- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.961
haberlerde bıle çıktı yahu şu karatayteyzem benım çok sevımlı
alev bacım tartı öncesı sesszılık gibi gördum menunu
esracım: senınkı de kötu degıl bence poğaça dısında...
gamzem bacım 1 paket makarnayı hasladın sonra da onu öğünlere mi böldün
ara ara bakıyorum sakın sohbetten kopuyorum sanmayın
çilkeni yerim seninMenüm
Sabah
1 dilim kepek ekmeğine krem peynir sürdüm.
1 tatlı kaşığı acıka
1 domates
1 salatalık
Ara
1 küçük spangle :26:
4 çilke (unutmuşum yazmayı)
Öğle
4 yemek kaşığı pilav
1 bardak ayran
Ara
2 kayısı
5 fındık
2 badem
Akşam
1 porsiyon makarna (salçalı)
Su içiyorum
Spor 100 mekik
.
arkadaş yanımda şimdi okudu noktasına kdrTatlım hayatımda 1 kez ayran detoksu yaptım ve başarısız oldum..1. gün sonunda açlıktan titreyerek düyayı yedimdiyetisyenin biri demişti ki...Başında şehir adı, sanatçı adı, önemli bir konu adı olan tüm diyetler popüler diyettir ve sağlıksızdır, demişti
Sana demedim, arkadaşına uyarı yaptım
.
gzl dalincim eski yeme düzenine gore normal yenıısne gore azmenummm
sabah 2 kıbrıt kutusu buyuklugunde kıymalı borek(esım kahvaltı ıcın aldı)1 bardak sekersız cay.
ara yok
ogle 1 kase yogurt
1tane havuc
aksam 1 kase corba
ara yok
spor yarım saat aralıklar 1 saat elıptık gece callen yapılacak.temızlık yaptım.kızımla tepındık bıraz bugun cok ter attım kısacası.
su 2 lıtre oldu yatana kadar 2 bucuk 3olabülü
hahahahihihihohohokızlar bunu izledınız mı???? gamze bak senın çikolatan,bundan yıyordun sen değil mi?
Eti Canga Digital Campaign - Pop - Muallim on Vimeo
hayvanı rezil etmişlr
kızlar bunu izledınız mı???? gamze bak senın çikolatan,bundan yıyordun sen değil mi?
Eti Canga Digital Campaign - Pop - Muallim on Vimeo
hayvanı rezil etmişlr
hahahahah yok hayatım, yarıya böldüm..sonra yarısını da eşim ve bana yarıladım100 gr. felan hepi topu yani
.
bu kadar pc ıle bu kadar oluyor..spangle yı spagettı dıye görmüşümpardon cnm
çilkeni yerim senincok karbn olmus cnm bnımde bole oldu o yzuden ben susuyum
arkadaş yanımda şimdi okudu noktasına kdr
gzl dalincim eski yeme düzenine gore normal yenıısne gore az
hahahahihihihohohoorda oynayan bnm aslnda
ben yarına 100 200 fln anca eksi cıkarım belkıde hıc cıkamam 1e yakın versem hıssederdim şu an hıc his yok cumalardan nefret ediorm artık ya bıde mubarek gün töbe töbeee
ben nıe hıc 1 kılo veremıorm ya normalden az yıorm hergun sporda yapıorm haftada yapmadgm 2 gun oluo anca nerede nerede nerede ben nerde yanlış yaptmmmmmmmm
haftaya esım ızın belkı bı yerlere kaçarız dıyoruz.1 hafta yokum ama 2.hafta ızınlı sayılıyorum 2 hafta ıstelere gıremıcem.donusum bomba gıbı olacak kılo vermıs olaraktan inşşşş
zor ama ımkansız deıl bnm ıcın burda ısın ıcıne ırade gırıyor.ama yemem yemıcem hafıf seyler yıcem spora devam ıns kılo vermıs olarak donecem.buyukte konusmamak lazım
100 grmda olsa vermıs donecem lısteye ınss
slm kızlar gelemedim sabahtan beri ders çalıştım temizlik yaptık annemle yemek fln derken bu saati buldu ben öğle yemeğinde poğaça yedim
şimdi spora gidiorm en az 1 saat koşu bandındaym bu pogcanın yağa dönşmeden kaybolması lazm öpüorm herkesiii yusf yusuf beni çağrıo
