Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablam özlemez olur muyuz hiç...ama site şuanda hala çok yavaş,sanırım o yuzden kimse gelmiyor,gelse de yazamıyor büyük ihtimalle...
ablacım okudun mu ,koşu bandım geliyor yarın hihoyyyt

Selammm Annem nasıl özlemeyiz seni kaç kee sordum kallise haberin varmı diye inanmıyosan sor ona:))
Hatta cuma günü sırf senin için bir saat bekledim mraktanda çatladım bu arada

reyhan ablam özlemez olur muyuz hiç...ama site şuanda hala çok yavaş,sanırım o yuzden kimse gelmiyor,gelse de yazamıyor büyük ihtimalle...
ablacım okudun mu ,koşu bandım geliyor yarın hihoyyyt
sagol cikolatam ya resmen uyku tutmadi kalkip tekrar actim pcyi. kimse özlememismi beni diye. kaydirigubbakcemile3
Selammm Annem nasıl özlemeyiz seni kaç kee sordum kallise haberin varmı diye inanmıyosan sor ona:))
güzelim benim msne yazdim ben sana görmedinmi?
merak edersin bilirim gelip sana ve kallisime yazdim buraya giremeyince.
bu arada ben seni cok özledim. yerimseniben

cikolatam hayirli olsun canim kosu bandin . cok keyifli oluyor. mutlaka bir adim sayici al. bende göbek dansina devam ediyorum bu arada hihoyyyt

reyhan ablam internetten istedim adım sayacım da geliyor...hergün yürüyüş yapacağım artık inş..daha çabuk gidecek kilolar:))
herkese iyigeceler

arkadaşlar gün boyu yaptıklarımı yazim hemen yatimki sabaha enerji toplayıp kendimi yollara vurayım.
sabah 1 bardak su
1 bardak yeşil çay
1.5 saat yürüyüş
kahvaltı:1 bardak yeşil çay (diyet şekerim kalmamış 1 tane esmer şeker)
kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
salatalık domates 1 dilim ekmek
ara öğün yok
öğlen:4 kaşık az yağlı patlıcan 1 kase cacık 1 dilim kepek ekmek.
ara öğün:10 tane çilek
(yarım saat daha yürüyüş 10 dakika karın egzersizi)
akşam:3 kaşık patlıcan yemeği 1 kase cacık.
ara öğün:ya bunu ne siz srun nede ben söylim. yok yok siz sormasanız bile denetmenim xtabu sorar .3 lokma künefe .ne ceza verirseniz razıyım ama topu topu 3 lokma.3 litre su ve gün boyu yeşil çay görüşmek üzere takımım .

hele sukur tam diil ama hizlanmisiz biraz ben acayip kotu oldum kizlar buraya cok alismisim sanki burasi olmasa icimdeki doymak bilmeyen zenan geri gelecek bu oglen deliriyodum yaa geldim girmeye calistim yok olmuyo hep mutfaga gidiyom iyiki ogleden sonra hava acildida efe kurtardi beni zorla disari cikmak istedi de ciktik bahceye gittim marullari falan suladim yabanci otlari falan temizledim henuz gecmise bakmadim yarin gorusuruz artik sabah cok erken kalktigim icin cok uykum var herkeze iyi geceler

merhabalar 5.takımın güzelleri:CüvCüv:
nasılsınız herkes iyidir inşallah maalesef artık sizi takip edemiyorum geçmişi okuyamıyorum bulantılarım yüzünden zor günler geçiriyorumkafamçokkarıştı ama allaha şükür az kaldı yani öyle diyorlar :) 3.aydan sonra geçer diyorlar bende inanmak istiyorum ilk hamile kaldığımda çok kilo almıştım ama 2haftadır kilom sabir çok şükür yoksa o hızla gitseydim halim kötüydü :mymeka:
bebeğim bugün 9+3 günlük:ecrin_bebek: 2hafta sonra ikili testimiz var inşallah onu da atlatırsak ondan sonra endişelenmemek için kendime söz verdim
takımdaki herkesi öpüyorum en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşmanızı diliyorum arkadaşlarŞenizŞenizŞeniz

selammmmmmmmm cok zor geldim ama cok sükür geldim. yine giremedim bugün ben ögleden sonra.
nasilsiniz ne yapiyorsunuz? cok özledim hepinizi Şeniz
ablam bide çok özledik kimseyle doğru düzgün paylaşım yapamadık kaç gündür ama bugün sorunsuz gibi sanki bana öyle geldi hiç bir sayfam hata vermedi...

sormamış ama ben söliyim reyhan abla hatta dediki anneme ne yaptın neden kızdırdında gelmiyo dedisırnaşık şey

cikolatam hayirli olsun canim kosu bandin . cok keyifli oluyor. mutlaka bir adim sayici al. bende göbek dansina devam ediyorum bu arada hihoyyyt
ablacım zaten önemli eğlence günlerimiz olduğunda artık çikolat ve reyhan ikilisi gelecek aklımıza, birniz şarkı söyleyecek birniz göbek dansı kaydirigubbakcemile3 bekarımız varsa evlendrirken yaparız eğlenceyi :teytey: hehe senin oğlanı evlendirirken geliriz çikolatım şarkı söyler senlede göbişleri atarız:lepi:

honeyim şekerciğim hoşgeldin canım..
kilona dikkat et aman diyelim 6. aydan sonrada aniden kilo alabilirsin...

