Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese gunaydinnn... Yok jujum ne ulasmasi hala yoldayiz az kaldi insallahh.. Oldum yorgunluktan bacaklar iptal valla. Otobuste hastada cok umarim bizde olmayiz.. Jujum sen ne yaptin doktor isini

Bende emzirmeyle kilo verildigine inanmiyorum.Benim kiz surekli memede ben verirdim gercek olsaydi.Sanirim bunyesel birsey.
gamze neden saka gibiyim, hatta esimde anlamadim.Lutfen aciklayabilirmisin.

Herkese gunaydinnn... Yok jujum ne ulasmasi hala yoldayiz az kaldi insallahh.. Oldum yorgunluktan bacaklar iptal valla. Otobuste hastada cok umarim bizde olmayiz.. Jujum sen ne yaptin doktor isini
Insallah sag salim varirsin.Dinlenince gecer canim.Aile ziyareti ise zaten onlari gorunce agrin sizin kalmaz bile.

Juju iyi haberlerle bekliyoruz seni.

dunku menum
sabah
1 dilim ekmek+1 kk peynir+2 catal yumurta+1 zeytin
ara
elma
oglen
1/2 lt. ayran+koca bir tabak tavuklu salata
ara
7 tane cilek
aksam
8 kasik(kase kac kasik yogurt aliyor diye saydim)yogurt+salata
ara
bir tabak sekersiz BALKABAGI tatlisi(esim bogulacan diyordu ben de amannnnnnnnn pek tatliymis diye huplete huplete yedim.sinir oldu.sen eriyemem bu bogazla dedi.

2,5 lt. su+0,5 lt. ayran
1,5 saat yuruyus

Son düzenleme:
gittim geldim cunku unuttum soyleyeceklerimi.
Tarti oncesindeki gunde spor yapmamak lazimmis.Yorgun olan kaslar daha da agirlasirmis.

varmışsınızdır artık..
10 saatte çokmuş he..bende otobus yolculuğunu sevmem hiç.
en fazla 5-6 saat dayanabiliyorum..sonrası eziyet oluyo..
neyse sağsalim varında rabişim

oyy sevindim juju randevuyu sonunda almışsınız..
güzel haberlerle gel.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

vallahi yarın tartı günü..ben bu hafta sadece 1 gün plates yapmaya çalıştım onun dışında spor yok..
bakalım kaç gr gidecek yada gelecek mi

kızlar günaydın bu arada ben de dünhkü menümü yazamamıştım benim dünkü menümde şöyle
sabah :1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
3 zeytin
1 t.k bal

öğle:1 tabak ıspanak
1 bardak ayran
1 dilim beyaz ekmek

akşam:kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 t.k çokokrem
1 k.k peynir
4 zeytin

spor: yarım saat eliptik
su :1.5 litre

.

[sıze=3]günaydın arkadaslar.:kimsecikler yokmuş dükkanı ilk ben açmışım.uyuyormusunuz? çok uykuda kilo yaparmış, ben gece 3 de yatıyorum sabahda 6.30 kalkıyorum.gece kabuslarımdada arabayı parcalıyordum.[/sıze]

jujum çok sevindim sonun da alabildin ...hayırlı haberler olsun inşallah...

rabişim sana da bol gezmeler iyi eğlenceler tatlım...

.

Son düzenleme:
günaydınlarr
birsen-deniz hariç diğerlerinin menüsünü beğendim canım sen biraz abartmışsın hem gözleme hem pişi hem sarma aynı gün içinde fazla olmuş
ben dünki yazdığım menü haricinde akşam hiç bişey yemedim bugün boynum daha iyi gibi dün akşam sadece viks sürdüm ve ütü ile sıcak havlu yapıp sarıp yattım gayet iyi geldi dün çok kötü idi
jujum canım inşallah hastane den güzel haberlerle gelirsin sonunda randevu işinin halledilmesine sevindim
banu gamze senin resmini görünce öyle dedi yeni doğum yapmış birine göre gayet iyisin canım maşallahın var yani öyle abartı bi kilo yok sende
yarın tartı günü heyecanla yarını bekliyorum gerçi kabızlık sorunu olduğu sürece benim bu kabızlık gitmeyecek görünüyo ama bakalım nasıl olacak

Tarti oncesindeki gunde spor yapmamak lazimmis.Yorgun olan kaslar daha da agirlasirmis.

ayyy ben şimdi spor yapacaktım yapıyımmı yapmıyımmı ...zaten bu hafta sanırım bende bir deişiklik olmucak şu pazar gününün bedeli olacak sanırım bana ...

arzu allah iyiliğini versin arkadaşım ..demek rüyalarına kadar girdi...

,

tatlım yarın tartı günü evet de bu hafta nasıl olcak bilemedim sanırım ya 100 ,200 gram yada hiç...pazartesi günü çıktım tartıya pazar günü okadar yemişimki,+1 kilo fazla geldim..ben anlamıyorum ya bir gün yemeyle 1 kilo nasıl geri gelir hala anlamış deilim... şuanda kendime okadar sinirliyimki anlatamam .

.

dilekkkkkkkkk (toplıght) sanırım sen geçmişe takıldın .ben gidip yapamayım bari sporumu artık ne olursa şişermiyim inermiyim....görüşmek üzere canlarım ....

.

Son düzenleme:

öğünlerini azalttığını görüyorum kalorisi az şeyler yemişsin ... akşam şekersiz balkabağı yiyeceğin için yaptığını düşünüyorum

ama güzel canım ben beğendim menünü

canım hoş geldin sende ...tatlım ya senin adın dilek ti demi benmi öyle hatırlıyorum yoksa...

.

dilekkkkkkkkk (toplıght) sanırım sen geçmişe takıldın .ben gidip yapamayım bari sporumu artık ne olursa şişermiyim inermiyim....görüşmek üzere canlarım ....

.

sev da cım ben dilek değil şahnur um dilek kimdi yaa bak sanırım biricikoğlummertuğ dilek olabilir

geçmişe takıldın derken anlamadım canım yaa

ödem falan da olabilir aslında eğer 1 günde çok çok abartmadıysan yaa bizim bünyelerimiz böyle sorunlu yerken hemen alıyoruz ama vermeye gelince maalesef tık yok gitmiyo ne kadar dikkat etsek de

jujum gelmişsin ne oldu canım verdin mi kanlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…