ben gene menümü yazayım dünki gibi
sabah
2 kuru kayısı 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
1/2 kk peynir 1/2 çk kaymak 1/2 çk bal (1 lokma ekmeğin üzerine sürülmüş incecik)
ara
1 kuru kayısı
öğle
karışık salata 3 kaşık yoğurt 1 kaşık yulaf ezmesi 1 galeta
salatanın üstüne yulaf ve yoğurdu döküp yedim
ara
1küçük avuç dut kurusu (10-12 tane)3 badem
ara
1/2 elma
akşam
1 kepçe çorba
1 tabak ıspanak olacak
su şimdiye kadar 2 lt oldu
yürüyüş 30 dk orta tempoda yürüyüş
yarın tartı günü olunca gece atıştırma falan olmayacak meyve gibi şimdi bi yeşil çay içeyim siz içmedinizse kızlar sizde için yeşil çayları
kızlar geçmişi okudum ben bu aralar pek giremiyorum dün işlerden sonra görümcem geldi bayada geç gitti sonrada geç oldu giremedim bugünde eşim yine evde belki giremiye bilirim ben şimdiden menümü yazayım
SABAH 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin 1 çatal helva
ARA nescafe
ARA meyve
AKŞAM 1 kase yoğurtlu çorba 1 tabak lahana yemeği
su tamamlıyıcam SPOR: 2 saat yürüyüş yarım saati tempolu
iş yerinde yemeği yedim başladım yürümeye hastaneye doğru...(bu arada aralıklı olarak 2 saat yürümüşümdür bugün)
sıramı aldım bekledim bu arada yanımda kocası inleyen bi kadında bekliyo ben 14 o 38. sırada ... acıdım kadına bişi de diyemiyo neyse ben kalktım kapıyo gittim dedim bakın kadının kocası iyi değil benlik bir sorun yok sizde izin veriyorsanız girsin beklemesin dedim. diğerleride anlayışlı çıktı kadını soktuk içeri nası rahatladım....
neyse sıra bana geldi kadın kayısıları kemirince beynine kan mı gitti ne daha bi insana benziyordu .. güleryüz yine yoktu ama beni hatırladı en azından ... neysem tahliller temiz bişi yok diyetisyene yolluyorum dedi .. tamam dedim ver gidim ben ...
diyetisyende sıra yoktu 2 kişi sonra girdim içerii.... kadın anaç tipli biri normal bir insan anlat bakalım dedi... başladım anlatmaya....
hamilelikle kilo aldım... sonrasında 2 saat yürüyüş ve dikkatli yeme ile 62 kiloya kadar indim. akabinde 2 bebeğe çabalarken ilaçlar yüzünden bir miktar aldım ama sonrasında moral bozukluğu ile kilo alımı devam etti.. dukan yaptım geçen sene yapmaz olaydım dedimmmmm ve orta bittii... allahım kadın başladı karataydan dukana ne kadar diyet varsa saymaya.. şöyle sağlıksız böyle sağlıksız... bende karatay diyetini soracaktım daha sorarmıyım kadın yağdırıyo... sakinleşsin diye evet ettik bir hata ama öğrendik diyorumama kadın etrafındakilerede anlat sağlıksız onlar felan... neyse sustum dinledim .. hıhı evet haklısınız gibi laflar söyledim durdum....
bu arada tartıl dedi bana üstünde çeket felan çıkar ayakkabıyıdaçıkar dedi ...
ben cuma günü 85.70 gelmiştim biliyonuz
cumartesi tartı aldım 86.30 çıktım yeni tartıda
yani yeni tartım 600 gr fazla tarttı yada eskisi beni yanlış tartıyordu bilemicem 600 gr tartı farkı var
neyse ben bugün doktor işi halloldu diye sabah evden çıkmadan giysilerle tartıldım 86.30 ama giysili bu ...
doktorda tartıldım 85.20 çıktımallah allah dedim aynı giysi bir tartı yanlış ama hangisi bilemedim...
neyse eve gelir gelmez bir daha çıktım kendi tartıma giysi ile 86.30 giysisiz 85.50 çıkıyorum...
