Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar dün çekilen resimlerimi ve son halimi sizlerle paylaştım, özellikle jujum istemişti resimleri :)

.

jujum eger kılo vermek istiyorsan meyveyı önermıyor....ama çok kılon yoktur sporu da cok yapıyorsan ye diyor.......mesela yazmadıgım bir şey daha var taze dahı sıkılmıs olsada meyve suyu kesınlıkle yasak karatayda.....

senin insülün direncıne gelınce buraya yazmak isterdım ama bence kıtabı okumalıısn..ben nıye dıyorum bu kadın bence ayrı bır kategoride sonucta diyetısyen değil......yılların uzman kardiyologu...ben cok zor kilo verırım normalde ama karatayla tanıstıkdan sonra tam uygulayamasam da kılolarımın gitme sebebını buna baglıyorum......ben cok sık spor yapamadıgımdan saat 18 den sonra yemek yemeyı kesıyorum..bazı farklı gunler oluyor onlar harıç...hatta 1 ay önce bazen 16-17 de kesıyordum o saatten sonra agzıma lokma koymadım...eşim de çok şaşırıyor bu kadar cabuk kılo vermeme ,ben buna baglıyorum,belki bu yöntem benım içindir yanı bana uymustur....

ihtirasların kadınıyım ben

Ben de nasıl inceysem aslında kalınım ben

.

KOÇ : Huzur'dur.
BOĞA : Sadık'tır.
İKİZLER : Gülümseme'dir.
YENGEÇ : Zarif'tir.
ASLAN : Hayat'tır.
BAŞAK : Bal'dır.
TERAZİ : Can'dır.
AKREP : İhtiras'tır.*juju*---cornella
YAY : Heyecan'dır.
OĞLAK : Atarlıdır.
KOVA : İncelik'tir. gamze_m
BALIK : Fedakarlıktır.

HADİ HERKES KENDİ BURCUNA BAKSIN BAKALIM

Son düzenleme:
TERAZİ : Can'dır.
AKREP : İhtiras'tır.
KOVA : İncelik'tir. (Ben)

ben can mışım :) hemen gidip gamzenin fotolarına bakayım

sen şimdi hangilerini uyguluyorsun cornella ... bende yavaştan giriş yaptım işte karataya

kitabını almaya alim da baktım 3-4 tane kitabı var hangisi daha faydalı olur benim için acaba

TERAZİ : Can'dır.toplight

kıtap sf.47.........meyve ıle ılgılı cevabını buldum;

ilk önce şunu belirtmek istiyorum ki meyve suları içerdikleri A ve C vitaminlerinin kuvvetli birer antioksidan olmaları nedeni ile tabıı kı saglıklıdır ancak aynız aman da butun meyveler ŞEKER dir.her eyve yedıgımızde vucudumuza şeker gırmekte kan sekerımız ve ınsülün yukselmektedır.bu da dogal olarak insülin dırencının başlamasına sebep olur.aşırı mıktarda meyve tüketmekle de karaciğer yorulmakta ve yaglanmaya başlamaktadır.

bol meyve yıyerek ya da buuyk bır bardak meyve sıkılarak hazırlanan meyve suları ile hıcbır zaman ınsülün dırencını kıramayız.kalori azaltarak verdiğimiz kiloları işte bu sebepten kısa surede gerı alırız.daha da önemlisi önceki bölumlerde açıklamıs oldugum gibi meyveler sıkılarak meyve suyu haline dönüştüğü anda lifleri paramparça olmakta ve posalarını yitirmektedirler.bu nedenle hazmedılmelerı son derece hızlı olmakta kan sekerımızı ve insülinızımı yukseltmektedır..

meyve sekerı olan fruktoz bugün bütün şekerlerın en tehlıkelısıdır.dünya saglık örgütüne göre en yaygın obezıtenın nedenlerınden biri faydalı dıye aşıırı tüketılen meyve sularıdıır....

