Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar.
Grupta boş yeriniz var mı?
Ben çok kötü durumdayım motive olmam gerekiyor.
şu an 86 kiloyum 90 a doğru gidiyorum
Meltem ve Şahnur sizde burdasınız eskilerden başka kimse var mı?
Yer yoksa hiç değilse burdan sizi takip ederim.

kuzum hoşgeldin maalesef takım doldu ama sen gel yine eskilerden sadece ben ve meltem var canım nasıl gidiyo senin oğlan büyümüştür dimi? hayırdır neden gidiyon 90 a doğru esra cım yaa

esraaaaaaaaaaaaaaa bu pc nıye kapanıyor sen bılıyo musn hic....2 dk ınıde kendı kendıne gidiyor neresı yandı ki acep emektarımız ya bu bızım

jujum nerde ya diyetısyen esır mı aldı yoksa

akşama gelirim demişti tuba cım merak etme akşam gelir

yedikçe yiyorum bir iştah var
saçma sapan beslenme
ve sonuç 86 kilo bişeyler yapmam gerekiyor yoksa durumum vahim

oğlum beş yaşında
ve ben ben beş senedir kilo almaya devam

canım toparla kendini bak ben araya bi çocuk sıkıştırdım hala kilo problemim var ama en azından şimdilik sebebim var diyorum sende eğer istersen başka takıma gidebilrisin bizim takım maksimum limiti doldurdu istersen bizim takımda 1-2 arkadaşımız var listemiz dolu olduğu için ama takımdaymış gibi hareket eden onlara takılırsın gerçekten çok motive ediyor burası

ben gene menümü yazayım dünki gibi
sabah
2 kuru kayısı 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
1/2 kk peynir 1/2 çk kaymak 1/2 çk bal (1 lokma ekmeğin üzerine sürülmüş incecik)
ara
1 kuru kayısı
öğle
karışık salata 3 kaşık yoğurt 1 kaşık yulaf ezmesi 1 galeta
salatanın üstüne yulaf ve yoğurdu döküp yedim
ara
1küçük avuç dut kurusu (10-12 tane)3 badem
ara
1/2 elma
akşam
1 kepçe çorba
1 tabak ıspanak olacak
su şimdiye kadar 2 lt oldu
yürüyüş 30 dk orta tempoda yürüyüş
yarın tartı günü olunca gece atıştırma falan olmayacak meyve gibi şimdi bi yeşil çay içeyim siz içmedinizse kızlar sizde için yeşil çayları

kızlar geçmişi okudum ben bu aralar pek giremiyorum dün işlerden sonra görümcem geldi bayada geç gitti sonrada geç oldu giremedim bugünde eşim yine evde belki giremiye bilirim ben şimdiden menümü yazayım

SABAH 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin 1 çatal helva

ARA nescafe

ARA meyve

AKŞAM 1 kase yoğurtlu çorba 1 tabak lahana yemeği

su tamamlıyıcam SPOR: 2 saat yürüyüş yarım saati tempolu

canım çok az olmuş böyle yaa öğle yok kahvaltıyı geçmi yaptın yoksam

menünü yazarken ekledin mi sporunu ben niye görmedim kız ara mesajlardaysa farkedemiyorum....

bende +++** almışım kaptandan öğleyin çıkıp accık yürüyeyim bakalım aldığımız bu notların üzerine
anam öyle demeyin kendimi sıfırcı mahmut hoca gibi hissediyorum
susmak
Bazen ASALET
Bazende NEZAKETTİR
Susmak o zaman unutulmak pahasına olsa da Ebedi ZARAFETTİR ...

jujucum güzel sonuclarla gel inş......
sonuçlar güzel canım birazdan yazacağım...
söylenmeye söylenecektim de 3 günlük emeğim boşa gider salak karı diyetisyene de göndermez diye asaletimi korudum... neyse çğleden sonra bi nebze adam olmuştu
korkma anam korkma diyetisyenin bana verdiği listeyi görese sen oooooooooooooo sadece 7 dilim ekmek var artık düşün...
esraaaaaaaaaaaaaaa bu pc nıye kapanıyor sen bılıyo musn hic....2 dk ınıde kendı kendıne gidiyor neresı yandı ki acep emektarımız ya bu bızım

yok kız anama gittim babama teşkür eettim annemde kakmış onla saat 4 den beri uyanıkmış kadın baktım uyukluyo allahım canlarım benim .. gönüllerini aldım geldim.