kilo işini böyle noktaladım ama çözemedim ... neysem dedim ben kahvaltıyı az yaparım iş yerinde ne çıktıysa onu yerin akşamda hafif şeyler yerim... 2 lt su içerim 30 dk yürürüm 1 saat egzersiz yaparım hergün ... ekmeğim evde yaparım tam tahıllı unla dedim...
ooo mükemmel aman şöyle iyi böyle iyi felan
kahvaltıyı ihmal etme dedi sağlam bir kahvaltı
ara öğün
öğlen yemeği
ara öğün
akşam yemeği
ara öğün...
içimden len dedim bunu bende bliyom bana mı anlatıyon...
sonra değişimli bi liste daha doğrusu kitapçık gibi bir şey verdi örnek menü var değişim listeleri şunu yersen şunun yerine geçer gibisinden
ve elime 1800 call bir liste verdi bir ay sonra gel kilo az verirsen kolori azaltırız dedi....1800 cal dedi ya yuhh ben bir ay böyle yesem bırak vermeyi alırım ...neyse bişi demedim kadına
dedim ben dikkat ediyorum ama kilo verme hızım düşük nasıl hızlandırayım sporu artırayımmmı dedim sakın dedi geçici çözümler olmasın hayatın boyunca 2 saat spor yapamayacağına göre olabilecek hedeflerle ilerle dedi bi o mantıklı geldi zaten
verdiği listede 4 porsiyon meyva 7 dilim ekmek bir öğünde 5 kaşık pilav var artık siz düşünün gerisin....
ben napacam kendi yolumda ilerleyeceğim yemişim diyetisyenini ben bilgimle ikiye katlarım onuya neyseeeeeeeeeeee....
amaaaaaaaaaaaaaaaaa sanırım direncim kırıldı ben kilo veriyorum artık oleyyyyyyyyyyyy pazar 86:30 bugün hemde akşam 85:50 geldim sabah kaç çıkarım bilmiyorum ama mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada kız kardeşim bir hafta günüm geçti dedi eczaneden tahlil almıştı 2 gün önce negatif demişti ama hamileymiş hastane tahliline göre....çok sevindim onun adına kızı küçüktü ama olsun .... bende hasta olucam hafta sonu kasıklarım ve belim ağrıyo...
Kizlaaarrrr ne alemdesinizzzz gecmisi okuyamiyorum telden giriyorum malum cok kotuyum kizlar hasta oldum ya grip oksuruk hepsi mevcut ilac da alamiyorum bebis varsa diye ateste var napcam bilmiyorum valla :-(
ben yarına 100 200 fln anca eksi cıkarım belkıde hıc cıkamam 1e yakın versem hıssederdim şu an hıc his yok cumalardan nefret ediorm artık ya bıde mubarek gün töbe töbeee
ben nıe hıc 1 kılo veremıorm ya normalden az yıorm hergun sporda yapıorm haftada yapmadgm 2 gun oluo anca nerede nerede nerede ben nerde yanlış yaptmmmmmmmm
kız ben napım 1 hafta yattım+ 5 gundur wc yuzu görmedım..acı bıberı bıraktım senın yuzundenbugun eşime tekrar aldırdım bıber yemekten bı hoş oldum ama tık yok....yarına kadar wc nın önunde nöbet tutmam lazım - çıkmak için.....
şinci sen bana adam gbi diyet yapmıosnmu demek istıosunAllaımaa çarpılırsınadam gibi diyet yapıp, sporumuzu da süper yapsak..acıkk şu ağzımızı sıkı tutsak..mübarek cumaları da çok severiz..
.
cnm yusufla yarın ck gzl bi tanışmamız olckkkayşenurum iyi vakit geçir tatlım iyi tatiller... .sende bu azim varken bırak almayı 70 e bile düşersin valla...
esra yusuf kim kız...seni niye çağırıyor...
kız ben napım 1 hafta yattım+ 5 gundur wc yuzu görmedım..acı bıberı bıraktım senın yuzundenbugun eşime tekrar aldırdım bıber yemekten bı hoş oldum ama tık yok....yarına kadar wc nın önunde nöbet tutmam lazım - çıkmak için.....
aman kız allah mı söyletti ne ben çocuğu neremden çıkardım kiCocuga bulasmadi derken jujum nasil yaniiii
Jujum hastane maceranı merakla okudum, arkası yarın tadındaydı vala
Öncelikle
kutluyorum, acı çeken birine sıra verme isteğine hayran kaldım
Sonrasında o yoluk karının yola gelmiş olması güzel di
Daha sonrasında sorun çıkmaması harika
Yine sonrasında diyetisyenle konuşman ve kendini sınaman çok iyi oldu bence, hatta %100 eminim jujum gerçekten sen daha bilgilisindir..
