Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalimcim,

sana üç günlük hatta bugünle birlikte 4 günlük rapor vermem lazım ama karıştırdım hepsini:roflol:

perşembe akşamı ne yedim unuttum diyecektim ama dur hatırlıyorum...
PERŞEMBE :
sabah 2 poaça + tek şekerli çay
öğlen tavuklu salata + diet cola
ara greyfurt
akşam yoğurt soslu salata + activia
CUMA :
sabah kelogs tahıllı gevrek sütlü + 2 adet kuru kayısı
öğlen kabak yemeği + yeşil salata + 1 kase cacık + 2 adet ızgara köfte
arada 2 bira + 1 avuç badem
akşam : yarım kase cacık + 1 yemek kaşığı kabak yemeği + activia

CUMARTESİ
sabah kelogs tahıllı gevrek sütlü + 2 adet kuru kayısı
öğlen: 2 adet galete
arada: 2 dilim ıspanaklı börek
Misafirlerim vardı, bakalım meze çeşitlerini beğenecekmisin :roflol::roflol::roflol:
akşam: kaşarlı mantar güveç (yağsız sadece kaşarın yağı)
arnavut ciğeri 100 gr. kadar
dil füme : 3 dilim
çarli biber, domates soslu (yağsız)
semizotu salatası
beyaz peynir 1 kk
2 dilim kepek ekmeği
közde patlıcan salatası
fırında tavuk 1 parça (100 gr kadar)
1 kadeh rakı
Daha başka mezelerde vardı da onlardan yemedim kızartma diye bayağı tutmuşum dimi kendimi :roflol:
geç vakit 2 bira

PAZAR
sabah full kahvaltı. valla misafirlerimi dışarıya kahvaltıya götürdüm ne lazımsa bende götürdüm orda,
beyaz peynir
kaşar peynir
otlu peynir
dil peyniri
tulum peyniri
2 ad zeytin
1 yumurta kadar omlet
5 dilim ekmek rahat yemişimdir
domates + salatalık

dün nerdeyse başka birşey yemedim, akşam üzeri kalan patlıcan közde salatamı bitirdim
birde bir avuç leblebi
geç vakitte activia

PAZARTESİ bugün
sabah : kepekli sandviç + 1 bardak çay tek şekerli
öğle : 1 tabak nohut yemeği + 1 kaşık yoğurt + 1 kase çilek (şekersiz)
arada 1 paket sunta

canım benden bu kadar hadi yorumla bitanem vur yüzüme yüzüme hatalarımı bekliyorum

sportiecim .. yediklerini okudum şimdi gelelim. önerilere..

Şimdi şu poaça işine senle bir çözüm bulmak zannedersem :)) diyet türü içecek ve yiyecekleride çok sık görmüyorum listedende demi sen yinede kaçın onlardan . Bir uyarı daha alkoller bizim tahmin ettiğimizden çok daha fazla kaloriye sahiptirler helede bira ve rakı bednen demesi bak karışmam sonra:)))) ama son 2 günde biraz telafi edilmiş sanırım . güzel canım eferim sana:)

merhaba arkadaşlar ben cuma günü tatil olduğu için manisadaki ailemi ziyarete gittim internet var ollduğu için gidince siteye girebilceğimi düşündüm ama kablosunda arıza olmuş oyüzden giremedim bir türlü başka yerde yok haber veremedim lütfen beni affedin bugünde bütün gün girmeye çalıştım ama şimdi girdi valla sitede arızadaymış herhalde

sorma canım,

poaçayı ikinci kez tekrarladım haklısın klava:

içkiye gelince tuttum kendimi yoksa bi büyük götürürdüm dermişim :roflol:

sonradan da toparlamaya çalışıyorum bakalım

kizlar az once cok guzel bisey oldu...
buyuk bir spor magazasi var burda,kosu bandi bakmistim orda.hatta esimi de surukleyerek goturmustum...
az once ordan aradilar beni...
esim surpriz yapmis,almis..yarin geliyormus..
hayir askiya almistik,biraz maddi skntilardan.
o kadar mutlu oldum ki beni dusunmesine...

evet canim hala da yavas site,ben de sinir oluyorum..takma kafana...
ben sana cts gununu yazdim bakarsin.
dun ne yedigimi de birazdan yazacagim,zaten gunluk tutuyorum ben,ona bakarak yazarim.sen de oyle yap,geciksen bile yediklerini hatirlaman zor olmaz...

choclate cım harika bir haber bu, hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullan canım

senin uygun olduğun zaman bir açık hava yürüyüşü de yaparız bırakmazsın beni dimi :)

çikolatım güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun..

mersacım kullandığımız ürünlerin adını yazmakta hiç bir sakınca yok şekerim sadece kullanmayanların yorumları kötü oluyor diye hepimiz tepki gösteriyoruz, kullandın memnun kaldın yazabilirsin, kullandın ama memnun kalmadın yine yazabilirsin canım ne istersen...

sporticim söylemeyi unuttum senin kilo bildirimini mehalime özel mesaj yazarken araya sıkıştırmıştım söylemedi sanmayasın :)

kalliscim naber canım

merak etmişsin choclate cımla buluşmamızı bende merak ediyorum valla,

bakalım O da koşu bandına kavuşmuşşşş artık orda yapar yürüyüşlerini-tatlicadiarzu-

mehalim kallisim sportiem....tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin...
aksine sportiem,disarda yurumeye imkanim ve de vaktim oldukca oncelik acik havada bitanem...
bugunku gibi kotu havalarda,ya da misafirim geldigi gunlerde,sabah erkenden ya da geceleri yapmak icin istedim ben yuruyus bandini...
seni yalniz birakmam merak etme sekerr süprizzzzz

selammmmmmmmm cok zor geldim ama cok sükür geldim. yine giremedim bugün ben ögleden sonra.
nasilsiniz ne yapiyorsunuz? cok özledim hepinizi Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…