Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujum karataycı mı oluyoruz yavaş yavaş
valla kadını dün sürekli dinledim okudum durdum.. benim insülin direncine bi tek o değiniyordu ve sanırım karataycı olma yolundayım..

ara öğün yapmıcam açlıktan ölsemde yapmıcam... su içicem acıktıkça.

dün simit yemiştim hastane çıkışı ama bugün içim gitsede almadım alamadım kadının sürekli ekmek insülin direncini yükseltir demesi geldi aklıma gittim çerezciden ceviz aldım 5 tane ceviz yedim sabah kahvaltı niyetine

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/576862_518009198244807_2071500155_n.jpg

allahımmmm böyle bi lezzet varmı kızlar yaaaaaaaa içtikten sonra bardağıda ye gitsin

jujuuuuuuuuu aklıma ne geldi...hanı cornetto varya dondurma.....onun dısından böyle bırsey yapılsa offfff allahım favori içecegım bu olur içi de beyaz degıl de çikolata kaplı olsun
anemmmmmm annemmmmmmmm kahve-çikolata-cornettonun dış kabugu offfff süper şeytan içgeni

DOĞUDAN UZAKTA okuyorum canmmm.

hayırlı olsunnnn hemnen diş bulguru kaynatıyorsun. yozgatta diş hediği yada gediği diyorlarr

kaptanım sanırım benimki pisikolojik

cornellan ben de artık vücudumla bütünleşmiş kilolarımı vermeye çalışıyorumm.. hatırladığım 2004 ten beri bu kilolarım vardıı
bu süreç biraz zor olacak gibi geliyor bana

bana kardeş geldi takım da ee ben de tam sayılmam sabah ekmegı maalesef bir dilim yıyorum.....aslında evde cevız de var ama onun dedıgı gıbı kahvaltı hazırlamak ıcımden gelmıyor:26::26:
ama diğer şeylere uymaya çalısıyorum.....ara öğünüm mümkün oldugunca yoktur benım biliyorsn zaten.....
meyve cok sık yemem cok cnm ısteyecek dayanamıcam ah uh edecem öyle yıyorum....

dün eşim portakal yıyordu saat 9 gıbı al dedı yoooook dedım bu saatten sonra hayatta yemem ama nasıl da cnm ıstıyor 2 gundur yemıyordum......bıraz önce kahvaltı da yarım portakal yedım.yeter nefsimi körelttı........

senı görende dünya kadar kılon var sanar.....acelemiz yok cnm,elbet gıdecek ..gitmeye mecburlar yanı el mahkum şahsen ben olsam istenmediğim yerde durmam onları da istemıyoruz öyle değil mi?hem de nefret edıyoruz bu kilolardan

Gunaydin bacilaaaaar

günaydın şekerparem..ayy sana karşı ayrı bir sempatım var benım ya...kardeşlerimi göremıyorum ya o yüzden herhal

daha tam araştırmadım ben bilgim eksik ama o yolda ilerliyorum akşam 8 den sonra bişi yememek. ara öğün yapmamak hımmm başka ne vardı ekmeği kesemiyorum ama evde yaptığım tam tahıllı ekmeğimi yiyorum...

Gunaydin bacilaaaaar
hoşgeldin fıstık
hımmmm psikolojik diyorsun yani.. ama bence öğünlerinde miğdede uzun süre kalan yiyecekler seçersen acıkmazsın kolay kolay

Bunu bende yapmalıyım jujum..çok mantıklı ve çok ikna edicii

.

haklısın şekerimm.. artık yolu yok gideceklerr...

kaptanımmm sadece bu günü örnek vereyimm. bizim okulda iletişim paylaşım süperr... bugün okula getirilener kek-kurabiye-tavuk göğsü tatlısı-simit - börekk benim gördüklerim.
yani uyarıcı çokkkk fazla.

cornellam paylaştığın sayfayı okudumm. gerçekten spor hakkında güzel bilgiler vermişler...

Bütün bunlar ne için geliyor okula canım, yada ne için geldikleri belli..yenmek için kim için geliyor diyeyim o zaman..

.

canım sen tr de değilsin sanırım hangi ülkedesin?

spordan şişlik olabilir banucum sen sıkma canını cumaya tartıl bakalım ne olcak

jujum karatayda bana ilginç geliyor denemek lazım aslında bende şu ara eski diyetisyenimin verdiği şok listeler vardı kg verimi durduğu zaman yaptığım akşam gidince bi arayım bulabilirsem listeyi öyle yapayım olmazsa değilse 3 haftadır 75 olmak beni üzüyo yaa o kadar da az yemeye rağmen

ne var başka:44::44::44:

- meyve tüketmemek eger spor yapıyorsun gunde 1 kez ve gunduz tuketmek
-gunde en az 20 dk egzersız yapmak
-baklıyatlardan nohutu dengelı tüktmek
-pirinç yememek
-canın çok tatlı istiyorsa kuru kayısı nın arasına cevız koy ye der.....
-glisemık ındeksı düşük beslenın der
-mantar en iyi proteındır der...
-kuru bakla mumkunse tüketme
- işlenmiş gıdaları kesınlıkle tüketme
-light ürünler yemeyın der
-patates yeme!
-sık sık az beslenmemelisin
-her türlü tos
-makarna-börek-poğaça vs yenmeyecek
-şeker-çikolata vs yenmeyecek
-reçel-bal-pekmez yenmeyecek
mısır -kızartma-süt tozu-krema
-kavun-karpuz gibi g.i yuksek meyveler yenmeyecek......

bunları kıtaba baktım da yazdım 1-2 sey de var da onları yapamayız bız.market tavugu yemeyınd ıyor ya

Wuuuuu bir çırpıda anladım valaa...Yenmeyecekler listesi felakett

.

Bunu bende yapmalıyım jujum..çok mantıklı ve çok ikna edicii

.

tamamen uygulayamasamda bazı püf noktalarını hayata geçireceğim çünkü benim insülün direncime bi tek bu etki edecek gibi geliyor bana

kuzum sen onları hergün yiyip kilo almıyomu o bayanlar sormak lazım...

sorma bende 84 leri göreceğimi düşünürken haftalardır yerimde sayıyorum

meyvayı günde bir kere yiyebilirsiniz diyor ama sitesinde
egzersiz 20-40 dk diyo

ovvvvvvvvvvvvv tamamen uygulayamam dediğim doğruşmuş ... kısmen apabileceğim şeyler var

KOÇ : Huzur'dur.
BOĞA : Sadık'tır.
İKİZLER : Gülümseme'dir.
YENGEÇ : Zarif'tir.
ASLAN : Hayat'tır.
BAŞAK : Bal'dır.
TERAZİ : Can'dır.
AKREP : İhtiras'tır.
YAY : Heyecan'dır.
OĞLAK : Atarlıdır.
KOVA : İncelik'tir. (Ben)
BALIK : Fedakarlıktır.

HADİ HERKES KENDİ BURCUNA BAKSIN BAKALIM

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…