En sonuncusu da..Tartıda o şekil çıkman en harikası, hatırlıyormusun koyverdim demiştin ve bende belkide koyverince daha rahat gider kilolar demiştim..sanırım artık tersine dönüyor ve kilo vermen normalleşiyor, inşaallah...Jujum bence de diyyetisyeni salla, gitme ve bu şekilde hep beraber yolumuza devam edelim
.
evet bende bu hafta ekmeği azaltıcam tatlıyı kesicem ve akşam 8 den sonra yemicem bakalım sonuç ne olacakrabişim hoşgeldin dikkat et kendine
jujum salla o diyetisyeni kendi menülerinle devam et bence sen sabah yediğin tatlıları bırak pekmez reçel fln snrası eksi olarak dncektir sana
yapmadım ama söyle ona yapmasın gelsin biz eritiriz onuaranzda isveç diyeti yapıp kılo veren oldumu oncekı donemlerde:26:
yanlış anlamayın sakın ben yapmıcam bi arkadaş için soryorum
yürüyüşü artırmayı düşünüyorum 30 dk sabah 30 dk akşam şeklindeesra alev gamze sahnur menuelrınızı begendım tatlıslar.gamze spangleyı yemesen ada yarısını yesen daha ıyıymıs.gercı ben hangı yuzle dıyosam bunalrı oda ılgınc
jujumm o dıyetısyene bendende bı selam söle:bız hatun kılo veremıyo dıye gonderdık 1800 luk dıyetı tutusturmus elıne yollamıs 7 dılım ekmek 4 porsıyon meyve keısnlıkle kılo veremeyecegın gıbı gerı alırsın senın bıldıgın yok kat kat hayırlı sporu artır derım.bırde esraya katılıyorum hemen hemen ehrgun tahınpekmez yıyosun 1 kasıgınd bıle yogun kalorı var onları tamamen kessen surec hızlanır gıbı.pazardan buyana 1 kg vermıssın ne guzel ıste sporu artır ole devam et derım.
rabbim sınadı beni ama geçtim sınavından sinirlenmedim....:)selam kızlar herkese hayırlı akşamlar dilerim...
jujum şu sabah ki doktor harbi malın tekiymiş tatlım...iyi sabretmişsin gamzenin demesi gibi doktor olmuş ama insan olamamış...arada çıkıyo işte böyle mallar naparsın....
jujum tşk ederim yıldızlar ve artılar için.valla noldu bana hafta sonu bilmiyorum sanki kıtlıktan çıkmış gibi herşeye saldırdım özellikle de pazar günü....
.
ayşenurum iyi vakit geçir tatlım iyi tatiller... .sende bu azim varken bırak almayı 70 e bile düşersin valla...
harbi jujum bence sen diyetisyenden daha bilinçlisin
anlaşıldı sen yarın depoyu boşaltmadan tartıya çıkmayacaksın..erken boşalsa bari, jujum garibim ağaç oluyor
.
meltemcım bu dıyetısyen benım yazdııgm listenın aynısını vermıs işte sana da üşenmeden yazmıstım yaneyın yerıne ne yıyebılırız cart curt......
ezberledım ben bunu hacı deseydın
şinci sen bana adam gbi diyet yapmıosnmu demek istıosun
haftaya yapım bari gzl bi diyet ama bu sefer cidden gzl olck yoksa bnm durum vahm yanı sevdıcegmle gsmeme gunler kaldı
cnm yusufla yarın ck gzl bi tanışmamız olckkk
kız yusuf yusuf derizya sıkısınca bı nevi yumurta kapıya dayandı durumları yarn cuma ya o bakımdan şeyyetmiş bulundm
hep esra yuzunden...cok bıber yeme mide kanserı yapıyormus dedi....bende yemedım sonuc bu ama yarına kalmıcak gibi bi his var çok iğrencim tmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?