- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.681
aynen bende denedim tıklanmıyor.. Ne işi olur ki bizim topikte
kusura bakma ama senınle gobegımı dgeısmem san abu kotulugu yapamam sarkıklarımı sana veremembasım dwertte onalrla ama bayagı bı duzelme sagladım sukur yavasta olsa gıdıyorlar
3 ay oldu yaklasık dıyete baslayalı bebegım 4 aylık henuz kucuk.
o sarı olan yenı uye canım yanı uyelıgının teyıt edılmesını aktıflestırılmesını beklıyor dımek
sen bebegin cok kucukken mi diyete basladin.Sut vermedinmi.?Bu konuda hemen hemen hemen beni aydinlat.Vicdan azabi cekiyordum.Benim minigin hakkini vermiyommu diyet yaparak diye.
YOK YOK BURAYA EKLEYECEM HEPINIZ GORUN.cektim bir iki tane simdi yuklemeyi deneyecem
demek almanyadasın gurbetci gelinsin haa?
öğleyin çok tempolu olmasa da yaklaşık 45 dk yürüdüm ama su içinde kaldım terledim sanırım boynum beni çok zorladı öğleyinde yemek olarak 1 kase yoğurda 2-3 kaşık yulaf ve 3-5 tane dut kurusu ekleyip yedim yarında yulaf ve yoğurt yiyeyimde kabızlığım biraz daha çözülsün sanırım içtiğim ilaçların etkisi ile bugün wc ye çıktım baktım ekstra hiç bişey farklı yememişim sadece ilaç var kullandığım ondan diye düşünüyorum sizin hiç öyle oldu mu kas gevşetici ve ağrı kesiciler müshil yaptı mı sizi?
cnm senın göbek delıgın nerde
penelope sen benle dalgamı gecıon hatun hanı gobek nerde bıde bnmkını ıstıyo dedım healde bayagı kotu durumda masallah sneın 1 aylık ısın var 1-2 kılo ver spor yap sen das gıbısın ınsallah
penalop resimleri silmek isteyebilirsin diye alıntı yapmadım ama sen nerenden çıkardın o çocuğu valla ne güzel vucudun inan zorlanmazsın biraz istikrarlı olsan göbek möbek kalmaz sadece inanman lazım sen inandıktan sonra gerisi kolay senin göbek mevzusu kolay atlatılır..
vallahi cocugumun uzerine yemin ederim dalinim niye dalga geceyim sen yeni esofmanli resme bir bak istersen.birde buna bak.
surda iki uc gundur sizin sayenizde yuzum guluyor.esimin laflari beni bitirdi.Keske tahmin edebilseniz duyduklarimi.Keske oda sizin baktiniz gozle bana baksa.
juju tam 18 kilo aldim hamilelikte
gel bakalım gelllll seni cuma günü görcem benkahvemi aldım geldim. neler yaptınız deyin bakem...
daline katılıyorum penelop sen hemen callane başla beli yormaz dikişlerini de ağrıtmaz tek dikkat etmen gereken hareketleri onlar gibi yapmaya çalışıp zorlama vucudunun izin verdiği kadar yap zamanla ileri seviyelere geçiyorsun zaten skız espırı yapıorum ole yemın etme cısss.kılon yok anlamında soledım.boyun uzun yenı dogum yaptın ona ragmen tas gıbısın bır kaç kılo fazlan var bnm gobegımle kıyaslanamaz derecede az gobegın var benım gobegım sarktı bayagı toplarnıyor sukurkı spor ve kılo verdıkce callende yapıorum.ama hıc umutsuzluga kapılma senın ısın benden cok cok kolayy uzme kendını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?