- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.701
demek almanyadasın gurbetci gelinsin haa?
öğleyin çok tempolu olmasa da yaklaşık 45 dk yürüdüm ama su içinde kaldım terledim sanırım boynum beni çok zorladı öğleyinde yemek olarak 1 kase yoğurda 2-3 kaşık yulaf ve 3-5 tane dut kurusu ekleyip yedim yarında yulaf ve yoğurt yiyeyimde kabızlığım biraz daha çözülsün sanırım içtiğim ilaçların etkisi ile bugün wc ye çıktım baktım ekstra hiç bişey farklı yememişim sadece ilaç var kullandığım ondan diye düşünüyorum sizin hiç öyle oldu mu kas gevşetici ve ağrı kesiciler müshil yaptı mı sizi?
bnmde kan ve demir ilaçları çok rahatlattı bagrsakları isterse kan patlaması yasaym ama bırakmıcam o ilacı
penelopeeeeeeeee kız sende göbekmi var yanı gbeği gectim bişi yokki kolların ince boynun gzl flnn o eşin varya yatsın kalksın dua etsin senin gbi bi eşe sahip
yemeğmi yaptm sporumu yaptm geldim ama heran gidebilirim azckta ders calışym dimi
bnmde kan ve demir ilaçları çok rahatlattı bagrsakları isterse kan patlaması yasaym ama bırakmıcam o ilacı
penelopeeeeeeeee kız sende göbekmi var yanı gbeği gectim bişi yokki kolların ince boynun gzl flnn o eşin varya yatsın kalksın dua etsin senin gbi bi eşe sahip
yemeğmi yaptm sporumu yaptm geldim ama heran gidebilirim azckta ders calışym dimi
dalin beni anladinmi?
dalin avatarını hemen değiştiriyorsun canım... o herşeyi yiyen kızı istemiyorum
yupppiiiiiiiiiiiiiiii kaptanm bana aferim dedi
bravo garf... hiç bişeyini ihmal etmiyorsun burayıda.. hepsini de hallediyorsun tebrikler... dersinide ihmal etme aralarda mola verir yazarsın önemli olan dersler burası hep var
bende kilolarimin sebebiyle yuruyuse cikacam.Aksam icin iki ayri tencerede kabak tatlisi yaptim sekersiz olani sakladim.Aksam catlayana kadar herife inat yiyecem.Tabii o tatli sanacak.
okudum cnm sımdı mesajını jujuma yazıyodum 10 dkk ıcınde yazamazmısım msj ole dıdı sıstem.yuh dıyorum ole laf edılırmı demı esını kınadım.ama sen bakma ona herseye herkese ınat eskı formuna doneceksın ben ınanıyorum sana.sakın ola salma kendımı bak sen bnm dedıgımı yap yaptıgımı yapmacallene basla duznelı spor ve dıyet bızden kopma pes edecek oldugun yerde bıze yaslan bak jjujum sılkeleme uzmanı o senı bı sılkeler
uzulmeyuı bı kenara bırakıyoruz ve degısım baslasın dıyerekten dugmeye basıyoruz
bende ince saniyordum kendimle gurur duyuyordum.Ama elin oglu oyle demiyor.Bazi seyler anlatilmiyor inanin.Ama gobegime kumammisim gibi bakiyom arada.
bende ince saniyordum kendimle gurur duyuyordum.Ama elin oglu oyle demiyor.Bazi seyler anlatilmiyor inanin.Ama gobegime kumammisim gibi bakiyom arada.
KOÇ : Huzur'dur.
BOĞA : Sadık'tır.
İKİZLER : Gülümseme'dir.
YENGEÇ : Zarif'tir.
ASLAN : Hayat'tır.
BAŞAK : Bal'dır.
TERAZİ : Can'dır.toplight chentiq
AKREP : İhtiras'tır.*juju*---cornella
YAY : Heyecan'dır.
OĞLAK : Atarlıdır.
