaça vs yenmeyecek
-şeker-çikolata vs yenmeyecek
-reçel-bal-pekmez yenmeyecek
mısır -kızartma-süt tozu-krema
-kavun-karpuz gibi g.i yuksek meyveler yenmeyecek......
bunları kıtaba baktım da yazdım1-2 sey de var da onları yapamayız bız.market tavugu yemeyınd ıyor ya
Bunu bende yapmalıyım jujum..çok mantıklı ve çok ikna edicii
.
haklısın şekerimm.. artık yolu yok gideceklerr...
kaptanımmm sadece bu günü örnek vereyimm. bizim okulda iletişim paylaşım süperr... bugün okula getirilener kek-kurabiye-tavuk göğsü tatlısı-simit - börekk benim gördüklerim.
yani uyarıcı çokkkk fazla.
cornellam paylaştığın sayfayı okudumm. gerçekten spor hakkında güzel bilgiler vermişler...
canım sen tr de değilsin sanırım hangi ülkedesin?
spordan şişlik olabilir banucum sen sıkma canını cumaya tartıl bakalım ne olcak
jujum karatayda bana ilginç geliyor denemek lazım aslında bende şu ara eski diyetisyenimin verdiği şok listeler vardı kg verimi durduğu zaman yaptığım akşam gidince bi arayım bulabilirsem listeyi öyle yapayım olmazsa değilse 3 haftadır 75 olmak beni üzüyo yaa o kadar da az yemeye rağmen
ne var başka:44::44::44:
- meyve tüketmemek eger spor yapıyorsun gunde 1 kez ve gunduz tuketmek
-gunde en az 20 dk egzersız yapmak
-baklıyatlardan nohutu dengelı tüktmek
-pirinç yememek
-canın çok tatlı istiyorsa kuru kayısı nın arasına cevız koy ye der.....
-glisemık ındeksı düşük beslenın der
-mantar en iyi proteındır der...
-kuru bakla mumkunse tüketme
- işlenmiş gıdaları kesınlıkle tüketme
-light ürünler yemeyın der
-patates yeme!
-sık sık az beslenmemelisin
-her türlü tos
-makarna-börek-poğaça vs yenmeyecek
-şeker-çikolata vs yenmeyecek
-reçel-bal-pekmez yenmeyecek
mısır -kızartma-süt tozu-krema
-kavun-karpuz gibi g.i yuksek meyveler yenmeyecek......
bunları kıtaba baktım da yazdım1-2 sey de var da onları yapamayız bız.market tavugu yemeyınd ıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?