- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.581
canım sağol düşündüğün için ama takım hafta sonları gelmememe alışıktır özellikle yaz ayları haftasonu tüm aile bahçede yada dışarıda geçirdiğimizden onları bırakmamayı tercih ediyorum... fakat perşembeden başlayan net sorunum vardı dün akşamda devam etti şu an iyi gibi umarım daha tekrarlanmaz... buraya gelemeyince sinir basıyor beni..bu arada kallis ablamı bende merak ettim....melis yarışmadan geçici bi süre ayrılma sebeplerini okudum diodu...ben kaçırdım mı acep sebep ne yaw?
a.s.Şenizara verdiğini anladım işte geçici süre die yazdım ya...ama neden olduğunu bilmiom....dün çok hissettim yokluğunu
dövmemişsin bak hala devam ediyor:jeyyar: merak ettim siz sportiyle bulıştunuzmu...
kallisim san ada gunaydin cnm,doverim ben o neti...soyle hemen duzelsin :mymeka:
sırnaşık şey kıss bende porf oldum bilmiyonmu evde otura otura.. yakında klinik açacam zayıflamaya bana gelcenizzzdelikafaduldenhoşgeldin çikolatam nasılsın tatlı şeyy.
şu bizim takıma gelen arkadaş ana_kraliçe kafam karıştıç meslekte doktor yazmışın eğitim durumda ilköğretim yazmışın enteresan ne zamandır ilköğretim mezunları doktor oluyor allah allah ben öğretmen olarak eğitim sistemimndeki bir açığı kaçırdım sanırım :)) hahahaha
senin yeterince pişman olduğunu sankmıyorum eğer mantığınla düşünseydin hala keşke başlasaydım demez şu kadar kilo verdim derdin... çok pişman olacaksın buse çok yazık...:1no2:5. takım gerçekten sıcak ve samimidir.kıymetini bilin ve her tecrübeden faydalanın.yoksa benim gibi keşke diye diye yeni besteler yaparsınızsositososito
az kilo vermemin sebebinin bu olduğunu biliyorum :roflol::roflol:1 kadeh sarap tuketin.
canım çok tebrik ediyorum seni.. seni ve xtabucuğumua.s.günaydın arkadaşlar bu gün büyük gün bu sabah tartıya korkarak çıktım ama derin bir ohhhhhhhh çektim şu an itibabariyle 92 kiloyum arkadaşlarım .hepinize çok tşk ediyorum destekleriniz için iyiki bu siteyi bulmuşum ve iyiki 5.takıma gelmişim yaşadığım kötü olayların arasında bu bana ilaç gibi geldi hepinizi öpüyorum.
yuhhh diyorum bu kadar olur diyorum CADIARZU bende aynı çayı içiyorum...
DOĞA - Phyto slim çayın adı
halamı yavaşlık devam ediyor şekerciğim bitti ama sorun:1closedeyes:evet mesaji yazana kadar gobegim catliyor...
tumden catlasa da kurtulsam sırnaşık şey
hadi ben de biraz hareketlenip oyle geleyim madem...
aman maşallah diyelim bizde sakın bozma şekerim birde lahana suyu iyi gitmiş diye okudum haydi hayırlısı:sm_cool:offf 50 kerede anca yollayabildim mesajı yaa kafamçokkarıştı
ben spora gidiyorum maşallah 3 gündür aksatmadım, 1 saate gelmiş olurum. inşallah site ben gelene kadar daha iyi olur :bbo:
kallisim seni de görüyorum günaydın canımmmm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?