Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:bbo::bbo: anca girebildimmmmm 40 ıncı sayfa yenilemede falan heralde :bbo:

çikolatam sormuşsun neler yaptın diye, hafta sonuna denk geldiği için gezdim tozdum canım hava da güzeldi burda. stadyuma spora da gittik arkadaşlarla. ama insan arıyor burayı canım yaaaa

yoksaaa kiloların bize yaptığı bir suikast mı buuu benneyaptımki sakın buraya giremiyosanız diye sağlıklı beslenmenizi bozmayın arkadaşlarımmmmm -tatlicadiarzu-

slm arkadaşlar hepimize iyi bir hafta diliyorum.siteye çok zor giriliyor galiba bu sorunu hepimiz yaşıyoruz.
bu gün yaptıklarımı yazim .
sabah 1 bardak su
1 bardak yeşil çay
1.5 sasst yürüyüş(yağmura yakalandım eve sucuk gibi ıslanmış olarak geldim ama yağmur çamur kar güneş sıcak yok azimle devam)
kahvaltı:1 bardak yeşil çay (diyet şekerim kalmamış 1 tane esmer şeker)
kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
salatalık domates 1 dilim ekmek
gün içinde yaptıklarımı yine yazarım hepinize kolay gelsin.allah hepimize sabır ve güç versin.

allah allah hızlandı birden site geri mi geliyor nedir :uhm: aman diyim

evet kallisim lahana suyu benim çok işime yaradı yaa. özellikle wc sorunuma aslında hiç sevmem lahanayı ama içerken burnumu tıkıyorum üzerine de -yarım çay kaşığı bile değil- bal yiyorum anlamıyorum bile valla içtiğimi. uzun süre devam edicem inşallah. cumaya kadar 1 kilo daha gitsin lütfeeeeeeeen :Saruboceq:

bu arada 3 gündür stada gidiyorum dedim ya bayanlar, bize çok yakın stadyum. sabah 8 de gidiyorsunuz, müzik açık hoporlörlerden. yarım saat yürüyosunuz. 6-7 tur falan oluyor. sonra hoca geliyor, herkes çime diziliyor. elinde mikrofon, bize yarım saat-40 dk falan aerobik yaptırıyor kaydirigubbakcemile2 hareketler falan da süper. artık takılıcam hergün stada :roflol:

mersacım selam canım a.s.
aman dikkat et yağmurda ıslanmışsın, bir de yürümüşsün terlemişsindir. hasta falan olma :1hug:

merhabalar tekrardan..
bijocum bencede takıl stadyuma ne hoşmuş öyle açıkhavada spor ohhhh..

çikolatçım sporti ile buluşmanızı valla sizden çok ben sabırsızlıkla bekliyorum galiba :))

mersacımda yazmış hemde sitedeki sorunu anlamak istemiş..

diyet destek ürünlerinden birinde bir üyemiz kullanıp memnun kalmadığını yazmış yani tam net bilgim olmamasına rağmen buna benzer bir şey üründen memnun kalmadığı hakkında yorumlar yapmış sanırım ve ürünün satan firmada ürünün reklamını kötü etkilediğimiz bu yorumları yapan kişilere taviz verdiğimiz gerekçesiyle sitemize 3-5 hacker ile saldırı düzenlemişti bu yüzden gelemedik, forum sahibimiz yasal yollara başvuracaktır hatta başvurmuştur mutlaka, yakında düzelecektir az daha sabır arkadaşlar....

bu arada canzi geldiğinde bir açıklama yapmasını isteyecektim yani cuma bildirim yapmama gibi bir lüksü kimseye tanımadık bu güne kadar ve önceden hep belirttim gelemezsiniz bir sorun çıkar lütfen benim veya takımdan başka birinin telefonunu isteyin diye hep sürekli anlatmaya çalıştım bu durumu...
şu ana dek mazeretsiz bildirim yapmayan kaç kişiyi çıkartmak zorunda kaldık takımdan, herkesin eşit alması gerekiyor bu sorumluluğu, cedric kaç gün önceden gelemezsem şunu yapın haber veremezsem bunu yapın diye belirtip bizi tembihledi.. lütfen biraz daha duyarlılık...

arkadaşlar merhaba,

daha hiçbişeye bakmadan ilkönce bi selam veriyim dedim, cuma da yoktum zaten neler olmuş meraktayım, ben biraz geçmişe takılıyım bu arada dün sabah bir kahvaltı yaptımki sormayın varya
zaten dün birdaha da bişey yemedim, hatta bugün de yemesem olurdu yani

mersacım selam canım a.s.
aman dikkat et yağmurda ıslanmışsın, bir de yürümüşsün terlemişsindir. hasta falan olma :1hug:

saolasın canım birbirimizi görmeden tanımadan iyi dileklerde bulunmak ne güzel kendimi burada çok iyi hissediyorum .yağmur çok güzeldi bide deniz kenarında yürüyorum değmeyin keyfime . kendine iyi bak by.