yedikçe yiyorum bir iştah var
saçma sapan beslenme
ve sonuç 86 kilo bişeyler yapmam gerekiyor yoksa durumum vahim
vay vay vay vayyyyy kimleri görüyorum len eskiler tapır tapır dökülüyoz heeeeeeeeeeeee... hoşgeldin takıma sende... yanlız boş yer yok malesef ama biz seni takımdaymış gibi algılar cuma günü de listemize alırız kilonu takip ederiz yediklerini didikleriz sporunu irdelerin suyuna bakarız yani takımda adın olmasının önemi olmaz bizim için ... takımda olmayan 2 kişi var mesela takımdaymış gibi paylaşımlarını yapıyor ve kilo veriyorlar...

hiç merak etme ben 89.2 ile başladım buraya yavaş da olsa ilerliyorum şükür...

noldu kuzu bilgisayara seni alcakmı bzden yoksa
ısınıyo desem 2 dkda nasıl ısıncak hiç anlamamkı ole teknık seylerınden bılgısayarn
sizin bı tanııdk vardı sanıırm blgısayarcı ona sor bakım bi ama yapsn hemencicik

öğleni kedilermi yedi
juju neyin kafasını yaşıyomus diyetsyen sorsaydın bi

iş yerinde yemeği yedim başladım yürümeye hastaneye doğru...(bu arada aralıklı olarak 2 saat yürümüşümdür bugün)

sıramı aldım bekledim bu arada yanımda kocası inleyen bi kadında bekliyo ben 14 o 38. sırada ... acıdım kadına bişi de diyemiyo neyse ben kalktım kapıyo gittim dedim bakın kadının kocası iyi değil benlik bir sorun yok sizde izin veriyorsanız girsin beklemesin dedim. diğerleride anlayışlı çıktı kadını soktuk içeri nası rahatladım....

neyse sıra bana geldi kadın kayısıları kemirince beynine kan mı gitti ne daha bi insana benziyordu .. güleryüz yine yoktu ama beni hatırladı en azından ... neysem tahliller temiz bişi yok diyetisyene yolluyorum dedi .. tamam dedim ver gidim ben ...

diyetisyende sıra yoktu 2 kişi sonra girdim içerii.... kadın anaç tipli biri normal bir insan anlat bakalım dedi... başladım anlatmaya....

hamilelikle kilo aldım... sonrasında 2 saat yürüyüş ve dikkatli yeme ile 62 kiloya kadar indim. akabinde 2 bebeğe çabalarken ilaçlar yüzünden bir miktar aldım ama sonrasında moral bozukluğu ile kilo alımı devam etti.. dukan yaptım geçen sene yapmaz olaydım dedimmmmm ve orta bittii... allahım kadın başladı karataydan dukana ne kadar diyet varsa saymaya.. şöyle sağlıksız böyle sağlıksız... bende karatay diyetini soracaktım daha sorarmıyım kadın yağdırıyo... sakinleşsin diye evet ettik bir hata ama öğrendik diyorumama kadın etrafındakilerede anlat sağlıksız onlar felan... neyse sustum dinledim .. hıhı evet haklısınız gibi laflar söyledim durdum....

bu arada tartıl dedi bana üstünde çeket felan çıkar ayakkabıyıdaçıkar dedi ...

ben cuma günü 85.70 gelmiştim biliyonuz
cumartesi tartı aldım 86.30 çıktım yeni tartıda

yani yeni tartım 600 gr fazla tarttı yada eskisi beni yanlış tartıyordu bilemicem 600 gr tartı farkı var

neyse ben bugün doktor işi halloldu diye sabah evden çıkmadan giysilerle tartıldım 86.30 ama giysili bu ...
doktorda tartıldım 85.20 çıktım allah allah dedim aynı giysi bir tartı yanlış ama hangisi bilemedim...

neyse eve gelir gelmez bir daha çıktım kendi tartıma giysi ile 86.30 giysisiz 85.50 çıkıyorum...

kilo işini böyle noktaladım ama çözemedim ... neysem dedim ben kahvaltıyı az yaparım iş yerinde ne çıktıysa onu yerin akşamda hafif şeyler yerim... 2 lt su içerim 30 dk yürürüm 1 saat egzersiz yaparım hergün ... ekmeğim evde yaparım tam tahıllı unla dedim...

ooo mükemmel aman şöyle iyi böyle iyi felan

kahvaltıyı ihmal etme dedi sağlam bir kahvaltı

ara öğün

öğlen yemeği

ara öğün

akşam yemeği

ara öğün...

içimden len dedim bunu bende bliyom bana mı anlatıyon...

