Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menüm

sabah
5 ceviz

öğle
boranaşı çorba
izmir köfte
1/2 prinç pilavı
4 dilim baklava(yemedim )

akşam
körili tavuk
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
2 kkk kadar ıspanaklı börek

su içildi
spor hastaneden iş yerine 40 dk yürüme

maşallah arzu iyi gitmiş kilo arabanda hallolur inşallah sende rahat rahat yol alırsın

sağol tatlım evet güzel vermişim.çok koşturuyorum bedenen çok yoruluyorum kafamda hiç rahat değil düşünceliyim çok.kilo vermeme yardımcı oldu sıkıntılarım.RABBIM başka dert keder vermesin inş.evet arabamda olur ama bir kere soğudum ondan satarım.başka alırım inş.

evet ara öğün çok önemli ben hiç yemek yemezken inanınki 84.700 kadar cıkmıştım.sabah cok kavaltıyla işe giderdim akşamada birden çok yerdim iki öğünle günü kapatırdım.su çok az icerdim.şimdi işe tam tersini yapıyorum cok yiyorum hiç aç kalmıyorum 6 öğün yer icerim günde en azda 15 bardak su iciyorum.ama bu seferde wc de kalıyorum

[sıze=3]harıkasın arkadaşım.teprik ediyorum seni menünü çok beğendim ızgarada çok iyi oluyor demi bende hep ızgara yapıyorum çok rahat bişey.[/sıze]

Canım afiyet olsun..Bende tüm arkadaşlarım gibi iyi dileklerimi sunuyorum gerçekten sensiz buraların tadı olmaz..Çabucak gel, özü sözü bir arkadaşım benim, güzel yürekli arkadaşım

Ayyy baklavanın sonunu okumadan kalpten gidecektim yemez ama nasıl yaptı gibi koca cümleleri kuruverdim bir çırpıda düne nazaran bu gün birazcık çoğalmış menün jujum..sadece sabah çok hafif ama değişik olmuş...

ben seni çok seviyorummmmtamam arkadasım cuma günü belkı 76 olurum o zaman değişiriz cizelgeyi.

harıkasın tatlım.menün süper valla böyle devam edersek hep biz bir ayda rahat 10 kilo veririz.

[sıze=3]jujumm 4 dilim baklavayı görünce gözlerim acılmıştı.ama yemedim diyede yazmıssın rahatladım.menünüz süper [/sıze]

kimsecikler yokken bende menümü yazayim.
SABAH bir bardak süt
bir dilim kepekli ekmek yiyecektim aaaaaa baktımki ekmeklerimin hepsi küflenmiş hay allah dedim
yarım yeşil elma yedim

ÖĞLEN
sanayide gamzelimin eşi çoşkun kardeşim
çorbacıda orda corba içecekdi banada gel abla sende çorba iç dedi.
bende biz diyetdeyiz dedim.haaaaa evet ya unuttum gamzede diyetde ya siz hep diyetdesiniz dedi ben bari corba iceyim dedi gitti.
bende aç kalmıştım eve gelirken bir simit aldım
hem simidimi yedim hem yarım saat yol yürüdüm

ARAÖĞÜN
NESCAFE

AKŞAMA
bir büyük kase mısır ekmekli yogurt yedim.
birazdanda yeşil cay demleyecem.

buğünkü menümü beğenmedim çünkü kafam karıştı ya arabam bozuldu ustada 3.500 tl tutar deyınce nediyon sen dedim.şaşırdım ne yedim bende bilemedim.

[sıze=3]gamzelimmmm gülmeeeee görüyon demi kafam ne kadar karışmış.inş diyetimi çok etkilemez bu karışıklık[/sıze]

Etkilemez canım tabikide...Yeterki iste sen, istediğin sürece diyetinle iyi geçinirsin..Her zaman yanındayım, her konuda seni moivasyon manyağı yaparım..eeee sadece iyi günde yanında olan yalancıktan dost değiliz biz..her an birbirimize desteğiz arkadaşım benim

.

mehaba arkadaşlarrrr

rabişş iyi yolculuklar canım..

menüm çok kötü ama genede yazacağımm
sabah: haşlanmış yumurta-1 dilim kepek ekmek-domats-zeytin

ara: 1 elma

öğle:1 gözleme-6 tane sarma-2 tane baklava:18::18::18::18:

ara:1 tane pişi-peynir:18::18::18:

akşam: 2 kuru kayısı 5 fındık

ara : 1 çay bar. süt

spor 35 dak koşu+ yürüyüş su tamam ( bugün yürümeyecektim ama sırf cısslar var diye yürüdüm.)

OYYY KURBAN OLURUM BEN SANAA YA ALLAH RAZI OLSUN ARKADASIM.BENDE BENDE AYNI DÜŞÜNÜYORUM BİZDE DOSTLUK PAZARA KADAR DEĞİLDİR.SİZİ ÇOK SEVİYORUM.BİLİRSİNKİ BENIM NE ANNEM NE BABAM NE ABLAM NE KOCAM HİÇ KİMSEM YOK.SEN BARI ÖMÜR BOYUMCA BANA BACIM OL.

:18::18::18::18: harbi bu yaniii :18::18::18::18::18:

.

Bacınımmmmmmmmmmmmmmm

.

kızlar menülere yarın geç bakacağım kısmetse doktor işini yarın hallediyorum...

bu arada benim tek fazlalığım börek oldu diye düşünüyorum bu hafta hiç dikkat etmedim nasıl olsa veremiyorum diye rahatım valla kasmıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…