- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.881
vbence şeker sadece bi elma ye duruma göre ordakilerden atıştırırsın uygun bişey varsa
hoşgeldin dalin ne güzel keyfin yerinde dişin umarım gene ağrımaz
Kimse yok mu.? Nerdesiniz bugun..........
tuba cım nasılsın ağrıların azaldı mı biraz hiç sesin çıkmıyosusmak
Bazen ASALET
Bazende NEZAKETTİR
Susmak o zaman unutulmak pahasına olsa da Ebedi ZARAFETTİR ...
jujucum güzel sonuclarla gel inş......
Kimse yok mu.? Nerdesiniz bugun..........
Canımm keyfim kaçtı yaa, çok hafif bir öğle yemeği yedim ama gitmekten vazgeçtim...Keyfim kalmadı :26::26::26:
İnşaallah çabucak geçer ve keyfim yerine gelirr
.
Canımmmm ben buradayım, sıkıldım çok valaa, şahnurla ikimiz başbaşa kaldıkk..gelde acıkk 2 lafın belini kırak
.
hayırdır gamze cim neye canın sıkıldı
Tatlım arada gelirler bana, hissettiğim ve yaşadığım bazı küçük sıkıntılar gözümde kocaman olur ve o anlarda sadece kendimle kalmak isterim, işte öyle bir an yaşıyorum gibi şu an
.
benimde canim sikildi gittim fal baktirdim.Diyetide herifide birakiyom.Zengin bir akrabam olecekmis ve zengin olacakmisim.Eh o zaman bende cektiririm yaglarimi........Canımmmm ben buradayım, sıkıldım çok valaa, şahnurla ikimiz başbaşa kaldıkk..gelde acıkk 2 lafın belini kırak
.
Bende aynisini yedim.Bugun yuruyus felan yok kaslarima bayram ettirecem.tuba cım nasılsın ağrıların azaldı mı biraz hiç sesin çıkmıyo
ben dışardaydım yaklaşık 30 dk yürüdüm gelirken canım döner istedi ama almadım salata ve yoğurt yiyorum şimdi
Tatlım arada gelirler bana, hissettiğim ve yaşadığım bazı küçük sıkıntılar gözümde kocaman olur ve o anlarda sadece kendimle kalmak isterim, işte öyle bir an yaşıyorum gibi şu an
.
Stv de bi yarışma var hiç seyrettiniz mi kızlar 4-5 tane hatun temizlik yarışması yapıyorlar yemekteyiz gibi çok komik geldi bana yaaa
benimde canim sikildi gittim fal baktirdim.Diyetide herifide birakiyom.Zengin bir akrabam olecekmis ve zengin olacakmisim.Eh o zaman bende cektiririm yaglarimi........
Bende aynisini yedim.Bugun yuruyus felan yok kaslarima bayram ettirecem.
Bazen bende de oluyor.Kendimle kalincada daha cok kotulesirim.
demek diyeti de herifi de bırakacan haa iyi imiş ankarada olsa da bende gitsem şu falcıya
ayyy yorulmuşum yaa şimdi kendime bi çay yapayım rahat rahat içetyim bari bebeyi de mi götürdün falcıya giderken :)
demek diyeti de herifi de bırakacan haa iyi imiş ankarada olsa da bende gitsem şu falcıya
ayyy yorulmuşum yaa şimdi kendime bi çay yapayım rahat rahat içetyim bari bebeyi de mi götürdün falcıya giderken :)
benim tv o kanallari cekmiyor.Ama duymustum.Aslinda zayiflama evi acsalar.Koysalar bizide icine.Ohhhhhhhhh mis olur yawwww
bende kahve istiyommmmm.Sicacik, uzerindeki buhardan odaya bir kahve kokusu yayilsa hani birde iki lafin belini kiracak sizler olsaniz.
Sahnur adin cok hosuma gidiyor, boyle sahli sultanli isimler hurremden sonra beni cok sardi.Gulum sen ankaranin neresindesin.
Gamze hani iki lafin belini kiracaktik
AYYYYYYYYYY ne guldum bacim yaaaaaaaaa.
Kis topikte baktilar sagolsun.
heheheheh şekersiz di değil mi?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?