mehalim hoş geldin canım ya ne kadar ayrı düştük giremeyince moralim bozuluyor .daha önce bahsetmiştim ya 13 yaşında kızımında kilo sorunu var diye bu gün diyetisyenine gittik 1 ayda 5 kilo vermiş onun için çok mutluyum yavrumun bu kadar iradeli olduğunu daha yeni farkettim yani ailece hafifliyoruz anliycan.

Selam güzel arkadaşlar nasıl gidiyor . heheh yavaş diyeceksiniz demi evet çok yavaş ama hızlanıyoruzz:)) ben buralardyım mesaj kontrolu yapacam arada bakarım size ok:))

tşk ederim canım iyi dileklerin için bide site rahatlasa hala sorun yaşıyorum diğer mesajında yazdıklarınıda okudum inş en kısa zamanda sorun giderilir .diyet destek ürünleriyle ilgili bir yazıdan dolayı sorun yaşadığımızı yazmışsın işte bende bir sorun olur bişeyler yanlış anlaşılır diye kullandığım diyet destekleyici ürünün adını direk vermedim arkadaşlar sormuştu adını isteyen olursa özelden yazim bari ...

merhaba arkadaşlar,

mersacım harika bir sonuç almışın tebrik ederim:lepi:a.s.:hooray:

aynı zamanda xtabucum sende hariba bir iş başarmışın a.s.a.s.a.s.

bütün takıma bravo, 3. olmuşuz süper:lepi:

zaten benim evden internet olmadığından sadece işten girebiliyorum, epey bi sorun yaşanmış, bazen burda bende takıldım ama geçer herhalde

özledim sizleri umarım herşey yolundadır, keyifler yerindedir

xtabucum,

geçmişi okuduğumda gördümde avatardaki senmişsin, çok güzelsin canımm... maşallah
birde kilolar gidince sen gör o zaman, zaten çok güzelsin, muhteşem olacaksın:lepi:

yaaaa sıkıldım yazamıom gelmiosenağlama
merhaba canım denetmenim çok şükür zorda olsa girdik hala sorun var ama düzeliyo gibi senin nasıl gidiyor hafta sonunu iyi atlatdınmı .bide bebişini merak ettim nasıl atlattımı inş iyleşmiştir.ben sana bu günlük raporumu verim .
sabah 1 bardak su
1 bardak yeşil çay
1.5 saat yürüyüş
kahvaltı:1 bardak yeşil çay (diyet şekerim kalmamış 1 tane esmer şeker)
kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
salatalık domates 1 dilim ekmek
ara öğün yok
öğlen:4 kaşık az yağlı patlıcan 1 kase cacık 1 dilim kepek ekmek.
gün içinde yaptıklarımı yine yazarım .allah hepimize sabır ve güç versin.

Mersacım kızının kilo vermesine çok sevindim. onların sağlığı bizimkilerden çok daha önemli şimdiden önlemelr alırsa ilerde daha rahat edecektir mutlaka ama canım yavrum ne zordur onlar için böyle kısıtlamalar yapmak kıyamam onlara:)

Kallisim neden bu kadar şaşırıp yuhh dedinkii gamyoncuiremsu Biz herşeyi aynı düşünürken,aynı şeyleri beğenip aynı şetlere kızarken. hatta yüreklerimiz aynı atarken . sen aynı çayı içmemizemi şaşırıryorsun kaptanım kraliçem kaydirigubbakcemile5 Şeniz

saolasın canım çok tşk ederim.xtabucum ne dersin bu haftada rekora gidelimmi takımı en az 3. lükte tutmak lazım ama ben 3 kilo verdiğimde regli yeni bitmişti bu hafta o kadar olmaz ama en az 2 kilo gider inşallah

canım ya sorma aslında o kadar üzülüyorumki arkadaşları çikolataları dondurmaları yerken bebeğim elma,salatalık yiyor. arkadaşları aşağıda oyun oynarken o benimle yürüyüş yapıyor. ama benim amacım oto kontrolünü eline alması bunuda baya başardı .artık kızım yeme az ye demiyorum nerde durması gerektiğini öğrenmeye başladı tabi en büyük destekçimiz diyetisyeni .çok güzel moral veriyor benimkide her pazartesiyi iple çekiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…