- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.721
yaptınmı o çayı... hadi ya bende alıcam rezene ile kekik denicem.. yeşil çay da içmiyorum ya üşeniyorum içmem lazım benim
bununla motive oluyorsan dicek bişeyim yok ama fikrimi soruyorsan alındım beğenmek bi kenara dursun.
bısmıllahhhhh nıye alındımkı buna sana oldugunumu dusundun sacmalama jujum.ben bu herseyı yıyen kızla bunu dun ındırdım kk dan sırayla yuklıcektım sana deıl bu kımseye deıl hosuma gıttı komık buldum kkdan yenısını bulana kadar bu olsun dedım.alınma
Yok yapmadım jujum :26: sporun tadını çıkar demişsin yaa kaptanım..sporun tadı çok güzeldi, lezzetliydi demek istedimsanırım aynı alıntının içindeydi, denk geldi kaptancığım
.
tamam ozaman sorun yok... :)
he bilim ben öyle algıladım.... sen şimdi sporda ne yaptın anlat bakim
hımmmm güzelmiş... Baya baya enerji harcıyorsun orda ....12:30 da salonda oldum kaptancığım..30 dk.. Yürüdüm ama son 15 dk da 5 dakikalık perıodlarla koştum
1 saat plates, hoca eşliğinde..öyle bir esnetiyor ki hoca..kıvırıyor bacaklarını
30 dk. Da ağırlık ve göğüs sıkılaştırıcı aletlerde çalıştım
Hepsi bukadancık
.
hımmmm güzelmiş... Baya baya enerji harcıyorsun orda ....
12:30 da salonda oldum kaptancığım..30 dk.. yürüdüm ama son 15 dk da 5 dakikalık perıodlarla koştum
1 saat plates, hoca eşliğinde..öyle bir esnetiyor ki hoca..kıvırıyor bacaklarını
30 dk. da ağırlık ve göğüs sıkılaştırıcı aletlerde çalıştım
Hepsi bukadancık
.
ben sanıırm bunun 15te birini yaptm
zayıflamısın zatn kuzum o plates varya son vurusu yapcak yaglara
ahhhh ahhhh işte bende ondan istiyorum kıçımdan ter damlasın istiyorumKesinlikle jujum ve bir iiraf..terlemeyen hiç bir yerim kalmıyor..mesela saçlarımı aşağıya doğru çektiğimde su akıyor.. abartısızzz kaptanım
.
ben sanıırm bunun 15te birini yaptm
zayıflamısın zatn kuzum o plates varya son vurusu yapcak yaglara
ahhhh ahhhh işte bende ondan istiyorum kıçımdan ter damlasın istiyorum
aynen kızzz bende kendim için düşündüm benim yaptığım spormuki şimdi....
bu hafta gamzeden patlama bekliyorum ben hadi hayırlısı
kızlar bu nevrestenin mutfağı ne öyle yaaaa eridim bittim öldüm yemeklere
Gamze sen artık baya güzel kilo vermişsin bundan sonra sıkılaşmak... süpppper çok beğendim resimlerini... MaşAllah barekAllah...Esracığım, güzelim benim..Bir itiraf daha..ben gerçekten artık zayıf görünüyorum..en azından balık et değilim ammaa velakin benim davam henüz bitmedi, sporla sıkılaşınca verilen 500 gr. 1 kilo gibi fark ediyor..bundan mutluyum..ama dediğim gibi bu yolda yolculuğum hala devam ediyor..kilo verenleri, başarılı olanları ve davamızı çok seviyorum...
hahahahahah Deniz Gezmiş gibi oldum
.
Gamze sen artık baya güzel kilo vermişsin bundan sonra sıkılaşmak... süpppper çok beğendim resimlerini... MaşAllah barekAllah...
boyun kaçtı gamze senin?Canımm çok teşekkür ederim, ama sizler olmasanız..özellikle jujum..ben asla veremezdim..3 gün diyetin dibine vurup 4. daha fazlasını alıyordum ve 1 haftada bırakıyordum...benim bilgim değişti ve yeme alışkanlığımda değişicek
.
boyun kaçtı gamze senin?
neden sordum biliyor musun boyun 164 kilon 65 normal beslenen spor yapmayan bir insan senin gibi durmaz sen gayet fit görünüyorsun sanki 60 kilo gibi sporun bu etkisine ben bayılıyorum... Çok güzel maşAllah gamzem1.64 canım, kısayım benama bu boyla 90 kilolara çıktım..yemin ederim top gibi oldum..vucudumda sarktı doğal olarak..şimdi göbek kısmım kaslı, taş gibiyim yani hahahahha
.
neden sordum biliyor musun boyun 164 kilon 65 normal beslenen spor yapmayan bir insan senin gibi durmaz sen gayet fit görünüyorsun sanki 60 kilo gibi sporun bu etkisine ben bayılıyorum... Çok güzel maşAllah gamzem
evet gamzem hıc mutevazı olma emı tas gıbıyımmıs
ama ole gorunuyosun spora devamm dahada ıyıolmak adına supersın
bu haklı davanı sonuna kadar destekliorm dava arkadaşımEsracığım, güzelim benim..Bir itiraf daha..ben gerçekten artık zayıf görünüyorum..en azından balık et değilim ammaa velakin benim davam henüz bitmedi, sporla sıkılaşınca verilen 500 gr. 1 kilo gibi fark ediyor..bundan mutluyum..ama dediğim gibi bu yolda yolculuğum hala devam ediyor..kilo verenleri, başarılı olanları ve davamızı çok seviyorum...
hahahahahah Deniz Gezmiş gibi oldum
.
cok gzl cnm simidi az yemişsin allahtan bugün ögrendim 1 simit=3 dilim ekmekgamze cim ne güzel yapmışsın sporunu ben öğlen biraz yürüdüm diye o kadar dikkat de ettim boynum şimdi felaket birini bulsam krem sürdürecem bu arada ben bugünki menümü şimdiden yazayım yarına geç oluyo akşama ne yiyeceğim belli çünkü
sabah
1 lokma simit
2 adet çay keyfi bisküvi
ara 1 elma
öğle 2-3 kaşık yulaf
1 kase yoğurt
3-4 tane dut kurusu
ara yok canım istemiyo
akşam
fırında çupra ve salata olacak su şu ana kadar 2 lt oldu
spor yürüyüş orta tempoda 45 dk
kaptanım bugünki menüm böyle
bundan sonra akşam yemeğim belli olunca ikindiden yazacağım gece girip yazamıyorum çünkü
bnde acıkmıorm cnm spor yapınca cunku cok su içiorm spordan snra mıden dolu oluYanii jujum bu spora bende güzel sonuç gelir diye düşünüyorum..çünkü enteresandır..spor yaptığım gün, iştahımda azalıyor..
.
1.64 canım, kısayım benama bu boyla 90 kilolara çıktım..yemin ederim top gibi oldum..vucudumda sarktı doğal olarak..şimdi göbek kısmım kaslı, taş gibiyim yani hahahahha
.
bu haklı davanı sonuna kadar destekliorm dava arkadaşım
cok gzl cnm simidi az yemişsin allahtan bugün ögrendim 1 simit=3 dilim ekmek
bnde acıkmıorm cnm spor yapınca cunku cok su içiorm spordan snra mıden dolu olu
gamzoşşş boylarmız hemen hemen aynı bnde dogum yapmadm ben nie lömbür lömbürüm çünküm benm sporla aram kotu alın size 2 örnek aynı boyda kıloda ama sporun farkı o zaman napıyomuusz spor spor sporrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?