- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.781
tesekkur ederım canımmmm ınsallah sende cook dıkkat et kendıneee allah yardımcın olsun ınsallah senınde guzel haberlerını alıcazzz dua edıcem senın ıcınnn
maşallah arzu iyi gitmiş kiloarabanda hallolur inşallah sende rahat rahat yol alırsın
Hanımlar birde ne zamandır yazayım diyorum unutuyorum... Geçenlerde Kenan Erçetingözün programında bi diyetisyen çıktı Yelda Kahvecioğlu... Şu hep düzenli beslenmede ara öğün kısmına değinmişti yani diyor illa ara öğün dediğimiz zaman meyve yemek bisküvi yemek ne bilim işte fındık fıstık her neyse bizim ara öğün dediğimiz aslında metabolizbayı canlı tutmak adına söylediğimiz bir şey siz ara öğünde sütlü neskafe içersiniz, yeşil çay ,soda veya bir bitki çayı içersiniz içersiniz buda bir ara öğündür. Amaç sadece metabolizmayı canlı tutmak demişti...aklıma geldi unutmadan paylaşayım...
menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 yemek kaşığı menemen
3 zeytin
ara
1 kayısı
1 ceviz
4 badem
öğle
1 kase çorba
1 kase yeşil salata
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 elma
2 badem
akşam
3 yeşil biber
2 domates
1 büyük soğanla yapılmış ızgara sebze
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak acılı şalgam
su: içiyorum
spor 2 saat spor yaptım..
.
pc im bozuldu galıba kendı kendıne kapanıp duruyor......umarım kapanmaz da bunu yazabilirim.....
menüm
sabah...
yarım portakal
12.00 da
1 tabak yogurt içine kırmızı közlenmıs bıber cok az lahana
16.00 da..
1 domates,1 soğan,maydonoz,1 yaprak marul,küçük kutulardan dardanel ton ile salata yaptım....
18.00 de...
1 adet kuru incir
su: bugün çok az içtim ama yatana kadar 1,5 lt içmeye çalısacagım
spor:malum yatıs devam.....
kızlarrr nasılsınız ??? cok yoruldum bugunn carsı pazar dolandık yıne hersey hazır saatın gelmesını beklıyoruz...
menum
sabah
2 dilim ekmek
haslanmıs yumurta
peynır
bal
ogle ara
yok
aksam
tantunı ayran
su: içiliyor
spor:sureklı hareket halindeydimmmmmm
menüm
sabah
5 ceviz
öğle
boranaşı çorba
izmir köfte
1/2 prinç pilavı
4 dilim baklava(yemedim )
akşam
körili tavuk
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
2 kkk kadar ıspanaklı börek
su içildi
spor hastaneden iş yerine 40 dk yürüme
evet ara öğün çok önemli ben hiç yemek yemezken inanınki 84.700 kadar cıkmıştım.sabah cok kavaltıyla işe giderdim akşamada birden çok yerdim iki öğünle günü kapatırdım.su çok az icerdim.şimdi işe tam tersini yapıyorum cok yiyorum hiç aç kalmıyorum 6 öğün yer icerim günde en azda 15 bardak su iciyorum.ama bu seferde wc de kalıyorum
canım arkadaşım, sabah yazdığın günaydın mesajında..tok karnına tartıldığını sanmışım, okumuşum...çok özür dilerim yanlış anlamışım, hakkını helal et :26::26: Yargısız infaz diye buna denir sanırımçizelgeni cuma günü sonuçlarına göre değişiriz arkadaşım..
.
[sıze=3]harıkasın arkadaşım.teprik ediyorum seni menünü çok beğendim ızgarada çok iyi oluyor demi bende hep ızgara yapıyorum çok rahat bişey.[/sıze]
ben seni çok seviyorummmmtamam arkadasım cuma günü belkı 76 olurum o zaman değişiriz cizelgeyi.
pc im bozuldu galıba kendı kendıne kapanıp duruyor......umarım kapanmaz da bunu yazabilirim.....
Menüm
sabah...
Yarım portakal
12.00 da
1 tabak yogurt içine kırmızı közlenmıs bıber cok az lahana
16.00 da..
1 domates,1 soğan,maydonoz,1 yaprak marul,küçük kutulardan dardanel ton ile salata yaptım....
18.00 de...
1 adet kuru incir
su: Bugün çok az içtim ama yatana kadar 1,5 lt içmeye çalısacagım
spor:malum yatıs devam.....
menüm
sabah
5 ceviz
öğle
boranaşı çorba
izmir köfte
1/2 prinç pilavı
4 dilim baklava(yemedim )
akşam
körili tavuk
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
2 kkk kadar ıspanaklı börek
su içildi
spor hastaneden iş yerine 40 dk yürüme
kimsecikler yokken bende menümü yazayim.
SABAH bir bardak süt
bir dilim kepekli ekmek yiyecektim aaaaaa baktımki ekmeklerimin hepsi küflenmişhay allah dedim
yarım yeşil elma yedim
ÖĞLEN
sanayide gamzelimin eşi çoşkun kardeşim
çorbacıda orda corba içecekdi banada gel abla sende çorba iç dedi.
bende biz diyetdeyiz dedim.haaaaa evet ya unuttum gamzede diyetde ya siz hep diyetdesiniz dediben bari corba iceyim dedi gitti.
bende aç kalmıştım eve gelirken bir simit aldım
hem simidimi yedim hem yarım saat yol yürüdüm
ARAÖĞÜN
NESCAFE
AKŞAMA
bir büyük kase mısır ekmekli yogurt yedim.
birazdanda yeşil cay demleyecem.
buğünkü menümü beğenmedim çünkü kafam karıştı ya arabam bozuldu ustada 3.500 tl tutar deyınce nediyon sen dedim.şaşırdım ne yedim bende bilemedim.
[sıze=3]gamzelimmmm gülmeeeee görüyon demi kafam ne kadar karışmış.inş diyetimi çok etkilemez bu karışıklık[/sıze]
Etkilemez canım tabikide...Yeterki iste sen, istediğin sürece diyetinle iyi geçinirsin..Her zaman yanındayım, her konuda seni moivasyon manyağı yaparım..eeee sadece iyi günde yanında olan yalancıktan dost değiliz biz..her an birbirimize desteğiz arkadaşım benim
.
mehaba arkadaşlarrrr
rabişş iyi yolculuklar canım..
menüm çok kötü ama genede yazacağımm
sabah: haşlanmış yumurta-1 dilim kepek ekmek-domats-zeytin
ara: 1 elma
öğle:1 gözleme-6 tane sarma-2 tane baklava:18::18::18::18:
ara:1 tane pişi-peynir:18::18::18:
akşam: 2 kuru kayısı 5 fındık
ara : 1 çay bar. süt
spor 35 dak koşu+ yürüyüş su tamam ( bugün yürümeyecektim ama sırf cısslar var diye yürüdüm.)
OYYY KURBAN OLURUM BEN SANAA YA ALLAH RAZI OLSUN ARKADASIM.BENDE BENDE AYNI DÜŞÜNÜYORUM BİZDE DOSTLUK PAZARA KADAR DEĞİLDİR.SİZİ ÇOK SEVİYORUM.BİLİRSİNKİ BENIM NE ANNEM NE BABAM NE ABLAM NE KOCAM HİÇ KİMSEM YOK.SEN BARI ÖMÜR BOYUMCA BANA BACIM OL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?