- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.861
Canım biz bu konuda gerçekten çok şanslıyız..Sevda benim canım arkadaşım, bir üst katta olduğu içinde emin ol aile gibiyiz..Ben eşimle birlikte 2 kişilik bir ailedeyim ama haftasonları bazen yalnız kalıyorum, asla beni yalnız bırakmazlar..yemek olsun, kahvaltı olsun hep onlardayım..ayrı ayrı asla kahve içmeyiz..gece bile olsa bir kahve içimlik buluşuruzÇok şükür diyorum, yoksa ben kafayı yerdim
.
Bencede sanslisin.Elektirigin tuttugu birini bulmak zor.Benim esim kendi arkadaslari ve esleriyle tanistirdi ama hic tipim degiller.Bir resmiyettir gidiyoruz.Basta olmayincada sonradan samimilesemiyoruz.
yok tatlim cusseden degil, cingeligimden ezerim onu.tovbe ettiririm vallahi, diplomasi duvarda kalir akli bende.b u konuda evlendimden beri pek arsiz oldum.helede hormonlarim yonetirken beni hic saansi olmazdi.essegini dovemeyen semerini dover hesabi bazen resmen araniyom birileri bana catsin diye.cusseni abartma, bana cok sempatik geliyorsun.cok sakin, dingin huzur veren bir yuz ifaden var.oglusta pek yakisikli sana benziyor.saclarin boyami yoksa gercek koyu siyaha yakinmi.anam ne soru sordum beeeeeeeeeee
hımmmmmmmmmmm o dediğin aklıma takıldı gerçeklik payı varsa yapma ozamanspor konusunda sanirim sorumu yanlis anladiniz hanimlar
tarti oncesi gun spor yapmak tartiyi + gosterirmis ya.siz bu konuda ne dusunuyorsunuz.
ben hastaneye gidiyorum canlarrrr.. akşama görüşürüz
arkadaşlar birazdan platese gitcem sonrada akşam hastanaedeki arkadşlar la türkü kafe gitcez buhara pilvavı mı varmış dediler bakalım nasılmış bayağıdır pilav makarna yemiyorum hiç canımda istemiyor ordan dönerken yazarı menünmü plates beni bekler ben kaçarım ismim kaır dostar beni hatırlasın
jujum alıntı yapmadım, burdan döşemek istiyorum o mala..çok sinirlendim..çok sevdiğim bir söz var ona hitaf ediyorum bu sözü..rabbim fırsat vermiş doktor olmuş ama insan olamamış..sen halktan biri olarak eminim ki daha hassas ve daha bilgilisindir..o kadar bilinçli bir hasta görünce karşısında doğal olarak mallaşmış işte...
Güler yüz sadakadır, hiç bir maliyeti yoktur..bedavadır..dağıt dağıtabildiğin kadar..ama nerdeeeeee, kendini kasım kasım kasıp, salon hanımefendisi moduna girmek varken, elit olmak varken..varsın insan olmasın
Biri beni sustursun, yeminle sinir oldum..
Sen en uygun bölümü bul yine git jujum, sen bilirsin ama bir diyetisyene sevkini de sağla bence..
.
dogru soluyosun gamzem cok dogru bole ınsanlar heryerde var hayatımızın heryerınde bı doktor bı arkadas bı akraba seklınde heryerdeler temızlemek lazım bunları
Bugun varmı spoırrr
Yok balım bu gün amaaa, dün akşam bir arkadaş aradı oturmaya davet etti..bütün arkadaşlar gidiyormuş, sende gel illa dedi..
Karar veremiyorum dalinim yaaa, öğle yemeği yiyip mi gitsem? yoksa yemeden gidip oradakilerin en masumlarının azıcık tadına bakıpmı doysamhadi de bişi bende ona göre bakayım kuşum yaaa
.
GUNAYTDIN KIZLARRRR herkes nasıl sahnur alev gamze banu esra busra bırıcık zes bırsen meltemm chentık rabiş sevda arzuu nasılsınız canoolar bugun keyfım yerınde
jujum valla soylenıvereydın kske uyuz karı.bı halt oldums anıyolar sankı bedava calısıyolar artıssler.
dun dıscıye gıdceektım kaynanam gelemedı gıdemedım dun bugun agrı yok sukur onumuz hafta esım ızınlı ozaman kesın gıdıcem doktora artık kesın ya bole yanlız olup hep baskalarının yardımına ıhtıyac duymak zor ya o gelecek bu gelecek cocuklara bakacakta ısını yapacan bısey desen bırıdnen bısey ıstesen bıtarafı goge cıkıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?