- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.841
Bu saatte kimse yoktur ama yinede yazayim dedim.. Kizlar tesekkur ediyorum.. Alev yol 10 saat suruyo malesef 3saat gecti kaldi 7 saat ama yolculuk kotu geciyo malesef bol kokulu :-( keske arabayla gelseydik diyoruz esimle ama hersey icin cok gec... Koltuklqrda dar anlayacaginiz rahatsiizimmmmm uleynnnnn
en nefret ettiğim şeydir uzun şehirler arası otobüs yolculuğu allah sabır versin dicem ama sen şimdi ulaşmış ve mışıl mışıl uyuyorsundur
bu arada babacımı aradım 3. sıradaymışım almış numaramı eve gitmiş şimdi kahvaltısını yapıyo... bende birazdan çıkıp hastaneye geçeceğim inşallah öğle gibi geli detayları veririm...
Herkese gunaydinnn... Yok jujum ne ulasmasi hala yoldayiz az kaldi insallahh.. Oldum yorgunluktan bacaklar iptal valla. Otobuste hastada cok umarim bizde olmayiz.. Jujum sen ne yaptin doktor isini
Bende emzirmeyle kilo verildigine inanmiyorum.Benim kiz surekli memede ben verirdim gercek olsaydi.Sanirim bunyesel birsey.
gamze neden saka gibiyim, hatta esimde anlamadim.Lutfen aciklayabilirmisin.
Insallah sag salim varirsin.Dinlenince gecer canim.Aile ziyareti ise zaten onlari gorunce agrin sizin kalmaz bile.
Juju iyi haberlerle bekliyoruz seni.
dunku menum
sabah
1 dilim ekmek+1 kk peynir+2 catal yumurta+1 zeytin
ara
elma
oglen
1/2 lt. ayran+koca bir tabak tavuklu salata
ara
7 tane cilek
aksam
8 kasik(kase kac kasik yogurt aliyor diye saydim)yogurt+salata
ara
bir tabak sekersiz BALKABAGI tatlisi(esim bogulacan diyordu ben de amannnnnnnnn pek tatliymis diye huplete huplete yedim.sinir oldu.sen eriyemem bu bogazla dedi.
2,5 lt. su+0,5 lt. ayran
1,5 saat yuruyus
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
vallahi yarın tartı günü..ben bu hafta sadece 1 gün plates yapmaya çalıştım onun dışında spor yok..
bakalım kaç gr gidecek yada gelecek mi
kızlar günaydın bu arada ben de dünhkü menümü yazamamıştım benim dünkü menümde şöyle
sabah :1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
3 zeytin
1 t.k bal
öğle:1 tabak ıspanak
1 bardak ayran
1 dilim beyaz ekmek
akşam:kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 t.k çokokrem
1 k.k peynir
4 zeytin
spor: yarım saat eliptik
su :1.5 litre
.
günaydınlarr
birsen-deniz hariç diğerlerinin menüsünü beğendim canım sen biraz abartmışsın hem gözleme hem pişi hem sarma aynı gün içinde fazla olmuş
ben dünki yazdığım menü haricinde akşam hiç bişey yemedim bugün boynum daha iyi gibi dün akşam sadece viks sürdüm ve ütü ile sıcak havlu yapıp sarıp yattım gayet iyi geldi dün çok kötü idi
jujum canım inşallah hastane den güzel haberlerle gelirsin sonunda randevu işinin halledilmesine sevindim
banu gamze senin resmini görünce öyle dedi yeni doğum yapmış birine göre gayet iyisin canım maşallahın var yani öyle abartı bi kilo yok sende
yarın tartı günü heyecanla yarını bekliyorum gerçi kabızlık sorunu olduğu sürece benim bu kabızlık gitmeyecek görünüyo ama bakalım nasıl olacak
gamzeeeeeeeee avatarın ne güzel olmuş ...aynı sana benziyo bu küçük kız....çok şeker yaw....
.
sev da cım ben dilek değil şahnur um dilek kimdi yaa bak sanırım biricikoğlummertuğ dilek olabilir
geçmişe takıldın derken anlamadım canım yaa
Jujum alıntı yapmadım, burdan döşemek istiyorum o mala..Çok sinirlendim..Çok sevdiğim bir söz var ona hitaf ediyorum bu sözü..Rabbim fırsat vermiş doktor olmuş ama İNSAN olamamış..Sen halktan biri olarak eminim ki daha hassas ve daha bilgilisindir..O kadar bilinçli bir hasta görünce karşısında doğal olarak mallaşmış işte...
