Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o biskolatalar çok olmuş sankim

hastanede olduğun için kahvaltı vs kaynamış..
lahmacunlar küçük olduğu içingerisi güzel juju..

Ayyyy kısasa kısas heee ben senide yemezmiyim şimdi hahaahhahah ama güzeldiiiiiiiiiii

.

merhaba arkadaşlarr

menümü yazayım geçmişi okuyayımm

sabah: 1 kase kornfleks sütlü
ara: 1 elma
öğle: 1 dilim tepsi böregi
ara: 2 kuru kayısı-6 fındık-2 dilim ayva
akşam 1 tabak lahana yemeği

su tamam spor yok

bugün ne oldu hanımlar yaaa...!
6 ay önce karşılaştığım bi bayan vardı bugün yolda tekrar karşılaştık bana dediki: "0000 kilo almışsın sen evde olmak sana yaramış" dedi: bende diyemedim bu zayıflamış halim diye "aaaa!.. öyle kilo mu almışım evet ya biraz aldım herhalde dedim"

seni hangi halinle hatırlıyordu kim bilir ...

bende onun için kimseye gitmek istemiyorum kimsede bana gelmesin ben bi 10 kilo verene kadar

Bazende giciklina diyorlar takma canim ya.Densiz de gec.

geçmişi okuyup geldimmmmm
jujum ben diyetisyene gittiğimde 1 ayda 2 kilo vermiştim her yazdığına uymama rağmenn
en azından aklında soru işareti kalmadı..

menüleri okudum aysunayın menüsünü çok beğendim..

ayran yap iç şişirir miğdeni açlık gider
tamam hemen yapıyorum buzz gibi
süt olaydı iyiydi ama yok.

Telefondan girdigim icin alinti yapamiyorum...herkesin menusunu begendim esra harbi biskolata bana da cok gibi geldi.ama olsun oda bir ihtiyac yani...benim bir tane yegenim var daha uc yasinda falan biscolato reklamlari cikinca basliyo guzel abiler cikti benim onlar diye...neyse menunu yazayim bende

Sabah-iki tane petibor buskivi arasina bir tatli kasigi cokokrem surdum
Bir cay bardagibda sekersiz sut

Ara-bir elma

Ogle-uc yemek kasigi pilav
İki yemek kasigi barbunya
Ara-bir avuc kabak cekirdegi

Aksam-iki yemek kasigi pilav
İki yemek kasigi barbunya
Bir bardak ayran
Bir bardak ayranda oglenleyin icmistim unuttum yazmayi

Spor-yarim saat eliptik.yuz mekik
Su-iki litreye yakin oldu

.

arkadaşlar bugün çok yorgunummm.. kızımı yatırıp kendimde uyuyacağım..inşallah bi 100-200 gr vermişimdir....sabah çokkk güzel -- ler görmek umuduylaa

juju 4 lahmacunmuuu bnm 4 ekelrden ne farkı var sımdı 4 lahmacunun anlamadım o kısmı ben.bana bı ton laf ettın sen 4 lahmacmı yedın pes kı ne pesss

yeğenıne sole onlar benm bikere
cnm menun gzlde ben plavı 2 ogunde yemegı begenmedım bi tek

bi an 1 dilim tepsi boregnı 1 tepsi börek diye okudum şok geçiriyodum
menunde gzl cnm

sabah

1 kase sütlaç

öğlen

1 dili ekmek
1 kase yoğurt

akşam

1 kase buhara pilavı
yeşil salata

spor
1 saat plates
20 dak yürüyüş

su
çok içmedim sanki

aka ki pilav 2 aydır felan pilav yememiştin hastanedeki rkadaşlarla türkü cafe nevruz kutladık orda yedik özbek pilavıöymış

arkadailar menüleri teker teker okudum hemen hemn herkesin güzeldi tuğa senin az gibi geldi juju senin AKŞAM FAZLAgibi benim ki ALLLAHA EMNET BAKALLIM YARIN KİM KİME EMANET OLCAK ÖPÜYORUM HEPİNİZİ BAY

juju 4 lahmacunmuuu bnm 4 ekelrden ne farkı var sımdı 4 lahmacunun anlamadım o kısmı ben.bana bı ton laf ettın sen 4 lahmacmı yedın pes kı ne pesss

şu yoruma istinaden ben artık senin menülerine yediğine içtiğine tek kelime karışmıyorum ve yorum yapmıyorum.

