Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahahahahhahaah söverimmmmmmmm

Devam dalinim devamm

.

devam bebegım devam kıskananları catlatıyoruz tas gıbı olup arzı endam ederekten herkese ılhamkaynagı oluyoruz en buyuk takım 5.takımmmmmmmm burası olmasa bu takım arkadasları ve bu kaptan olmasa coooktan o verdıgım buraya katıldıktan sonrakı verdım 12 kılo ıle yasıyordumm ıyıkı varsınızzz

hatunlar gene erke yendi bzde akşam yemeği

sabah
1 tabak yoğurtlu kabak

öğle
1 biber dolma
yoğurtlu ıspanak

akşam
1 kase domates çorbası
1 patlıcan dolma
salata

dolmalar agza tek atımlıktı
2 lt oldu şimdilik
30 dk koşu bandı
callan yapcm daha
veeeeeeee 1 gün daha bitti sayılır

Güzel vala canım, ama çok erkenn :26::26:

begendimmmmmmm

canım ben biliyom 1 simitin 3 dilim ekmek ettiğini de sabahleyin canım istemedi bakıcımızda kahvaltıda yensin diye simit alıp getirmiş hadi dedim hiç kahvaltı etmemektense 1 lokma alayım ilk defa bugün canım kahvaltı etmek istemedi acaip iştah kaybı yaşıyorum bu benim için hiç normal değil

nesi cok bu menünün :26:

garf canım bu menü çok değil bu menü o altığı artılardan nasıl kurtulurum menüsü ahhh ahhhhh chentiq oyum oyum oyacam ben seni kimseye izin mizin vermicem ne bu yaaaa uzakta kaldıkça yemiş bizim kız

bak kaptanjım jujum ne güzel acıklamıs.. bu ... tutuştu menüsü

ya ben gece 2-3 lerde uyuyorum. saat 6 dan sonra akşam yemeği yemeyin denmiş. o saate kadar naparım?

selam kızlarrrrr.özledim sizi..

okuldan geldim yemek hazırlıyorum...
eşim geldi o kursa gidecek çabucak bişeyler yedirmem lazım
gelirim sonrasında

iyimi kotumu bu iştahszlık bilemedim:26:

gamzişşş evdekiler durmuokı babam öğle yemegi yemez bnm hıc 2 öğün yer hep alışkanlık o yuzden akşamıda erken yıorz malesef:26:

alevcm hosgeldin kolay gelsın

gamzeeeeeeeee bu avatarındaki kızı sana benzetıorm ben sarı saclı mavı gzluus aynı sen

corni napyo acep:26:

Peki kilosu nasıl Esram

gamzeeeeeeeee bu avatarındaki kızı sana benzetıorm ben sarı saclı mavı gzluus aynı sen

corni napyo acep:26:

hehehehe çok tatlı diyecektim de demedim..gördüğüne aşık görmediğine bulaşık diyecekler diyee

Bilmem kii, sesi soluğu çıkmıyor cornininn :26::26:

.

Peki kilosu nasıl Esram

hehehehe çok tatlı diyecektim de demedim..gördüğüne aşık görmediğine bulaşık diyecekler diyee

Bilmem kii, sesi soluğu çıkmıyor cornininn :26::26:

.

evdeki herkes normal bn dışında hele kardeşim yakında kıırlcak

bide babam her akşam 1 tabak çekirdekle 1 çikolata kesin götürür of offf erkek olaydm metabolizmam koştur koştur çalışsaydı keşkem

Poffffffffffffff :26::26::26::26: aynenn

.

ukyodan gamzeye fotolara yeni baktım ço güzel olmuşsun maşalllah süphannallah ALLAHIM İŞALLLAH ANNED OLURSUN SADECE O ZAMAN GÖBİŞ ÇIKAR İNŞALLAH

ukyodan gamzeye fotolara yeni baktım ço güzel olmuşsun maşalllah süphannallah ALLAHIM İŞALLLAH ANNED OLURSUN SADECE O ZAMAN GÖBİŞ ÇIKAR İNŞALLAH

Ayyy amin canım, göbeğe bir tek o zaman katlanırdım sanırım

.

esra sen tatlıymışı öyle bal gibi bişey çok güzel fotolarn öpüdün

bizimbilgisayar antika olduğundan kayıtlı olan fotoları açmıyo bu yüzden kendimi yükleyemedim eşime bi türlü yaptıramadım bakalm ne zamn yapcak

selammm..

menümü yazayım..
kahvaltı:
sucuklu yumuta
1.5 dl tam buğdy ekmeği
4 zeytin
peynir
salatalık

öğle
ezo gelin çorbası
karışık sebze kızartma(yoğrtlu)

ara:
6 fındık

akşam
1 kase hazır çorba
1/2 dl buğday ekmeği
3 kaşık patates salatası..

suyumu içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…