Güler yüz sadakadır, hiç bir maliyeti yoktur..bedavadır..Dağıt dağıtabildiğin kadar..ama nerdeeeeee, kendini kasım kasım kasıp, salon hanımefendisi moduna girmek varken, elit olmak varken..varsın insan olmasın
Biri beni sustursun, yeminle sinir oldum..
Sen en uygun bölümü bul yine git jujum, sen bilirsin ama bir diyetisyene sevkini de sağla bence..
.
arzu hayırdır araba ile ilgili bi gecen bozuldu demiştin başka sorunlar mı var?
öyle doktora can kurban yaaaa... Ameliyat desin o doktor bana hemen yatarım valla bana neyse şans işte...günaydın.........
Rabişim canım benimşuan varmışsındır....güzelce dinlen....
Jujum; sana denk gelmiş ya:26: Ama hak verıyorum suratsız doktordan nefret ediyorum......ayy bız adana da bı doktora gitmiştik kadın nerdeyse nufusuna alacaktı biiziOğlummm dıye konusuyordu eşimle çok tatlıydı
Jujum hayatimda yedigim en lezzetli kabakti.Birini sinir ederek soyle sapirdata sapirdata hatta suyu damladinda serbet diye nispet yapmak supermis yaw.Ama sabaha kadar wc dw oturdum resmen.Idrar sokturdu.Aslinda her gun mu yapsam ki?öğünlerini azalttığını görüyorum kalorisi az şeyler yemişsin ... akşam şekersiz balkabağı yiyeceğin için yaptığını düşünüyorum
ama güzel canım ben beğendim menünü[/B][/FONT][/COLOR]
Bu kadarmi komik yazilir tatlim ya.Kadini bana yollasan ben ona oyle nir gobek acarimki.Gobek delime kafasini sokarim.Sacini basini yolarim.Kuzum ya kiyamam sana.sabah yazmıştım babacım sağolsun 5:30 da gitmiş hastaneye ... 6:00 da kapılar açılmış ve 3. sırayı kapmış .. bende 8:00 de babama gittim sıra numaramla kimliğimi aldım doğru hastaneye 8:30 da doktar geldi benim sıramda geldi tabi...
girdim içeri suratsız meymenetsiz bir karı doktor. sol tarafında bir kase içinde gün kurusu, kuru erik. kuru üzüm var bir eliyle ordan bişi alıyo yiyo asık suratıyla bana bakıyo..
bende ne bilim içeri girmişim sabah sabah bir güleryüz bir tebessüm ne bilim hiç biri yoksa buyrun oturun gibi bir girişim bekliyorum salaklık işte...baktım otur diyen yok ben geçtim oturdum.
meymenetsiz karı baygın gözleriyle baktı ne için geldin dedi bana....inanabiliyomusunuz ??? ne için geldin??? gerizekalı ne şikayetiniz vardı denir allahın malı tövbe tövbe ağzımı bozduracak....
dedim kilo veremiyorum bir aydır toplasan 1 kilo bile gitmedi. yediklerime dikkat ediyorum hamur işi ve gereksiz şeyleri yemiyorum spor yapıyorum 2lt su içiyorum ama veremiyorum dedim... 1 ay önceki tahlillerimde bunlar al dedim verdim...
insülin direncin yok... troitler normal dedi ... karnını aç dedi... dedim uzanim mi ? yok aç yanıma gel dedi allahım yarabbim yok böyle bişi açtım gittim baktı ne için baktıysa artık. uyuzdu ya resmen uyuz..
evlimisin?
evet
çocuk varmı ?
evet 1 tane 9 yaşında
ne zamandır kilolusun?
doğumdan sonra aldım sonrasında 62 kiloya kadar düştüm ama akabinde ikinci çocuk için tedavi oldum ve geri almaya başladım. geçen yılda dukan diyeti yaptım ve sonrasında hiç olmadığım kilo olan 89 kiloya çıktım dedim...
kadın hala suratsız tamam böbrek üstü bezlere bakalım diğer tahliller yapılmış zaten dedi..
diyetisyene gidiyormusun dedi yok dedim...
