Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim hakatten de spor alışkanlık yapıyor. spor salonunu da çok zor bırakmıştım hamile kaldığımda. hava baya soğuktu ama inan 50 den fazla kişi olmuşuz baktım da stadda kaydirigubbakcemile2
yeşil çayın poşet olanlarına ben de bir türlü alışamadım. canım çaykurun bergamut aromalı yeşil çayı var. küçük teneke içinde. inan arıyorsun içmeyince. tansaştan aldım ben heryerde bulamıyorum. aklında olsun denemek istersen yerimseniben

sen yıne yaz canzıcıgım,iyi de olsa kotu de olsa yaz ki kilo vereezsen sebebi gorunsun...
bence cok az yemissin... bu menunu pek dogru bulmadim canim...
kilon 81 ve sen kilonun almasi gerekenin altinda kalori almissin ki kahvalti hic yok...en onemli ogun...
sali ve persembe gunleri sabah saat 10.00 da turkmax da haluk sacakli progra yapiyor,dun gece tekrari vardi...dinledim...kadinin biri aramis,ben kilo versem de geri aliyorum napicam dedi. haluk bey de" diyet psikolojisine girmeyeceksiniz...butun besin gruplarindan her ogunde yiyeceksiniz,ogun aralariniz 2,5 saati gecmeyecek. yuruyusunuz 1 saati gecmeyecek,maximum 1 saat yuruyus yapin,2 saat filan tehlikeli" diyor... bu adam bir doktor nihayetinde.
biraz daha dengeli canzicik

bijom tesekkur ederim canim,kosu bandi iyi oldu gercekten bu tarz kotu havalar icin...
ben de sana katiliyorum,2 senedir bergamut aromali caykur un yesil cayini aksatsam da iciyorum ve guzel tadi var..hele limonla super ...

kallisim
ben varim,sarki soylemekse soz konusu vallahi varim yanii,dugun nerde senlik nerde ben orda hihoyyyt

sbg
canim tesekkur ederim insallah artik daha cok kalori yakacagim..

zenanim sen yine bana selam vermemissin aaaaaaaa ozlemedin mi beni...

herkeze guzel gunler dilerim nihayet kavustuk takimimiza cok ozledim yaa takimimi sohbetlerimizi
gecmisi okudum ama otura kalka bugun hava kapali efecik cok miz miz onun icin yazacaklarim aklimdan cikti kusura bakmayin aklimda kalanlari yazim
kallisim mehalim nasil geciyo bakalim izininiz kallisim spora devam demii galiba bugun biraz keyifsizsin bizde haala kalorifer yakiyoduk gecen hafta kapattik ama bugun yine sogudu hava insallah hastalanma olmaz cocuklarda yaa sana gecmis olsun canim ilerlemeden atlat cabuk insallah
mehalim muzikler icin tesekkurler canim cok guzel sarkilar sozler ama uyuz esim haala cd ye yada mp3 aktarivermedi doya doya dinleyemedim daha
bijom evet ozledik birbirimizi ben ilk iki gun ana sayfadan oteye giremedim canim dun bide onceki gun zorla girdim ama bu sefer yorumlarim cikmadi silindi hep
saglik olsun tatlim bugunden itibaren duzenli yazaip birbirimizi denetlemeye devam edlim tamammi canim ben biraz saldim ogunlerim duzensiz abartili oldu iki gundur sabah ilk iis tartiliyorum cok sukur kilo almamisim ama bugun cok duzenli ve saglikli beslencem takimima soz veriyorum sporda hereketlerimde bir aksama yok haftada birgun yapmiyorum zaten bide sauna esofmanimi hergun oglenden sonra giyip hic cikarmiyorum bide cok su tuketiyorum hele bahcede calisirken havada sicak olursa amaan aman nasil terleyip toksinlerimi atiyorum cok guzel bir olay
bide galiba cukulatam yurume bandina kavusmus eside guzel surpriz yapmis guzel incelmeler canim gule gule kullan
baska gece mersa ile karsilastik konusamadik canim insallah cok guzel sohbetler edecez daha guzel kilolar vercez
sportim canim senide ozledim daha bulusmadinizmi cukulataylan yoksam kirmizi karanfil takmamismi taniyamadinmi
reyhan ablam takimin gulu bir tanesi hele seni nasil ozledim pazar gunu bir arkadasin oraya gittik senden bahsettim ona senin oturdugun yerde teyzesi varmis benimde ablam var orda dedim
canzicigim tabucugum hic karsilasamadik sizinlede hele su dansci kizimiz vardi SBG onunlada karsilasamadik ozledik ama artik guzel sohbetler edip diyetlerimize iyice asilip yaza ne kadar cok kilo verdik o kadar kaar deyip hizlanmaliyiz kizlar bak gecen hafta 3. olduk halbuki hepimizin tam bildirimi yoktu neyse ama yinede guzel sonuctu insallah daha guzel sonuc alalcaz oyle uzun yazmisimdir ki simdi okuyucular sikilacak unuttuklarim varsa ozur dilerim tum takimimi opyuorum hepinizi coook seviyorum

