Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Jujum belkide kasmadığın an vericeksin..Bazen bizim şer bildiğimiz, hayrımıza olabiliyor..inşaallah doktor işin hallolur canım..bu konu seni çok yordu ve üzdü...

.

:18::18::18::18: harbi bu yaniii :18::18::18::18::18:

.

gamzem fotolara baktım fıstık gibi olmuşsunnn..maşallahhh

menüm gerçek.. bilerek yazdımm. utanayım diyeeee..

bugün iddaya girdiğim arkadaş geldiii.. o gr vermedi ama hala beni kendinden şişman görüyoo.. severim kendisini ama böyle düşündüklerinde fitil oluyorumm kaynanam bile kendini benden zayıf görüyoduuu..o 80 küsurr

yani iyice gaza geldimmm60 olcammmmmmmmmmm

Yaniii afedersin cnım arkadaşım ama, onlara yuh diyeceğim müsadenlee

.

bugunku menuuuuuuuuuum

sabah: yagsız tost azcık peynır bol domates koydurdum

öğlen: 4 köfte yarım tabak salata

ara: kahve cay

akşam 5 gibi bır kucuk imambayıldı 3 kasık pilav

ara: 5 6 tane çilek

su 2 litre

Menün güzel ve hafif olmuş canım, beğendim..

Kizlaarr napiyosunuz bakem kimler burda el kaldirin

Canımmmmmmmmm ben buradayımm

.

iyi geceler hepinizeee şekerparelerim,baklavalarım,ekmek kadayıflarım

yarın görüşürüz

Bu saatte kimse yoktur ama yinede yazayim dedim.. Kizlar tesekkur ediyorum.. Alev yol 10 saat suruyo malesef 3saat gecti kaldi 7 saat ama yolculuk kotu geciyo malesef bol kokulu :-( keske arabayla gelseydik diyoruz esimle ama hersey icin cok gec... Koltuklqrda dar anlayacaginiz rahatsiizimmmmm uleynnnnn

en nefret ettiğim şeydir uzun şehirler arası otobüs yolculuğu allah sabır versin dicem ama sen şimdi ulaşmış ve mışıl mışıl uyuyorsundur

bu arada babacımı aradım 3. sıradaymışım almış numaramı eve gitmiş şimdi kahvaltısını yapıyo... bende birazdan çıkıp hastaneye geçeceğim inşallah öğle gibi geli detayları veririm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…