Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canım zaten 1800 yiyemem ben şişerim tıkanırım takribi 1500 yiyorumdur diye düşünüyorum zaten...

spor konusu evet aşırı yapmamak lazım ve diyeti bıraktığındada sporu bırakmamak yada kademe kademe düşürmek lazım birden kesince sarsılıyo bünye...

veeeeeeeeeeeeeeeeeee kızartma ahhhhhhhhhhhhhha ahhhh ne diyim sana ben

Sorma jujum ya bi daha otobusle gelmem sanirim acil durumlar haric insanlar agizlarini kapamadan hapsiriyo ya varmi bole bisey 2 yasinda cocuk bile kapatiyo agzini oksururken hapsirirken

aman ha dikkat et sen kaptın da şifayı çocuğa bulaşmadı dimi öenmli olan o

Cocuga bulasmadi derken jujum nasil yaniiii

bidaha yemicem söz juju dayanamadım ve az yedim ekmekte yemedim

pc kapanmadan hemen yazayım......

sabah:1 dilim çavdar ekmeği üzerıne krem peynır

öğle: 1 adet közlenmiş biberle karıstırdıgım yogurt(1 tabak)

akşam:1 kase çorba
1 kase yogurt
çok az tavuk

su: içiyorum ama kaç lt bılmıyorum.....
spor: maalesef....

Kizlaaarrrr ne alemdesinizzzz gecmisi okuyamiyorum telden giriyorum malum cok kotuyum kizlar hasta oldum ya grip oksuruk hepsi mevcut ilac da alamiyorum bebis varsa diye ateste var napcam bilmiyorum valla :-(

kendıne dıkkat et bıtkı çayları falan iç.......tatıl burnundan gelmesın .......

sizi gidi 2 çakal sizi tartı gününe şikeyle gtceniz öylemibnde yapcaktm şikede yapamadm tutamadm gene bgazmı
alevcm menün gzl corniiii az yemıs gbiisn kuuzm ama hep protein olmus nerdeyse

sabah
1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek

öğle
1 ev yapımı poğaça

ara
sekersiz nescafe

akşam
1.5 ekmek dilimi büyüklüğünde ve incecik ekmek tarzı çörek
1 bardak ayran

bnmde krbon gnüm olmus bgn:26:
su 2lt şimdilik
spor
45 dk koşu bandı
20 dk kadar callan hareketleri
300 ip atlama
akşamada twister yapcam

Jujum hastane maceranı merakla okudum, arkası yarın tadındaydı vala

Öncelikle
kutluyorum, acı çeken birine sıra verme isteğine hayran kaldım

Sonrasında o yoluk karının yola gelmiş olması güzel di

Daha sonrasında sorun çıkmaması harika

Yine sonrasında diyetisyenle konuşman ve kendini sınaman çok iyi oldu bence, hatta %100 eminim jujum gerçekten sen daha bilgilisindir..

En sonuncusu da..Tartıda o şekil çıkman en harikası, hatırlıyormusun koyverdim demiştin ve bende belkide koyverince daha rahat gider kilolar demiştim..sanırım artık tersine dönüyor ve kilo vermen normalleşiyor, inşaallah...Jujum bence de diyyetisyeni salla, gitme ve bu şekilde hep beraber yolumuza devam edelim

.

rabişim hoşgeldin dikkat et kendine

jujum salla o diyetisyeni kendi menülerinle devam et bence sen sabah yediğin tatlıları bırak pekmez reçel fln snrası eksi olarak dncektir sana

aranzda isveç diyeti yapıp kılo veren oldumu oncekı donemlerde:26:
yanlış anlamayın sakın ben yapmıcam bi arkadaş için soryorum

Menüm

Sabah
1 dilim kepek ekmeğine krem peynir sürdüm.
1 tatlı kaşığı acıka
1 domates
1 salatalık

Ara
1 küçük spangle :26:
4 çilke (unutmuşum yazmayı)

Öğle
4 yemek kaşığı pilav
1 bardak ayran

Ara
2 kayısı
5 fındık
2 badem

Akşam
1 porsiyon makarna (salçalı)

Su içiyorum
Spor 100 mekik

.

