- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.821
Bende emzirmeyle kilo verildigine inanmiyorum.Benim kiz surekli memede ben verirdim gercek olsaydi.Sanirim bunyesel birsey.merhaba penelope...Diyet yapmanın emzirmeye etkisi olur mu demişsin bi mesajında ben doğum yapalı 9 ay oldu spinal sezeryanla doğum yaptım... Doğumdan 10 gün sonra bende 10 kilo gitmişti ve benim sadece 4 -5 kilo fazlam kalmıştı. ben bu halime çok güvenerek o kadar çok yedim ki özellikle tatlı, çikolata çok yiyordum ve kendimi özellikle tatlı yemekten alıkoyamadım çok emziriyordum... yemek yiyordum 2 saat sonra sanki hiç yememiş gibi acıkıyordum gözüm hep buzdolabında nöbette gibiydi derken gel zaman git zaman 13 kilo aldım ve 83 kiloya çıktım bu arada boyum 171-172 civarında artık tontiş olmuştum ben hiç diyet yapmadım sadece koşu bandıyla sabah akşam yoğun çalıştığım zamanlarda süt azalmasını farkettim ondan sporun seviyesinide düşürdüm. karınm kaslarıma doğumdan 3 ay sonra deneyim dedim ama çok ağrıdı korktum bir daha çalışmadım doktorda bana 6 aya kadar karın egzersizi yapma dedi vücudun toparlanması için...Birde senin doğum daha çok yeni karın zamanla toparlanıyor zamanla sende o göbeğin indiğini göreceksin... benim şimdi bu kilomda bile öyle abartılı bir göbeğim yok yemek yiyip kilo alsamda yine böyle göbeğim olurdu bence senin yapman gereken beslenme düzenini sağlayıp öyle abur cubur yememek ve üstüne kilo almamak o zaman ilerleyen dönemlerde de rahat verirsin çünkü o göbek o haliyle kalmıyor...Emzirirken hiç kilo vermedim dediğim gibi sadece aldım ben... banada çok dediler emzirirken kilo veririsin diye ben vermedim bana etkisi olmadı çünkü ben tatlı ağırlıklı beslendim... Senin de öyle fazla kilon yok resmini gördüm o göbeği kafana takma doğumun çok yeni göbek toparlanıyor sadece beslenmeni düzenli yap.Allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın sağlıklı hayırlı ömürler versin...
gamze neden saka gibiyim, hatta esimde anlamadim.Lutfen aciklayabilirmisin.
Çok lezzetliydiii jujummmm
Bneimde normalde hiç geçmezdi ama 5 gün geçti, sanırım mevsimsel..Bu arada geçen ay geçmesinden bahsediyorum
Rabişimmmmm
:26::26::26::26::26::26: aynen
Saçını savuran ikondan aşkısı
Şaka gibisin canım, ama en büyük şaka eşintaş gibisin maşallah
Afiyet olsun canımmm
Canım çok teşekkür ederim
.
Insallah sag salim varirsin.Dinlenince gecer canim.Aile ziyareti ise zaten onlari gorunce agrin sizin kalmaz bile.Herkese gunaydinnn... Yok jujum ne ulasmasi hala yoldayiz az kaldi insallahh.. Oldum yorgunluktan bacaklar iptal valla. Otobuste hastada cok umarim bizde olmayiz.. Jujum sen ne yaptin doktor isini
varmışsınızdır artık..Bu saatte kimse yoktur ama yinede yazayim dedim.. Kizlar tesekkur ediyorum.. Alev yol 10 saat suruyo malesef 3saat gecti kaldi 7 saat ama yolculuk kotu geciyo malesef bol kokulu :-( keske arabayla gelseydik diyoruz esimle ama hersey icin cok gec... Koltuklqrda dar anlayacaginiz rahatsiizimmmmm uleynnnnn
en nefret ettiğim şeydir uzun şehirler arası otobüs yolculuğu allah sabır versin dicem ama sen şimdi ulaşmış ve mışıl mışıl uyuyorsundur
bu arada babacımı aradım 3. sıradaymışım almış numaramı eve gitmiş şimdi kahvaltısını yapıyo... bende birazdan çıkıp hastaneye geçeceğim inşallah öğle gibi geli detayları veririm...
