Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahahahah yok hayatım, yarıya böldüm..sonra yarısını da eşim ve bana yarıladım 100 gr. felan hepi topu yani

.

çilkeni yerim senin cok karbn olmus cnm bnımde bole oldu o yzuden ben susuyum
arkadaş yanımda şimdi okudu noktasına kdr
gzl dalincim eski yeme düzenine gore normal yenıısne gore az
kızlar bunu izledınız mı???? gamze bak senın çikolatan,bundan yıyordun sen değil mi?

Eti Canga Digital Campaign - Pop - Muallim on Vimeo

hayvanı rezil etmişlr
hahahahihihihohohoorda oynayan bnm aslnda

ben yarına 100 200 fln anca eksi cıkarım belkıde hıc cıkamam 1e yakın versem hıssederdim şu an hıc his yok cumalardan nefret ediorm artık ya bıde mubarek gün töbe töbeee
ben nıe hıc 1 kılo veremıorm ya normalden az yıorm hergun sporda yapıorm haftada yapmadgm 2 gun oluo anca nerede nerede nerede ben nerde yanlış yaptmmmmmmmm

Allaımaa çarpılırsın adam gibi diyet yapıp, sporumuzu da süper yapsak..acıkk şu ağzımızı sıkı tutsak..mübarek cumaları da çok severiz..

.

haftaya esım ızın belkı bı yerlere kaçarız dıyoruz.1 hafta yokum ama 2.hafta ızınlı sayılıyorum 2 hafta ıstelere gıremıcem.donusum bomba gıbı olacak kılo vermıs olaraktan inşşşş

ayşenurum iyi vakit geçir tatlım iyi tatiller... .sende bu azim varken bırak almayı 70 e bile düşersin valla...

esra yusuf kim kız... seni niye çağırıyor...

şahnur menün çok güzel olmuş canım ....tatlım ya benim aklımda dilek nerden kaldıysa ama bi tane dileğimiz var da kim

çok az olmuş tatlım.

harbi jujum bence sen diyetisyenden daha bilinçlisin

Kizlaaarrrr ne alemdesinizzzz gecmisi okuyamiyorum telden giriyorum malum cok kotuyum kizlar hasta oldum ya grip oksuruk hepsi mevcut ilac da alamiyorum bebis varsa diye ateste var napcam bilmiyorum valla :-(

kız ben napım 1 hafta yattım+ 5 gundur wc yuzu görmedım..acı bıberı bıraktım senın yuzunden bugun eşime tekrar aldırdım bıber yemekten bı hoş oldum ama tık yok....yarına kadar wc nın önunde nöbet tutmam lazım - çıkmak için.....

anlaşıldı sen yarın depoyu boşaltmadan tartıya çıkmayacaksın.. erken boşalsa bari, jujum garibim ağaç oluyor

.

Allaımaa çarpılırsın adam gibi diyet yapıp, sporumuzu da süper yapsak..acıkk şu ağzımızı sıkı tutsak..mübarek cumaları da çok severiz..

.
şinci sen bana adam gbi diyet yapmıosnmu demek istıosun
haftaya yapım bari gzl bi diyet ama bu sefer cidden gzl olck yoksa bnm durum vahm yanı sevdıcegmle gsmeme gunler kaldı

ayşenurum iyi vakit geçir tatlım iyi tatiller... .sende bu azim varken bırak almayı 70 e bile düşersin valla...

esra yusuf kim kız... seni niye çağırıyor...
cnm yusufla yarın ck gzl bi tanışmamız olckkk
kız yusuf yusuf derizya sıkısınca bı nevi yumurta kapıya dayandı durumları yarn cuma ya o bakımdan şeyyetmiş bulundm

meltemcım bu dıyetısyen benım yazdııgm listenın aynısını vermıs işte sana da üşenmeden yazmıstım ya neyın yerıne ne yıyebılırız cart curt......
ezberledım ben bunu hacı deseydın

bende sendenim bacm gecen haftalara gore bu hafta daha iyiydim bgrsak sorunlarımla ama 2 gundur tık yok hatta bugun 2 kan ılacı ıctm gidim wcye die ama stres sanıırm gene gdemedim yarn bnde wcden once gelmem valla sabah 5 te uyancm nobet tutcam