KOVA : İncelik'tir. gamze_m
BALIK : Fedakarlıktır.garfield06
HADİ HERKES KENDİ BURCUNA BAKSIN BAKALIM
18 kilo ne allahını seversen ben 30 kilo aldım borumu... millet ikiz mi diyordu bana onun için sen hiiiiç kulak asma eşine bizimle birlikte motive olacak ve vereceksin kilonu emin ol
gel bakalım gelllll seni cuma günü görcem ben
daline katılıyorum penelop sen hemen callane başla beli yormaz dikişlerini de ağrıtmaz tek dikkat etmen gereken hareketleri onlar gibi yapmaya çalışıp zorlama vucudunun izin verdiği kadar yap zamanla ileri seviyelere geçiyorsun zaten s
nesi cok bu menünün :26:Hepinize ohaa çüşşşş diyorum başka da bir şey demiyorum.. Yememiş içmemiş lak lak yapmışsınız sayfaları 3 er 5 er atlamama rağmen gene 20 dk geçti okumam.. Herkeste ne güzel ne önemli şeyler paylaşmış.
Cornican; diğer gruptaki sorunu yeni gördüm canım. bu squat çömelip kalkıyormuşsun popon sımsıkı taş oluyormuş bir de dikleşiyormuş. ama çok zormuş. birinci sayfada ve 25, sayfada var resimleri bir bak istersen. meyve paylaşımın çin tşk. ben hep suyunu sıkıyordum.. meğer ne zararlıymış..
yaff kaptanım jujum çok psikolojik baskı ve eziklik altındayım.. napcam ben ya.. sittin sene veremem bu hafta aldığım kiloları...
menümü yazayım bari dayak yemeden:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
1 diilimden az tahıllı ekmek
çay
ara:
1 haşlanmış yumurta sarısı (yemedi eşim)
öğle saat 3 gibi
1 kupa sütlü neskafe
special k nın yeni çıkardığı 30 g lık kraker
akşam:
yoğurt çorbası düşünüyorum...
spor:
çok işim var. gene de sıkıştırmaya çalışacağım..
bugün fotolar paylaşılmış. gamze fıstık gibi hatuna dönüşmüş ne popo ne göbek. benden zayıf duruyor.. valla göbekler süper gözüküyor. ben de isterim
bende kilolarimin sebebiyle yuruyuse cikacam.Aksam icin iki ayri tencerede kabak tatlisi yaptim sekersiz olani sakladim.Aksam catlayana kadar herife inat yiyecem.Tabii o tatli sanacak.
yupppiiiiiiiiiiiiiiii kaptanm bana aferim dedi
jujum aslında bole değildimde bugun böle herseyi yapasm gelio :26:
alemsin kız hıc aklıma gelmezdi o kabak bagrsaklarada iyi gelio bak cır cır olursun snra
Hepinize ohaa çüşşşş diyorum başka da bir şey demiyorum.. Yememiş içmemiş lak lak yapmışsınız sayfaları 3 er 5 er atlamama rağmen gene 20 dk geçti okumam.. Herkeste ne güzel ne önemli şeyler paylaşmış.
Cornican; diğer gruptaki sorunu yeni gördüm canım. bu squat çömelip kalkıyormuşsun popon sımsıkı taş oluyormuş bir de dikleşiyormuş. ama çok zormuş. birinci sayfada ve 25, sayfada var resimleri bir bak istersen. meyve paylaşımın çin tşk. ben hep suyunu sıkıyordum.. meğer ne zararlıymış..
yaff kaptanım jujum çok psikolojik baskı ve eziklik altındayım.. napcam ben ya.. sittin sene veremem bu hafta aldığım kiloları...
sabah:
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
çay
ara:
öğle saat 3 gibi
1 kupa sütlü neskafe
akşam:
spor:
bugün fotolar paylaşılmış. gamze fıstık gibi hatuna dönüşmüş ne popo ne göbek. benden zayıf duruyor.. valla göbekler süper gözüküyor. ben de isterim
garf canım bu menü çok değil bu menü o altığı artılardan nasıl kurtulurum menüsü ahhh ahhhhh chentiq oyum oyum oyacam ben seni kimseye izin mizin vermicem ne bu yaaaa uzakta kaldıkça yemiş bizim kıznesi cok bu menünün :26:
sporun tadını çıkar canım.. biz burdayız..
kızlar bu arada fazla yedim kaçırdım kh ları nasıl yakacam derseniz
1 yk rezene
1 yk kekik
1 yk yeşil çay
kaynar suya at ve 6-7 dk demlendir yarım limon suyu ile iç diyor diyetisyen trt 1 de
kızlar ya ben hala regl olmadım.napsam doktora gitsem mi sizce yoksa olana kadar bekleyım mi? bu ay da genelde bırcok kişinin regl sı gecıkmıs neden acaba? mevsimsel mi ki?
