- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.941
merhabaaaaaaaaaaa..
okuldan geç geldim..geçmiş okudum vs bu saat oldu...
esra Allah zihin açıklığı versin balım iyi çalışmalar
tuğba pc neden bozzuluyo yaa..baktırıverin bi bilgisayarcıya yoksa dah kötü olur..özletme kendini
amze canın sıkkınmış arada banada gelirler düşünür düşünür sıkarım canımı sonra elime alırım teli a dan başlarım aramaya 3-5 kişiyle paylaşınca geçr tüm sıkıntılar..sende öyle yap paylaş canm bnmsıkma canını..
juju diyetisyen 1800 cal çok demiş ama 1500 altına da inmamak lazım...7 dilim ekmek mi4 porsiyon meyvemi ben onları yesem kilo lırım..yani kilo aldığım menülerime dönmüş olurum
ama diyetisyene bi konuda katılıyorum kilo verirken çok spor yapmak yanlış mesela ben spor yapamıyorum şimdi kilo vercem diye zorlasam kendimi hergün 1-2 saat diyet bitince bırakcam için tüm kilolar geri gelecek o yüzden yapmıyorumkendimi böyle avutuyorum
rabiş gezmelerde
şahnur boynun nasıl oldu
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler adlarını unuttum
evet juju o yağda kızartaydı
iyiyim balım okuldaydım tüm gün..
geç geldim.evdeyim şimdi hep aynı işte..
seninde dişin gene ağrımış çok geçmiş olsun
Sorma jujum ya bi daha otobusle gelmem sanirim acil durumlar haric insanlar agizlarini kapamadan hapsiriyo ya varmi bole bisey 2 yasinda cocuk bile kapatiyo agzini oksururken hapsirirken
yok canım zaten 1800 yiyemem ben şişerim tıkanırım takribi 1500 yiyorumdur diye düşünüyorum zaten...
spor konusu evet aşırı yapmamak lazım ve diyeti bıraktığındada sporu bırakmamak yada kademe kademe düşürmek lazım birden kesince sarsılıyo bünye...
veeeeeeeeeeeeeeeeeee kızartma ahhhhhhhhhhhhhha ahhhh ne diyim sana ben
aman ha dikkat et sen kaptın da şifayı çocuğa bulaşmadı dimi öenmli olan o
yok canım zaten 1800 yiyemem ben şişerim tıkanırım takribi 1500 yiyorumdur diye düşünüyorum zaten...
spor konusu evet aşırı yapmamak lazım ve diyeti bıraktığındada sporu bırakmamak yada kademe kademe düşürmek lazım birden kesince sarsılıyo bünye...
veeeeeeeeeeeeeeeeeee kızartma ahhhhhhhhhhhhhha ahhhh ne diyim sana ben
aman ha dikkat et sen kaptın da şifayı çocuğa bulaşmadı dimi öenmli olan o
Kizlaaarrrr ne alemdesinizzzz gecmisi okuyamiyorum telden giriyorum malum cok kotuyum kizlar hasta oldum ya grip oksuruk hepsi mevcut ilac da alamiyorum bebis varsa diye ateste var napcam bilmiyorum valla :-(
menüm.
kahvaltı..
peynirli omlet
1.5 dl buğday ekmeği
4 zeytin
salatalık
1 tk tahin pekmez
ara:yok
öğle:
1/2 kase mercimek çorbası
1 kase cacık
1 tabak et haşlama
az yeşil salata
ara:
5 fındık
akşam.
1 kase yoğurt
akşam bilerek yemedim yarın tartı günü
suyum az kaldı
spor.30 dk açık hava yürüyüşü
pc kapanmadan hemen yazayım......
sabah:1 dilim çavdar ekmeği üzerıne krem peynır
öğle: 1 adet közlenmiş biberle karıstırdıgım yogurt(1 tabak)
akşam:1 kase çorba
1 kase yogurt
çok az tavuk
su: içiyorum ama kaç lt bılmıyorum.....
spor: maalesef....