en nefret ettiğim şeydir uzun şehirler arası otobüs yolculuğu allah sabır versin dicem ama sen şimdi ulaşmış ve mışıl mışıl uyuyorsundur
bu arada babacımı aradım 3. sıradaymışım almış numaramı eve gitmiş şimdi kahvaltısını yapıyo... bende birazdan çıkıp hastaneye geçeceğim inşallah öğle gibi geli detayları veririm...
gittim geldim cunku unuttum soyleyeceklerimi.
Tarti oncesindeki gunde spor yapmamak lazimmis.Yorgun olan kaslar daha da agirlasirmis.
[sıze=3]günaydın arkadaslar.:kimsecikler yokmuş dükkanı ilk ben açmışım. uyuyormusunuz? çok uykuda kilo yaparmış, ben gece 3 de yatıyorum sabahda 6.30 kalkıyorum.gece kabuslarımdada arabayı parcalıyordum. [/sıze]
arzu hayırdır araba ile ilgili bi gecen bozuldu demiştin başka sorunlar mı var?
günaydınlarr
birsen-deniz hariç diğerlerinin menüsünü beğendim canım sen biraz abartmışsın hem gözleme hem pişi hem sarma aynı gün içinde fazla olmuş
ben dünki yazdığım menü haricinde akşam hiç bişey yemedim bugün boynum daha iyi gibi dün akşam sadece viks sürdüm ve ütü ile sıcak havlu yapıp sarıp yattım gayet iyi geldi dün çok kötü idi
jujum canım inşallah hastane den güzel haberlerle gelirsin sonunda randevu işinin halledilmesine sevindim
banu gamze senin resmini görünce öyle dedi yeni doğum yapmış birine göre gayet iyisin canım maşallahın var yani öyle abartı bi kilo yok sende
yarın tartı günü heyecanla yarını bekliyorum gerçi kabızlık sorunu olduğu sürece benim bu kabızlık gitmeyecek görünüyo ama bakalım nasıl olacak
dunku menum
sabah
1 dilim ekmek+1 kk peynir+2 catal yumurta+1 zeytin
ara
elma
oglen
1/2 lt. ayran+koca bir tabak tavuklu salata
ara
7 tane cilek
aksam
8 kasik(kase kac kasik yogurt aliyor diye saydim)yogurt+salata
ara
bir tabak sekersiz BALKABAGI tatlisi(esim bogulacan diyordu ben de amannnnnnnnn pek tatliymis diye huplete huplete yedim.sinir oldu.sen eriyemem bu bogazla dedi.
2,5 lt. su+0,5 lt. ayran
1,5 saat yuruyus
gittim geldim cunku unuttum soyleyeceklerimi.
Tarti oncesindeki gunde spor yapmamak lazimmis.Yorgun olan kaslar daha da agirlasirmis.
canım hoş geldin sende ...tatlım ya senin adın dilek ti demi benmi öyle hatırlıyorum yoksa...
.
dilekkkkkkkkk (toplıght) sanırım sen geçmişe takıldın .ben gidip yapamayım bari sporumu artık ne olursa şişermiyim inermiyim....görüşmek üzere canlarım ....
.
tatlım yarın tartı günü evet de bu hafta nasıl olcak bilemedim sanırım ya 100 ,200 gram yada hiç...pazartesi günü çıktım tartıya pazar günü okadar yemişimki,+1 kilo fazla geldim..ben anlamıyorum ya bir gün yemeyle 1 kilo nasıl geri gelir hala anlamış deilim...şuanda kendime okadar sinirliyimki anlatamam .
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?