Cocuga bulasmadi derken jujum nasil yaniiii
aman kız allah mı söyletti ne ben çocuğu neremden çıkardım ki

en azından artık acaba demicem ... sağlık sorunum yok kendime bunu bahane etmicem...
rabişim hoşgeldin dikkat et kendine

jujum salla o diyetisyeni kendi menülerinle devam et bence sen sabah yediğin tatlıları bırak pekmez reçel fln snrası eksi olarak dncektir sana
evet bende bu hafta ekmeği azaltıcam tatlıyı kesicem ve akşam 8 den sonra yemicem bakalım sonuç ne olacak
aranzda isveç diyeti yapıp kılo veren oldumu oncekı donemlerde:26:
yanlış anlamayın sakın ben yapmıcam bi arkadaş için soryorum
yapmadım ama söyle ona yapmasın gelsin biz eritiriz onu

yürüyüşü artırmayı düşünüyorum 30 dk sabah 30 dk akşam şeklinde
rabbim sınadı beni ama geçtim sınavından sinirlenmedim....:)
siz güzel menüler yazdıkça bende daha yıldız çooooookkkkkkkkkkkk ama hafta sonu cozutmakda yok ona göre

harbi jujum bence sen diyetisyenden daha bilinçlisin

eeeeeeeeeee yıllarımızı verdik biz bu işe... şahnurda eskilerden yapa yapa bilinçlendik ...

anlaşıldı sen yarın depoyu boşaltmadan tartıya çıkmayacaksın.. erken boşalsa bari, jujum garibim ağaç oluyor

.

hep esra yuzunden...cok bıber yeme mide kanserı yapıyormus dedi....bende yemedım sonuc bu ama yarına kalmıcak gibi bi his var çok iğrencim tmm

kız aynen içimden söylüyorum zaten bide kadın söylemeden ben saydım ya

2 lt su içiyorum
bir buçuk saat spor yapıyorum
ekmeğim tam tahıllı undan yapıyorum
tatlı hamur işi yemiyorum

kadın bana şunu yap bunu yap diyemedi ki gerek kalmadı ben zati yapıyorum...

içimde kalmasın diyetisyene gitmedi demesinler diye gittim yoksa sonucun bu olacağını biliyordum ben

Şaka bir tarafa Esram, hakikaten benimde kendimde gördüğüm en büyük eksiklik..diyetlerimde sabırsızım..cuma tartı günümüzdü kilolarımızı bildirdik yiyeyim, cumartesi hafta sonu, pazar kocam evde, onunla yemem lazım..hatta diyet yapıcam pskolojisiyle, dünyaları yemem..berbat kötü bir alışkanlık 3-4 haftadır..Bende haftaya bu duygumdan kurtulmaya çalışıcağım..

Bu arada 5. takım olarak ta, eksikliklerimiz oldu son haftalarda, motivasyon eksikliğimiz..:26: koptuk gibi birazcık..harbiden düzelsek çok iyi olucak :26::26::26:

Göstercem ben ona yarın yusufu, hiç merak etme esram

.

Son düzenleme:
hep esra yuzunden...cok bıber yeme mide kanserı yapıyormus dedi....bende yemedım sonuc bu ama yarına kalmıcak gibi bi his var çok iğrencim tmm

bende dusunuordum az once kım demıs bıber yeme diye bu kıza bi baktm ben demişim
ne bilim cicim nette okudum bnde tursu cok tuzluya ondn mıde kanseri yapıomus diolardı sende ot vardıya bı suru ıcınde kesın sinamekı vardır rezenede varsa beraber iç 1 kerelık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…