şu yoruma istinaden ben artık senin menülerine yediğine içtiğine tek kelime karışmıyorum ve yorum yapmıyorum.

ya neden okuz altında buzagı arar ldun anlamıyorum.saskınım yanı suanda.sen sımdı bnm yazdıgım seyı egdın buktun kafandakı kalıba soktun ve karsılıgında bunu yazdın bana.sen bnm yedıgım eklerede kızdın bı suru sey soledın ben gucendımmı alındımmı hayır neden cunku koıtu nıyetle solemıyor dedım.sen neden bnm kotu nıyetle soledıgımı dusundunn

bak işte orada haklısın ben kötü niyetle kimseye bişey söylemedim söylemem de... burada herkese ama herkese beni dinlesin yada dinlemesin bildiğim faydalı her bilgiyiverdim ... uyanda oldu uymayanda kişinin kendi iradesidir..

senin eklerine sadece ben tepki göstermedim herkes gösterdi... yediğin eklerin sayısı sorundu... yediğin zaman dilimi tam yağa dönüşeceği zaman dilimiydi ki o sorundu... akabinde tok olduğun halde nefsini tutamadığın için yemiştin o sorundu...

ben lahmacunu öğle yemeği olarak yedim sadece lahmacun ve ayran içtim ne ara öğün yaptım ne bişey akabinde saatlerce yol yürüdüm iki dolmuşla gidilen yeri yürüdüm ben zaten o yolu yüreyeceğim diye 4 tane yedim normalde yemezdim...

sorun orada da değil geçmişi kıyaslama yaparak karşıma gelmeseydin lahmacunun hesabını seve seve verirdim ama sen karşıma "sen benim eklerime laf söyledin senin yediğin lahmacundan ne farkı var" cümlesi ile geldin...sorun burada bu bakış açısı ve bu yaklaşımda ...

ben öküz altında buzağı aramam direk düşündüğümü söyleri söylüyorumda ... sonradan neden yorum yapmadın deme diye baştan söylüyorum...

sana avatarın hakkında da eleştiride bulundum ama tınlamadın bile sadece bana karşı koyduğunu ima etmiyorum

senin bakış açını yansıtan bir avatar olduğu imajı veriyor .. yani siz söyleyin vız gelir tırıs gider dalgamı geçerim ben havası var avatarında ve ben böyle hissediyorum...

ha diceksin o senin hissiyatın beni ilgilendirmez ondada haklısın derim herkes özgürdür istediği avatarı koymaya istediğini yemeye içmeye. sende özgürsün...

meltem soeldıkelrınden anladıgım kadarıyla yorumumu kotu nıyetle yaptıgımı dusunuyorsun.benı bılmıyormusun ben hep tatlı sert yaklasmazmıyım yapılan kaçamakalra sankı ılk kez yazdıgım bısey gıbı dusunmus alınmıssın.avatarımın acıklamasını yaptım kı ıstedıgım avatarı koyma ozgurlugum var ben bu avatarı begendıgım ıcın koydum.bu okuz altında buzagı aramaktır ben neden sıze karsı bole bı tutum ıcınde olayım onuda anlamıs deılım.bnm soledıgım seyden avatarıma koydugum resme kadar hep altında bısey aradıgının farkındamısın bu durum bnm canımı sıkıyor.ya noldu bu takıma anlamıyorum.nazara geldı heralde.

avatar olayını cozdugumuzu sanmıstım oysakı ben acıklamamı yaptım ve sende dedınkı tamam sorun yok ozaman.bu cumloeyı kurdugunda bende degıstırme ıhtıyacı duymadım.eger deseydınkı dalıuncım tamam bana deılmıs ama degıstır sevmedım dıyebılırdın.hıc aklıma bıle gelmemıs seyı bana soluyosun.ben anlamıyorum.once tugba sımdı sen.sanırım artık bu takımda ıstenmıyorum.oyle olmasa soeldıgım seyden koydugum avatarıma kadar sorun olmazdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…