Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kitap yurdunda 4 kikabın 40 tl set halinde

garfiiiiiiiiiii canım dün ne yedin misafirlikte bakim
bnde tam o konuya gelcektim kaptanım akşamki menüyü yazıyım hemen su böreği pizza bisküvili pasta ben böle saf saf baktım yenge yemek yokmu dedim napcan yemeği dio anlam veremedi
biber ve fasülye kavurması vardı yoğurt döküp yedim onu o kdrcıkkk sabah uyandığımda cok huzurluydm
gunaydın ben kıloyu hallettım ya kanal turk e bakıyordum guzellık sırlarına actım hemen.....

Estağfurullah ama canımm, seni çok iyi anlıyorummmmm....

.

karataycımı oluosunuz bakim
meyve cidden acıktırıo helede akşam yersen ertesi güne nasıl acıkmış uyanıosunuz

dün sabah ıspanak yemiştimya bugünde kabak yedimm

vayyyyyyyy tebrikler canım valla çok seviniyorum ben böyle ikramlara hayır diyenleri gördükçe...

ve evet meyva insülin direncini tavan yaptırdığından acıkıyoruz hemencik ... bende azalttım

evet cnm bende izliorm baska biyerde duymustum rezenenın zayflatıcı etkısı yokmus ama diğer otların yan etkısını zararını engelliyomus yanı her btkı cayına rezene katıp için der ender saraç
bütün diyetisyenlerin adını biliorz ya

tebriklerimi iletiyorum bacım ben zaten karataycıyım yanı o kadın benım favorim

yahu guzel listeler de her dakıka bunları kım yapacak ya yapan olsa ben uyarım bu listelere....

kızlar ya ben hala regl olmadım.napsam doktora gitsem mi sizce yoksa olana kadar bekleyım mi? bu ay da genelde bırcok kişinin regl sı gecıkmıs neden acaba? mevsimsel mi ki?
gecen yıl da 2 hafta gecıktıgı bır ay olmustu.....

offf offf buradan ayrı kalmanın en kötü yönüde geçmişi okumak bitmiyyyy
ama bitirdim

canlar nasılsınız herkese tünaydınnnn burayı okumaktan bütün işler beni bekliyorrr

cornimm geçmiş olsun cnm çabucak iyileşirsin inş

şahnur ve dalin sizede çokkk geçmiş olsun diş ve boyun ağrısı çokkk zorr

kaç gün gecikti canım???

nerelerdesin kuzum sen yaaaaaaa

herkese gunaydınn canlarrr nasılsınız bakem bugunn??

canımmm hayırlı olsun ılk dısınızzzz bızım orada dıs bulguru yaparlar bebegın onune makas kalem kıtap enjektor v.s koyarlar cocuk neyı alırsa o meslegı olacagı soylenırr mesela makas aldı terzı olacak denır ılk dısı kutlamak ıcın ole toplantı amaclı yapılırr

tebriklerimi iletiyorum bacım ben zaten karataycıyım yanı o kadın benım favorim

yahu guzel listeler de her dakıka bunları kım yapacak ya yapan olsa ben uyarım bu listelere....
ahh ahh bnde uycamda yapan yok karatay beni evlat edinse
bnmde 3 ay once fln 2 hfta erken gelmıstı cnm bilmiormkı bu haftayıda btr bakalım pazrtesi gidersin olmadı eger cok sıkıntıdaysan gt hemen

tugbammmmm mevsımsel gecıstende olabılır gecıkmen stres v.s.. hafta sonunuda cıkar eger olmazsan bence haftaya bı doktora gıt zaten gıtmeyı dusunuyorsun hem bebek ıstıyorum gereklı tetkıkler yapılsın hemde adetım gecıktı dersın kız hamıs olmayasınnn

cnm belki bebiş vardırrr

görmemişim kusura bakma tamam canım bilim yeter ama uzak kaldıkça kilo alıyorsunuz üzülüyorum chentiqde kilo aldı ama söylemiyo

normal değil güzelim bi görün istersen doktora...

bnmde 3 ay once fln 2 hfta erken gelmıstı cnm bilmiormkı bu haftayıda btr bakalım pazrtesi gidersin olmadı eger cok sıkıntıdaysan gt hemen

rabişim hoşgeldinnnnn ya kızlar yok bebiş falan yoktur.yanı korunuyoruz bencede bu haftada gecsın zaten belım den dolayı suan gıdemem haftaya randevu alayım ben.....hatta şimdiden alayım ....

yaaaaaaaaaaaaaaa randevusu dolmus kadının gecen hafta boştu ama ya...en erken 2 nisana gözukuyor nette.....acaba burda dolu gözukunce hastaneden sıra ıle alınıyor mu randevu?

eh işte bende ucundan girişim diyorum bana uygun olanları yapabilecek olduklarımı hayata geçireceğim...
yok beni evlat edinmesin anam ekmek girmiyo makarna pirinç girmiyo evine ölürüm bir ömür boyu o evda yaşayamam

rabişim hoşgeldinnnnn ya kızlar yok bebiş falan yoktur.yanı korunuyoruz bencede bu haftada gecsın zaten belım den dolayı suan gıdemem haftaya randevu alayım ben.....hatta şimdiden alayım ....

bencede gıt kuzumm... ozel hastanemı devletmı? sen yıne de hastaneyı ara bakalım bazen randevu ıptalı falan oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…