ozaman sonuçların geldiğinde seni diyetisyene sevk ederiz dedi ve muayene bitti toplasan 5 dk sürmedi....
burdan sesleniyorum kilo veremiyorum diye endokrine gitmek isteyenler gitmeyin...
dahiliyeye gidin ve ben
insülin direncime
tiroitlerimi
karaciğer enzimlerime
böbrek üstü bezlerime baktırmak istiyorum deyin zaten onlarda anlıyor değerlerde bir sorun olursa onlarda yönlendiriyor hiçççç benim gibi bi taraflarınızı yırtmayın gidecem diye 3 günüm zehir oldu ne bir güler yüz ne ilgi ne alaka gördüm...
sagol tatlimmmmmm
Offff keyif yerine eziyet olmuş size..:26::26::26:
Çokk sevindim jujum..Helal bbee, yine ne varsa anne babada var
Günaydın Rabişim...
Canım günaydın öncelikle, menün çok güzel..şaka konusuna gelince..senin söylediğin kadar hiç bir şekilde gçbeğin vs.. yok..aksine doğum yapmış bir bayan olarak gayet te hoşsun..bunu nasıl gözardı ediyor eşin..yani sen kiloluyum, göbeğim var demişsiin yaaa, şaka gibisinsana da çok kilolusun diyen eşin de şakaa O kadar kafaya takılıcak kilon yok canım..
Günaydın canımmmm
Baba güzel yemişsin yaaa
Şahnurum, güzel yüreklim...teşekkür ederim, hı hı evet kesinlikle onun için demştim..
Sağol arkadaşım, ama bu bal..hatta balözü
Sevda şu an sporda, sesi geliyor şahnurcuğum..geçmişi okuyoruz ya, eee birazcık çenemiz düşünce sayfalar kabarıyor yaaonu ifade etmek isyemiş sanırım
Herkese kocaman günaydınlar..
Basküle çıkmıyoruz ama, kendini vucudunu iyi tanıyan biri zannediyorum ki kilo verip vermediğini bu günden anlar..Bazende şişliğin gidiyor, göbeğin dzüleniyor..Arkadaş ne çok kilo vermişimdir diye düşünüyorsun, amma sonuç zıcık..sanırım o dönemde sıkılaşmış oluyoruz..sabah sabah nelere kafa yormuşum ayyy
.
Keske senin yerine ben gitsem.Birileriyle ugrasip bosalmam lazim.kızlar menülere bakamayabilirim çünkü öğleden sonra yine gideceğim hastaneye gideyim de bitsin bu çile...
Kiz bende surmuyom o dediklerini epeyir.Aklima geldi gideyimde kremlerimi sivayim.Dun dr. gittim akne ilaclari verdi.Oda cok yakiyor.Yuzum boyle biber dokmus gibi kasiniyor.zaten diyetisyene yollayacağı belli bilemiyorum diyetisyenden alacağım enerjiye bağlı oda böyle ise bırakırım gitmem valla...
ya kadını görseniz bakım denen bişi yok ne ruf ne far ne rimel ne bilim krem bile sürmemiş yüzüne..
hani bende hafta sonu sade olurum ama sen doktorsun ya görev başında insanlara enerji vermen gerek böyle umutsuz vaka gibi karşımda.. neyseeeeeeeeee sabır diyorum tahlil sonuçlarını bekliyorum diyetisyeni görim bir not da ona veririm...
sonra neden millet özele gidiyor deniyor ... özele gittiğimde buyrun hoş geldiniz ne şikayetiniz vardı diyorlar haaaaa adam yerine konuyorum diyorsun sende
Burda olsan satardik sana bir tane arzucum.Aman takma kafana yapilir.evet ya canım 15 gün önce yaptırmıştım.yine aynı arıza tekrar geriye geldi bu sefer başka ustaya gitti.bakalım ne olacak işlerimde kaldı arabanın yüzünden.
Bugun nasil oldun. Gunaydingünaydın.........
rabişim canım benimşuan varmışsındır....güzelce dinlen....
jujum; sana denk gelmiş ya:26: ama hak verıyorum suratsız doktordan nefret ediyorum......ayy bız adana da bı doktora gitmiştik kadın nerdeyse nufusuna alacaktı biizioğlummm dıye konusuyordu eşimle çok tatlıydı
öyle doktora can kurban yaaaa... Ameliyat desin o doktor bana hemen yatarım valla bana neyse şans işte...