gecen yıl da 2 hafta gecıktıgı bır ay olmustu.....
offf offf buradan ayrı kalmanın en kötü yönüde geçmişi okumak bitmiyyyy
ama bitirdim
canlar nasılsınız herkese tünaydınnnn burayı okumaktan bütün işler beni bekliyorrr
cornimm geçmiş olsun cnm çabucak iyileşirsin inş
şahnur ve dalin sizede çokkk geçmiş olsun diş ve boyun ağrısı çokkk zorr
herkese gunaydınn canlarrr nasılsınız bakem bugunn??
canımmm hayırlı olsun ılk dısınızzzzbızım orada dıs bulguru yaparlar bebegın onune makas kalem kıtap enjektor v.s koyarlar cocuk neyı alırsa o meslegı olacagı soylenırr mesela makas aldı terzı olacak denır ılk dısı kutlamak ıcın ole toplantı amaclı yapılırr
aslında herşey çocuklukta baslıo annelermiz bize her agladıgımızda cikolata vermeseydi böle tatlı düşkünü bişi olmıcaktık benim bi arkım vardı unıvde yurtta bi paket bisküviyi açar hergün 1 tane yerdi hatta bezen acardı ole aylarca kalırdı bnde acınca illa bitircem neden cunku alışkanlık nd böyle yıosun dediğimde tıkanıyomus tek tatlıda degıl tuzlulardada böyle kucukken annesi fln cok tatlı vermemiş oda oyle alısmıs
bi cocugum olsn ac bırakcam ekmek yok tatlı yok
bana şimdi musade gidim yemek yapım snrada ders calışym yada spor yapyım azcık snra buradym
KOÇ : Huzur'dur.
BOĞA : Sadık'tır.
İKİZLER : Gülümseme'dir.
YENGEÇ : Zarif'tir. dalin26
ASLAN : Hayat'tır.
BAŞAK : Bal'dır.
TERAZİ : Can'dır.
AKREP : İhtiras'tır.
YAY : Heyecan'dır.
OĞLAK : Atarlıdır.
KOVA : İncelik'tir. (Ben)
BALIK : Fedakarlıktır.
HADİ HERKES KENDİ BURCUNA BAKSIN BAKALIM
zarıfımdır demesı ayıp
kusura bakma ama senınle gobegımı dgeısmem san abu kotulugu yapamam sarkıklarımı sana veremembasım dwertte onalrla ama bayagı bı duzelme sagladım sukur yavasta olsa gıdıyorlar
3 ay oldu yaklasık dıyete baslayalı bebegım 4 aylık henuz kucuk.
o sarı olan yenı uye canım yanı uyelıgının teyıt edılmesını aktıflestırılmesını beklıyor dımek
jujuuuuuuuuuuuuuuuuu küsmüyüzz balımmmmmmmmmmmmmmmmmmm özüy dieyimm desem beni affedeymisin
igrenc gobegim karsinizda
penalop resimleri silmek isteyebilirsin diye alıntı yapmadım ama sen nerenden çıkardın o çocuğu valla ne güzel vucudun inan zorlanmazsın biraz istikrarlı olsan göbek möbek kalmaz sadece inanman lazım sen inandıktan sonra gerisi kolay senin göbek mevzusu kolay atlatılır..
penelope sen benle dalgamı gecıon hatun hanı gobek nerde bıde bnmkını ıstıyo dedım healde bayagı kotu durumda masallah sneın 1 aylık ısın var 1-2 kılo ver spor yap sen das gıbısın ınsallah
kahvemi aldım geldim. neler yaptınız deyin bakem...
Hepinize ohaa çüşşşş diyorum başka da bir şey demiyorum.. Yememiş içmemiş lak lak yapmışsınız sayfaları 3 er 5 er atlamama rağmen gene 20 dk geçti okumam.. Herkeste ne güzel ne önemli şeyler paylaşmış.
sabah:
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
çay
ara:
öğle saat 3 gibi
1 kupa sütlü neskafe
akşam:
spor:
Çok lezzetliydiii jujummmm
.
degıstırdım jujucum begendınmı yenı avatarımı
gamzecım mersı sekerparemmmmm
yaptınmı o çayı... hadi ya bende alıcam rezene ile kekik denicem.. yeşil çay da içmiyorum ya üşeniyorum içmem lazım benim
bununla motive oluyorsan dicek bişeyim yok ama fikrimi soruyorsan alındım beğenmek bi kenara dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?