aranzda isveç diyeti yapıp kılo veren oldumu oncekı donemlerde:26:
yanlış anlamayın sakın ben yapmıcam bi arkadaş için soryorum
esra alev gamze sahnur menuelrınızı begendım tatlıslar.gamze spangleyı yemesen ada yarısını yesen daha ıyıymıs.gercı ben hangı yuzle dıyosam bunalrı oda ılgınc
jujumm o dıyetısyene bendende bı selam söle:bız hatun kılo veremıyo dıye gonderdık 1800 luk dıyetı tutusturmus elıne yollamıs 7 dılım ekmek 4 porsıyon meyve keısnlıkle kılo veremeyecegın gıbı gerı alırsın senın bıldıgın yok kat kat hayırlı sporu artır derım.bırde esraya katılıyorum hemen hemen ehrgun tahınpekmez yıyosun 1 kasıgınd bıle yogun kalorı var onları tamamen kessen surec hızlanır gıbı.pazardan buyana 1 kg vermıssın ne guzel ıste sporu artır ole devam et derım.
Sorma jujum ya bi daha otobusle gelmem sanirim acil durumlar haric insanlar agizlarini kapamadan hapsiriyo ya varmi bole bisey 2 yasinda cocuk bile kapatiyo agzini oksururken hapsirirken
menummm
sabah 2 kıbrıt kutusu buyuklugunde kıymalı borek(esım kahvaltı ıcın aldı)1 bardak sekersız cay.
ara yok
ogle 1 kase yogurt
1tane havuc
aksam 1 kase corba
ara yok
spor yarım saat aralıklar 1 saat elıptık gece callen yapılacak.temızlık yaptım.kızımla tepındık bıraz bugun cok ter attım kısacası.
su 2 lıtre oldu yatana kadar 2 bucuk 3olabülü
Spor konusunda sanirim sorumu yanlis anladiniz hanimlar
Tarti oncesi gun spor yapmak tartiyi + gosterirmis ya.Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz.
[TABLE="width: 1021"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-85.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]85,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* hastaneden yürüme spor yerine geçmez ama el mecbur. Börek yemeseydim iyiydi küçüktü ama olsun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,90
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* yolcu olduğundan düzensiz farkındayım.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzu_54
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* araba macerandan dolayı düzensiz olmuş menün keşke çorba içseymiyşsin izin süre aç kalmazdın.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,30
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]76,30
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]75,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,10
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++** canım menün güzel aslında hafta sonu kendinden geçmeseydin yarın güzel bir sonuçla gelirdin kesin ama yinede ümidini kesme ve birdaha aynı hataya düşmee
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]69,70
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++ canım sen biraz azalttın mı bana mı öyle geliyor. Spor yapmadığın için mi öğünleri azalttın merak ettim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,80
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,40
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* o kızartma bildiğimiz yağda kızartma değil dimi.. yanlış okudum diimiii. Spor da yapmamışsın utanmadan nasıl yedin kızartmayı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,80
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]++* su içilmemiş baklava yemişsin ama akabinde akşamı hafif tutmuşsun en azından bunu düşünebilmişsin inşallah tartıda etki etmez yaptığın bu kaçamak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]62,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD]+++* spor yapılmıyor bayadır Büşra neden canım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]60,00
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor payılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim
Menüsünü yazmayanlar
Biricikoglumertug
chentiq
GUNAYTDIN KIZLARRRR herkes nasıl sahnur alev gamze banu esra busra bırıcık zes bırsen meltemm chentık rabiş sevda arzuu nasılsınız canoolar bugun keyfım yerınde
jujum valla soylenıvereydın kske uyuz karı.bı halt oldums anıyolar sankı bedava calısıyolar artıssler.
dun dıscıye gıdceektım kaynanam gelemedı gıdemedım dun bugun agrı yok sukur onumuz hafta esım ızınlı ozaman kesın gıdıcem doktora artık kesın ya bole yanlız olup hep baskalarının yardımına ıhtıyac duymak zor ya o gelecek bu gelecek cocuklara bakacakta ısını yapacan bısey desen bırıdnen bısey ıstesen bıtarafı goge cıkıyo.
pc kapanmadan hemen yazayım......
sabah:1 dilim çavdar ekmeği üzerıne krem peynır
öğle: 1 adet közlenmiş biberle karıstırdıgım yogurt(1 tabak)
akşam:1 kase çorba
1 kase yogurt
çok az tavuk
su: içiyorum ama kaç lt bılmıyorum.....
spor: maalesef....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?