kiz cukulatam bir saattir mesaj yaziyorum kimseyi gormemistim henuz bide daha kimseye bisiy yazmadimk i al sana kocaman ayri bir opucuk verim gel hadi ŞenizŞenizŞeniz cilginim benim kiskancim kaprisli tatlim ckulatam unutulmayi hic kabul etmiyo suna bak

yaaaaa evet ben kiskanirimmmmm zenosumuuuu a.s. a.s. a.s.

Selam arkadaşlar okuldayım şarıl şarıl yağmur yağıyor ama bence ortam süper. yani böyle havalarda dolanmak ne güzel demii...

Selam arkadaşlar okuldayım şarıl şarıl yağmur yağıyor ama bence ortam süper. yani böyle havalarda dolanmak ne güzel demii...

küçük teneke içinde. inan arıyorsun içmeyince. tansaştan aldım ben heryerde bulamıyorum. aklında olsun denemek istersen yerimseniben
şekerim var bende var ondanda, off olmayan şey yok ama bende bağımlılık yok sadece şaşıyorum kendime 20 yıldır bu kocayla nasıl durdum nasıl bağımlı kalabildim yerimseniben...

kallisim
ben varim,sarki soylemekse soz konusu vallahi varim yanii,dugun nerde senlik nerde ben orda hihoyyyt
.
tamam canım olur diyelim kısmet hiçç belli olmazkaydirigubbakcemile2 kıvırcaz ablamla böleeee..sositososito....

off yaa ben çok sıkıldım bu hava koşullarından, kapımın kapalı olmasından nefret ediyorum böle çiçek böcek göreyim seslerini duyayım toğrak kokusu alayım hep istediğim bu..
çok öksürmeye başladım ben domuz gribimi oldun diyor Aleyna :bbo::bbo: çocuk ne yapsın gazeteden okuduğu haberden duyduğunu hayata geçirmeye uğraşıyor, günde en az 6 kez ellerinizi sabunlayın kimseyi öpmeyin tokalaşmayın demişler annecim senide öpmeyecekmiyim :çok üzgünüm: diyor...

honeycim canım seni gördüğüme çok sevindim
13. haftada bulantıların gececktir emni ol
2li testen sonra üzülmicem demişsin
şimdi neden üzülüyosun canım
moralini yüksek tut her zaman lütfen

oooo adına çok sevindim canım
sorunlar hallaloyu demi ne mutlu
inşallah kat kat artar mutluluğun canım

sizleride öpüyorum kızlar

tamam canım o zaman ben yazayım
01/05/2009 cuma
sabah yoldaydım mola yerinde 5,30 gibi
kaşarlı tost ve meyva suyu

10.00 1 dilim kepekli ekmek
haşlanmış yumurta
domates salatalık
peynir
4 ad siyah zeytin

öğle yoğurt salatalık
1 dilim kepekli ekmek

ara yeşil çay kurabiye

akşam 4 yemek kaşığı arpa şehriye pilavı
4 yemek kaşığı mantarlı göveç
salata
yoğurt

gece 2 adet kalbura bastı

02/05/2009 cumartesi

sabah 2 dilim kepekli ekmek
haşlanmış yumurta
domates salatalık
peynir zeytin

öğle 1 kase mercimek çorbası
1dilim kepekli ekmek

ara 2 kalbura bastı tatlısı

akşam 2 tavuk incik ızgara
4 yemek kaşığı tereyağlı nohutlu pilav
salata yoğurt

gece 1 dilim tiremusu

03/05/2009 pazar

sabah 2 dilim kepekli ekmek
domates salatalık
peynir zeytin
menemen 4 yemek kaşığı

ara 1 kase çilek 5 ad erik

öğle 1 ızgara tavuk but
yoğurtlu makarna 5 yemek kaşığı
salata

akşam 1 dilim perde pilavı
salata

gece 1 ad muz

canım hafta sonu raporum bu kadar benneyaptımkibenneyaptımki

canım ya nasıl olsun
kilo almışım malesef
şişiyorum ilaç aldım doktordan bakalım i gelecektir umuyorum
yazmak istediğim çok şey var ama elektirk yok sabahtan beri
şimdide güç kaynağı açık

oğluşum hasta olmmuş ya sesi gidiyo

Son düzenleme:
sitede çok acayip ya yazılmıyor girilmiyor sorunlar çözümlenmedi herhalde biran önce eski hızına güzelliğine kavuşsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…