- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.641
sagol cikolatam ya resmen uyku tutmadi kalkip tekrar actim pcyi. kimse özlememismi beni diye. kaydirigubbakcemile3reyhan ablam özlemez olur muyuz hiç...ama site şuanda hala çok yavaş,sanırım o yuzden kimse gelmiyor,gelse de yazamıyor büyük ihtimalle...
ablacım okudun mu ,koşu bandım geliyor yarın hihoyyyt
güzelim benim msne yazdim ben sana görmedinmi?Selammm Annem nasıl özlemeyiz seni kaç kee sordum kallise haberin varmı diye inanmıyosan sor ona:))
Hatta cuma günü sırf senin için bir saat bekledim mraktanda çatladım bu arada
iyi geceler tatlim bende cikayim yorgunum vede uykusuz yarin gorusuruz bide su benim gobek eritme grubuna ugruycam cikcam iyi geceler canim tekrarzenan tam çıkıyodum seni gördüm iyi geceler canım .
ablam bide çok özledik kimseyle doğru düzgün paylaşım yapamadık kaç gündür ama bugün sorunsuz gibi sanki bana öyle geldi hiç bir sayfam hata vermedi...selammmmmmmmm cok zor geldim ama cok sükür geldim. yine giremedim bugün ben ögleden sonra.
nasilsiniz ne yapiyorsunuz? cok özledim hepinizi Şeniz
sormamış ama ben söliyim reyhan abla hatta dediki anneme ne yaptın neden kızdırdında gelmiyo dedisırnaşık şeySelammm Annem nasıl özlemeyiz seni kaç kee sordum kallise haberin varmı diye inanmıyosan sor ona:))
Hatta cuma günü sırf senin için bir saat bekledim mraktanda çatladım bu arada
ablacım zaten önemli eğlence günlerimiz olduğunda artık çikolat ve reyhan ikilisi gelecek aklımıza, birniz şarkı söyleyecek birniz göbek dansı kaydirigubbakcemile3 bekarımız varsa evlendrirken yaparız eğlenceyi :teytey: hehe senin oğlanı evlendirirken geliriz çikolatım şarkı söyler senlede göbişleri atarız:lepi:cikolatam hayirli olsun canim kosu bandin . cok keyifli oluyor. mutlaka bir adim sayici al. bende göbek dansina devam ediyorum bu arada hihoyyyt
honeyim şekerciğim hoşgeldin canım..bebeğim bugün 9+3 günlük:ecrin_bebek: 2hafta sonra ikili testimiz var inşallah onu da atlatırsak ondan sonra endişelenmemek için kendime söz verdim
takımdaki herkesi öpüyorum en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşmanızı diliyorum arkadaşlarŞenizŞenizŞeniz
ama:bbo:ama....ama olmazki.. daha ilk haftadan böyle yaparsan nasıl olacak nasıl ilerleyeceğizbi de rapor vercektik de miama ben vermeyim bu haftanınkini oklavayla kovalarsınız vallahi.. :tomato:
ama yarın başlıyorum yorumlarınızı da isterim demedi demeyin :jeyyar:
Şimdilik hoşçakalın boncuklar :smiley-cool:
yarın görüşmek üzere :1hug:
iyi geceler a.s.
ben hemen dun yediklerimi yazayim sevgili canzime
kahvalti oncesi 2 bardak ilik su,2 siyah kayisi
09:50 1 dilim peynir,yumurta,3 galeta(kepekli),3 zeytin,salatalik
11.45 2 kasik nesfit,yarim su brd sut
12.20 1 kucuk elma
13.30 4 kasik patlican,2 dlm ekmek,2 kasik yogurt,salata
16.30 2 galeta,peynir,dom-sal
20.30 2 kasik patlican,2 parca tavuk pirzola,2 kasik pilav,salata
22.30 1 avuc beyaz leblebi
not: 14 bardak su ictim...
notlar:cok cabuk acikiyorum... tamam,82 kilo olan birinin cabuk acikmasi normal,sonucta 65 kilo olan birinin midesine gore buyuk bir midem var...ne zaman daha cabuk doymaya baslayacagim merak ediyorum....
sevgili canzi,dunku raporum canim...
sabah: normal kahvalti(2 dilim ekmek,peynir,domates salatalik,4 zeytin,sekersiz cay)
ara: 2 adet galeta,1 kasik yogurt
oglen: 5 kasik taze fasulye (susuz),2 kasik makarna,yogurt
ara:salata
ara:yarim kase ev yapimi sutlac
aksam: 1 adet tavuk budu,bol salata,1 dilim ekmek
ara:2 porsiyon meyve
yatarken yarim bardak az yagli sut
not 1 : sabah ogunune normal kahvalti yazarsam,bu parantez icindekilerdir,cunku genelde bu sekilde yerim sabahlari...ekleme yaparsam normal kahvalti + .... yazarim canzi cgm)
not 2 :sutlac yedim ama zamaninda ve yarim kase...aksam sporunu da yaptigim zaman bunun bana kilo aldiracagini sanmiyorum... sen ne dusunuyorsun canzi cgm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?