Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bencede gıt kuzumm... ozel hastanemı devletmı? sen yıne de hastaneyı ara bakalım bazen randevu ıptalı falan oluyo..

devlet cnm.....alanyanın devletı cok guzel özele gıtmeye gerek yok.turistlerden öturu her şey cok iyi de bayan doktorun randevusu dolu 2 nısana kadar:26:

aslında herşey çocuklukta baslıo annelermiz bize her agladıgımızda cikolata vermeseydi böle tatlı düşkünü bişi olmıcaktık benim bi arkım vardı unıvde yurtta bi paket bisküviyi açar hergün 1 tane yerdi hatta bezen acardı ole aylarca kalırdı bnde acınca illa bitircem neden cunku alışkanlık nd böyle yıosun dediğimde tıkanıyomus tek tatlıda degıl tuzlulardada böyle kucukken annesi fln cok tatlı vermemiş oda oyle alısmıs
bi cocugum olsn ac bırakcam ekmek yok tatlı yok

bana şimdi musade gidim yemek yapım snrada ders calışym yada spor yapyım azcık snra buradym

devlet cnm.....alanyanın devletı cok guzel özele gıtmeye gerek yok.turistlerden öturu her şey cok iyi de bayan doktorun randevusu dolu 2 nısana kadar:26:

ahhh ahhh bizim devlette yatırım var ama gidenler insan gibi olmadığından içine etmişler

yooooooo benim annem le babam ağzıma zorla teperleşmiş yemeği hiç yemezmişim açlıktan gebersende yemezdin diyor annem... babam da bilseydim sonradan açılacağını ugraşırmıydım şimdi önünden alsam sen beni yere yatırıcan diyo

bızde de bir şey alındı mı illa o gun bıtecek bıtmezse rahat edemem ben babam hep derdi yarına kalmasın tmm mı kızım hepsinı bugunden yiyin bıtırın derdi

KOÇ : Huzur'dur.
BOĞA : Sadık'tır.
İKİZLER : Gülümseme'dir.
YENGEÇ : Zarif'tir. dalin26
ASLAN : Hayat'tır.
BAŞAK : Bal'dır.
TERAZİ : Can'dır.
AKREP : İhtiras'tır.
YAY : Heyecan'dır.
OĞLAK : Atarlıdır.
KOVA : İncelik'tir. (Ben)
BALIK : Fedakarlıktır.

HADİ HERKES KENDİ BURCUNA BAKSIN BAKALIM

zarıfımdır demesı ayıp

canım sen kımsneın arkadas lıstesınde olmadıgın ıcın goremıyorsun resımlerı tatlım ben senı ekledım kabul et oncesı ve sonrası resımelrıme bak bakalım fark varmı

callenıde bugun bakıyorum ve sana ozel msj atıyorum cnmm.

900 grmım odemdende gıtmıs olabılır cnm cok wcye cıkıyorum.odem atıyor olabılırım tatlım.bakalım cuma gunu nasıl bı rakam cıkcak

jujum dun esım eve bı geldı elınde bır kutu meyvelı jolelı beyaz cvıkolatalı sıyah cıkolatalı cesıt cesıt ekler.hepsınden karıstırmıs yedım valla yemedım desem yalan coluk cocuk sapur supur yıyolardı bende yedım her cesıtten bı tane 4-5 tane hemde gece :26::26:

şu an çok sinirlendim dalin ... sen bunu bilerek mi yapıyorsun????? her cuma öncesi bana böyle süprizlerle geliyorsun ve ben bu durumdan sıkıldım artık.. tamam insan kaçamak yapar ama bir yada iki gün sonrasının tartı günü olduğunu bilir ve dikkat eder bukadar da olmaz cuma cumartesi pazar yapsan bu kaçamakları anlıcam geriye 5 gün kalıyor eritirsin dicem ama yok illa bana cuma öncesi onu yedim bunu yedimlerle geliyorsun...

valla ne alın ne darıl ne gücen bu konu hakkında düşündüğüm bu ve gerçekten canım sıkıldı ... resmen cumaya artı çıkmanın sinyallerini veriyorsun mesajında dün 900 gr verdin deyince nu mutlu oldum ben ama bugün ödem de gitmiş olabilir e ben dayanamadım ekler yedim felan olmuyor böyle milleti topa tutarken sadece sen aşırı tatlı krişleri yaşıyorsun farkındamısın....

canım sıkkıldı bu duruma içimde tutup akşama kadar kendimi ifrit edeceğime sana söyleyim sen sıkıntısını yaşa yaptığın bu kaçamağının....

10-12 gün oldu.....

tuba canım gerçi dolu imiş dr ama ihmal etme bence 10-12 gün çok fazla canım

biricik saol canım gerçekten zor oluyomuış boyun ağrısı

dalin cim kaptan kızmış sana haklı valla hadi 1 tane yesen neyse 4-5 tane diyon bi de napcan şimdi bakalım ceza ver kendine

daha önce de olmustu o yuzden şimdilik tedırgın degılım ama doktora mutlaka gıdecegım......stres den oluyor bıraz da şahnur sağım solum önum arkam sınav sınav sınav:26::26::26:

vereceği hiç bir ceza benim gözümde değeri yok şahnur...

