Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bnmde kan ve demir ilaçları çok rahatlattı bagrsakları isterse kan patlaması yasaym ama bırakmıcam o ilacı

penelopeeeeeeeee kız sende göbekmi var yanı gbeği gectim bişi yokki kolların ince boynun gzl flnn o eşin varya yatsın kalksın dua etsin senin gbi bi eşe sahip

yemeğmi yaptm sporumu yaptm geldim ama heran gidebilirim azckta ders calışym dimi

bravo garf... hiç bişeyini ihmal etmiyorsun burayıda.. hepsini de hallediyorsun tebrikler... dersinide ihmal etme aralarda mola verir yazarsın önemli olan dersler burası hep var

bende kilolarimin sebebiyle yuruyuse cikacam.Aksam icin iki ayri tencerede kabak tatlisi yaptim sekersiz olani sakladim.Aksam catlayana kadar herife inat yiyecem.Tabii o tatli sanacak.

dalin beni anladinmi?

okudum cnm sımdı mesajını jujuma yazıyodum 10 dkk ıcınde yazamazmısım msj ole dıdı sıstem.yuh dıyorum ole laf edılırmı demı esını kınadım.ama sen bakma ona herseye herkese ınat eskı formuna doneceksın ben ınanıyorum sana.sakın ola salma kendımı bak sen bnm dedıgımı yap yaptıgımı yapma callene basla duznelı spor ve dıyet bızden kopma pes edecek oldugun yerde bıze yaslan bak jjujum sılkeleme uzmanı o senı bı sılkeler

uzulmeyuı bı kenara bırakıyoruz ve degısım baslasın dıyerekten dugmeye basıyoruz

bravo garf... hiç bişeyini ihmal etmiyorsun burayıda.. hepsini de hallediyorsun tebrikler... dersinide ihmal etme aralarda mola verir yazarsın önemli olan dersler burası hep var
yupppiiiiiiiiiiiiiiii kaptanm bana aferim dedi
jujum aslında bole değildimde bugun böle herseyi yapasm gelio :26:

bende kilolarimin sebebiyle yuruyuse cikacam.Aksam icin iki ayri tencerede kabak tatlisi yaptim sekersiz olani sakladim.Aksam catlayana kadar herife inat yiyecem.Tabii o tatli sanacak.

alemsin kız hıc aklıma gelmezdi o kabak bagrsaklarada iyi gelio bak cır cır olursun snra

bende ince saniyordum kendimle gurur duyuyordum.Ama elin oglu oyle demiyor.Bazi seyler anlatilmiyor inanin.Ama gobegime kumammisim gibi bakiyom arada.

merhaba penelope...Diyet yapmanın emzirmeye etkisi olur mu demişsin bi mesajında ben doğum yapalı 9 ay oldu spinal sezeryanla doğum yaptım... Doğumdan 10 gün sonra bende 10 kilo gitmişti ve benim sadece 4 -5 kilo fazlam kalmıştı. ben bu halime çok güvenerek o kadar çok yedim ki özellikle tatlı, çikolata çok yiyordum ve kendimi özellikle tatlı yemekten alıkoyamadım çok emziriyordum... yemek yiyordum 2 saat sonra sanki hiç yememiş gibi acıkıyordum gözüm hep buzdolabında nöbette gibiydi derken gel zaman git zaman 13 kilo aldım ve 83 kiloya çıktım bu arada boyum 171-172 civarında artık tontiş olmuştum ben hiç diyet yapmadım sadece koşu bandıyla sabah akşam yoğun çalıştığım zamanlarda süt azalmasını farkettim ondan sporun seviyesinide düşürdüm. karınm kaslarıma doğumdan 3 ay sonra deneyim dedim ama çok ağrıdı korktum bir daha çalışmadım doktorda bana 6 aya kadar karın egzersizi yapma dedi vücudun toparlanması için...Birde senin doğum daha çok yeni karın zamanla toparlanıyor zamanla sende o göbeğin indiğini göreceksin... benim şimdi bu kilomda bile öyle abartılı bir göbeğim yok yemek yiyip kilo alsamda yine böyle göbeğim olurdu bence senin yapman gereken beslenme düzenini sağlayıp öyle abur cubur yememek ve üstüne kilo almamak o zaman ilerleyen dönemlerde de rahat verirsin çünkü o göbek o haliyle kalmıyor...Emzirirken hiç kilo vermedim dediğim gibi sadece aldım ben... banada çok dediler emzirirken kilo veririsin diye ben vermedim bana etkisi olmadı çünkü ben tatlı ağırlıklı beslendim... Senin de öyle fazla kilon yok resmini gördüm o göbeği kafana takma doğumun çok yeni göbek toparlanıyor sadece beslenmeni düzenli yap.Allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın sağlıklı hayırlı ömürler versin...