Endokrinden de umudu kestim bana karatay yolu gözüktü gidişat o
ACIL CEVAP VE FIKIR BEKLIYORUM
Ne diyorsunuz spor yapayimmi, yapmayimmi?
şu günlerde dönen bi kamu spotu var tv de 182 nin reklamını yapmak için akşam o dikkatimi çekti adam hastasına direk ismiyle sesleniyo falan ahaa dedim tam türkiyedeki dr larseninki de o hesap olmuş canım yaa kaç gündür sıkıntı çekiyorsun randevu almak için sonuca bak sinir olur insan
sen sonuçlarına göre diyetisyene git bakalım nasıl oluyo elektriğiniz tutarsa iyi olur direk karatay a başlama canım hayırlısı ile şu sonuçların bi çıksın da
gamze siz tam altlı üstlü mü oturuyorsunuz sevda ile sporunun sesini sen duyduğuna göre yaa bende öyle bi komşu istiyommmm
jujum hayatimda yedigim en lezzetli kabakti.birini sinir ederek soyle sapirdata sapirdata hatta suyu damladinda serbet diye nispet yapmak supermis yaw.ama sabaha kadar wc dw oturdum resmen.ıdrar sokturdu.aslinda her gun mu yapsam ki?
Bu kadarmi komik yazilir tatlim ya.kadini bana yollasan ben ona oyle nir gobek acarimki.gobek delime kafasini sokarim.sacini basini yolarim.kuzum ya kiyamam sana.
Sagol tatlimmmmmm
keske senin yerine ben gitsem.birileriyle ugrasip bosalmam lazim.
Kiz bende surmuyom o dediklerini epeyir.aklima geldi gideyimde kremlerimi sivayim.dun dr. Gittim akne ilaclari verdi.oda cok yakiyor.yuzum boyle biber dokmus gibi kasiniyor.
Burda olsan satardik sana bir tane arzucum.aman takma kafana yapilir.
Bugun nasil oldun. Gunaydin
spordayiz...platesteyiz........
Yanliz ebru yapiyor ben seyrediyorum.
acıl cevap ve fıkır beklıyorum
ne diyorsunuz spor yapayimmi, yapmayimmi?
şu günlerde dönen bi kamu spotu var tv de 182 nin reklamını yapmak için akşam o dikkatimi çekti adam hastasına direk ismiyle sesleniyo falan ahaa dedim tam türkiyedeki dr larSeninki de o hesap olmuş canım yaa kaç gündür sıkıntı çekiyorsun randevu almak için sonuca bak sinir olur insan
sen sonuçlarına göre diyetisyene git bakalım nasıl oluyo elektriğiniz tutarsa iyi olur direk karatay a başlama canım hayırlısı ile şu sonuçların bi çıksın da
gamze siz tam altlı üstlü mü oturuyorsunuz sevda ile sporunun sesini sen duyduğuna göre yaa bende öyle bi komşu istiyommmm
valla öyle bi anlattın ki bende kabak alacam bugün pazardan ama yarın kila bildiriminden sonra yerim artık kendimi riske atmim....
Kuzum sen benim cüsseyi görmedin profilime git bak son halime ezerdim ben o meymenetsizi ya neyse sırada bekleyen garip hastalarına acıdım
bakım evdeyken bende yapmam ama ne bilim sen halka hitap ediyorsun ya doktorsun saçına fön çektir bir tebessüm et bir nemlendirici neyim bile sürse yüzü ışıldardı anca kuru kayısı yiyo göstermelik .. Millete aa bak ben endokrinciyim kayısı yerim gibisinden ...
Valla bende pilatese dönecem gibi calleni haftada bir esneme amaçlı yapabilirim sanırım hepsinden de önemlisi yürüyüşü artıracağım bana sıkılaşma değil ilk etapta yağ yakımı lazım
Bende istiyorum.Benim ustte bir komsum var ama biz sadece evde birsey bittinde birbirimizin kapisini caliyoruz.
acil cevap istiyorum bendeee
banu kabak direk idrar mı söktürdü yoksa kabızlığa da iyi gelir mi sabaha kadar wc deyim demişsin yaa eğer kabızlığa işe yarar sa bende haftasonu alıp yapayım şekersiz yemek yerine onu yerim belki işime yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?