dalin ki inanılmaz hırslı birisi kaç aydır burda bak adam akkıl bişey bile yemezken haftada 2 kilo vermedi mi takımdan çıkacam diye dertlenirken şimdi bu yaptığının benim açımdan affı yok ... bu ilk de değil 2 hafta öncede aynı şey ve yine cuma öncesi ve cumaya artı çıktı ... akabinde kilo vermedi mi verdi ama ne gereği var bünyeyi böyle şaşkına çevirmenin.. ben resmen kilo vermek için savaşıyorum ağzıma tatlının t sini sürmüyorum ama veremiyorum bozulmuş bi kere metabolizma.. millet sağlıklı çalışan bünyesiyle böyle dalga geçtikçe sinirleniyorum resmen. şuan inanılmaz canım sıkıldı ... 2 gündür doktordan randevu alamıyorum ona bile bukadar sinirlenmedim ben ya

Son düzenleme:
[TABLE="width: 1021"]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]76,30
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**öncelikle menülere sabah yorum yaptığımı unuttun sanırım akşam yazmışsın ama.. sonrasında canın tatlı bişi istiyo demek sakın ola bana kilo bildiriminden önce yine yeme krizi yaşadım şunu yedim bunu yedim deme bu hafta kendini ona göre ayarla ben anlamam
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sabah menülere yaptığım yorumda da daline yazmıştım tahmin ettim.. dünden sinyalini verdi

ben buraya ithal gelin geldim.(gelmez olaydim) alm. dayim.
cumaya belli olur insallah ama veremezsem bozulurum yani........

ben zarif misim.

gunaydın ben kıloyu hallettım ya kanal turk e bakıyordum guzellık sırlarına actım hemen.....
Insallah simdiden hazirlanmak lazim degilmi?
Bekleme hemen git.ben hamileyken adet bile oldum.Hamileymisim meger normalde 3-4 gun suren donemim bir gun bile surmedi kahvemsi sumuksu bir kanama oldu, onemsemedim stres felan zannettim.Obur ay hic olmadim dr.gittimde 9+3 gunluk hamileydim.Sok olmustum.
Hayirli olsun disiniz.Bizdemi gorecez bu gunleri, ilk dis zor cikarmis dogrumu.
Ben disimiz cikinca tarti koyacam diyetisyen olsun.Su an para onda var

Ben 5 kilo uzeri dogmusum ve hep zayiftim.Boyumunda uzun olmasinda veremli gibi bu ne diyorlarmis koye gittimizde.Benim inandigim tek sey damak tadi ve yemek yeme kulturu aileden geliyor.Ama biz hamurcu bir toplumuz.
dersi olan dersine
evde işi olan işine
spor yapacaklar sporuna
bende acık iş yapim
Ben ne yapayim bu sipayla?
Cansin dalin.Seninle saclarim degil ama gobegim duzelecek insallah.
AYYYYYYYYY juju banada boyle kiz emi.

canımın içi ne böyle yeee nede ben sana kızayım... ben senin menülere bakıyorum normal sıkıntı etme sen kendine ve tartıda kilo veremesende dert etme illa ki gider o kilo ....

Dalin gurur duy kendinle.Bebegin kucuk sanirim kac aylik? Kac ay oldu diyete baslayali.Dalin seni necok seviyom bir bilsen.Senden bir sey isteyebilirmiyim.Hadi gobekleri degiselim ne olur.

ayy benım canım kaptanım bana kızmısmız kusmusmuu gıdıklarım bak senı.cok hosuma gıttı yazdıkların gercekten bak benım ıyılıgımı ısteyen benı dusunen ve tamamen ıyı nıyetlı bı sekılde bana bole sıtem etmen benı cok mutlu ettı.senı suan dahada coks evıyorum canımsınnnnn.kaptanların en guzelı.cok anaç bı yaklasım benı ne kadar sevdıgınıde anladım.

cok haklısın ne dıım ama dun bı kutu ekelrle geldı eve.bende sasırıyorum kendıme bunları yaptıgıma ınanamıyorum.ama sana soz verıyorum cuma artı cıkmıcam bugun carsamba bugun de dahıl 3 gun var onumde o tartı eksı cıkacak baska yolu yok.erıtecem yakacam onları.cok kızdın bana haklısında ben olsa bende cok kzıardımm basıret baglanması bu olsa gerek.ozur dılerım kaptanım benı sılkelemen ıyı oldu.alınma demıssın aqlınmak ne kelıme cok hosuma gitti.ıyıkı senın gıbı ıyı nıyetlı ınsanları tanıyorum.mayıs ayındakı ıptal olan tatılden sonra bı salma donemı yasıyorum sanırım amaan daha yılın bıtmesıne cok var modunamı gectım nedır.tatılde ıptal cok sıkmaya gerek yok dedım.esım kendıne baklava su bu alır elımı surmem ama su profıterol ve eklere dayanamıyorum bı turlu bu sondu kaptanım bıdaha tobee dunyanın fırcasını yedım bıdaha asla olmıcakk.
ama suda varkı ınsan kılo verınce bı rahatlama gelıyo nasılsa verıyom bunu yesem nolcak gene verırım dıyosun.soz kuzucum bıdaha asla bole bısey olmıcak her tatlı gorusumde aklıma sen geleceksın

Dalin gurur duy kendinle.Bebegin kucuk sanirim kac aylik? Kac ay oldu diyete baslayali.Dalin seni necok seviyom bir bilsen.Senden bir sey isteyebilirmiyim.Hadi gobekleri degiselim ne olur.

kusura bakma ama senınle gobegımı dgeısmem san abu kotulugu yapamam sarkıklarımı sana veremem basım dwertte onalrla ama bayagı bı duzelme sagladım sukur yavasta olsa gıdıyorlar

3 ay oldu yaklasık dıyete baslayalı bebegım 4 aylık henuz kucuk.

o sarı olan yenı uye canım yanı uyelıgının teyıt edılmesını aktıflestırılmesını beklıyor dımek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…