Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bencede sanslisin.Elektirigin tuttugu birini bulmak zor.Benim esim kendi arkadaslari ve esleriyle tanistirdi ama hic tipim degiller.Bir resmiyettir gidiyoruz.Basta olmayincada sonradan samimilesemiyoruz.

Spor konusunda sanirim sorumu yanlis anladiniz hanimlar
Tarti oncesi gun spor yapmak tartiyi + gosterirmis ya.Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz.

Bencede sanslisin.Elektirigin tuttugu birini bulmak zor.Benim esim kendi arkadaslari ve esleriyle tanistirdi ama hic tipim degiller.Bir resmiyettir gidiyoruz.Basta olmayincada sonradan samimilesemiyoruz.

Resmiyet yerinde güzel, arkadaşlıkta resmiliği sevmiyorum ben..tabiki vıcık vıcık olalım değil ama samimi, sevgi dolu olmalı arkadaş dediğin..

.

sağol canım o senin bakış açınla alakalı güzel bakan güzel görür derler....

Ki ben doktora girene kadar güzel bakıyordum beklerken milletle şakalaştım ama güzel bakamadım doktora o ayrı

saçlarım eski resimdeki saçlar doğal halim boya yok son resimdeki halimde kına var 1 yıldır kına yakıyorum artık ...

[TABLE="width: 1021"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-85.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]85,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* hastaneden yürüme spor yerine geçmez ama el mecbur. Börek yemeseydim iyiydi küçüktü ama olsun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,90
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* yolcu olduğundan düzensiz farkındayım.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzu_54
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* araba macerandan dolayı düzensiz olmuş menün keşke çorba içseymiyşsin izin süre aç kalmazdın.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,30
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]76,30
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]75,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,10
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++** canım menün güzel aslında hafta sonu kendinden geçmeseydin yarın güzel bir sonuçla gelirdin kesin ama yinede ümidini kesme ve birdaha aynı hataya düşmee
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]69,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++ canım sen biraz azalttın mı bana mı öyle geliyor. Spor yapmadığın için mi öğünleri azalttın merak ettim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,80
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,40
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* o kızartma bildiğimiz yağda kızartma değil dimi.. yanlış okudum diimiii. Spor da yapmamışsın utanmadan nasıl yedin kızartmayı…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,80
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* su içilmemiş… baklava yemişsin ama akabinde akşamı hafif tutmuşsun en azından bunu düşünebilmişsin inşallah tartıda etki etmez yaptığın bu kaçamak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]62,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++* spor yapılmıyor bayadır Büşra neden canım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]60,00
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor payılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim

Menüsünü yazmayanlar

Biricikoglumertug
chentiq

Yazılıdan iyi sonuç almış öğrenci gibiyim şu an

Bende sana +++***** veriyorum jujummm

.

juju kaptanım dün spr yaptım ben sen görmedinmi 1 sat plates 7 km açıkhava yürüyüşü akşam yatarken okadar yürümüşüm ki aaklarım alev alv yandı boşver sen endokrini dahileyini gözünü seveyim baban da yazık gitmiş sabh sabah

bende +++** almışım kaptandan öğleyin çıkıp accık yürüyeyim bakalım aldığımız bu notların üzerine

arkadaşlar birazdan platese gitcem sonrada akşam hastanaedeki arkadşlar la türkü kafe gitcez buhara pilvavı mı varmış dediler bakalım nasılmış bayağıdır pilav makarna yemiyorum hiç canımda istemiyor ordan dönerken yazarı menünmü plates beni bekler ben kaçarım ismim kaır dostar beni hatırlasın

Güle güleee canımm, şimdiden iyi eğlencelerrr

.

dogru soluyosun gamzem cok dogru bole ınsanlar heryerde var hayatımızın heryerınde bı doktor bı arkadas bı akraba seklınde heryerdeler temızlemek lazım bunları

Bugun varmı spoırrr

dogru soluyosun gamzem cok dogru bole ınsanlar heryerde var hayatımızın heryerınde bı doktor bı arkadas bı akraba seklınde heryerdeler temızlemek lazım bunları

Bugun varmı spoırrr

Yok balım bu gün amaaa, dün akşam bir arkadaş aradı oturmaya davet etti..bütün arkadaşlar gidiyormuş, sende gel illa dedi..

Karar veremiyorum dalinim yaaa, öğle yemeği yiyip mi gitsem? yoksa yemeden gidip oradakilerin en masumlarının azıcık tadına bakıpmı doysam hadi de bişi bende ona göre bakayım kuşum yaaa

.

GUNAYTDIN KIZLARRRR herkes nasıl sahnur alev gamze banu esra busra bırıcık zes bırsen meltemm chentık rabiş sevda arzuu nasılsınız canoolar bugun keyfım yerınde

jujum valla soylenıvereydın kske uyuz karı.bı halt oldums anıyolar sankı bedava calısıyolar artıssler.

dun dıscıye gıdceektım kaynanam gelemedı gıdemedım dun bugun agrı yok sukur onumuz hafta esım ızınlı ozaman kesın gıdıcem doktora artık kesın ya bole yanlız olup hep baskalarının yardımına ıhtıyac duymak zor ya o gelecek bu gelecek cocuklara bakacakta ısını yapacan bısey desen bırıdnen bısey ıstesen bıtarafı goge cıkıyo.

susmak
Bazen ASALET
Bazende NEZAKETTİR
Susmak o zaman unutulmak pahasına olsa da Ebedi ZARAFETTİR ...

jujucum güzel sonuclarla gel inş......

Son düzenleme:
:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

Son düzenleme:

vbence şeker sadece bi elma ye duruma göre ordakilerden atıştırırsın uygun bişey varsa

hoşgeldin dalin ne güzel keyfin yerinde dişin umarım gene ağrımaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…