bende ince saniyordum kendimle gurur duyuyordum.Ama elin oglu oyle demiyor.Bazi seyler anlatilmiyor inanin.Ama gobegime kumammisim gibi bakiyom arada.

elin oğlu hep der cnm
birinden duymustm bi adam eşinin dogumuna girmiş bebek dogmus fln adam annesıne demıs anne ben bosancm diye sebep ne cocuk dogarken hani cıktıgı yer genişlio kocaman olyoya adam o yuzden bsanmak istemıs düşün yanı erkekler tamamen farklı bakıolar bnce kadına ıyyyyyykkkkkkkk evlenmek istemıorm hıccccc

Hepinize ohaa çüşşşş diyorum başka da bir şey demiyorum.. Yememiş içmemiş lak lak yapmışsınız sayfaları 3 er 5 er atlamama rağmen gene 20 dk geçti okumam.. Herkeste ne güzel ne önemli şeyler paylaşmış.

Cornican; diğer gruptaki sorunu yeni gördüm canım. bu squat çömelip kalkıyormuşsun popon sımsıkı taş oluyormuş bir de dikleşiyormuş. ama çok zormuş. birinci sayfada ve 25, sayfada var resimleri bir bak istersen. meyve paylaşımın çin tşk. ben hep suyunu sıkıyordum.. meğer ne zararlıymış..

yaff kaptanım jujum çok psikolojik baskı ve eziklik altındayım.. napcam ben ya.. sittin sene veremem bu hafta aldığım kiloları...

menümü yazayım bari dayak yemeden:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
1 diilimden az tahıllı ekmek
çay

ara:
1 haşlanmış yumurta sarısı (yemedi eşim)

öğle saat 3 gibi
1 kupa sütlü neskafe
special k nın yeni çıkardığı 30 g lık kraker

akşam:
yoğurt çorbası düşünüyorum...

spor:
çok işim var. gene de sıkıştırmaya çalışacağım..

bugün fotolar paylaşılmış. gamze fıstık gibi hatuna dönüşmüş ne popo ne göbek. benden zayıf duruyor.. valla göbekler süper gözüküyor. ben de isterim

nesi cok bu menünün :26:

hahahahah inadına ye valla benimde canım çekti desem yalan olur nasıl iştir bilmem ama canım gram tatlı çekmiyor....:26:

yupppiiiiiiiiiiiiiiii kaptanm bana aferim dedi
jujum aslında bole değildimde bugun böle herseyi yapasm gelio :26:

alemsin kız hıc aklıma gelmezdi o kabak bagrsaklarada iyi gelio bak cır cır olursun snra

aman ha vazgeçme örnek ol sen takıldakilere buraya takılıp hayatı ıskalamasınlar

takıntı olmuş o sende ama o takıntıyı atacağız canım bak benim resimlere doğum yapmadığım halde adile naşit gibiyim şükret haline

nesi cok bu menünün :26:
garf canım bu menü çok değil bu menü o altığı artılardan nasıl kurtulurum menüsü ahhh ahhhhh chentiq oyum oyum oyacam ben seni kimseye izin mizin vermicem ne bu yaaaa uzakta kaldıkça yemiş bizim kız

Çok lezzetliydiii jujummmm

Bneimde normalde hiç geçmezdi ama 5 gün geçti, sanırım mevsimsel..Bu arada geçen ay geçmesinden bahsediyorum

Rabişimmmmm

:26::26::26::26::26::26: aynen

Saçını savuran ikondan aşkısı

jujuuuuuuuuuuuuuuuuu küsmüyüzz balımmmmmmmmmmmmmmmmmmm özüy dieyimm desem beni affedeymisin

igrenc gobegim karsinizda

Şaka gibisin canım, ama en büyük şaka eşin taş gibisin maşallah

penelope sen benle dalgamı gecıon hatun hanı gobek nerde bıde bnmkını ıstıyo dedım healde bayagı kotu durumda masallah sneın 1 aylık ısın var 1-2 kılo ver spor yap sen das gıbısın ınsallah

kahvemi aldım geldim. neler yaptınız deyin bakem...

Afiyet olsun canımmm

Canım çok teşekkür ederim

.

Çok lezzetliydiii jujummmm

.

yaptınmı o çayı... hadi ya bende alıcam rezene ile kekik denicem.. yeşil çay da içmiyorum ya üşeniyorum içmem lazım benim
degıstırdım jujucum begendınmı yenı avatarımı

gamzecım mersı sekerparemmmmm

bununla motive oluyorsan dicek bişeyim yok ama fikrimi soruyorsan alındım beğenmek bi kenara dursun.

bısmıllahhhhh nıye alındımkı buna sana oldugunumu dusundun sacmalama jujum.ben bu herseyı yıyen kızla bunu dun ındırdım kk dan sırayla yuklıcektım sana deıl bu kımseye deıl hosuma gıttı komık buldum kkdan yenısını bulana kadar bu olsun dedım.alınma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…