Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tatl kaşık reçel

öğlen
yeşil zeytin
1 dilim ekmek
2 sarma

akşam

yeşil salata
yoğurt

spor ve beslenme adına güzel bir gün olmuş

aysunaycım birde spor olsa sende daha iyi olur aslında...

sabah

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tatl kaşık reçel

öğlen
yeşil zeytin
1 dilim ekmek
2 sarma

akşam

yeşil salata
yoğurt

spor 1 saat pltes
7 km yürüyüş

suuuuuuuuu1.
içiyorum
menün gayet güzel hele yaptığın sporlara bayıldım tam bana göreymiş süpper!...

menümü yazayım:
sabah:
3 kuru erik
1 dilim çavdar ekmeğine keçi peyniri sürdüm
öğle:
4 kaşık bulgur pilavı
4 kkaşık kuru fasülye
1 bardak ayran
ara:
muz
akşam:
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık kuru fasülye

su içiliyor şu anda 2,5 litre
ilerleyen saatlerde koşu bandına çıkacağım...

menumu yazıp hemen cıkıyorum

sabah 2 yumurta haslanmıs 1 dılım ıncecık kepek ekmegı.1 ck recel
ara yok

ogle 1 avuc erıste hasladım bıkasenın ıcıne tavuk etı dıddım cok az z.y bıraz yesıllık ve haslanmıs erısteyı koydum yanında yogurtla yedım
ara yok

aksamda 1 kase baharatlı yogurt ve bır parca haslanmıs tavuk yedım
ara yok

sporum 1 saat elıptık ve cocukalrla bogusmaca dans edıp tepınmece mekık aletımle 50 mekık cektım balkondakı coplerıde 3 seferde ındırırım tamamdır
bugun cok su ıctım 3 lıtre ıctım sımdıye kadar 4 ye basladım.

dalincim menünü beğendim sporda güzel...

çanakkale 1915 ı ındırdım tvye attım ızlıyorum agla agla ıcım dısıma cıktı ızlemeyen varsa mutlaka ızlenmesı gereken bı fılm tuylerım dıken dıken oldu cok guzel bı fılmm

Hanımlar birde ne zamandır yazayım diyorum unutuyorum... Geçenlerde Kenan Erçetingözün programında bi diyetisyen çıktı Yelda Kahvecioğlu... Şu hep düzenli beslenmede ara öğün kısmına değinmişti yani diyor illa ara öğün dediğimiz zaman meyve yemek bisküvi yemek ne bilim işte fındık fıstık her neyse bizim ara öğün dediğimiz aslında metabolizbayı canlı tutmak adına söylediğimiz bir şey siz ara öğünde sütlü neskafe içersiniz, yeşil çay ,soda veya bir bitki çayı içersiniz içersiniz buda bir ara öğündür. Amaç sadece metabolizmayı canlı tutmak demişti...aklıma geldi unutmadan paylaşayım...

Son düzenleme:

Tam bir koruma menüsü

mausa her tıkladığımızda 1.4 kalori yakıyomuşz

Hadi canımmmmmm

sabah

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tatl kaşık reçel

öğlen
yeşil zeytin
1 dilim ekmek
2 sarma

akşam

yeşil salata
yoğurt

Bu gün karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin canım...:26:

Wuuuuu çay bile yeterliymişş

.

Menüm

Sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 yemek kaşığı menemen
3 zeytin

Ara
1 kayısı
1 ceviz
4 badem

Öğle
1 kase çorba
1 kase yeşil salata
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği

Ara

1 elma
2 badem

Akşam
3 yeşil biber
2 domates
1 büyük soğanla yapılmış ızgara sebze
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak acılı şalgam

Su: içiyorum
Spor 2 saat spor yaptım..

.

Canım arkadaşım, sabah yazdığın günaydın mesajında..tok karnına tartıldığını sanmışım, okumuşum...Çok özür dilerim yanlış anlamışım, hakkını helal et :26::26: Yargısız infaz diye buna denir sanırım çizelgeni cuma günü sonuçlarına göre değişiriz arkadaşım..

.

pc im bozuldu galıba kendı kendıne kapanıp duruyor......umarım kapanmaz da bunu yazabilirim.....

menüm

sabah...
yarım portakal

12.00 da
1 tabak yogurt içine kırmızı közlenmıs bıber cok az lahana

16.00 da..
1 domates,1 soğan,maydonoz,1 yaprak marul,küçük kutulardan dardanel ton ile salata yaptım....

18.00 de...
1 adet kuru incir

su: bugün çok az içtim ama yatana kadar 1,5 lt içmeye çalısacagım
spor:malum yatıs devam.....

cnm senınle vedalaşamadan gıtseydin çok üzülürdüm....iyi yolculuklar canım....kendine oralar da çok iyi bak,eğlen ,bol bol stres at.....ara da uğra.....

kızlarrr nasılsınız ??? cok yoruldum bugunn carsı pazar dolandık yıne hersey hazır saatın gelmesını beklıyoruz...

menum
sabah
2 dilim ekmek
haslanmıs yumurta
peynır
bal

ogle ara
yok

aksam
tantunı ayran

su: içiliyor
spor:sureklı hareket halindeydimmmmmm

cnm senınle vedalaşamadan gıtseydin çok üzülürdüm....iyi yolculuklar canım....kendine oralar da çok iyi bak,eğlen ,bol bol stres at.....ara da uğra.....

kuzuuummmmmmmmmmm vedalasmadan gıdermıyım hıc telın sarjını full ledım otobustede gırmeye calıscam
canım benım sende kendıne ıyı bakk doktoru ıhmal etme belıne dıkkattt ett

kuzuuummmmmmmmmmm vedalasmadan gıdermıyım hıc telın sarjını full ledım otobustede gırmeye calıscam
canım benım sende kendıne ıyı bakk doktoru ıhmal etme belıne dıkkattt ett

hihiih yazmasan da takıp et tmm gidecegım doktora......sende gelınce güzel haberlerını alacagız inş....çabucacık geçsin zaman

hihiih yazmasan da takıp et tmm gidecegım doktora......sende gelınce güzel haberlerını alacagız inş....çabucacık geçsin zaman

ins kuzumm benimmmm takıpte olcam tabıı esım dıyo kı hadı bakalım orda nasıl gırcen kk ne dıyo bende herturlu gırerım sen kafanı yorma dedım

rabiş güle güle git gel canım..
29 unda güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…