meyveler posası ile tuketılmelıdır.
tv karsısında meyve tuketmek,zararsız dıye yatmadan önce yedıgımız en tehlıkelı alışkanlıklardan bırıdir.
ne kadar faydalı olursa olsun meyvenın seker oldugunu unutmayalım..elma yedıkten sonra kısa surede mıdemızın kazınması işte bu nedendendır.....

kilo verek ıstıyorsak ,insülün dırencı kırılana kadar gunde 1 adet,düşük g.i meyve yenılebılır...
en saglıklı meyve zeytındır ve g.i sıfırdır.o yuzden kahvaltı da 9-10 adet zeytın yenmelıdır.....
domates-salatalık-fındık-fıstık -badem de bırer meyvedır.

eger G.İ yuksek meyve yersek trigilesit oranı bu nednele yukselır.kan yagı trigilesıte dönusur ve yag depolanır.

diye devam ediyor

sen şimdi hangilerini uyguluyorsun cornella ... bende yavaştan giriş yaptım işte karataya

kitabını almaya alim da baktım 3-4 tane kitabı var hangisi daha faydalı olur benim için acaba

ilk kıtabını al önce...diğeri sanırım karatay yemek tarifleri.....

Karatay Diyeti - Kitap - Hepsiburada.com

işte bunu.bu arada ne kadar indirimli satılıyor hepsiburada da.ben 20 tl ye almıstım.....

ayyyyy bnde fedekarmıısm hakkaten öyleyim ya bazen mallığa dönüşüo
bu arada gunaydınnn hemen trt 1 i açın ayça kaya var

aynen ben nezaman ara öğünümde alma yesem acıkıyorum yarım saat sonra... şimdi sendeki kitap hangisi bana söyle bakim

TERAZİ : Can'dır.toplight
BALIK : Fedakarlıktır.garfield06

Son düzenleme:
Jujum vee şahnurumm çok teşekkür ediyorumm o güzel yorumlarınız için..doğum yapmamış olmamın bana getirmiş olduğu tek + göbeğim olmaması, ee bir de tabiki spor yapıyor olmam o güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

.

Bütün bunlar ne için geliyor okula canım, yada ne için geldikleri belli..yenmek için kim için geliyor diyeyim o zaman..

.
bizim okul aydının ilçesinde. öğretmenler aydın merkezde oturdukları için öğleyin eve gidemiyorlar. burda yiyorlarr

abuuu o zaman ben aç kalırımmm

inan ki kilo almıyorlarr. bir de çocuklarıda var. yapı işteee sadece ben kilo verecem diye debeleniyorumm.:
aslında bende değişiklik yapsam biraz metabolizmayı sasırtsam mı????? mesela sabah ya kornleks yada klasık kahvaltı yerine kaptanım gibi ceviz yesem nasılş fikir kızlar
ay ben fedarmışımmm

bende bundan sonra 1 meyve tüketeceğimmm çünkü meyve bi şey olmaz diye yıyommmm

bugun cabuk acıktım öğle yemegımı yedım hemen neden acıktım sabah portakal yemıstım

birsencim bence de meyveyı azalt..bir de sureklı aynıs eylerı yeme vücut alısıyor.....değiştir kahvaltını.....

garfiiiiiiiii bacım bu nasıl mantı oldu ya.yıyemem ben bunu.......

Arkadaşlarım ben sporaa kaçarrr...sizleri seviyorum hemde çokçaa...görüşürüzzzzz

.

Arkadaşlarım ben sporaa kaçarrr...sizleri seviyorum hemde çokçaa...görüşürüzzzzz

.
sporun tadını çıkar canım.. biz burdayız..

kızlar bu arada fazla yedim kaçırdım kh ları nasıl yakacam derseniz
1 yk rezene
1 yk kekik
1 yk yeşil çay
kaynar suya at ve 6-7 dk demlendir yarım limon suyu ile iç diyor diyetisyen trt 1 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…