- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.921
Ankaranın bağları da büklüm büklüm yolları
Selam kızlar.
Grupta boş yeriniz var mı?
Ben çok kötü durumdayım motive olmam gerekiyor.
şu an 86 kiloyum 90 a doğru gidiyorum
Meltem ve Şahnur sizde burdasınız eskilerden başka kimse var mı?
Yer yoksa hiç değilse burdan sizi takip ederim.
esraaaaaaaaaaaaaaa bu pc nıye kapanıyor sen bılıyo musn hic....2 dk ınıde kendı kendıne gidiyor neresı yandı ki acepemektarımız ya bu bızım
jujum nerde ya diyetısyen esır mı aldı yoksa
oğlum beş yaşında
ve ben ben beş senedir kilo almaya devam
kızlar geçmişi okudum ben bu aralar pek giremiyorum dün işlerden sonra görümcem geldi bayada geç gitti sonrada geç oldu giremedim bugünde eşim yine evde belki giremiye bilirim ben şimdiden menümü yazayım
SABAH 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin 1 çatal helva
ARA nescafe
ARA meyve
AKŞAM 1 kase yoğurtlu çorba 1 tabak lahana yemeği
su tamamlıyıcam SPOR: 2 saat yürüyüş yarım saati tempolu
juju kaptanım dün spr yaptım ben sen görmedinmi 1 sat plates 7 km açıkhava yürüyüşü akşam yatarken okadar yürümüşüm ki aaklarım alev alv yandı boşver sen endokrini dahileyini gözünü seveyim baban da yazık gitmiş sabh sabah
anam öyle demeyin kendimi sıfırcı mahmut hoca gibi hissediyorumbende +++** almışım kaptandan öğleyin çıkıp accık yürüyeyim bakalım aldığımız bu notların üzerine
sonuçlar güzel canım birazdan yazacağım...susmak
Bazen ASALET
Bazende NEZAKETTİR
Susmak o zaman unutulmak pahasına olsa da Ebedi ZARAFETTİR ...
jujucum güzel sonuclarla gel inş......
söylenmeye söylenecektim de 3 günlük emeğim boşa gider salak karı diyetisyene de göndermez diye asaletimi korudum... neyse çğleden sonra bi nebze adam olmuştuGUNAYTDIN KIZLARRRR herkes nasıl sahnur alev gamze banu esra busra bırıcık zes bırsen meltemm chentık rabiş sevda arzuu nasılsınız canoolar bugun keyfım yerınde
jujum valla soylenıvereydın kske uyuz karı.bı halt oldums anıyolar sankı bedava calısıyolar artıssler.
dun dıscıye gıdceektım kaynanam gelemedı gıdemedım dun bugun agrı yok sukur onumuz hafta esım ızınlı ozaman kesın gıdıcem doktora artık kesın ya bole yanlız olup hep baskalarının yardımına ıhtıyac duymak zor ya o gelecek bu gelecek cocuklara bakacakta ısını yapacan bısey desen bırıdnen bısey ıstesen bıtarafı goge cıkıyo.
korkma anam korkma diyetisyenin bana verdiği listeyi görese sen oooooooooooooo sadece 7 dilim ekmek var artık düşün...slm kızlar gelemedim sabahtan beri ders çalıştım temizlik yaptık annemle yemek fln derken bu saati buldu ben öğle yemeğinde poğaça yedim
şimdi spora gidiorm en az 1 saat koşu bandındaym bu pogcanın yağa dönşmeden kaybolması lazm öpüorm herkesiii yusf yusuf beni çağrıo
yok kız anama gittim babama teşkür eettim annemde kakmış onla saat 4 den beri uyanıkmış kadın baktım uyukluyo allahım canlarım benim .. gönüllerini aldım geldim.esraaaaaaaaaaaaaaa bu pc nıye kapanıyor sen bılıyo musn hic....2 dk ınıde kendı kendıne gidiyor neresı yandı ki acepemektarımız ya bu bızım
Selam kızlar.
Grupta boş yeriniz var mı?
Ben çok kötü durumdayım motive olmam gerekiyor.
şu an 86 kiloyum 90 a doğru gidiyorum
Meltem ve Şahnur sizde burdasınız eskilerden başka kimse var mı?
