- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.601
mersacım selam canım a.s.
aman dikkat et yağmurda ıslanmışsın, bir de yürümüşsün terlemişsindir. hasta falan olma :1hug:
canım sağol düşündüğün için ama takım hafta sonları gelmememe alışıktır özellikle yaz ayları haftasonu tüm aile bahçede yada dışarıda geçirdiğimizden onları bırakmamayı tercih ediyorum... fakat perşembeden başlayan net sorunum vardı dün akşamda devam etti şu an iyi gibi umarım daha tekrarlanmaz... buraya gelemeyince sinir basıyor beni..
a.s.Şeniz
dövmemişsin bak hala devam ediyor:jeyyar: merak ettim siz sportiyle bulıştunuzmu...
sırnaşık şey kıss bende porf oldum bilmiyonmu evde otura otura.. yakında klinik açacam zayıflamaya bana gelcenizzzdelikafadulden
senin yeterince pişman olduğunu sankmıyorum eğer mantığınla düşünseydin hala keşke başlasaydım demez şu kadar kilo verdim derdin... çok pişman olacaksın buse çok yazık...:1no2:
az kilo vermemin sebebinin bu olduğunu biliyorum :roflol::roflol:
canım çok tebrik ediyorum seni.. seni ve xtabucuğumua.s.cedricte taşınma telaşını atlatıp kısa zamanda döner aramıza inşallah hep beraber azimle ilerleriz kilolarınız çok yakın hepinizin....
yuhhh diyorum bu kadar olur diyorum CADIARZU bende aynı çayı içiyorum...
halamı yavaşlık devam ediyor şekerciğim bitti ama sorun:1closedeyes:
aman maşallah diyelim bizde sakın bozma şekerim birde lahana suyu iyi gitmiş diye okudum haydi hayırlısı:sm_cool:
hepinize günaydın canlarım....kaydirigubbakcemile5a.s.
merhaba canım denetmenim çok şükür zorda olsa girdik hala sorun var ama düzeliyo gibi senin nasıl gidiyor hafta sonunu iyi atlatdınmı .bide bebişini merak ettim nasıl atlattımı inş iyleşmiştir.ben sana bu günlük raporumu verim .yaaaa sıkıldım yazamıom gelmiosenağlama
merhaba arkadaşlar,
mersacım harika bir sonuç almışın tebrik ederim:lepi:a.s.:hooray:
aynı zamanda xtabucum sende hariba bir iş başarmışın a.s.a.s.a.s.
bütün takıma bravo, 3. olmuşuz süper:lepi:
zaten benim evden internet olmadığından sadece işten girebiliyorum, epey bi sorun yaşanmış, bazen burda bende takıldım ama geçer herhalde
özledim sizleri umarım herşey yolundadır, keyifler yerindedir
Mersacım kızının kilo vermesine çok sevindim. onların sağlığı bizimkilerden çok daha önemli şimdiden önlemelr alırsa ilerde daha rahat edecektir mutlaka ama canım yavrum ne zordur onlar için böyle kısıtlamalar yapmak kıyamam onlara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?