Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vbence şeker sadece bi elma ye duruma göre ordakilerden atıştırırsın uygun bişey varsa

hoşgeldin dalin ne güzel keyfin yerinde dişin umarım gene ağrımaz

Canımm keyfim kaçtı yaa, çok hafif bir öğle yemeği yedim ama gitmekten vazgeçtim...Keyfim kalmadı :26::26::26:

İnşaallah çabucak geçer ve keyfim yerine gelirr

.

susmak
Bazen ASALET
Bazende NEZAKETTİR
Susmak o zaman unutulmak pahasına olsa da Ebedi ZARAFETTİR ...

jujucum güzel sonuclarla gel inş......
tuba cım nasılsın ağrıların azaldı mı biraz hiç sesin çıkmıyo

Kimse yok mu.? Nerdesiniz bugun..........

ben dışardaydım yaklaşık 30 dk yürüdüm gelirken canım döner istedi ama almadım salata ve yoğurt yiyorum şimdi

hayırdır gamze cim neye canın sıkıldı

Tatlım arada gelirler bana, hissettiğim ve yaşadığım bazı küçük sıkıntılar gözümde kocaman olur ve o anlarda sadece kendimle kalmak isterim, işte öyle bir an yaşıyorum gibi şu an

.

Ben gider gelirim şahnurum ama hep buralarda olurum..acık başka topike baktım..bizim buralar pek bir kasvetli bu günlerde :44::44::44:

Bu arada Tuğbacığım, mesajına cevap yazdım ama gitmedi sanırım..facene bakabilirsen cevabımı okursun

.

Tatlım arada gelirler bana, hissettiğim ve yaşadığım bazı küçük sıkıntılar gözümde kocaman olur ve o anlarda sadece kendimle kalmak isterim, işte öyle bir an yaşıyorum gibi şu an

.

canım insanız hepimiz bazen benimde olur böyle bu durumlarda pozitif olmaya çalışıyorum hep bişeyleri iyi tarafından görmeye çalışıyorum eğer kafama takarsam çünkü çok fazlasıyla geri dönüşünü yaşıyorum sonra

Canımmmm ben buradayım, sıkıldım çok valaa, şahnurla ikimiz başbaşa kaldıkk.. gelde acıkk 2 lafın belini kırak

.
benimde canim sikildi gittim fal baktirdim.Diyetide herifide birakiyom.Zengin bir akrabam olecekmis ve zengin olacakmisim.Eh o zaman bende cektiririm yaglarimi........

Bende aynisini yedim.Bugun yuruyus felan yok kaslarima bayram ettirecem.

.

Bazen bende de oluyor.Kendimle kalincada daha cok kotulesirim.

Stv de bi yarışma var hiç seyrettiniz mi kızlar 4-5 tane hatun temizlik yarışması yapıyorlar yemekteyiz gibi çok komik geldi bana yaaa

demek diyeti de herifi de bırakacan haa iyi imiş ankarada olsa da bende gitsem şu falcıya

ayyy yorulmuşum yaa şimdi kendime bi çay yapayım rahat rahat içetyim bari bebeyi de mi götürdün falcıya giderken :)

demek diyeti de herifi de bırakacan haa iyi imiş ankarada olsa da bende gitsem şu falcıya

ayyy yorulmuşum yaa şimdi kendime bi çay yapayım rahat rahat içetyim bari bebeyi de mi götürdün falcıya giderken :)

AYYYYYYYYYY ne guldum bacim yaaaaaaaaa.
Kis topikte baktilar sagolsun.

bende kahve istiyommmmm.Sicacik, uzerindeki buhardan odaya bir kahve kokusu yayilsa hani birde iki lafin belini kiracak sizler olsaniz.

benim tv o kanallari cekmiyor.Ama duymustum.Aslinda zayiflama evi acsalar.Koysalar bizide icine.Ohhhhhhhhh mis olur yawwww

yaa bende işyerinde netten izliyom onda da kesilip duruyo sadece STV fox ve kanal d çıkıyo diğerlerini yasaklamışlar bunlarda herzaman çıkmıyo valla zayıflama evi yapmışlardı ya bi dönem ama bizi almazlar bacım gelenlerin en düşük kilolusu 100 kg civarındaydı

Sahnur adin cok hosuma gidiyor, boyle sahli sultanli isimler hurremden sonra beni cok sardi.Gulum sen ankaranin neresindesin.

Gamze hani iki lafin belini kiracaktik

Sahnur adin cok hosuma gidiyor, boyle sahli sultanli isimler hurremden sonra beni cok sardi.Gulum sen ankaranin neresindesin.

Gamze hani iki lafin belini kiracaktik

Kıralım balım kıralım...lafın belini kıralım, kalp kırmayalım pis edebiyat yaparım

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…