Yer yoksa hiç değilse burdan sizi takip ederim.
vay vay vay vayyyyy kimleri görüyorum len eskiler tapır tapır dökülüyoz heeeeeeeeeeeee...yedikçe yiyorum bir iştah var
saçma sapan beslenme
ve sonuç 86 kilo bişeyler yapmam gerekiyor yoksa durumum vahim
esraaaaaaaaaaaaaaa bu pc nıye kapanıyor sen bılıyo musn hic....2 dk ınıde kendı kendıne gidiyor neresı yandı ki acepemektarımız ya bu bızım
öğleni kedilermi yedikızlar geçmişi okudum ben bu aralar pek giremiyorum dün işlerden sonra görümcem geldi bayada geç gitti sonrada geç oldu giremedim bugünde eşim yine evde belki giremiye bilirim ben şimdiden menümü yazayım
SABAH 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin 1 çatal helva
ARA nescafe
ARA meyve
AKŞAM 1 kase yoğurtlu çorba 1 tabak lahana yemeği
su tamamlıyıcam SPOR: 2 saat yürüyüş yarım saati tempolu
juju neyin kafasını yaşıyomus diyetsyen sorsaydın bi
menünü yazarken ekledin mi sporunu ben niye görmedim kız ara mesajlardaysa farkedemiyorum....
anam öyle demeyin kendimi sıfırcı mahmut hoca gibi hissediyorum
sonuçlar güzel canım birazdan yazacağım...
söylenmeye söylenecektim de 3 günlük emeğim boşa gider salak karı diyetisyene de göndermez diye asaletimi korudum... neyse çğleden sonra bi nebze adam olmuştu
korkma anam korkma diyetisyenin bana verdiği listeyi görese sen oooooooooooooo sadece 7 dilim ekmek var artık düşün...
yok kız anama gittim babama teşkür eettim annemde kakmış onla saat 4 den beri uyanıkmış kadın baktım uyukluyo allahım canlarım benim .. gönüllerini aldım geldim.
vay vay vay vayyyyy kimleri görüyorum len eskiler tapır tapır dökülüyoz heeeeeeeeeeeee...hoşgeldin takıma sende... yanlız boş yer yok malesef ama biz seni takımdaymış gibi algılar cuma günü de listemize alırız kilonu takip ederiz yediklerini didikleriz sporunu irdelerin suyuna bakarız yani takımda adın olmasının önemi olmaz bizim için ... takımda olmayan 2 kişi var mesela takımdaymış gibi paylaşımlarını yapıyor ve kilo veriyorlar...
hiç merak etme ben 89.2 ile başladım buraya yavaş da olsa ilerliyorum şükür...
öğleni kedilermi yedi
juju neyin kafasını yaşıyomus diyetsyen sorsaydın bi
kız biz gez toz diye yolladık sen hasta mı oldun aman dikkat et kendine...Kizlaaarrrr ne alemdesinizzzz gecmisi okuyamiyorum telden giriyorum malum cok kotuyum kizlar hasta oldum ya grip oksuruk hepsi mevcut ilac da alamiyorum bebis varsa diye ateste var napcam bilmiyorum valla :-(
evet juju o yağda kızartaydı[TABLE="width: 1021"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-85.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]85,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* hastaneden yürüme spor yerine geçmez ama el mecbur. Börek yemeseydim iyiydi küçüktü ama olsun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,90
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* yolcu olduğundan düzensiz farkındayım.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzu_54
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* araba macerandan dolayı düzensiz olmuş menün keşke çorba içseymiyşsin izin süre aç kalmazdın.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,30
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]76,30
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]75,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,10
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++** canım menün güzel aslında hafta sonu kendinden geçmeseydin yarın güzel bir sonuçla gelirdin kesin ama yinede ümidini kesme ve birdaha aynı hataya düşmee
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]69,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++ canım sen biraz azalttın mı bana mı öyle geliyor. Spor yapmadığın için mi öğünleri azalttın merak ettim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,80
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,40
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* o kızartma bildiğimiz yağda kızartma değil dimi.. yanlış okudum diimiii. Spor da yapmamışsın utanmadan nasıl yedin kızartmayı…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,80
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* su içilmemiş… baklava yemişsin ama akabinde akşamı hafif tutmuşsun en azından bunu düşünebilmişsin inşallah tartıda etki etmez yaptığın bu kaçamak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]62,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++* spor yapılmıyor bayadır Büşra neden canım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]60,00
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor payılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim
Menüsünü yazmayanlar
Biricikoglumertug
chentiq
iyiyim balım okuldaydım tüm gün..GUNAYTDIN KIZLARRRR herkes nasıl sahnur alev gamze banu esra busra bırıcık zes bırsen meltemm chentık rabiş sevda arzuu nasılsınız canoolar bugun keyfım yerınde
jujum valla soylenıvereydın kske uyuz karı.bı halt oldums anıyolar sankı bedava calısıyolar artıssler.
dun dıscıye gıdceektım kaynanam gelemedı gıdemedım dun bugun agrı yok sukur onumuz hafta esım ızınlı ozaman kesın gıdıcem doktora artık kesın ya bole yanlız olup hep baskalarının yardımına ıhtıyac duymak zor ya o gelecek bu gelecek cocuklara bakacakta ısını yapacan bısey desen bırıdnen bısey ıstesen bıtarafı goge cıkıyo.
Tatlım arada gelirler bana, hissettiğim ve yaşadığım bazı küçük sıkıntılar gözümde kocaman olur ve o anlarda sadece kendimle kalmak isterim, işte öyle bir an yaşıyorum gibi şu an
.
kız biz gez toz diye yolladık sen hasta mı oldun aman dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?