sonra değişimli bi liste daha doğrusu kitapçık gibi bir şey verdi örnek menü var değişim listeleri şunu yersen şunun yerine geçer gibisinden

ve elime 1800 call bir liste verdi bir ay sonra gel kilo az verirsen kolori azaltırız dedi.... 1800 cal dedi ya yuhh ben bir ay böyle yesem bırak vermeyi alırım ...neyse bişi demedim kadına

dedim ben dikkat ediyorum ama kilo verme hızım düşük nasıl hızlandırayım sporu artırayımmmı dedim sakın dedi geçici çözümler olmasın hayatın boyunca 2 saat spor yapamayacağına göre olabilecek hedeflerle ilerle dedi bi o mantıklı geldi zaten

verdiği listede 4 porsiyon meyva 7 dilim ekmek bir öğünde 5 kaşık pilav var artık siz düşünün gerisin....

ben napacam kendi yolumda ilerleyeceğim yemişim diyetisyenini ben bilgimle ikiye katlarım onuya neyseeeeeeeeeeee....

amaaaaaaaaaaaaaaaaa sanırım direncim kırıldı ben kilo veriyorum artık oleyyyyyyyyyyyy pazar 86:30 bugün hemde akşam 85:50 geldim sabah kaç çıkarım bilmiyorum ama mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm

bu arada kız kardeşim bir hafta günüm geçti dedi eczaneden tahlil almıştı 2 gün önce negatif demişti ama hamileymiş hastane tahliline göre....
çok sevindim onun adına kızı küçüktü ama olsun .... bende hasta olucam hafta sonu kasıklarım ve belim ağrıyo...

Kizlaaarrrr ne alemdesinizzzz gecmisi okuyamiyorum telden giriyorum malum cok kotuyum kizlar hasta oldum ya grip oksuruk hepsi mevcut ilac da alamiyorum bebis varsa diye ateste var napcam bilmiyorum valla :-(

Kizlaaarrrr ne alemdesinizzzz gecmisi okuyamiyorum telden giriyorum malum cok kotuyum kizlar hasta oldum ya grip oksuruk hepsi mevcut ilac da alamiyorum bebis varsa diye ateste var napcam bilmiyorum valla :-(
kız biz gez toz diye yolladık sen hasta mı oldun aman dikkat et kendine...

merhabaaaaaaaaaaa..

okuldan geç geldim..geçmiş okudum vs bu saat oldu...

esra Allah zihin açıklığı versin balım iyi çalışmalar

tuğba pc neden bozzuluyo yaa..baktırıverin bi bilgisayarcıya yoksa dah kötü olur..özletme kendini

gamze canın sıkkınmış arada banada gelirler düşünür düşünür sıkarım canımı sonra elime alırım teli a dan başlarım aramaya 3-5 kişiyle paylaşınca geçr tüm sıkıntılar..sende öyle yap paylaş canm bnmsıkma canını..

juju diyetisyen 1800 cal çok demiş ama 1500 altına da inmamak lazım...7 dilim ekmek mi 4 porsiyon meyvemiben onları yesem kilo lırım..yani kilo aldığım menülerime dönmüş olurum
ama diyetisyene bi konuda katılıyorum kilo verirken çok spor yapmak yanlış mesela ben spor yapamıyorum şimdi kilo vercem diye zorlasam kendimi hergün 1-2 saat diyet bitince bırakcam için tüm kilolar geri gelecek o yüzden yapmıyorumkendimi böyle avutuyorum

rabiş gezmelerde

şahnur boynun nasıl oldu

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler adlarını unuttum

evet juju o yağda kızartaydı

iyiyim balım okuldaydım tüm gün..
geç geldim.evdeyim şimdi hep aynı işte..
seninde dişin gene ağrımış çok geçmiş olsun
Tatlım arada gelirler bana, hissettiğim ve yaşadığım bazı küçük sıkıntılar gözümde kocaman olur ve o anlarda sadece kendimle kalmak isterim, işte öyle bir an yaşıyorum gibi şu an

.

Son düzenleme:
menüm.

kahvaltı..
peynirli omlet
1.5 dl buğday ekmeği
4 zeytin
salatalık
1 tk tahin pekmez

ara:yok

öğle:
1/2 kase mercimek çorbası
1 kase cacık
1 tabak et haşlama
az yeşil salata

ara:
5 fındık

akşam.
1 kase yoğurt
akşam bilerek yemedim yarın tartı günü

suyum az kaldı

spor.30 dk açık hava yürüyüşü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…