ama:bbo:ama....ama olmazki.. daha ilk haftadan böyle yaparsan nasıl olacak nasıl ilerleyeceğiz

günaydın canlarım.. hava hala çok kötü, akşam yağmur vardı sabahta fortına ve soğuk, hava düzelmeyince benim tüm vücudum hasta gibi oluyor, mayısın kaçındayız hala kalorifer yakıyoruz hala dışarı çıkamıyoruz olacak iş değil.. sabahın 5.30 unda öksürükle uyandım biraz dışarı çıktım dün üşüttüm sanırım rüzgarda durarak... hiç keyfim yok sporada gideceğim az sonra inşallah kendime gelirim....

günaydın sevgili takımım a.s.
çikolatam ne güzel birşey bu, eşinin süprizi çok hoşuma gitti doğrusu. güle güle kullan canım :1hug:
zenancım seninle de kaç gündür görüşemiyoruz valla ne yaptın ne ettin bakim hayatımmm kaydirigubbakcemile5 sana hergün yediklerimi yazıyorum ben. şimdi de dünküleri yazıp yürüyüşe çıkıcam kaydirigubbakcemile3

sabah: 1 bardak yeşil çay, bir saat yürüyüş
dönüşte: 1 paket sunta, 1kk peynir, 4-5 zeytin
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim kepek ekmek, 1 tavuk köftesi (hazır değil kendim yapıyorum)

dün ara öğün yapamadım, evde ara öğünlük bişey kalmamış :bbo: bugün çıkıp alıcam inşallah. 3 litre su içtim, yarım litre elma sirkeli ballı su, 2 bardak lahana suyu.. eeee daha nedemmmm -tatlicadiarzu-

şimdi de yeşil çayımı içiyorum, birazdan yürüyüşe çıkıcam. hava burda çok kapalı ve soğuk sıkı sıkı giyindim, bahane olamaz bu dedim kendime :1closedeyes: önceden hava soğuk üff diyodum ama artık demicem. bırakmicam sporumu kaydirigubbakcemile2

kallisim seni görüyorum canım günaydın a.s.

bijom günaydın canım.. sen spora idiyorsun bende esneyip duruyorum vede söyleniyorum canım yürüyüp açılmak istiyora ama çok esiyor cesaret edemiyorum yürürken terlerim iyice hasta olurum diye..

yeşil çayıda duydukça özeniyorumda bir alışkanlık yapıp içemedim şunu .. afiyet olsun canım sana..

kalliscim günaydın,

dikkat et kendine havalar fena valla, hemen ıhlamur falan iç olmadı hatta ıhlamura bal katıp iç önlemini al önceden canım.

canım biraz öğünlerin fazla gibi geldi bana sabah ve öğle arası 2 ara yapmışsın akşam ya patlıcan ya tavuk yeseydin birde yanında pilav var çünkü ama allahtan miktarları az canım o yüzden kurtarır çabuk acıkma konusunda da haklısın tatlım ama ne yapalım ufak atıştırmalarla açlığımızı bastırmalıyız koşu bandında hayırlı olsun canım onu yaptınmı dha çabuk kilolarından kurtulacaksın canım :teytey::teytey:

günaydın arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah valla epeyce uzak kalınca siteden azıcıkta olsa diyetim şaşırdı ama ne yapalım artık toparlıcam takımımız 3. olmuş tebrik ediyorum herkesi inşallah başarılarımızın devamı gelsin

günaydınlar 5. takımın fıstıkları kalişim hastamısın ....... geçmiş olsun ...

herşey güzel canım her diyetisyen muhakkak tatlı veriyor haftada bir gün olmak şartıyla hemde sütlü tatlı olması tercihi canım oyüzden kesinlikle kilo aldırmaz merak etme benim hafta sonu yediğim kalbura bastıları hiçç söylemiyeyim çokkk severim anneciğimde yapmış bende yedim ama diğer yemeklerimi ölçülü yedim ama tabikide hiç kilo verememişim ama almamışımda beslenmende gayet güzel herşey yerli yerinde tatlım sabah kahvaltı şeklinide tamam canım normal kahvaltı yazman yeterli olur ben anlarım tatlım başarılar canım alkisalkisalkisalkisalkisalkis

çukulatacım 04/05/2009 pazartesi raporu

sabah 2 adet galeta

ara 5 adet çilek

öğle 1 kase çorba
ton balıklı salata

akşam domatesli peynirli 2 adet yumurtalı omlet
1 dilim kepekli ekmek
cacık

gece 1 kase cacık

canım sabah yoldan geldim gece 3,5 ta mola yerinde mercimek çorbası ve 1 dilim ekmek yediğim için sabah fazla yemedim hafta sonunun raporunu veremedim aslında çok aşırıya kaçmadım ama yediklerimi yazıp kimsenin motivesini bozmak istemiyorum artık bugünden itibaren yazmaya devam ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…