Son düzenleme:
aranzda isveç diyeti yapıp kılo veren oldumu oncekı donemlerde:26:
yanlış anlamayın sakın ben yapmıcam bi arkadaş için soryorum

Tatlım hayatımda 1 kez ayran detoksu yaptım ve başarısız oldum..1. gün sonunda açlıktan titreyerek düyayı yedim diyetisyenin biri demişti ki...Başında şehir adı, sanatçı adı, önemli bir konu adı olan tüm diyetler popüler diyettir ve sağlıksızdır, demişti

Sana demedim, arkadaşına uyarı yaptım

.

esra alev gamze sahnur menuelrınızı begendım tatlıslar.gamze spangleyı yemesen ada yarısını yesen daha ıyıymıs.gercı ben hangı yuzle dıyosam bunalrı oda ılgınc

jujumm o dıyetısyene bendende bı selam söle:bız hatun kılo veremıyo dıye gonderdık 1800 luk dıyetı tutusturmus elıne yollamıs 7 dılım ekmek 4 porsıyon meyve keısnlıkle kılo veremeyecegın gıbı gerı alırsın senın bıldıgın yok kat kat hayırlı sporu artır derım.bırde esraya katılıyorum hemen hemen ehrgun tahınpekmez yıyosun 1 kasıgınd bıle yogun kalorı var onları tamamen kessen surec hızlanır gıbı.pazardan buyana 1 kg vermıssın ne guzel ıste sporu artır ole devam et derım.

Kesinlikle dalintoş

.

Sorma jujum ya bi daha otobusle gelmem sanirim acil durumlar haric insanlar agizlarini kapamadan hapsiriyo ya varmi bole bisey 2 yasinda cocuk bile kapatiyo agzini oksururken hapsirirken

Bebeğim güzel yüreklim benim..Dikkat et, hava değişimide olur sana şimdi..Çok geçmiş olsun...:26::26::26:

.

menummm
sabah 2 kıbrıt kutusu buyuklugunde kıymalı borek(esım kahvaltı ıcın aldı)1 bardak sekersız cay.
ara yok

ogle 1 kase yogurt
1tane havuc

aksam 1 kase corba
ara yok

spor yarım saat aralıklar 1 saat elıptık gece callen yapılacak.temızlık yaptım.kızımla tepındık bıraz bugun cok ter attım kısacası.
su 2 lıtre oldu yatana kadar 2 bucuk 3olabülü

Sabah yediğin böreği dengelemişsin canım

.

selam kızlar herkese hayırlı akşamlar dilerim...

yaw ben bisürü alıntı yaptım da onlar nereye gittiki acaba anlayamadım gitti

jujum şu sabah ki doktor harbi malın tekiymiş tatlım...iyi sabretmişsin gamzenin demesi gibi doktor olmuş ama insan olamamış...arada çıkıyo işte böyle mallar naparsın....

Spor konusunda sanirim sorumu yanlis anladiniz hanimlar
Tarti oncesi gun spor yapmak tartiyi + gosterirmis ya.Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz.

valla ben hep yapıyodum..şiş çıkmadım hiç ama bilemiyorum tabikide bir araştırma yapmak lazım...gerçi ben yürüyüş yaptığım zaman şişlik hissediyorum eliptikte hiç hissetmedim...

jujum tşk ederim yıldızlar ve artılar için.valla noldu bana hafta sonu bilmiyorum sanki kıtlıktan çıkmış gibi herşeye saldırdım özellikle de pazar günü....

tatlım çok iyiyiz canım benim senin iyi olmana da sevindim...

.

haberlerde bıle çıktı yahu şu karatay teyzem benım çok sevımlı

alev bacım tartı öncesı sesszılık gibi gördum menunu

esracım: senınkı de kötu degıl bence poğaça dısında...

gamzem bacım 1 paket makarnayı hasladın sonra da onu öğünlere mi böldün

ara ara bakıyorum sakın sohbetten kopuyorum sanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…