- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.901
teşekkür ederim canım dedem rahmetli koymuş adımı normalde babaannemin adı yerine koymuşlar ama çok ileri görüşlü biriydi rahmetli babaannemin adı şerife imiş bunu koyarsak ilerse bize söylenir biz şahnur koyalım demiş ben de severim adımıSahnur adin cok hosuma gidiyor, boyle sahli sultanli isimler hurremden sonra beni cok sardi.Gulum sen ankaranin neresindesin.
Gamze hani iki lafin belini kiracaktik
heheheheh şekersiz di değil mi?
.
iskanbil kartlariyla fal actirmak isteyenler diye bir topik.julia adinda tatlisin biri bakti
teşekkür ederim canım dedem rahmetli koymuş adımı normalde babaannemin adı yerine koymuşlar ama çok ileri görüşlü biriydi rahmetli babaannemin adı şerife imiş bunu koyarsak ilerse bize söylenir biz şahnur koyalım demiş ben de severim adımı
bu arada işyerim bakanlıklarda ev de cevizlidere balgatın üstü öveçlerin yanı sayılır konya yoluna yakın benim ev çiğdem mahallesi ile aradan konya yolu geçer karşı karşıyayız bu kadar detaylı anlattım cevizlidere yeni bir yerleşim yeri olduğundan bilmeyebilirsin diye
ayyy benimki kesin şekersiz içine çok az koysanız bile ben içemem ne çay ne kahve hepsi sade olcak
Yaaa işte bende falını okudumçok sallamış gibi balım yaaa
.
Benim herifte sincanli.Mayasina sinmis kardesim sabah aksam oyun havasi sisiyommmmmmmmmmm
Gamzem bende senin falina bakiyom.
3 vakte kadar 3 mu desem 5 mi desem kg. verecen.Akabinde iki katlimi desem 3 katlimi desem avm gidecen. sonra 300 mu desem 500 mu desem bir para cikacak elinden
takıma girmek için ne yapmak gerekiyor? ben de katılmak istiyorum zayıflama yarışına, acil kilo vermem lazım yaza kadarmotive olmak için tek yol da katı bir düzene girmek sanırım, yoksa vermek yerine alıyorum kilo
suan agrımıyor ama ılac aldıgım ıcın aghrıycagına emınım onumuz hafta bu ıs bıtıyorvbence şeker sadece bi elma ye duruma göre ordakilerden atıştırırsın uygun bişey varsa
hoşgeldin dalin ne güzel keyfin yerinde dişin umarım gene ağrımaz
bende geldım sımdık 2 lafın kaburgasını kırıp dısleırnı dokmeyeKimse yok mu.? Nerdesiniz bugun..........
Stv de bi yarışma var hiç seyrettiniz mi kızlar 4-5 tane hatun temizlik yarışması yapıyorlar yemekteyiz gibi çok komik geldi bana yaaa
takıma girmek için ne yapmak gerekiyor? ben de katılmak istiyorum zayıflama yarışına, acil kilo vermem lazım yaza kadarmotive olmak için tek yol da katı bir düzene girmek sanırım, yoksa vermek yerine alıyorum kilo
yaa kk das bi sıkıntı mı var bi türlü alıntılayıp mesaj yazamadım bi bakayım demek iskambil kagıdı ile fal bakılan topik var haa
hayırdır dalin cim haftaya nereye gidiyon?
hos geldin nerdeydin bu saate kadarsuan agrımıyor ama ılac aldıgım ıcın aghrıycagına emınım onumuz hafta bu ıs bıtıyorevet cnm keyfım son derece yerınde allah bozmasın ınss kımsenın keyfını.
bende geldım sımdık 2 lafın kaburgasını kırıp dısleırnı dokmeye
seyrettım cok sacma ve komık evlerını kırletıyolar heryere patlamıs mısırlar sacıyolar sonra 3 saat ıcınde temızlemey eugrasıolar tam manyak işi
munafıklık etmeyın munafıklık etmeyın fal haramdır gunahtırısımız fallara kaldı.bır kaç kez kahve falı baktırdım 2 kezmı ne pek ınanmam ole seylere.baktırana saygım var emmee
sabah kahvaltısından sonra spor yaptım epey aksam gene yapacam bu hafta 75 ı gormek ıstıyrum.onumuzdekı hafta ben olmayabılırım canolar
haftaya esım ızın belkı bı yerlere kaçarız dıyoruz.1 hafta yokum ama 2.hafta ızınlı sayılıyorum 2 hafta ıstelere gıremıcem.donusum bomba gıbı olacak kılo vermıs olaraktan inşşşş
hos geldin nerdeydin bu saate kadar
Tatil ve kilo almamak ayni cumlede biraz zor be dalincik.
zor ama ımkansız deıl bnm ıcın burda ısın ıcıne ırade gırıyor.ama yemem yemıcem hafıf seyler yıcem spora devam ıns kılo vermıs olarak donecem.buyukte konusmamak lazım
100 grmda olsa vermıs donecem lısteye ınss
haftaya esım ızın belkı bı yerlere kaçarız dıyoruz.1 hafta yokum ama 2.hafta ızınlı sayılıyorum 2 hafta ıstelere gıremıcem.donusum bomba gıbı olacak kılo vermıs olaraktan inşşşş
hos geldin nerdeydin bu saate kadar
Tatil ve kilo almamak ayni cumlede biraz zor be dalincik.
zor ama ımkansız deıl bnm ıcın burda ısın ıcıne ırade gırıyor.ama yemem yemıcem hafıf seyler yıcem spora devam ıns kılo vermıs olarak donecem.buyukte konusmamak lazım
100 grmda olsa vermıs donecem lısteye ınss
hıcc bılemıyorummm tatlıminsallah bebeklerde gelecekmi yoksa basbasami
İnşaallah herşey dilediğince olur dalinciğim..tatilini yapar kiloları almaz ve geri dönersin
İstemek başarmanın yarısıdır..
.
hıcc bılemıyorummm tatlım
keısn deıl kızlar kesın gıdıcez dıye bısey yok.ole tatıl koyu vsyede gıtmıcez gıdersek daha cok kaplıcalar gıbı bı vılla kıralamayı dusundum yaylada ohh sakın temız hava.cocukalrı babane ben bakarım dıyor basbasa gıdın dıyorda bız bırakamıoruz.bakalım bellı deıl yuzde 60 sadece
Benim herifte sincanli.Mayasina sinmis kardesim sabah aksam oyun havasi sisiyommmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?