- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.661
çukulatacım 04/05/2009 pazartesi raporu
sabah 2 adet galeta
ara 5 adet çilek
öğle 1 kase çorba
ton balıklı salata
akşam domatesli peynirli 2 adet yumurtalı omlet
1 dilim kepekli ekmek
cacık
gece 1 kase cacık
canım sabah yoldan geldim gece 3,5 ta mola yerinde mercimek çorbası ve 1 dilim ekmek yediğim için sabah fazla yemedim hafta sonunun raporunu veremedim aslında çok aşırıya kaçmadım ama yediklerimi yazıp kimsenin motivesini bozmak istemiyorum artık bugünden itibaren yazmaya devam ederim tatlım
bak aebenimi de unutmusum o hic bisiy demiyo yinede sefiyo beniii tabiii bende onu :1hug:Şeniz demiii aaebenimgünaydınlar 5. takımın fıstıkları kalişim hastamısın ....... geçmiş olsun ...
kiz cukulatam bir saattir mesaj yaziyorum kimseyi gormemistim henuz bide daha kimseye bisiy yazmadimk i al sana kocaman ayri bir opucuk verim gel hadi ŞenizŞenizŞeniz cilginim benim kiskancim kaprisli tatlim ckulatam unutulmayi hic kabul etmiyo suna bak
kiskan beni ckulatam hosuma gidiyi senin tarafindan kiskanilmak ozaman ben hergun seni dumenden unutayim heheyaaaaa evet ben kiskanirimmmmm zenosumuuuu a.s. a.s. a.s.
kiskan beni ckulatam hosuma gidiyi senin tarafindan kiskanilmak ozaman ben hergun seni dumenden unutayim hehealkisalkisalkisyaaaaa evet ben kiskanirimmmmm zenosumuuuu a.s. a.s. a.s.
Evet evet evet ........:1hug:bak aebenimi de unutmusum o hic bisiy demiyo yinede sefiyo beniii tabiii bende onu :1hug:Şeniz demiii aaebenim
küçük teneke içinde. inan arıyorsun içmeyince. tansaştan aldım ben heryerde bulamıyorum. aklında olsun denemek istersen yerimseniben
tamam canım olur diyelim kısmet hiçç belli olmazkaydirigubbakcemile2 kıvırcaz ablamla böleeee..sositososito....
kallisim ben varim,sarki soylemekse soz konusu vallahi varim yanii,dugun nerde senlik nerde ben orda hihoyyyt
.
Selam arkadaşlar okuldayım şarıl şarıl yağmur yağıyor ama bence ortam süper. yani böyle havalarda dolanmak ne güzel demii...
honeycim canım seni gördüğüme çok sevindimmerhabalar 5.takımın güzelleri:CüvCüv:
nasılsınız herkes iyidir inşallah maalesef artık sizi takip edemiyorum geçmişi okuyamıyorum bulantılarım yüzünden zor günler geçiriyorumkafamçokkarıştı ama allaha şükür az kaldı yani öyle diyorlar :) 3.aydan sonra geçer diyorlar bende inanmak istiyorum ilk hamile kaldığımda çok kilo almıştım ama 2haftadır kilom sabir çok şükür yoksa o hızla gitseydim halim kötüydü :mymeka:
bebeğim bugün 9+3 günlük:ecrin_bebek: 2hafta sonra ikili testimiz var inşallah onu da atlatırsak ondan sonra endişelenmemek için kendime söz verdim
takımdaki herkesi öpüyorum en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşmanızı diliyorum arkadaşlarŞenizŞenizŞeniz
kizlar az once cok guzel bisey oldu...
buyuk bir spor magazasi var burda,kosu bandi bakmistim orda.hatta esimi de surukleyerek goturmustum...
az once ordan aradilar beni...
esim surpriz yapmis,almis..yarin geliyormus..
hayir askiya almistik,biraz maddi skntilardan.
o kadar mutlu oldum ki beni dusunmesine...
sen yıne yaz canzıcıgım,iyi de olsa kotu de olsa yaz ki kilo vereezsen sebebi gorunsun...
bence cok az yemissin... bu menunu pek dogru bulmadim canim...
kilon 81 ve sen kilonun almasi gerekenin altinda kalori almissin ki kahvalti hic yok...en onemli ogun...
sali ve persembe gunleri sabah saat 10.00 da turkmax da haluk sacakli progra yapiyor,dun gece tekrari vardi...dinledim...kadinin biri aramis,ben kilo versem de geri aliyorum napicam dedi. haluk bey de" diyet psikolojisine girmeyeceksiniz...butun besin gruplarindan her ogunde yiyeceksiniz,ogun aralariniz 2,5 saati gecmeyecek. yuruyusunuz 1 saati gecmeyecek,maximum 1 saat yuruyus yapin,2 saat filan tehlikeli" diyor... bu adam bir doktor nihayetinde.
biraz daha dengeli canzicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?