Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hep esra yuzunden...cok bıber yeme mide kanserı yapıyormus dedi....bende yemedım sonuc bu ama yarına kalmıcak gibi bi his var çok iğrencim tmm
yuvalete çıkmak istiyorsanız erken kalkın derim... bende sıkıntı yaşıyordum kaç gündür .... bir doktor demişti vucudun bir düzeni vardır uyandıktan belli bir süre sonra wc ihtiyacı gelir ve siz ertelerseniz kabızlık olur diye...

neyse bugün gene 6:00 da uyandım ama 7:45 e kadar evdeydim gitmedim hastaneye ve ilk defa sabah wc ye çıktım erken kalkın derim vucut erken uyanınca şaşkına döndü

hep esra yuzunden...cok bıber yeme mide kanserı yapıyormus dedi....bende yemedım sonuc bu ama yarına kalmıcak gibi bi his var çok iğrencim tmm

:120::120::120::120::120::120::120::120::120::90::90::90::90:

Jujum karının içinde kalmış, sana bişi diyememiş vala kıskanmış gibi bu bilinçliliği

.

kendımden örnek veryım ben hafta sonuda kcrmıorm yanı cnku hafta sonu oldugun bile farknda olmuorm bnm tek sebebim 14 yasmda basladm dıyete ama hep şok diyetler metablzma gitti elden buna baglıorm artık napm kendım ettım kendım buldm
evet biraz koptuk msla ben ders calışcm die eskısı kdr sık gıremıorm bazı arklardada gruorm bunu pıfff napsakkı:26:

herkese iyi akşamlar... menümü yazayım
sabah:
yulaflı meyveli yoğurt 1 kase(yarım portakal ve yarım muz)
öğle:
pırasa yemeği 6 kaşık
yoğurt 1 kase
1 dilim ekmek
ara:
6 tane biskolata bisküvi
1 sütlü neskafe
akşam:
1 kase mercimek çorbası
su: içiyorum şuanda 2 litre
spor: gezinti amaçlı yapılmış yavaş tempolu yürüyüş

bilmem ben kopmadım valla aklım hep burada aman yeme diyorum mesela iki gündür hastane çıkışı aç karnına kokan simitleri almıyorum ceviz yiyorum biliyorum ki onu alırsam insülün direncimi kıramam
:120::120::120::120::120::120::120::120::120::90::90::90::90:

Jujum karının içinde kalmış, sana bişi diyememiş vala kıskanmış gibi bu bilinçliliği

.

aman napim canım oda bilmediğim bişi söyleseydi bana...

buraya giremesende yediklerine dikkat ediyorsan motivasyonunu katbetmiyorsun demektir

sabah
5 ceviz

öğlen
4 lahmacun
1 ayran

akşam
kabak yemeği
salata
2 kase yoğurt
1 dilim ekmek

su içilmedi hastanede olduğumdan
spor aralıklarla 2 saat yürüyüş

siz söylemeden ben sölim akşam tıka basa doydum aşırı doymanın doruklarına vardık iki kase yoğurt artı sata şişirdi beni

evet jujuya katılıyorum birde hangi saatte alışırsanız hep o saate vücut entegre oluyor... en uygun zamanda jujunun dediği gibi sabah vakti...

biskolatalar cok olmus bnce snm 2 3 tanede kalmalıydı 300 cal. fln aldn sanırım
kaptanm dikkat ediorm hatta ben buraya ilk yazdgm menulere oranla daha dikkat ettiğimi farkettim aklım sizde hep grmesemde

geçmişten geliyorummmm yavaş yavaş

vallahi ben bunu hep yapıyorum güzel oluyo
tartı öncesi gün yemeyince öem mödem kalmıyo

seninki de gayet güzel tartı öncesi tuğbacım

sizi gidi 2 çakal sizi tartı gününe şikeyle gtceniz öylemibnde yapcaktm şikede yapamadm tutamadm gene bgazmı
alevcm menün gzl corniiii az yemıs gbiisn kuuzm ama hep protein olmus nerdeyse

evet karbon çok olmuş cannım ama spor süper

:44::44::44::44::44::44::44: Kendimi düşünüyorum da, sanırım bişe demeye pek hakkım da yok

Çok hareketli bir gün geçirdin ve menünde gayet iyi..sizin lahmacunlar çok küçük bunu biliyorum artık bu arada evet haklısın jujum, sen hiç kopmadın..bırakmıyorsun bizi ama biz kendimize hakim olamıyoruz malesef :26::26:

.

kizlar ben kaslarimi dinlendirecektim ya, malesef yapmadim yurumeyince sabah beri bir vicdan azabi cektim ki sormayin.Kalktim kizcemle bayagi tempolu 65 dakika yurudum.yuyrurkende karnimi icime cekiyom.Niyeyse.?
yedigim ictigimde soyle
sabah
1 haslama yumurta+salatalik+biber+1 baba dilim ekmek
ara
yarim ayva
ogle
devasa bir salata icinde iki haslama yumurta vardi+1/2 lt.ayran
ara
elma+1kk peynir
aksam
1izgara cupra+salata

3 lt.su+0,5 lt.ayran
65 dakika tempolu yuruyus

Juju listelerin birindede adim olsun ne olur ya...........
Ayrica bu hastane faslinin sonunda kapanmasina sevindim.

evet jujuya katılıyorum birde hangi saatte alışırsanız hep o saate vücut entegre oluyor... en uygun zamanda jujunun dediği gibi sabah vakti...

hadi kızlar herkes yarın bir saat daha erken kalksın

biskolatalar cok olmus bnce snm 2 3 tanede kalmalıydı 300 cal. fln aldn sanırım

kaptanm dikkat ediorm hatta ben buraya ilk yazdgm menulere oranla daha dikkat ettiğimi farkettim aklım sizde hep grmesemde

eee ozaman motivasyom tam demektir devam böyle....

karbon çok olmuş koruma menüsü gibim

çok az yemişsin sende canımm..

menün süper ama baba ekmek ne kuzum :44: birde kızçenle yürüyüşe çıkmanı hiç kıskanmadım kiiiiiiiiii

.

yok jujum akşam değilde öğlene takldm ben lahmacnlar kucuktu dimi:26:

menün güzel... tamam canım yarın listelerde adın olacak kilonu bildirmeyi unutma

süper cnmmmmm

hadi kızlar herkes yarın bir saat daha erken kalksın

eee ozaman motivasyom tam demektir devam böyle....

o zaman bnm 10de fln kalkmam gerekcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…